• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet canım ama en azından uzakda olsak dertlerimizi paylaşacağımız kader arkadaşlarımız çok

merhaba kızlar...
nasılsınız..
ben balıkesır burhanıye deyım...
herkes ıyı maşallah okudugum kadarıyla...
bırde sayfalarınız çok hızlı ılerlıyor..oku oku bıtmıyor kı...:76:
bugun devlet hastanesınde kı doktorumdaydım.
özelde kı doktorum 6 gun oncekı kontrolumde."boynunda kordon var sezeryan olabılır ""demıstı
bana ınandırıcı gelmmıstı...
ılk dogumum normaldı..ama özeldekı doktorum normal dogumda çok acemı..devlet hastanesınden ozele gectı...
devlet hastanesınde de normal dogumları ebeler yaptırdıgı ıçın doktorun tecrubesı yok kadar azz...
ama bugun devlet hastenesınde kı doktora ozellıkle sordum ""boynunda kordon varmı ""dıye..
""oda nerden çıktı ""dedı...
ıyıce baktı""kordon yok""dedı..
"bazen bebekler kordona dolanıp sonrad cozebılıyor "dedı...
artık hayırlısı...nasıp nasılsa oyle olsun dıyorum bende...
allah herkese nasıp etsın ınşallah kızlar...
kendınıze ıyı bakın..
slm cnm inş hayırlı doğumlar olur sağlıkla bebğini alırsın kucağına

canlarım gel kontrolden geldim size yazmadan edemeyeceğim. Neler oldu neler şoklar içindeyim:53: şimdi girdim odaya ultrasonla bakıyor, . ee yumurtan çatlamış bile bak dedi:53:benim nazlı az büyüyen yumoşum çatlayıvermiş bile hiç bişey diyemedim, eşimle bibirimize bakmaktan başka, demekki bugün gün içinde çatladı dedi dr, dün ben sana gün içinde gel dediğim bundandı dedi:53: ancak işlerimi bitirip çıkabildim ama geç kalmışım kızlar, dr aslında bi yöne çok iyi çatladığını gördük dedi,bu ay kaldı o zaman derkendiğer dr arkadaşlarının olduğu odaya gittik, onlarda hem fikir, yarın sabahtan aşılamayı yapalım :53:deyiverdiler. Yumurta parça parça olmuş 24 saat içinde aşılama olmalı dedi, sabah erkenden gidip eşim sperm verecek ,yıkanacak ve bana enjekte edecekler. Sizlerin hayır duasını alayım diye koşa koşa geldim yazdım cnalarım size :58: yarın sabah 10 gibi falan enjekte edecekler , eşim benden beter buz gibi terlemeye başladı, bi tuhaf olduk ya, bizi endişeli görünce drumuz zaten bu ayı boş geçecektik, bak şansımızı değerlendirmiş olalım dedi, peki dedik bizde. Diğer prof bi dr vardı oda çok iyi kendiliğinden çatlaması spontane bir aşılama olacak dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum dün eşimle birlikte olmuştuk ve yarın sperm verecek inşallah sayısı iyi çıkar , yakı falan alayım diyordum eczaneler kapalıydı:58: Benim durum bu kızlar. İnşallah hayırlısıyla ilk aşılama da gelsin bebişin,Dualrınıza ihtiyacım var canlarım, hepinizi öpüyorum , yarın gelir gelmez yazarım :59:

canlarım gel kontrolden geldim size yazmadan edemeyeceğim. Neler oldu neler şoklar içindeyim:53: şimdi girdim odaya ultrasonla bakıyor, . ee yumurtan çatlamış bile bak dedi:53:benim nazlı az büyüyen yumoşum çatlayıvermiş bile hiç bişey diyemedim, eşimle bibirimize bakmaktan başka, demekki bugün gün içinde çatladı dedi dr, dün ben sana gün içinde gel dediğim bundandı dedi:53: ancak işlerimi bitirip çıkabildim ama geç kalmışım kızlar, dr aslında bi yöne çok iyi çatladığını gördük dedi,bu ay kaldı o zaman derkendiğer dr arkadaşlarının olduğu odaya gittik, onlarda hem fikir, yarın sabahtan aşılamayı yapalım :53:deyiverdiler. Yumurta parça parça olmuş 24 saat içinde aşılama olmalı dedi, sabah erkenden gidip eşim sperm verecek ,yıkanacak ve bana enjekte edecekler. Sizlerin hayır duasını alayım diye koşa koşa geldim yazdım cnalarım size :58: yarın sabah 10 gibi falan enjekte edecekler , eşim benden beter buz gibi terlemeye başladı, bi tuhaf olduk ya, bizi endişeli görünce drumuz zaten bu ayı boş geçecektik, bak şansımızı değerlendirmiş olalım dedi, peki dedik bizde. Diğer prof bi dr vardı oda çok iyi kendiliğinden çatlaması spontane bir aşılama olacak dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum dün eşimle birlikte olmuştuk ve yarın sperm verecek inşallah sayısı iyi çıkar , yakı falan alayım diyordum eczaneler kapalıydı:58: Benim durum bu kızlar. İnşallah hayırlısıyla ilk aşılama da gelsin bebişin,Dualrınıza ihtiyacım var canlarım, hepinizi öpüyorum , yarın gelir gelmez yazarım :59:

canım benim yazdıklarınızı okuyodum bende sen gelip gitmişsin bak o kadar konuştun stres yaptın yumurtam küçük günde 1mm büyüyo hiç umudum yok 1_0 yenik başladım ama bak senin bütün bunları söylediğin yumurtan çatlayıvermiş bile hemde aldığın çatlatma iğnelerine gerek bile olmadan sanırım yumurtan sabırsızlanıyor seçeceği spermle kaşılaşmak için inşl yarın eşinden sağlıklı spermler çıkarda güzelce döllenir sende hamilelerimiz kevanına girersin bitanem yarın inşl hayırlı haberler verirsin bizlere ben y,ne geç takip edecem sizleri ama olsun kalbim sizlereleya o yeter dimi öpüyorum canım seni artık yeter çok dert tasa yapma herşey olacağına varır ve inşl herşey güzel olacak:86:

döktürmüşsünüz valla kızlar aklım sizde kalmasında napsın valla tben doğum günün kutlu olsun arkadaşım inşl yeni yaşınn sana bebeğini getirir
halevcim herşeyde bir hayır vardı arkadaşım demekki kısmet önümüzdeki ay sonunaymı bu kadar bekledik bekleriz dimi sonu güzel olsunda gerisi önemli değil
kekulacım senin test negetifmiş ben dün farketmemişim hakkında hayırlısı olsun canım inşl adetinde daha fazla bekletmez gelir yeni umutlar yeşermeye başlar içinde bizim her ay yeniden başladığımız gibi
adilemir herşeyin yolunda olduğuna sevindim canım inşl gönlünden geçen olur istediğin gibi yaparsın doğumunuda bende gıymatlımın düşündüğü gibi düşündüm açıkcası seni sezaryana yönlendirmek istemiş ücretle felanda alakası olabilir

chablisscim valla sende cas cas vuruyosun benim eşim gibi iğneleri valla maşşallahın var arkadaşım inşl emekelrinin karşılığını alırsın benim eşimde haftada 3kez göbekten 1 kezde kalçadan olmak üzere 4kez vuruluyor onada çok içim acıyor ama yapacak bişey yok tedavisi devam ediyor bazen teklif ediyorum istersen bırak tüp bebeğe geçelim diye ama yok diyor devam edecek rabbim görsün emeklerinizi
kızlar birde bal polen arısütünden bahsetişsiniz bende eşime yedirmiştim ondan 4 kavanoz felan ayrıca 1kavanoz keçiboynuzu pekmezi 9 aydır keçiboynuzu kürü 1ay nohut kürü ve hergün fındık fıstık incir badem üzüm dut kurusu vs yedirdim bende diyorum gelsin bebbişim bir bir anlatacöm sana neler çektirdiğini diye bu böyle kalmayacak diyorum şimdide kendimi böyle beslemem gerek dimi başlayayım bari bende bu tarz beslenmeye

gıymatlım senden ne haber canım sizin çalışmalar devam ediyomu ne zamandı senin beklenmeyen adetin inşl olmazsında bebiş olur canım kızlar buraada istanbul izmir aydın ısparta ankara türkiyenin her bir yanından gibiyiz dert ortağıyız isteklerimiz beklentilerimiz aynı ne güzel böyle arkadaşlığa bu arada bende adanadanım
hepinizi kocaman öpüyorum hepinizin hayırlı haberlerini okurum inşl yarın sağlıcakla kalın şekerler

canlarım gel kontrolden geldim size yazmadan edemeyeceğim. Neler oldu neler şoklar içindeyim:53: şimdi girdim odaya ultrasonla bakıyor, . Ee yumurtan çatlamış bile bak dedi:53:benim nazlı az büyüyen yumoşum çatlayıvermiş bile hiç bişey diyemedim, eşimle bibirimize bakmaktan başka, demekki bugün gün içinde çatladı dedi dr, dün ben sana gün içinde gel dediğim bundandı dedi:53: Ancak işlerimi bitirip çıkabildim ama geç kalmışım kızlar, dr aslında bi yöne çok iyi çatladığını gördük dedi,bu ay kaldı o zaman derkendiğer dr arkadaşlarının olduğu odaya gittik, onlarda hem fikir, yarın sabahtan aşılamayı yapalım :53:deyiverdiler. Yumurta parça parça olmuş 24 saat içinde aşılama olmalı dedi, sabah erkenden gidip eşim sperm verecek ,yıkanacak ve bana enjekte edecekler. Sizlerin hayır duasını alayım diye koşa koşa geldim yazdım cnalarım size :58: Yarın sabah 10 gibi falan enjekte edecekler , eşim benden beter buz gibi terlemeye başladı, bi tuhaf olduk ya, bizi endişeli görünce drumuz zaten bu ayı boş geçecektik, bak şansımızı değerlendirmiş olalım dedi, peki dedik bizde. Diğer prof bi dr vardı oda çok iyi kendiliğinden çatlaması spontane bir aşılama olacak dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum dün eşimle birlikte olmuştuk ve yarın sperm verecek inşallah sayısı iyi çıkar , yakı falan alayım diyordum eczaneler kapalıydı:58: Benim durum bu kızlar. Inşallah hayırlısıyla ilk aşılama da gelsin bebişin,dualrınıza ihtiyacım var canlarım, hepinizi öpüyorum , yarın gelir gelmez yazarım :59:

canım hayırlısı inşallah sitres yapmamaya çalış sen .rabbim hayırlısını versin size en kısa zamanda.dualarım seninle.

ayyy canım içim ürperdi okurken nasıl heyecan yaptım.......... ne kadar güzel gelişmeler yaa bir anda dünyan değişiverdi . 18 mm ken çatladı desene yumoşun.. bende 22 mm olmadan çatlamıyor sanıyordum.. meğer ne güzel içten içe sağlıklı bi yumurtan varmış.. demek yarın 10 da giriyorsun işleme.. bütün dualarımız seninle olacak güzelim... güzel rabbim ilk seferde , ruhen zihnen bedenen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu ikizzzzzzz evlat versin gız bacımmmmmm :52:
döktürmüşsünüz valla kızlar aklım sizde kalmasında napsın valla tben doğum günün kutlu olsun arkadaşım inşl yeni yaşınn sana bebeğini getirir
halevcim herşeyde bir hayır vardı arkadaşım demekki kısmet önümüzdeki ay sonunaymı bu kadar bekledik bekleriz dimi sonu güzel olsunda gerisi önemli değil
kekulacım senin test negetifmiş ben dün farketmemişim hakkında hayırlısı olsun canım inşl adetinde daha fazla bekletmez gelir yeni umutlar yeşermeye başlar içinde bizim her ay yeniden başladığımız gibi
adilemir herşeyin yolunda olduğuna sevindim canım inşl gönlünden geçen olur istediğin gibi yaparsın doğumunuda bende gıymatlımın düşündüğü gibi düşündüm açıkcası seni sezaryana yönlendirmek istemiş ücretle felanda alakası olabilir

chablisscim valla sende cas cas vuruyosun benim eşim gibi iğneleri valla maşşallahın var arkadaşım inşl emekelrinin karşılığını alırsın benim eşimde haftada 3kez göbekten 1 kezde kalçadan olmak üzere 4kez vuruluyor onada çok içim acıyor ama yapacak bişey yok tedavisi devam ediyor bazen teklif ediyorum istersen bırak tüp bebeğe geçelim diye ama yok diyor devam edecek rabbim görsün emeklerinizi
kızlar birde bal polen arısütünden bahsetişsiniz bende eşime yedirmiştim ondan 4 kavanoz felan ayrıca 1kavanoz keçiboynuzu pekmezi 9 aydır keçiboynuzu kürü 1ay nohut kürü ve hergün fındık fıstık incir badem üzüm dut kurusu vs yedirdim bende diyorum gelsin bebbişim bir bir anlatacöm sana neler çektirdiğini diye bu böyle kalmayacak diyorum şimdide kendimi böyle beslemem gerek dimi başlayayım bari bende bu tarz beslenmeye

gıymatlım senden ne haber canım sizin çalışmalar devam ediyomu ne zamandı senin beklenmeyen adetin inşl olmazsında bebiş olur canım kızlar buraada istanbul izmir aydın ısparta ankara türkiyenin her bir yanından gibiyiz dert ortağıyız isteklerimiz beklentilerimiz aynı ne güzel böyle arkadaşlığa bu arada bende adanadanım
hepinizi kocaman öpüyorum hepinizin hayırlı haberlerini okurum inşl yarın sağlıcakla kalın şekerler

blue görüyorsun gelişmeleri... iki gün kayboldun dünya gelişme oldu.. kendime oluyormuş gibi sevindim ..
bizde çalışmalar daha niye devam etsin şekerim. 20. günü devirdik.. artık benden ne köy olur ne kasaba :33: ama arada bi teklif gelirse fazla yüz vermeden değerlendiriyorum :92:
arısütü bal polen karışımına sende hemen başla güzelim.. yumurtaları çok güzel besliyor sakın ihmal etme olur mu .. :46:

ayyy canım içim ürperdi okurken nasıl heyecan yaptım.......... ne kadar güzel gelişmeler yaa bir anda dünyan değişiverdi . 18 mm ken çatladı desene yumoşun.. bende 22 mm olmadan çatlamıyor sanıyordum.. meğer ne güzel içten içe sağlıklı bi yumurtan varmış.. demek yarın 10 da giriyorsun işleme.. bütün dualarımız seninle olacak güzelim... güzel rabbim ilk seferde , ruhen zihnen bedenen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu ikizzzzzzz evlat versin gız bacımmmmmm :52:

blue görüyorsun gelişmeleri... iki gün kayboldun dünya gelişme oldu.. kendime oluyormuş gibi sevindim ..
bizde çalışmalar daha niye devam etsin şekerim. 20. günü devirdik.. artık benden ne köy olur ne kasaba :33: ama arada bi teklif gelirse fazla yüz vermeden değerlendiriyorum :92:
arısütü bal polen karışımına sende hemen başla güzelim.. yumurtaları çok güzel besliyor sakın ihmal etme olur mu .. :46:

hiç sorma ya sanki benim bilgisayarın gitmesini bekliyolarmış gibi:9: aman güzel gelişmeler olsunda hiç mühim değil ben akşamdan akşama alırım haberleri yarın sabah yengeme geçicem o hastaneye gidicez bebeğine ben bakacam orda net var girerim yarın tez elden alırım haberleri inşl
sizde çalışma bitti demek hadi hayırlısı tabi canım extradan gelen tekliflere yok demiceksin onlarda tuzu biberi
arısütü bal poleni eşime söylimdeçarşıya indiğinde alsın o zaman bende kullanamya başlayayım birazda o bana baksın zaten pazartesi işteyken aramış beni heralde internetten araştırıyor canım sen hiç et türleri tüketmiyosun her gün 2et türü tüketmen gerekiyor diyo ben onu 1e indirttim ama:23:
ya gündüzleri yokumya akşamda böyle çenem düşüyor :32:sabaha görüşürz nşl öpüyorum hepinizi:54:

kizlar bisey sorucaktim
ozel doktorda muayene olmak ve tahlillerin hepsi ne kadar tutar toplam
yada her yerde ayri fiyatmidir il ilce olarak???
yoksa genel olarak aynimidir?B]

blueavci ordamisin talim:17:

canımcım kusura bakma başka topikteydim görmedim seni tatlım ben dışardan doktora gittim muayene 100 dü ve benden tahlil felan istemedi( adetlerim düzenli ve eşimin durumunu anlatmıştım tedavi gördüğünü söylemiştimya gerek görmedi sanırım) ama fiyatlar doktordan doktora değişiyodur hayatım bizim kızlar sana daha iyi yardımcı olurlar maşallahları var biri gidip biri geliyor doktordan ayakları eksik değil:1:

pregnly 5000 kullanan varmıydı cnaım aramızda, gıymatlım sen ovitrelleden önce kullanmıştın dimi, dr un sana 1 mi 2 tane mi al demişti, :26:
merhaba ben bu ay ilk kez vuruldum çatlatma iğnesi. dr um pregnyl 5000 den 2 kutu verdi 2 kutu birden yapıldı. ama 2 toz bir su kullanıldı. her kutuda bir toz bir su var zaten.

hiç sorma ya sanki benim bilgisayarın gitmesini bekliyolarmış gibi:9: aman güzel gelişmeler olsunda hiç mühim değil ben akşamdan akşama alırım haberleri yarın sabah yengeme geçicem o hastaneye gidicez bebeğine ben bakacam orda net var girerim yarın tez elden alırım haberleri inşl
sizde çalışma bitti demek hadi hayırlısı tabi canım extradan gelen tekliflere yok demiceksin onlarda tuzu biberi
arısütü bal poleni eşime söylimdeçarşıya indiğinde alsın o zaman bende kullanamya başlayayım birazda o bana baksın zaten pazartesi işteyken aramış beni heralde internetten araştırıyor canım sen hiç et türleri tüketmiyosun her gün 2et türü tüketmen gerekiyor diyo ben onu 1e indirttim ama:23:
ya gündüzleri yokumya akşamda böyle çenem düşüyor :32:sabaha görüşürz nşl öpüyorum hepinizi:54:
bak ne güzel böyle eşlere imreniyorum.. bizim evde ben herşeyi didiklediğim için kocacığıma fırsat kalmıyor.. şunu ye bunu ye dediğini hiç duymadım şimdiye kadar.. bakın birbirinize güzelim kimseden fayda yok..
bugün yengene geçince dalıverirsin aramıza, konuyu güncel takip etmek daha güzel oluyor... benim bazen işim oluyor, biraz uğramayınca topiğin ucunu kaybediyorum :52:
kizlar bisey sorucaktim
ozel doktorda muayene olmak ve tahlillerin hepsi ne kadar tutar toplam
yada her yerde ayri fiyatmidir il ilce olarak???
yoksa genel olarak aynimidir?B]

bende daha önce yumurta takibi yaptırmak için 100 tl ödemiştim. adetin 3. günü yapılan tahlilleri semt polikliğinde yaptırdım ücretsizdi tamamen... ama spermiyogramı orada yapmıyorlar.. onu 35 liraya özele yaptırdık... bi kere doktorun kapısında beklerken bi bayandan aynı tahlilleri istediğini duydum. o hemen hastanede yaptırdı. 160 lira gibi bi fiyata yaptırdığını söyledi canım... hatta orası uygun bi hsatane .. belkide 200 tutar.. o yüzden böyle şeylerin fiyatları her hastaneye göre değişiyor... mümkünse sende devlet kurumlarında yaptır arkadaşım... inşaallah işin rastgelir...

iyiyim canım herhangi bir geliişme yok şimdilik. bekliyorum 8 ocak gibi adet tarihim umarım olmaz dicem ama yine bizim için hayırlısı olsun.
8 ocak mı :53: 8 aralık yazacaktında karıştı mı acanba.. çünkü daha çoook var 8 ocaka .. inşaallah olmaz gülüm dilerim bize müjdeler verirsin hayırlısıyla :49:
bu arada ben izmir deyim bayanlar
chabliss yetişş bi izmirli daha çıktııı :52:

Back