• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ben hala hastalanmadım ya.kasım ayı nda hiç hastalanmadım .bir haftada 4 kilo aldım.davul gibiyim resmen.göğüsler patlayacak ya.
adet söktürücü diye bi hap yazdı.tık yok daha.adet görünce gelirsin görüşürüz dedi doktor.ya bu çatlatma iğnesi nasıl oluyo nerden yapıyolar bilmiyorum hiç ben.

small canım haleve bende katılıyorum.. şimdi senin en iyi olma zamanın...bebeğine bir adım daha yaklaşmışken şeytana niye açık kapı bırakıyorsun güzelim.. hiç aklına olumsuz düşünceler getirme..bi kaç günlük işin kaldı ondan sonra yine izin almana gerek kalmayacak güzelim...
hem iş yerindeki arkadaşların senin bu gününe şükretsinler.. hele bi bebek doğsun bi daha zor bulurlar seniiii :52:

Allahtan ümit kesilmez diyoruz ya canlarım, Allahım biliyor herşeyi,onun izni olmadan bi yaprak dalından düşmez, inancımız sonsuz şüphesiz çok şükür. ama ümitli olunca da hep bebek aklımızdan çıkmıyorki , ee nasıl diyecegiz amannn ya deyip aklımızdan çıktığı an hamiş kaldık diyecegiz, bu çelişki değilmi kızlar yaa, Allahım sonsuz ümidimiz var ama drlar diyorki düşünmeyin olacağı varsa bile olmaz, ee aklımızdan atamıyoruzkii :59:

ben hala hastalanmadım ya.kasım ayı nda hiç hastalanmadım .bir haftada 4 kilo aldım.davul gibiyim resmen.göğüsler patlayacak ya.
adet söktürücü diye bi hap yazdı.tık yok daha.adet görünce gelirsin görüşürüz dedi doktor.ya bu çatlatma iğnesi nasıl oluyo nerden yapıyolar bilmiyorum hiç ben.

kekula evet canım adet olamamak bünyde su toplamasına sebep oluyormuş galiba.. sakın o kilolardan endişe etme, hastalanınca kendiliğinden gidecek onlar..
bide bazen rahim kasılmalarıda adeti başlatıp sökülmesini sağlayabiliyor.. onun içinde beraberlikte senin şey olman lazım :17: anladın sen onu
ay kızlar kendimden utanıyorum iyice kabek çiçeği gibi açıldım :26:

söktürücü kullanıyorsan bitince gelir tatlım kasma kendini, adet olamamakta kötü ya,inşallah tez zamanda olursun. canım ovitrelle koldan, pregnly kalçadan oluyor canım
small canım haleve bende katılıyorum.. şimdi senin en iyi olma zamanın...bebeğine bir adım daha yaklaşmışken şeytana niye açık kapı bırakıyorsun güzelim.. hiç aklına olumsuz düşünceler getirme..bi kaç günlük işin kaldı ondan sonra yine izin almana gerek kalmayacak güzelim...
hem iş yerindeki arkadaşların senin bu gününe şükretsinler.. hele bi bebek doğsun bi daha zor bulurlar seniiii :52:

doğru diyosun şeytanın vesvesesi dimi bütün bunlar:58:Rabbim ezanlar vakti hayırlısını ver tez zamanda bu sıkıntıdan kurtar bizleri.He o zaman zorunlu ayrılış olacak zati, şimdiden bensiz yapamıyorlar o zaman ne olacak bilmiyorum vay hallerine

kekula evet canım adet olamamak bünyde su toplamasına sebep oluyormuş galiba.. sakın o kilolardan endişe etme, hastalanınca kendiliğinden gidecek onlar..
bide bazen rahim kasılmalarıda adeti başlatıp sökülmesini sağlayabiliyor.. onun içinde beraberlikte senin şey olman lazım :17: anladın sen onu
ay kızlar kendimden utanıyorum iyice kabek çiçeği gibi açıldım :26:

olsun tatlım , bilgi sahibi oluyoruz zaten, ben başkası ile bile konuşamıyorum bazen bende hayret ediyorum kendime burda herşeyi konuşuyoruz. Birde o şeyy dediğin nii gıymatlım bidenemmm:26:

ben yumurtama güvenemiyorum kiii, aetten sonra migren için hem ilaç hem serum kullandım baştan yenik başladım ,ee adetime ne kaldı şurda :58:

yumurtana güvenmesen bile Allaha güven canım olumlu düşünürsen herşey güzel olur böyle yaparsan çok etkilersin vücudunu ayrıca bilmeseydik dahamı iyi olurdu hiç sanmıyorum canım sonuçta bilmeden yıllarca uğraşmak mı daha iyi yoksa bilip bunun için savaşmak mı daha iyi o yüzden bilmek öğrenmek en güzeli canım sıkma o güzel canını yumoşlarına da güvenmemezlik yapmaaaaaaaaaa

şu anda burdada ezan okunuyor.rabbim hepimize sağlıklı sıhatli nasip etsin evlat.
kızlar ya hangi memleketlerdesiniz siz.ben burda o kdar yalnızımki.kimsem yok burda.

:77:tıp dilinde orgazm diyiler :78:

gıymatlımm hep merak etmişimdir bunu ya konu açılmışken sorayımmı :26: orgazm da bayandan da sıvımı geliyormuş , ee bende öyle olmuyor ama , hafif ıslaklıkmı onun adı :26: valla kimseye soramadım bu yaşıma kadar :26:bilmiyim ben

canım söktürücü ilacın bitince olursun merak etme hem kafana takmak bile adeti geciktirir rahat ol biraz canım eminim ilaç bitince adetin gelecektir ve tedavine kaldığın yerden devam edeceksin sabret muradına er güzelim

yumurtana güvenmesen bile Allaha güven canım olumlu düşünürsen herşey güzel olur böyle yaparsan çok etkilersin vücudunu ayrıca bilmeseydik dahamı iyi olurdu hiç sanmıyorum canım sonuçta bilmeden yıllarca uğraşmak mı daha iyi yoksa bilip bunun için savaşmak mı daha iyi o yüzden bilmek öğrenmek en güzeli canım sıkma o güzel canını yumoşlarına da güvenmemezlik yapmaaaaaaaaaa
doğru diyosun cnaımm:58: tamam olumlu dşüneceğim inşallah. ama halevcim çok bilincede ben illa drun işine karışacağım, bak şimdi bile 18,5 mm olursa yeterli olmazsa ertesi günü iğne vursa demeye başladım bile:52:

şu anda burdada ezan okunuyor.rabbim hepimize sağlıklı sıhatli nasip etsin evlat.
kızlar ya hangi memleketlerdesiniz siz.ben burda o kdar yalnızımki.kimsem yok burda.

Aminnnn canım aminnnn dua zincirimiz oluştu Rabbim birbirimizin duaları hür*****e kabul eylesin. Ben Ispartadayım canım :61:

dualarına gönülden aminnn diyorum canım... ben fethin mübarek kılındığı şehirdeyim.. istanbul..

gıymatlımm hep merak etmişimdir bunu ya konu açılmışken sorayımmı :26: orgazm da bayandan da sıvımı geliyormuş , ee bende öyle olmuyor ama , hafif ıslaklıkmı onun adı :26: valla kimseye soramadım bu yaşıma kadar :26:bilmiyim ben
yavrum sen şöyle yamacıma gel bakimm, kimse duymadan accık konuşalım.. senin dediğin o olay asılsız iddialardan başka bişey değil... sadece şu fark var, kiminden vajinanın ıslanmasını ve kayganlaşmasını sağlayan sıvı çok salgılanır.. buda bünyesell bi olay.. o yüzden orgazm sonrası sıvı geldi sanılır.. erkekler gibi değil olay, yok öyle bişi.
sen normalsin yani hiç kafan karışmasın :27:

canım söktürücü ilacın bitince olursun merak etme hem kafana takmak bile adeti geciktirir rahat ol biraz canım eminim ilaç bitince adetin gelecektir ve tedavine kaldığın yerden devam edeceksin sabret muradına er güzelim

inşallah canım ya.zaten tedaviye ancak başlanacak daha başlanmadı adet olursam başlanacak:)

Back