slm kızlar nasılsınız bugün dr günüm akşama bakalım yumurtalar ne alemde
prgynl 5000 iğnesi yok bulunan ecz de bile kalmamış ben ne yapcam :84::84::84::84:
inş kendiliğinden çatlarda :2::2::2: ne yapcam ben yaaa
başka aczanelere sorsan canım , dün hazır edeyim diyordun zaten sen. Dur bakalım bundada vardır bi hayır. Ovitrelle alırsın hiç olmazsa . Sen ilaç kullanmışmıydın klomen falan, kullandıysan iğne vuruluyor çünkü,
slm kızlar nasılsınız bugün dr günüm akşama bakalım yumurtalar ne alemde
prgynl 5000 iğnesi yok bulunan ecz de bile kalmamış ben ne yapcam :84::84::84::84:
günaydın canlarımm, nasılsınız bakalım, dün evden girip yazacaktım sizlere ama hiç fırsatım olmadı, kızlar koçiş çoştu bizimde 3 gün üst üste çalışma oldu :78:ama neye yarar işte, dün yumoşumuzu gördük 17,5 mm olmuş ayy deli ediyo bu beni amma nazlı, drumuz hiç acelemiz yok yarın yapalım iğneyi dedi bende peki dedim, bugün yine gidiyorum. Rahim duvarı kalınlaşıyor bak , tam yumurtlama dönemindesin dedi, bisürü yumoş varmış ama hepsi küçükmüş, hani dün ilaçsız aşılama ne kadar başarılı olurki diye kendi kendimi yiyordum ve soracagım demiştim ya, ben sormadan kendi dedi, bak ne kadar doğal bir aşılama olacak hiç ilaç kullanmadın dedi, bende tam o sırada sordum, ne gerek varki doğal olarak yumurtan var e büyüyorda , neden boşu boşuna kullanacaksın ki dengeni bozacaksın dedi, gün gün de takip ediyoruz işte dedi.Yazık dün sabah 10 buçukta ameliyata bi girmişler akşam 6 da çıktı, türkiyede ilk yapılan bi ameliyatı yaptık dedi, çok yorgundu bende çok fazla bişey sormadım yarın geliriz dedim çıktık.İşte böyle canlarım. Hayırlısı olsun diyorum .
Halevcim haftasonu belli olacak sizinde dimi, hadi bakalım , iple çekiyoruz o güzel günü.
araştırdınmı bütün eczaneleri canım ya bi daha dene hepsini belki birinde çıkar eğer çıkmazsa diğerini vurulman lazım o da 80tl pahalı Allah yardımcın olsun kuzum
hoşgeldin canım günaydın bak olsun drun sen sormadan anlatmış rahatlatmış seni olsun bugün 18mm olur yumoşun iğneni vurulursun veeeeeee güzel sonuçlarla devam edersin inşallah canım, kocişin izin aldı cumartesi için randevu alıcam ki inşallah dolu değildir drum hayırlısı
tben canım bütün eczaneleri ara, valla ben tek tek arayarak buldum , yinede bulamazsan ovitrelle var, halevcim yazmış 80 tl onun fiyatı ama , klomen kullanınca çatlatma iğnesi vuruluması gerekli diye biliyorum ben , Allah korusun kiste neden oluyor diye biliyorum , eğer doğruysa drunu ara ovitrelle yazsın sana
Evet halevcim ben sormadan o açıklayınca ddaha bi rahatladım, bakalım artık günde 1 mm büyüyor benimkide 18.5mm olursa bugün vururlurum heralde
kızlar birşey soracam dün arı sütü polen bal konusu oldu ya burda evdekine baktım ben içinde çörekotu kakao tarcın zencefil vs. bitkiler de var acaba bu da aynı işi görürmü ki
tben iyi yapmışsın , bulmuşsun iğneni çok şükür, neden 2 tane aldın 2 tane mi vurulacaksın ? benim drumda prgnl5000 1*2 yazmış, ben reçetesiz almıştım bunu, acaba benimde 2 tane almam lazım ?
meltem sezgin canım gıymatlımın dediği gibi arısütü bal polen karışımı almıştım ben , ç.otu , tarcın da yumurta gelişimi için yararlı , o karışımda faydalı olacaktır canım
kızlar ne oldu şok şok şok
o malum ecz tekrar aradım eşim gitmişşti ona yok demişler
ben dedim şu poliklınık şu dr hastasıyım iğnem vurulcak sizden daha önce bu iğneyi aldım ama varmı dün eşime yok denmiş atılmam gerkiyo
var sayılı elimizde ondan dedi o dr hastalarına var dedi düşünebiliyomusunuz akşama gelip alcam 2 tane dedim sağolun
eşim bana dedi bunlar ilaç ticareti yapıyo senin dr arıyo ecz şu kadar temın edin şu kadar hastam var ben hepsine şu kadar yazcam diyo onlarda diğer insanlara yazmıyo ay inanmıyorum gerçek şok şok
ellerinde sayı ile varmışta vs. dün eşime yok dediniz ay allahım ii ki tekrar aradım akıllıyım allahtan
kızlar birşey soracam dün arı sütü polen bal konusu oldu ya burda evdekine baktım ben içinde çörekotu kakao tarcın zencefil vs. bitkiler de var acaba bu da aynı işi görürmü ki
Günde 3 kez yemeklerden önce 1 kaşık diyor canım üzerinde ben dün eve gidince 1 kaşık yatarken de 1 kaşık yedim sabah yine 1 kaşık yedim
akıllı kız seni aferin iyiki arayıp drunun adını verdin öyle nadir bulunan her ilaç ve iğne ticaret amaçlı kullanılıyor artıkın canım neyseki çok şükür varmış alır vurulursun devamı da böyle güzel gelişir inşallah canım
hiç fikrim yok ama içindekiler gayet faydalı bitkiler güzelim tbenin dediği gibi az alırsın
tben iyi yapmışsın , bulmuşsun iğneni çok şükür, neden 2 tane aldın 2 tane mi vurulacaksın ? benim drumda prgnl5000 1*2 yazmış, ben reçetesiz almıştım bunu, acaba benimde 2 tane almam lazım ?
meltem sezgin canım gıymatlımın dediği gibi arısütü bal polen karışımı almıştım ben , ç.otu , tarcın da yumurta gelişimi için yararlı , o karışımda faydalı olacaktır canım
ayyy canım çok sevindim Allahım bizlere de nasip etsin tez zamanda ne büyük mutluluktur artık hayal bile edemiyorum :2:ayrıca tatlım utanma falan yok herkeşşşler çocuk yapğın derken iyi oluyo e bu çocuk nası yapılcak bi yolu var yani o yüzden karartın gözünüzü bir ayınıza malolmasıniyi akşamlar canlarım merakla okudum valla geçmişi hepinizde bir tatlı telaş rabbim inşl hiç birinizin emeklerini boş çıkarmaz bu konuda uzman olmak mı dersin aldığınız hormonlar mı dersiniz ama değer tabikide sonucu güzel olunca inşl rabbim bian önce gönderir meleklerinizi bebişlerde nazlı çıkmasın artık çok istendiklerini anlasınlarda yola çıksınlar amaaklım sizdeydi bugün günüm vardı yine ve yengemdeydim bir ara internete oturduk yazdıklarınızı bir solukta okudum ve çıktım yoksa çatlardım heralde akşama kadar ama yarın sabahta bilgisayarım yok malesef neyse ben akşamları ve bilgisayarım gelince açığı kapatırım
kızlar bugün çok güzel bir haber aldım bir tanıdığımız ablam 1oğlu vardı 2seferde hamilelik oldu ama kürtaj oldu kalbi atmadı bugün hamile olduğunu öğrendik nasıl sevindik inşl darısı hepimize olsunonunda oğlu çok istiyodu 8yaşında nasıl mutu oldu duyduğumda sevinçten ağlamamak için tuttum kendimi çok duygulandım inşl bu sefer sağlıkla alır kucağına bol bolda dua etmesini istedim benim için oda zaten aklımda etmez olurmuyum dedi nasıl mutluydu sevinci gözleriden belliydi içimden geçirdim allahım banada bizede nasip et tatdır o duyguyu diye inşl duymuştur yalvarışımıda kabul olur
gıymatlı yok canım dün çalışma olmadı ya ben psikolojik olarak etkileniyıorum galiba dünde hastalığımın biteli yeniolduğu için çok takılmadım ama inşl yumurtlama zamanına yakın gelmezler onlar evdeyken istemediğim halde yapmak zorunda olmak istemiyorum utanıyorum yaalışamadım heralde daha
hepinizi çok öpüyorum canlarım iyi geceler
ay sorma canım bi nefeste yapıverdim .eşimde diyo sen çok dirayetli çıktın aşkım nası yaptın iğneyi diyo. zaten gelsin bebişimiz bunların hesabını tek tek sorcam ona dedi.dün çalıştık biz de bugün iğneyi vurcam bacaktan öğlen arası. yaparım gibi geliyo yaa bi iğne acısı alt tarafı.bunu yapamıcaksam nası doğum yapcam sora. bir de yakı yapıştırdım dün yatarken ama pek yakmadı beni ara ara sıcaklığını hissettiriyo ama tam civcivli zamanında uyuyodum galiba ben :82:arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, her ay aynı manzarayı yaşıyoruz ama adetimiz bitince yine bi heves geliyor içimize... o yüzden hayırlısıyla adetinin gelmesini ve güzel yumoşların büyümesini bekleyelim canım.. bu ay kısmet olmadı diye hiç olmayacak değil ya güzelim. sakın efkar basmasın. mevlam hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlat versin gülüm
aferim bacıma
seni çok takdir ettim chablisscim. nasıl yapıverdin kız o iğneyi. senden korkulur hee.. yarın bir gün adamıda iğneleyiverirsin sen
şaka bi yana benim ovitrellem koldan yapıldı güzelim. sende öyle yap istersen... bide burda mı ne bazı topiklerde okumuştum göbektende yapan epey kişi varmış...
skr nasılsın arkadaşım bi gelişme var mı.. kaçıncı günündeydin :26:
sermince sen kaçıncı günündesin arkadaşım.. bugün burda arkadaşlarla epey konuştuk bu konuyu.. yumurtanın gelişmesi ve kalitesinin artması için arısütü bal polen tavsiye ediyorum, çok faydası oluyor.. eczaneden veya aktardan bulabilirsin.. inşaallah şifa olur bebiş olur arkadaşım
blue canım ne güzel o gün senin bu gün benim geziyorsun gız bacım..
arkadaşınızın bebeğide hayırlı olsun.. böyle uzun aradan sonra 2. bebeğine hamile kalabilenleri duyunca bende sevindirik oluyorum. güzel mevlam herbirimize yaşatsın inşaallah o mutluluğu..
demek dün gece kaytardın hee... hadi yumoş günlerinde olmadığın için bu seferlik öyle olsun.. ama bi daha öyle denk gelirse gündüzden beynini harekete geçir şekerim.. utanıyorum çekiniyorum gibi mazeretler artık bizim gibi bebiş için uğraşanları bağlamaz... yoksa bir ay daha zafiyete uğramış oluyor.. o yüzden durmak yok yola devam .. hehe tam oldu
canım klomen kullandın ya iğne ol bence kist olmasın ovitrelle al olmadı. bana da doktorum daha önce pregnyll yazmıştı ama artık hakkaten yok galiba ovitrelle yazdı.slm kızlar nasılsınız bugün dr günüm akşama bakalım yumurtalar ne alemde
günaydın şekerim nasılsıngünaydın canlarım
olsun güzelim en azından diğer aşamalara geçip daha bi sabırsızlık ve umut bekliyor seni Allahım daha fazla bekletmeden verecektir minişini inşallah
umarım bu sefer istenilen büyüklüğe erişir canım üzme kendini de yumoşlarını etkileme rahat ol inan umudunu yitirme elbet büyüyüp çatlayacak canım
ohhhh gez bakalım o gün senin bu gün benim diyeeeee, bu arada arkadaşının hamişliğide hayırlı olsun inşallah mevlam bu sefer her yönden yüzünü güldürür de kucağına alıverir miniğini
günaydın canım
günaydın canım iyiyiz sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız
smallcum iyi olmuş için rahatlamıştır aslında doktorunun yaptığı çok mantıklı boşuna hormon yükleniyoruz sağlıklı olan tek tyumurta ama o kadar aceleciyiz ki bir an önce olsun diye şansı arttırmak için çok yumurta iyiymiş gibi geliyo. senin kafan rahat olsun canım en önemlisi bu biliyosun. ben doktora gitmicem tatlım o iğneyi de kend,im yapıcam bacağımdan zaten göbeğimin iki yanı da hala acıyo göbekten yapamam Allah yardımeder işallah da bi daha gerek kalmaz bunlaragünaydın canlarımm, nasılsınız bakalım, dün evden girip yazacaktım sizlere ama hiç fırsatım olmadı, kızlar koçiş çoştu bizimde 3 gün üst üste çalışma oldu :78:ama neye yarar işte, dün yumoşumuzu gördük 17,5 mm olmuş ayy deli ediyo bu beni amma nazlı, drumuz hiç acelemiz yok yarın yapalım iğneyi dedi bende peki dedim, bugün yine gidiyorum. Rahim duvarı kalınlaşıyor bak , tam yumurtlama dönemindesin dedi, bisürü yumoş varmış ama hepsi küçükmüş, hani dün ilaçsız aşılama ne kadar başarılı olurki diye kendi kendimi yiyordum ve soracagım demiştim ya, ben sormadan kendi dedi, bak ne kadar doğal bir aşılama olacak hiç ilaç kullanmadın dedi, bende tam o sırada sordum, ne gerek varki doğal olarak yumurtan var e büyüyorda , neden boşu boşuna kullanacaksın ki dengeni bozacaksın dedi, gün gün de takip ediyoruz işte dedi.Yazık dün sabah 10 buçukta ameliyata bi girmişler akşam 6 da çıktı, türkiyede ilk yapılan bi ameliyatı yaptık dedi, çok yorgundu bende çok fazla bişey sormadım yarın geliriz dedim çıktık.İşte böyle canlarım. Hayırlısı olsun diyorum .
Kekula canım negatifmiş sonucun, üzülme tatlım yeni ay yeni ümit bizler için, inşallah bi an önce adetin gelir de tedavine devam edersin.
Sermince canım yumurtan inşallah gelişim gösterir tatlım ya, tez zamanda gelir bebişin inşallah.
Blueavcı canım o arkadaşına bende çok sevindim ne kadar güzel maşallah diyelim, gıymatlımın dediği gibi ohh o gün senin bu gün benim geziyosun , gez toz arkadaşım stres at , çalışma işine gelince çok kasma kendini çünkü daha yumurtlama döneminde değilsin. Aynı durumda olsak bende odalar ayrı nede olsa yapalım derdim ama eşimde hayatta istemez, rahatsız oluyormuş beyfendi, e bu durumda iki tarafta haklı
Chabliss canım sende bugün gideceksin dimi dr a? Ovitrelle koldan vuruluyor canım , sen istersen sor onu druna, pregnly kalçadan çünkü.
Halevcim haftasonu belli olacak sizinde dimi, hadi bakalım , iple çekiyoruz o güzel günü.
meltemsezgin ,t ben sizler nasılsınız bakalım
amin cnm eşimde dr söylemiş ama sayı ile miş güya bizde yedik
bugün doğumgünüm inşş şansıma ilk seferde böyle güzel ilerledi inş bu sefer sonuna kadar güzel olur
canım 2 tanedir o çünkü hep 2 tane 5000lik yazıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?