Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

başka aczanelere sorsan canım , dün hazır edeyim diyordun zaten sen. Dur bakalım bundada vardır bi hayır. Ovitrelle alırsın hiç olmazsa . Sen ilaç kullanmışmıydın klomen falan, kullandıysan iğne vuruluyor çünkü,

kullandım cnm evet klomen 5 gün işte hazır olsun dedim ama yok zaten piyasda bu ecz vardı bir tek onda bile yok
başka ilaç yokmu kı :26:

araştırdınmı bütün eczaneleri canım ya bi daha dene hepsini belki birinde çıkar eğer çıkmazsa diğerini vurulman lazım o da 80tl pahalı Allah yardımcın olsun kuzum

hoşgeldin canım günaydın bak olsun drun sen sormadan anlatmış rahatlatmış seni olsun bugün 18mm olur yumoşun iğneni vurulursun veeeeeee güzel sonuçlarla devam edersin inşallah canım, kocişin izin aldı cumartesi için randevu alıcam ki inşallah dolu değildir drum hayırlısı

ya belli 4 ecz baktım zaten hepsinde yok bu iğne ne biçim iş bu :2: bi kaç yere daha sorcam dr arıycam öğlen başka ne yapabilirz akşama bakcak zaten yumurtalarıma

tben canım bütün eczaneleri ara, valla ben tek tek arayarak buldum , yinede bulamazsan ovitrelle var, halevcim yazmış 80 tl onun fiyatı ama , klomen kullanınca çatlatma iğnesi vuruluması gerekli diye biliyorum ben , Allah korusun kiste neden oluyor diye biliyorum , eğer doğruysa drunu ara ovitrelle yazsın sana
Evet halevcim ben sormadan o açıklayınca ddaha bi rahatladım, bakalım artık günde 1 mm büyüyor benimkide 18.5mm olursa bugün vururlurum heralde

tmm cnm sağol dr arıycam zaten bi daha sorcam allah korusun ya kötü düşünmüyporum kendi de çatlayabiliyomuş diyo arkadaşlar hayırlısı olsun allahım ne olur...
seninde durumun ne güzel sende stres yapma cnm doğal oluşması güzel benimde doğal oluşuyo ama büyümedi neden o ay oyle oldu ama doğal oluşsunda ağır büyüsün olsun nazlı bizim yımırtalar

kızlar ne oldu şok şok şok
o malum ecz tekrar aradım eşim gitmişşti ona yok demişler
ben dedim şu poliklınık şu dr hastasıyım iğnem vurulcak sizden daha önce bu iğneyi aldım ama varmı dün eşime yok denmiş atılmam gerkiyo
var sayılı elimizde ondan dedi o dr hastalarına var dedi düşünebiliyomusunuz akşama gelip alcam 2 tane dedim sağolun

eşim bana dedi bunlar ilaç ticareti yapıyo senin dr arıyo ecz şu kadar temın edin şu kadar hastam var ben hepsine şu kadar yazcam diyo onlarda diğer insanlara yazmıyo ay inanmıyorum gerçek şok şok
ellerinde sayı ile varmışta vs. dün eşime yok dediniz ay allahım ii ki tekrar aradım akıllıyım allahtan

kızlar birşey soracam dün arı sütü polen bal konusu oldu ya burda evdekine baktım ben içinde çörekotu kakao tarcın zencefil vs. bitkiler de var acaba bu da aynı işi görürmü ki

kızlar birşey soracam dün arı sütü polen bal konusu oldu ya burda evdekine baktım ben içinde çörekotu kakao tarcın zencefil vs. bitkiler de var acaba bu da aynı işi görürmü ki

o karışım bende de var zxaten çörekotu zencefil tarçın yumurtalar için ideal bitkiler bence faydalı herşeyin çoğu zarar kararında alırsın hergün bi kaşık

Günde 3 kez yemeklerden önce 1 kaşık diyor canım üzerinde ben dün eve gidince 1 kaşık yatarken de 1 kaşık yedim sabah yine 1 kaşık yedim

tben iyi yapmışsın , bulmuşsun iğneni çok şükür, neden 2 tane aldın 2 tane mi vurulacaksın ? benim drumda prgnl5000 1*2 yazmış, ben reçetesiz almıştım bunu, acaba benimde 2 tane almam lazım ?
meltem sezgin canım gıymatlımın dediği gibi arısütü bal polen karışımı almıştım ben , ç.otu , tarcın da yumurta gelişimi için yararlı , o karışımda faydalı olacaktır canım

valla dr 2 tane yazıyo 5000 lik 10000 lik atılıyorum

akıllı kız seni aferin iyiki arayıp drunun adını verdin öyle nadir bulunan her ilaç ve iğne ticaret amaçlı kullanılıyor artıkın canım neyseki çok şükür varmış alır vurulursun devamı da böyle güzel gelişir inşallah canım

hiç fikrim yok ama içindekiler gayet faydalı bitkiler güzelim tbenin dediği gibi az alırsın

amin cnm eşimde dr söylemiş ama sayı ile miş güya bizde yedik
bugün doğumgünüm inşş şansıma ilk seferde böyle güzel ilerledi inş bu sefer sonuna kadar güzel olur

canım 2 tanedir o çünkü hep 2 tane 5000lik yazıyorlar

pregnly 5000 kullanan varmıydı cnaım aramızda, gıymatlım sen ovitrelleden önce kullanmıştın dimi, dr un sana 1 mi 2 tane mi al demişti, :26:

ayyy canım çok sevindim Allahım bizlere de nasip etsin tez zamanda ne büyük mutluluktur artık hayal bile edemiyorum :2:ayrıca tatlım utanma falan yok herkeşşşler çocuk yapğın derken iyi oluyo e bu çocuk nası yapılcak bi yolu var yani o yüzden karartın gözünüzü bir ayınıza malolmasın
bu arada bahsetmiştim ya hani bizim işyerinde ekimde evlenen bir arkadaş var diye 45 yaşlarında hamile olabilir demiştim hamile çıktı o da bugün kesinlik kazandı. Hem çok sevindim hem de yaşımdan gençliğimden kocamın gençliğinden utandım valla milletin kocaları damızlık gibi hee attığını boş geçmiyo tüüü hepimize:96:
ay sorma canım bi nefeste yapıverdim .eşimde diyo sen çok dirayetli çıktın aşkım nası yaptın iğneyi diyo. zaten gelsin bebişimiz bunların hesabını tek tek sorcam ona dedi.dün çalıştık biz de bugün iğneyi vurcam bacaktan öğlen arası. yaparım gibi geliyo yaa bi iğne acısı alt tarafı.bunu yapamıcaksam nası doğum yapcam sora. bir de yakı yapıştırdım dün yatarken ama pek yakmadı beni ara ara sıcaklığını hissettiriyo ama tam civcivli zamanında uyuyodum galiba ben :82:
canım klomen kullandın ya iğne ol bence kist olmasın ovitrelle al olmadı. bana da doktorum daha önce pregnyll yazmıştı ama artık hakkaten yok galiba ovitrelle yazdı.
günaydın şekerim nasılsın
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
smallcum iyi olmuş için rahatlamıştır aslında doktorunun yaptığı çok mantıklı boşuna hormon yükleniyoruz sağlıklı olan tek tyumurta ama o kadar aceleciyiz ki bir an önce olsun diye şansı arttırmak için çok yumurta iyiymiş gibi geliyo. senin kafan rahat olsun canım en önemlisi bu biliyosun. ben doktora gitmicem tatlım o iğneyi de kend,im yapıcam bacağımdan zaten göbeğimin iki yanı da hala acıyo göbekten yapamam Allah yardımeder işallah da bi daha gerek kalmaz bunlara

amin cnm eşimde dr söylemiş ama sayı ile miş güya bizde yedik
bugün doğumgünüm inşş şansıma ilk seferde böyle güzel ilerledi inş bu sefer sonuna kadar güzel olur

ayyyyyyy iyikiiiii doğdun canım Allahım yeni yaşında istediğin bütün güzellikleri en iyi şekilde hayırlısıyla yaşatsın inşallah canım umarım güzel bi hediye verir güzel rabbim göbüşüne miniş kondurarak:119::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…