hayırlı haberler getirirsin inşaallah canım arkadaşım... merakla bekliyor olacağız..doğru didinnn gıymatlım bidenemm, belli olur ak koyun kara koyun bu akşam
kızlar medicanayı aradım rapor için gelin görüşelim dediler o arada da eşimden istenile spermigram testi aradan çıkmış olur dediler
sende mi bu akşam gideceksin
halevcim ohh inşalllah herşey yolunda ilerler canım ya, çok güzel bir haber verdin bugün inşallah sonuda çok güzel olacak. Hadi bakalım , bende çıkıyorum birazdan kızlar doktorcuğumla görüşecegiziyi akşamlar hepinizi kocamn kocaman öpüyorum
kızlar bide aklıma
ne geldi
gittiğim dr bana progestan filan yazmadı
acaba kendimden alıp kullansam mı ne dersiniz he :26:
kızlar bide aklıma ne geldi
gittiğim dr bana progestan filan yazmadı
acaba kendimden alıp kullansam mı ne dersiniz he :26:
halev canım esin bu akşam mı verecek test için yoksa sonuç mu bu akşam alacaksınız karıştırdım galiba ben..
inşaallah mevlam tez vakitte yüzünüzü güldürsün.. başlanmış iş bitmiş iş derler hadi inşaallah
small canım güle güle gidip hayırlı haberlerle dön güzelim
arayıp sorma şansım şöyle yok canım, çüğnkü ben doktordan pazartesi günü ayrılırken sormuştum, progestan kullanmam gerekir mi, önceden düşüğüm vardı diye...
oda dedi ki, hamile kalırsan hemen yazacağım..
acaba öyle mi yapsak
yoksa ben kendim alıp kullansam mı :26:
yaaa kızlar valla sayfalarca okudum şimdi ama ne bu böyle sizde. Yok biri diyo daha 12 gün var zaten 2 kez oldu olmıcak biri diyo 1mm 2mm biri diyo takibi bırakcam aaaaaaaaaaa kızcam ama bu ne ayol. Biraz canlanın kendinize gelin düşünmeyin bu kadar. Ben de düşünüyorum ediyorum ama valla size bi durun dicek durumdayım hiç olmadı. Toparlanın canım moralleri yüksek tutun biraz kasmayın kendinizi valla 3mm bile büyücekse bu stresten 0,5 mm gitmez söyliyim heee
Tben canım senin de mi 8. günde oldu yumurtlama demek klomen yapabiliyor böyle bu arada o akıntı yumurta çatlayınca geliyo. 24-36 saat de canlı kalıyor. Spermle karışmaz pek bu baya yumurta akı kıvamı. Sperm daha akışkan bence. Zaten ertesi güne de kalmaz bence sperm.
Blueavcı canım bu yakıyı bende alcam ama benim yum.günüm geçtiyse de döllensin sıcak olsun belim diye yapıştırıcam. İşallah işe yarar.bu arada ben kullandım ovu.testi bence süper bişey hatta belki gelecek ay ben de alabilirim. Tam çift çizgi görünce 2 gün üst üste ilişki oluyo. Çok pratik. Gg.den almıştım ben ucuz oluyo baya orda
Halevcim ayy nasıl sevindim nasıl içim içime sığmadı anlatamam çok yaklaştık canım senin mutlu haberlerine işallah allahım işallah tek seferde nasip eder sana. Peki öğrendinmi canım hala birkaç embriyo mu koyuyorlar yoksa artık değişti dediler ya tek mi yapılıyo çoğul gebelik olmasın diye.
Small tatlım bu akşam sana da doktor yolu var demek bakalım ne kadar büyütmüşüz yumoşları.benim kasık ağrılarım hep oluyo batmalar falan ama ne hamiş oluyorum ne de kist çıkıyo demekki normal şeyler o batmalar adet siklusu içinde
Gıymatlım valla çok negatif gördüm bugün seni noldun sen böyle olmazdın silkelen 2 kez de olmuş olsa tutar mı tutar takma böyle şekerim benimmm her şeyde bi hayır vardır hep beraber sayıyoruz işte günlerimizi
kızlar klomen inceltiyormuş ama çatlatma iğnesi de güçlendiriyormuş rahim duvarını. iğne olanlara o yüzden vermemiştir doktorları belki progestanı
yaaa kızlar valla sayfalarca okudum şimdi ama ne bu böyle sizde. Yok biri diyo daha 12 gün var zaten 2 kez oldu olmıcak biri diyo 1mm 2mm biri diyo takibi bırakcam aaaaaaaaaaa kızcam ama bu ne ayol. Biraz canlanın kendinize gelin düşünmeyin bu kadar. Ben de düşünüyorum ediyorum ama valla size bi durun dicek durumdayım hiç olmadı. Toparlanın canım moralleri yüksek tutun biraz kasmayın kendinizi valla 3mm bile büyücekse bu stresten 0,5 mm gitmez söyliyim heee
Tben canım senin de mi 8. günde oldu yumurtlama demek klomen yapabiliyor böyle bu arada o akıntı yumurta çatlayınca geliyo. 24-36 saat de canlı kalıyor. Spermle karışmaz pek bu baya yumurta akı kıvamı. Sperm daha akışkan bence. Zaten ertesi güne de kalmaz bence sperm.
Blueavcı canım bu yakıyı bende alcam ama benim yum.günüm geçtiyse de döllensin sıcak olsun belim diye yapıştırıcam. İşallah işe yarar.bu arada ben kullandım ovu.testi bence süper bişey hatta belki gelecek ay ben de alabilirim. Tam çift çizgi görünce 2 gün üst üste ilişki oluyo. Çok pratik. Gg.den almıştım ben ucuz oluyo baya orda
Halevcim ayy nasıl sevindim nasıl içim içime sığmadı anlatamam çok yaklaştık canım senin mutlu haberlerine işallah allahım işallah tek seferde nasip eder sana. Peki öğrendinmi canım hala birkaç embriyo mu koyuyorlar yoksa artık değişti dediler ya tek mi yapılıyo çoğul gebelik olmasın diye.
Small tatlım bu akşam sana da doktor yolu var demek bakalım ne kadar büyütmüşüz yumoşları.benim kasık ağrılarım hep oluyo batmalar falan ama ne hamiş oluyorum ne de kist çıkıyo demekki normal şeyler o batmalar adet siklusu içinde
Gıymatlım valla çok negatif gördüm bugün seni noldun sen böyle olmazdın silkelen 2 kez de olmuş olsa tutar mı tutar takma böyle şekerim benimmm her şeyde bi hayır vardır hep beraber sayıyoruz işte günlerimizi
ewt cnm bilemiyorum yumurtlama habercisi sanırım dediğin gibi klomen içtim zaten dün son içtim 5 gün gün aşırı çalışma başladık hayırlısı bakalım pazartesi oldu bgn dr gitcem orda anlaşılır zaten klomen den sonra iğne veriyo zaten banada verdi ama genede bana progestan verdi cnm tedbir için sanırım
tedbirli bi drun varmış işte canım fuzuli vermesinde hiçbirşeyi inşallah güzel haberlerle gelirsin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?