Ahh canım ya senin sorduğun soruyu inan 4-5 gündür bende soruyorum kendime , canım hepimiz yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz düşün hergünümüz o fikirle geçiyor bazen eşimize kızıyoruz bazen kendimize, neden olmadı, olması lazımdı diye, bunlar bile başlı başına stres yapıyor, biz elimizden geleni yapıyoruz tatlım, sonumuzuda Rabbim verecek bizlere , inşallah bizleridaha fazla üzmeden hayılırlısı ile verir bebeciklerimizi. Bizler hamişliği kolayca olan arkadaşlarımızdan daha fazla şeyler yapıyoruz yakısı macunu otu çöpü, ilişki bile, o yüzden kendini kötü hissteme elimizden geleni yapıyoruz
Ha gıymatlım benimde belimde bi ağrı var ya, hani kas ağrısı olur ya öyle, yakımı yaptı diye düşünmüştüm bende , senin nasıl bi ağrı ? Kisti aklına getirme şimdi canım, geçen ay beimde fazlasıyala kasık ağrım vardı korkmuştum ama şükür bişey olmamış, belki diğer yumurtaların büyüyor ,ibelkid de çatlayan yumurtan rahatsız ediyor seni.
.
zaten yumurtalama dönemi ve çatlaması sırasında kasık ağrın oluyo valla ben çok rahat geçirdim iğne beni uyuttu o gece erkendensonra 2 gün çalıştık zaten dr dedi hatta 3. günde yaptık dr boşuna olmuş dedi sadece o 2 gün önemliydi ondan sonra 4 gün sonra yaptık bizde dr diyince oyle sonuçta o 2 gün değerlendirdik ve o ay tuttu sanırım ama kimyasala çevirdi ve hissettim pıtpıt atışlar yaşadım artı parça ile düşürünce regl geldi ama siyah siyah geçen ayda boş geçirdi dr um hiçbişey yapmıycam dedi öyle bakcaz oda bomboş geçti çalıştık ama hayırlı zamanda gelsin bebişler inşş
zeytin96 aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurllu olsun sonuda bebekli olsun inşl
gıymatılm inşl kist değildir canım iyi düşün iyi olsun daha sonucunu gömeden umutsuzluğa kapılma nolur
tben sanırım pregnly bahsetti gıymalım 11küsür bişe o da ama çok zor bulunuyor ve benim eşim her hata bir tane vurulmak zorunda pregnly vucüd geliştirmeyle ilgilenen insanlar açısından tercih ediliyor enerji veriyomuş bu sebeple sanırım bulunması zor satışı az
zeytin ben temmuz ayında yaptırdığım takipte hastane ücretine ek ilave olarak doktorada 100 tl ödedim özel yumurta takibi için... gün aşırı çağırdı ve klomen iğne kullandık.. hastane 12 tl idi.teşekkür ederim canım
birde birşey sormak istiyorum sizlere yumurta takibinde doktora belli bir ücret karşılığımı anlaşılıyor yoksa
her gidişinizde muayene ücretini mi ödüyorsunuz ben ssk lıyım ama suan gıttıgım hastane a sınıfı olduğu için 30 tl muayene ücreti alıyorlar başka bir hastaneye gitmeyı dusunuyorum orasıda b sınıfı hastaneymıs sadece 12 tl katılım payı alıyormus sız nasıl yapıyorsunuz arkadaslar???
işte benimde aynen öyle oldu sadece 2 güncük... ve 4 gün ara
parça düşünce rahatladıysan gebelik oluşmuş olabilir .. ama nasibi yokmuş henüz..
senin bünyene pek dokunmuyor iğne maşaallah.. beni altüst ediyor.. olsun şikayetçi değilim
zeytin ben temmuz ayında yaptırdığım takipte hastane ücretine ek ilave olarak doktorada 100 tl ödedim özel yumurta takibi için... gün aşırı çağırdı ve klomen iğne kullandık.. hastane 12 tl idi.
şu an gittiğim hastane ücreti 22 tl. ama dr özel yumurta takibi adı altında ücret talep etmedi. fakat gün aşırıda çağırmadı. sadece 11, gün gittiğimde 21 mm yumurtamı görünce çat iğnesi yazdı . bi daha adetim geçerse yada adet olursam 3. günü çağırdı..
demem o ki, eğer ücret alıtyorsa gün aşırı bakıyor. ama her doktor aynı mı bilemem.. inşaallah sen doktoruna rastgelirsin arkadaşım..
benimde özel bir yer 100 tl muyene ultroson sonra takıpler bedava çaığırıyo kendi zaten gün aşırı 2 gün 3 gün 5 gün arayla değişken yani
genelde her yer aynı demek ki..
ohhh maşşallahınız var valla yetişene kadar canım çıktıhastneler takipler inşl sonuda:49 böyle olur ben başlamadığım için yumurta takibine konuya uzak ve cahil kalıyorum:44: ama yeni yılla birlikte bende başlamayı düşünüyorum kendime verdiği süre yeterli olur sanırım o zaman kadar şimdilik ben kedi yöntemlerime devam edim günaşırı
ohhh maşşallahınız var valla yetişene kadar canım çıktıhastneler takipler inşl sonuda:49 böyle olur ben başlamadığım için yumurta takibine konuya uzak ve cahil kalıyorum:44: ama yeni yılla birlikte bende başlamayı düşünüyorum kendime verdiği süre yeterli olur sanırım o zaman kadar şimdilik ben kedi yöntemlerime devam edim günaşırı
en güzeli cnm allahın takdırı inş gelir bebişin
bende önümüzdeki ay kendim yapcam bırakcam ucunu ipin
evet doğru diyorsun. ondan sürekli çağırmıyor olabilir. ama parayı bastırsan o zman bişi demezler:26:ewt cnm ama özel hastane bilemiyorum nasıl orda herkesi çağıramazlar ki 2 günde takuıp vs. kaç kişi nasıl bakacaklar ondan hastaneler bi kere çağoırıyo
bilmiyorum canım. hiç lafı geçmedi...peki arkadaslar aranızda anadolu yakasında takip yaptıranlar varmı bu topik te???
canım sen takibe başlamadan inşaallah hamile kalmış olrsun.. sen gün aşırıya devam et bakalım hem bu ay rahim iyice temizlenmiştir kısmet...ohhh maşşallahınız var valla yetişene kadar canım çıktıhastneler takipler inşl sonuda:49 böyle olur ben başlamadığım için yumurta takibine konuya uzak ve cahil kalıyorum:44: ama yeni yılla birlikte bende başlamayı düşünüyorum kendime verdiği süre yeterli olur sanırım o zaman kadar şimdilik ben kedi yöntemlerime devam edim günaşırı
canım evet bana uzun geldi. beklemesi var bide o yüzden dedim ben... inşaallah hayırlısıyla geçer bu günlerrde gülüminşallah canım , bu ayy hepimizde gelişmeler var ne güzel, inşallah sonuçlarımızda güzel olurda birlikte seviniriz.
Gıymatlım 12 gün çok değil mi derken , uzun zaman var nasıl sabredeceğim mi demek istedin şeker anlamadım ben:26:bana hemencecik geçti gibi geldi, baksana canım 12 gün nedirki hemen gelir geçer. benimde 14 gün varmışhiç gün mün saymamıştım,
Gıymatlım bel ağrın nasıl onu sormuştum şeker, bende de kas agrısı gibi ağrı varda seninkide öylemi diyecektim, yakıdan mı diye
inşl canım hiç gerek kalmazda gelir ama gerek kalırsa mecbur ve bende alttan muayene edilemiyorum bi sefer başıma geldi öldüm resmen utanmasını geçtim ben canımın derdine düştüm acı eşiğim çok düşük
o değilde kızlar canım sıkıldı kayınvaldemm aradı bize geliyolarmış akşama düğün varmış yarında doktor konturölü bizde kalacak ve biz bu akşam başlayacaktık kendilerini evi var şehirde eşyada var ama sürekli gelmediklerinden temiz değil geldiklerinde 1 2gün kalıyolar oda bizde bide bizden torun bekliyolar off ya offf
evet canım 2 mm büyür diyorlar. ben daha önceki takipte pazartesi 21 mm di, dr hemen çat iğnesi yazdı ama o gün bulamadık, ertesi gün iğneyi bulduk ama iğne yapmadan önce dr tekrar baktı yumoşşa 23 mm olmuştu. yani 2 mm olmuş evet..:26:blueavcı canım sıkma canını eğer bu akşam gideceklerse düğüne, onlar hemen gidince çalışmalara başlayın nede olsa 1-2 saat içinde dönemezlersonra gidince yaparsınız tekrar, zaten senin bikaç günün var yumurtlama dönemine, tabi erken yumurtlamıyorsan .
Canlar ben yine bişeye takıldım, müsade varsa sorayım sizlere didim :26: bi topikte okudum dr günde 2 mm büyür yumurta demiş, ee benimki 1 mmldan daha az büymüştü 1 gündeBugün 16. günüm sanırım bu ay yumoşum büyümeyecek , gıymatlım sen yumurta takibi yaptırdın hayatım senin drun böyle bişey dedi mi, yada 2 gün de bi gittiğinde yumurtan kaç mm büyümüş oluyordu.
evet canım 2 mm büyür diyorlar. ben daha önceki takipte pazartesi 21 mm di, dr hemen çat iğnesi yazdı ama o gün bulamadık, ertesi gün iğneyi bulduk ama iğne yapmadan önce dr tekrar baktı yumoşşa 23 mm olmuştu. yani 2 mm olmuş evet..:26:
yinede belli olmaz tatlım ya... belki o yumoşun sen 2. kez gidene kadar çatlamıştıda doktorun o gördüğü yeni bi yumoştu neden olmasın..
çünkü yine önceki sefer bende şöyle olmuştu ben 12. gün gittiğimde yeni yeni oluşmaya başlamışlar daha ölçemiyoruz demişti. 14. gün bi gittim 21 mm.
yani 2 günde çoook değişiklikler olabiliyor..
anammmmm iyice meraklandım şimdi hangisi başıma geldi acaba ?hiç ilaç kullanmadan 1 gün de çatlayacak kadar olduğunu hiç sanmıyorum canım keşke olsa ama aynı yumurtadan bahsediyordu dr, diğerleride dediğin gibiydi ama ,küçük küçük birden fazla yumurta vardı, bu ay çok ümitli değilim kadere kısmet artık , bakıp göreceğiz bugün, dediğin gibi belli olmaz 1 gün az büyür ikinci günü birden büyür belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?