Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

üzme kendini cnm zaten bir tane yumurta aktife geçiyo bazen çift oluyo yada fazla ama bir yumurtanın sağlıklı olması ve döllenmesi önemli olan yumurtalar çtlama iğnesiyle kesin çatladı inş tutmuştur kendini strese sokup vücüdunun dengesini bozma bence
ay biz ne kadar detay takılıyoruz dimi kızlar ya bende dahil yok çatladımı yok kaçtane oldu vs. kaç mm oldu yok tuttumu vs. kendimizi üzüp strese sokuyoruz
benim dr umda 5 gün ilaç verdi çağırdı bitince gel diye şimdi 2 günde çağırır bide iğne yaparsa çatladımı diye çağırır vs..
belki kesin çatlar umuduyla rahat ol diye gelme dedi dr un bu dr ları nlamak zaten çok zor ben bu aydan itibaren takıp mış dr muş bırakcam allah takdir ederse olur kendiliğinden kafa yormaktan sıkıldım :79:

sağol canım inşallah tedavimize başlar sonucunda da yine böyle mutluluğa boğuluruz Allahın izniyle. hadi bakalım umarım senin yumoşlarda istenilen büyüklüğe ulaşmışlardır herşey güzel gider inşallah

sağol canım inşallah ilk seferde tutarda kavuşurum bebeğime hepinize dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım

evet gıymatlım sağolsun bu haberde gücendirmedi güzel rabbim inşallah sonuna kadar gücendirmezde bebişlerimize kavuşturur hepimizi, bu arada verimsiz bi ay geçirmişsin olsun güzelim sonuçta hertürlü olur olması gerektiği zaman olduktan sonra kafana takma yine devam edin günaşırıya ne olur ne olmaz canım Allahtan ümit kesilmez heran herşey olur güzelim

olur böyle şeyler canım üzme kendini Allah gönlüne göre verir inşallah

hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun inşallah yumoşlarında bi sıkıntı yoktur istenilen büyüklüğe erişirler de hemen hamiş kalabilirsin inşallah ayrıca yumurta takibi ikisinde de yapılır ama alttan daha net görülür herşey, benim drumda erkek valla bebek için katlanırım ne yapayım kimse meraklı değil ama eğer öyle daha iyi sonuç elde edilecekse karşı çıkmam tabi tercih meselesi

gıymatlım cok tesekkurler cevabın ıcın
ben istanbul anadolu yakasındayım bende 3 .gunu gıttıgımda alttan kontrol etmek ıstedı bende
ya ustten olsun falan dıyınce ustten yaptı ama alttan daha ıyı gorebılıyorum dedı bırde erkekdı nedense cekındım bırde ben bır vajınımus gecırdım o yuzdende bıraz korkuyorum ya offf bılemedım
sen hangı sehırdesın

bazen dr a gitmek de iyi olmuyor anacım ya, insan daha bi hevesli oluyor, dr hergün gel dese koşa koşa gideriz. gıymatlımcımm sen bugün de çalış tatlım , sonrasını akışına bırakırsın, ama içimden bi ses senin yumoşun o iğne ile birlikte çatladı bile

hım o ucuz olan 20 lira mı ne ucuzda değilde ay ecz çok fena ilaç yok diyo
dr um anlaşmış bi ecz var oraya yolladı bizi önce yok dediler dr ismini görünce hemen getirdiler bide soğuk dolapta beklettik aman ya bu tc. de herşey zor ilaç madem bu kadar bulunmayan niye yazar ki drlar da garipp

ah inşaallah canım.. 4 gün ara vermiş oldukkkk (

canım arkadaşım çok sağol ama kendimi çok kötü hissediyorum.. kızdığım şeyde şu, madem bi işe çanalıyorum neden doğru düzgün sonunu getirmiyoruz. ...
kasıklarım yine sancıyor kist oluşmuştur diye korkuyorum bi yandan.. bellimin ortasındada i acı var hareket ettikçe belli ediyor kendini... bilmiyorum bu klomen beni şekilden şekile sokıuyor ama sonu hayırlı olsa bari inşaallah.......

benim dr umda alttan bakıyo yaaa :78::78::78::78: öfff her seferinde daha net görüyomuş vs. sesimi çıkaramadım :78::78:

gıytamtlım 5 gündür klomen bende içtim hiç bana yapmadı ilk içtiğimde de sorun olmamıştı neden ki ağrı yaptı sende :26:
bide kızlar bişey sorcam cmt si çalışma yaptık pazar yıkandım vs. akşama doğru uzayan akıntım geldi sprm midir
yoksa ?????
yumurtlama habercisi olan uzayan kıntımı acaba yumurtalamaya az mı kaldı :26:

anladım kızlar sağolun cevabınız için bende olmadı eczaneye gidince alayım bari yumurtlama günlerine yakın yaparım

gıymatlım çok takma canım kafana olacağı varsa eğer böyleliklede olur dedğin gibi sen baştan motive olamamışsın doktorundan dolayı sanırım bir önceki doktorunla karşılaştırma yaptın ama bak sen dedin o zaman tutmadı diye belkide şimdi doğru zaman budur tedavi belki eksiktir ama bu ay sen düşünmediğin için kafana takmadığın için belkide bebiş yoldadır

ovulasyon testine ne dersini peki kullanayım mı bu ay hemde günaşırı yapacaz normalde yumurtladığımı gelen akıntıdan anlıyorum ama alsam mı ovulasyon
testi becerebilirmiyimki:44:

tedavin hayırlı olsun canım, evet drun dediği gibi alttan daha net görebiliyorlarmış, benimkide erkek canım mecbur olduğumuz için insan katlanıyor. Her gidişimde o masaya oturunca yüzüm kızarıyor yüzümü kapatıyorum ama işte mecburuz:26:

aynı şeyleri bende yaşadım canım. insan takibi bırakıcam diyor ama 2 ay geçtikten sonra yine aynı yollara düşüyorsun... inşaallah senin hemen olur...

evet canım öyle oldu... kısmetten ötesi yok... biraz daha devam edelim bakalım hayırlısı...
arkadaşım kilolu değilsen ve idrara sıkışmış gidersen karnından da t-rahat görebilir doktor... madem senin için eziyete dönüşüyor o zaman üstten yaptırıver gitsin.. ben avrupa yakasındayım canm
tamam canım bugün için özel çaba sarfedeceğim...inşaallah içinden gelen o ses doğrudur ve çatlayan yumoşuma mevlam ol demiştir de döllenmiştir....
malesef canım işte.. madem piyasada yok tamamen kalmasın... el altından nasıl bulunabiliyor ben anlamıyorum dediğin gibi..

arkadaşım benimki çatlama iğnesinden sonrada olabilir. illa herkeste ayrı olmaz belki.. sen çat iğneside olmuşmuydun hiç ?
akıntı olduğu zaman sen yine çalış canım ne olur ne olmaz

bilmiyorum canım artık hayırlısı olsun deyip içimi ferahlatmaya çalışıyorum
ovulasyon testi ben daha hiç kullanmadım. ama eğer denemek istiyorsan neden olmasın. hem zaten gün aşırı devam edeceksiniz eğer kısmetinde varsa öylede tutar.. kolay anlaşılabilir olanlarla zorlanmazsın belki güzelim.

zeytin96 aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurllu olsun sonuda bebekli olsun inşl

gıymatılm inşl kist değildir canım iyi düşün iyi olsun daha sonucunu gömeden umutsuzluğa kapılma nolur

tben sanırım pregnly bahsetti gıymalım 11küsür bişe o da ama çok zor bulunuyor ve benim eşim her hata bir tane vurulmak zorunda pregnly vucüd geliştirmeyle ilgilenen insanlar açısından tercih ediliyor enerji veriyomuş bu sebeple sanırım bulunması zor satışı az

inşaallah değildir canım. çünkü önceki klomen kullanmamda benim 8 kadar yumoşum oluşmuştu.. bunlardan kimisi çatlarken geriside bana turşuluk kaldı gülüm

çatlama iğnesi oldum evet prgylnl 10 bin lik atıldım ilk ay bakalım b u ay ne yapcak :26:
ewt çalışmalar gün aşırı devam

Ahh canım ya senin sorduğun soruyu inan 4-5 gündür bende soruyorum kendime , canım hepimiz yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz düşün hergünümüz o fikirle geçiyor bazen eşimize kızıyoruz bazen kendimize, neden olmadı, olması lazımdı diye, bunlar bile başlı başına stres yapıyor, biz elimizden geleni yapıyoruz tatlım, sonumuzuda Rabbim verecek bizlere , inşallah bizleridaha fazla üzmeden hayılırlısı ile verir bebeciklerimizi. Bizler hamişliği kolayca olan arkadaşlarımızdan daha fazla şeyler yapıyoruz yakısı macunu otu çöpü, ilişki bile, o yüzden kendini kötü hissteme elimizden geleni yapıyoruz

Ha gıymatlım benimde belimde bi ağrı var ya, hani kas ağrısı olur ya öyle, yakımı yaptı diye düşünmüştüm bende , senin nasıl bi ağrı ? Kisti aklına getirme şimdi canım, geçen ay beimde fazlasıyala kasık ağrım vardı korkmuştum ama şükür bişey olmamış, belki diğer yumurtaların büyüyor ,ibelkid de çatlayan yumurtan rahatsız ediyor seni.

yumurtlama dönemindeysen oda olabilir canım, ama sperm kalıntısı da olabilir, bende tam ayırt edemiyuorum,ikiside olabilir.

ewt bende anlamıyorum piyasada yoksa yazmayın allah allah
ben takıpı bırakmayı düşünüyoprum cnm kesin ya uğraşamıycam hayılrısı olsun inş olur sağol inş herkesin olur bebişi bir an önce

yumurtalama dönemindeyim sanırım 8. gündeyim gerçi ama klomen içtim ya sanırım bu hafta önemli 16. güne kadar gün aşırı artık

peki o iğneyi olduğun ay sende kasık ağrısı yapmamışmıydı :26:

zaten yumurtalama dönemi ve çatlaması sırasında kasık ağrın oluyo valla ben çok rahat geçirdim iğne beni uyuttu o gece erkenden sonra 2 gün çalıştık zaten dr dedi hatta 3. günde yaptık dr boşuna olmuş dedi sadece o 2 gün önemliydi ondan sonra 4 gün sonra yaptık bizde dr diyince oyle sonuçta o 2 gün değerlendirdik ve o ay tuttu sanırım ama kimyasala çevirdi ve hissettim pıtpıt atışlar yaşadım artı parça ile düşürünce regl geldi ama siyah siyah geçen ayda boş geçirdi dr um hiçbişey yapmıycam dedi öyle bakcaz oda bomboş geçti çalıştık ama hayırlı zamanda gelsin bebişler inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…