canım zaten ben baştan konsantre olamadım... şöyle anlatayım
geçen pazartesi dr a gittiğimde 1 tane yumoş gördük o gün hemen iğne yazdı dr.
ben ona dedim ki çarşamba tekrar gelsem belki yeni yumurta oluşmuş olur. çünkü daha öncceki tedavi,mde (başka doktorda ) 2 gün sonra yeni yumurtalar oluşmuştu dedim
oda , yok gerek yok gelmene sen iğneni vurdur. bi daha inşaallah test yapmaya gelirsin, adet olursanda 3. günü gelirsin dedi. öylece çıktım
diğer doktor beni gün aşırı çağırıp bakmıştı sürekli yumoşların durumlarına... he ne oldu sanki hamile mi kaldım o zaman. yok ama ne bi,leyim insan her gün merak ediyor...
ben şimdi tek yumoştan başka yumoş oluştumu bilmeden yaşıyorummm
slm kızlar
halev sevindim adına inş sonucunuda çok güzel bir bebişle taçlandırısınızz da topiğimize bebiş gelir yeni
bende bu akşam dr gidiyorum bakalım klomen içmiştim 5 gün ne oldu akşam yımırtalarla buluşma var
slm canlarım hafta başıya beni yoğun bir temizlik aldı yine ara ara katılacam ama sohbetlerinize sizden ayrılamıyorumki
maşşallah bugün topik doktoruna taşııyor smallengel chabliss tben meltemsezgin kızlar inşl çok güzel yumoşlarınız olmuştur çatlamaya ve aşığıyla buluşmaya hazır sıkı sıkı tutunurlarda ay sonuna siz bebek olarak dönerler hepinizden güzel haberler bekliyoruz
halev gözün aydın canım nasıl sevindim anlatamam inşl herşey böyle güzelce yolunda giderde ilk seferde kavuşursun miniciğine şu halayın ucundan bende tutayım
gıymatlım sen nasılsın şekerim hafta sonu yoktun özlettin kendini
canlarım hepinize hayırlı haftalar diliyorum
chabblis smalangel tben bugünü doktor günü mü ilan ettiniz hey maaşaallah... yeni haberler duymak çok güzel oluyor . inşaallah hayırlarla dönün doktortan... ismini yazmadığım diğer arkadaşlarada hayırlı tedaviler nasib etsin Allahım....
helev çok dua etmiştik gülüm.. mevlam güzel gönlünü gücendirmesin ilk seferde yavrucuklarına hamile kalıp sağlıkla sıhhatle doğduğu günleride göstersin inşaallah...
kızlar ben çok tuhafım malesef bu ay çok verimsiz geçti. bugün 18. günüm... ve iğneden sonra sadece 2 kez beraberlik olduuuu
canım evet çok haklısın . bide üstüne çat iğnesine 80 lira verip hiç çalışmamak akıl karı değil ama nasıl günler geçti bende anlamadım.
salı çarşamba oldu. perşembe bi gün ara dedik. cuma akşam yemeğinden sonra ağırlık bastı, biraz yatıp dinlenelim dedik 8,5 ta yattık, sözde 1 saat filan yatıp dinlemnmiş kalkıcaktık bi uyandık ki sabah ezanı
cumartesi anlemler ısrarla çağırdı gitmemiz gerkiyordu akrabalar gelmiş hadi o gecede öyle geçti. pazarda eşim nete bakıyordu ben gidiyorum sen gel dedim gidip yattım , uyumuşum oda ellememiş. işte yavrum durum böyle.. bu günler nasıl su gibi akıp geçti, ben nasıl böyle bi karambole geldim bilemiyorum...:26:
ayrıca ben yakıyı çat iğnesini vurulunca ertesi gün yapıştırdım. yapıştırdığın banyo yapana kadar kalacak canım. banyodan sonra yenisi takılıyor. ben 2 gün yapıştırdım çalışmalar sü
resince sadece..
arkadaslar merhaba bende yeni katıldım aranıza yumurta takıbıne basladık.
adetımın 3.gunu gıttım doktora üstten baktı 10.günü gel bu ay yumurtaların durumuna bır bakalım ona gore
obur ay klomen falan kullanırsın dedı bırde 21.gunu bir test yapacakmış
birde arkadaslar yumurta takibini genelde alttan mı üstten mi yapıyorlar
birde ben çalıştıgım ıcın 6 dan sonra doktora gıdıyorum genelde erkek doktor oluyor hastanelerde sızın tavsıye edebileceğiniz bir yer varmı şimdiden cok tesekkur ederım
ah inşaallah canım.. 4 gün ara vermiş oldukkkkgıymatlım bence yeterli olmuştur canım en verimli zamanlarını değerlendirmişsiniz zaten, hani yumoşun çatlamamış diyeceğim ama iğnede vuruldun mutlaka o çalıştığın günde çatlamıştır, yeni oluşan yumoşların olursa diye sen bugünde çalışın madem kaç gün ara vermişsiniz.
Olsun canım sen şimdi bunu düşünme, o tek yumurtan çok kaliteli maşallah hemencik büyüyüvermişti biliyosun, tabi başkada yumoşun olabilirdi ama zaten drlar tek yumurta istiyor eiğnenide o yumurta için oldun sonuçta, diyelimki başka yumoşun oldu onun için de tekrar iğne mi olacaktın hayır. Sen düşünme tatlım evet haklısın insan ister istemez düşünüyor bari 3 kere çalışsaydık diye ama vardır bunda da bi hayır .
ah inşaallah canım.. 4 gün ara vermiş oldukkkk(
canım arkadaşım çok sağol ama kendimi çok kötü hissediyorum.. kızdığım şeyde şu, madem bi işe çanalıyorum neden doğru düzgün sonunu getirmiyoruz. ...
kasıklarım yine sancıyor kist oluşmuştur diye korkuyorum bi yandan.. bellimin ortasındada i acı var hareket ettikçe belli ediyor kendini... bilmiyorum bu klomen beni şekilden şekile sokıuyor ama sonu hayırlı olsa bari inşaallah.......
gıymatlım cok tesekkurler cevabın ıcın
ben istanbul anadolu yakasındayım bende 3 .gunu gıttıgımda alttan kontrol etmek ıstedı bende
ya ustten olsun falan dıyınce ustten yaptı ama alttan daha ıyı gorebılıyorum dedı bırde erkekdı nedense cekındım bırde ben bır vajınımus gecırdım o yuzdende bıraz korkuyorum ya offf bılemedım
sen hangı sehırdesın
aynı şeyleri bende yaşadım canım. insan takibi bırakıcam diyor ama 2 ay geçtikten sonra yine aynı yollara düşüyorsun... inşaallah senin hemen olur...üzme kendini cnm zaten bir tane yumurta aktife geçiyo bazen çift oluyo yada fazla ama bir yumurtanın sağlıklı olması ve döllenmesi önemli olan yumurtalar çtlama iğnesiyle kesin çatladı inş tutmuştur kendini strese sokup vücüdunun dengesini bozma bence
ay biz ne kadar detay takılıyoruz dimi kızlar ya bende dahil yok çatladımı yok kaçtane oldu vs. kaç mm oldu yok tuttumu vs. kendimizi üzüp strese sokuyoruz
benim dr umda 5 gün ilaç verdi çağırdı bitince gel diye şimdi 2 günde çağırır bide iğne yaparsa çatladımı diye çağırır vs..
belki kesin çatlar umuduyla rahat ol diye gelme dedi dr un bu dr ları nlamak zaten çok zor ben bu aydan itibaren takıp mış dr muş bırakcam allah takdir ederse olur kendiliğinden kafa yormaktan sıkıldım :79:
evet canım öyle oldu... kısmetten ötesi yok... biraz daha devam edelim bakalım hayırlısı...evet gıymatlım sağolsun bu haberde gücendirmedi güzel rabbim inşallah sonuna kadar gücendirmezde bebişlerimize kavuşturur hepimizi, bu arada verimsiz bi ay geçirmişsin olsun güzelim sonuçta hertürlü olur olması gerektiği zaman olduktan sonra kafana takma yine devam edin günaşırıya ne olur ne olmaz canım Allahtan ümit kesilmez heran herşey olur güzelim
arkadaşım kilolu değilsen ve idrara sıkışmış gidersen karnından da t-rahat görebilir doktor... madem senin için eziyete dönüşüyor o zaman üstten yaptırıver gitsin.. ben avrupa yakasındayım canmgıymatlım cok tesekkurler cevabın ıcın
ben istanbul anadolu yakasındayım bende 3 .gunu gıttıgımda alttan kontrol etmek ıstedı bende
ya ustten olsun falan dıyınce ustten yaptı ama alttan daha ıyı gorebılıyorum dedı bırde erkekdı nedense cekındım bırde ben bır vajınımus gecırdım o yuzdende bıraz korkuyorum ya offf bılemedım
sen hangı sehırdesın
tamam canım bugün için özel çaba sarfedeceğim...inşaallah içinden gelen o ses doğrudur ve çatlayan yumoşuma mevlam ol demiştir de döllenmiştir....bazen dr a gitmek de iyi olmuyor anacım ya, insan daha bi hevesli oluyor, dr hergün gel dese koşa koşa gideriz.gıymatlımcımm sen bugün de çalış tatlım , sonrasını akışına bırakırsın, ama içimden bi ses senin yumoşun o iğne ile birlikte çatladı bile
malesef canım işte.. madem piyasada yok tamamen kalmasın... el altından nasıl bulunabiliyor ben anlamıyorum dediğin gibi..hım o ucuz olan 20 lira mı ne ucuzda değildeay ecz çok fena ilaç yok diyo
dr um anlaşmış bi ecz var oraya yolladı bizi önce yok dediler dr ismini görünce hemen getirdiler bide soğuk dolapta beklettik aman ya bu tc. de herşey zor ilaç madem bu kadar bulunmayan niye yazar ki drlar da garipp
arkadaşım benimki çatlama iğnesinden sonrada olabilir. illa herkeste ayrı olmaz belki.. sen çat iğneside olmuşmuydun hiç ?gıytamtlım 5 gündür klomen bende içtim hiç bana yapmadı ilk içtiğimde de sorun olmamıştı neden ki ağrı yaptı sende :26:
bide kızlar bişey sorcam cmt si çalışma yaptık pazar yıkandım vs. akşama doğru uzayan akıntım geldi sprm midir
yoksa ?????
yumurtlama habercisi olan uzayan kıntımı acaba yumurtalamaya az mı kaldı :26:
anladım kızlar sağolun cevabınız için bende olmadı eczaneye gidince alayım bari yumurtlama günlerine yakın yaparım
gıymatlım çok takma canım kafana olacağı varsa eğer böyleliklede olur dedğin gibi sen baştan motive olamamışsın doktorundan dolayı sanırım bir önceki doktorunla karşılaştırma yaptın ama bak sen dedin o zaman tutmadı diye belkide şimdi doğru zaman budur tedavi belki eksiktir ama bu ay sen düşünmediğin için kafana takmadığın için belkide bebiş yoldadır
ovulasyon testine ne dersini peki kullanayım mı bu ay hemde günaşırı yapacaz normalde yumurtladığımı gelen akıntıdan anlıyorum ama alsam mı ovulasyon
testi becerebilirmiyimki:44:
zeytin96 aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurllu olsun sonuda bebekli olsun inşl
gıymatılm inşl kist değildir canım iyi düşün iyi olsun daha sonucunu gömeden umutsuzluğa kapılma nolur
tben sanırım pregnly bahsetti gıymalım 11küsür bişe o da ama çok zor bulunuyor ve benim eşim her hata bir tane vurulmak zorunda pregnly vucüd geliştirmeyle ilgilenen insanlar açısından tercih ediliyor enerji veriyomuş bu sebeple sanırım bulunması zor satışı az
arkadaşım benimki çatlama iğnesinden sonrada olabilir. illa herkeste ayrı olmaz belki.. sen çat iğneside olmuşmuydun hiç ?
akıntı olduğu zaman sen yine çalış canım ne olur ne olmaz
bilmiyorum canım artık hayırlısı olsun deyip içimi ferahlatmaya çalışıyorum
ovulasyon testi ben daha hiç kullanmadım. ama eğer denemek istiyorsan neden olmasın. hem zaten gün aşırı devam edeceksiniz eğer kısmetinde varsa öylede tutar.. kolay anlaşılabilir olanlarla zorlanmazsın belki güzelim.
Ahh canım ya senin sorduğun soruyu inan 4-5 gündür bende soruyorum kendime , canım hepimiz yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz düşün hergünümüz o fikirle geçiyor bazen eşimize kızıyoruz bazen kendimize, neden olmadı, olması lazımdı diye, bunlar bile başlı başına stres yapıyor, biz elimizden geleni yapıyoruz tatlım, sonumuzuda Rabbim verecek bizlere , inşallah bizleridaha fazla üzmeden hayılırlısı ile verir bebeciklerimizi. Bizler hamişliği kolayca olan arkadaşlarımızdan daha fazla şeyler yapıyoruz yakısı macunu otu çöpü, ilişki bile, o yüzden kendini kötü hissteme elimizden geleni yapıyoruzah inşaallah canım.. 4 gün ara vermiş oldukkkk(
canım arkadaşım çok sağol ama kendimi çok kötü hissediyorum.. kızdığım şeyde şu, madem bi işe çanalıyorum neden doğru düzgün sonunu getirmiyoruz. ...
kasıklarım yine sancıyor kist oluşmuştur diye korkuyorum bi yandan.. bellimin ortasındada i acı var hareket ettikçe belli ediyor kendini... bilmiyorum bu klomen beni şekilden şekile sokıuyor ama sonu hayırlı olsa bari inşaallah.......
gıytamtlım 5 gündür klomen bende içtim hiç bana yapmadı ilk içtiğimde de sorun olmamıştı neden ki ağrı yaptı sende :26:
bide kızlar bişey sorcam cmt si çalışma yaptık pazar yıkandım vs. akşama doğru uzayan akıntım geldi sprm midir
yoksa ?????
yumurtlama habercisi olan uzayan kıntımı acaba yumurtalamaya az mı kaldı :26:
aynı şeyleri bende yaşadım canım. insan takibi bırakıcam diyor ama 2 ay geçtikten sonra yine aynı yollara düşüyorsun... inşaallah senin hemen olur...
evet canım öyle oldu... kısmetten ötesi yok... biraz daha devam edelim bakalım hayırlısı...
arkadaşım kilolu değilsen ve idrara sıkışmış gidersen karnından da t-rahat görebilir doktor... madem senin için eziyete dönüşüyor o zaman üstten yaptırıver gitsin.. ben avrupa yakasındayım canm
tamam canım bugün için özel çaba sarfedeceğim...inşaallah içinden gelen o ses doğrudur ve çatlayan yumoşuma mevlam ol demiştir de döllenmiştir....
malesef canım işte.. madem piyasada yok tamamen kalmasın... el altından nasıl bulunabiliyor ben anlamıyorum dediğin gibi..
çatlama iğnesi oldum evet prgylnl 10 bin lik atıldım ilk ay bakalım b u ay ne yapcak :26:
ewt çalışmalar gün aşırı devam
Ahh canım ya senin sorduğun soruyu inan 4-5 gündür bende soruyorum kendime , canım hepimiz yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz düşün hergünümüz o fikirle geçiyor bazen eşimize kızıyoruz bazen kendimize, neden olmadı, olması lazımdı diye, bunlar bile başlı başına stres yapıyor, biz elimizden geleni yapıyoruz tatlım, sonumuzuda Rabbim verecek bizlere , inşallah bizleridaha fazla üzmeden hayılırlısı ile verir bebeciklerimizi. Bizler hamişliği kolayca olan arkadaşlarımızdan daha fazla şeyler yapıyoruz yakısı macunu otu çöpü, ilişki bile, o yüzden kendini kötü hissteme elimizden geleni yapıyoruz
Ha gıymatlım benimde belimde bi ağrı var ya, hani kas ağrısı olur ya öyle, yakımı yaptı diye düşünmüştüm bende , senin nasıl bi ağrı ? Kisti aklına getirme şimdi canım, geçen ay beimde fazlasıyala kasık ağrım vardı korkmuştum ama şükür bişey olmamış, belki diğer yumurtaların büyüyor ,ibelkid de çatlayan yumurtan rahatsız ediyor seni.
yumurtlama dönemindeysen oda olabilir canım, ama sperm kalıntısı da olabilir, bende tam ayırt edemiyuorum,ikiside olabilir.
peki o iğneyi olduğun ay sende kasık ağrısı yapmamışmıydı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?