arkadaşım bizim beyler pek keyiflerine düşkün, canları isterse yicekler yoksa hiç ısrar edemicez.. biz çok mu meraklıyız yakıydı, macundu şuydu buydu... ama bi kaşık ağızlarına zorla veriyorsun, bi daha ki sefere tırım tırım kaçıyorlar. gerek yokmuş. tabi çok sağlıklıyız ya belli...... bende aynen senin gibi kilo aldım şu an 60 gibiyim. yakında yusyuvarlak oluruz onlarda manken gibi gezerler yanımızda.Vazgeçme değil canım da bugün drumuz olmayınca sperm yıkama işi de olmayacak boşuna verme dedi yani, çarşamba hem spermiogram için hemde aşılama için ( tabi herşey normal olursa ) verecek.
canımm çok sağol duaların kabul olur inşallahhh evet dimi ya az büyümüş gibi yumurtam acaba ağrı kesiciler mi etkiledi gerçekten , belkide büyümez .Hayırlısı bakalım. Ya gıymatlım ben yumurtam iyi olsun diye herşeyi yiyorum içiyorum , dün tartıldım 59 kilo olmuşum yaeşime de aynı şekilde yedirmeye çalışıyorum, dün komşularımız vardı yemekte, eşimde et yemeklerini sevmez , bende öyle bayıla bayıla yemiyorum ama sırf bünyemiz kuvvetlensin diye yiyorum, tabağına koyacakken yok yok istemiyorum ben dedi eşim, bende bi parça ye diye ısrar ettim, hayır istemiyorum deyince kayınvalidem hemen savunmaya geçti, canı istemiyordur ya yemesin diye. Ayy bi sinir oldum ben hiç bişey demedim ama eve gidince de kıyameti kopardım, eşimde herşeyi sperme yumurtaya bağlıyorsun ama diye oda kendince haklı sanırım. Aman işte böyle o yüzden dün çalışma olmadı , bana kalsa bugünde olmaz ama mecbur onun spermine ihtiyacım var.
Birde kızlar her ay kadınların sadece 1 tane mi yumurtası olur yoksa birden fazla mı ? biri bunu anlatsın bana lütfen
canlar ben geldim kan sonuçlarım iyi çıkmış ama TSH değerim için sınırda dedi dr troid bezlerine baktırmalıymışım
halev hb cnm saol.buradaki turklerde ayni seyi soyluyor hic guzel bakilmiyorlarmis kac kisi TR ye gitti sirf bu yuzden ay cok sinir oldum ben ya:84:
bana dediki 13 aralik kan testi olsun sonrasina bakariz jinekolojik muayene vs yi demek istedi burada direk hastaeye de gidilmiyor once aile hekimine gideceksin o gonderek seni offff offf...ben daha fazla uzarsa napim ya kafayi yerim zaten cok sabirsizimdir[/B]
kızlar ya nasıl özlemişim hepinizi,hızlı hızlı geçmişi okumaya çalıştım tabi bayaga vakit geçti..bayramda da giremedim malum yoğunluktan....bilgisayara başına oturmaya halim olmuyor,gece uyuyamıyorum sabahta ayılamıyorum sanki uyumaya programlanmış gibiyim...hepinizi tek tek çok özledim..gıymatlim,small,blueavcı,halev,chablis canlarım ve yeni arkadaşlar...bi şeyler okudum yakı yaptıranlar,ilaç ve iğneye başlayanlar,yumoşları büyüyenler,hepinizdeki bu gelişmeler inşallah tatlı tatlı sonuçlanır,blueavcı adet oldum diye üzülme hiç bu bir süreç sen de biliyorsun...hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlar....
site değişmiş bulmakta zorlandım burayı
dün ikinci kez dr a gittik yani keseyi gördükten sonra.....keseyi gördüğümde pek bi şey anlamamşıtım çok küçük bi noktaydı....ama kızlar ya dün kalp atışlarını duydum bebegimin o kadar hızlı atıyordu ki minicik şey,nasıl gözlerim doldu nasıl oldum anlatamadım eşim de inanamdı içimde bi şey var ve kalbi atıyor sesini duyuyorum..kızlar,şu cuma günü Rabbimden diliyorum aynını sizler de yaşayın inşallah.....
ne hayal ettim biliyor musunuz hepimizin bebişleri olduğunda bi buluşma ayarlayıp buluşuyormuşuz bebklerimizle beraber bi yerde...çünkü biz kader arkadaşıyız kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz hem de en özelimizi......
kızlar yine görüşmek üzre öptüm hepinizi....
canlar ben geldim kan sonuçlarım iyi çıkmış ama TSH değerim için sınırda dedi dr troid bezlerine baktırmalıymışım
Hoşgeldin tatlım ayyy maşallah ne kadar güzel minicik yavrunun kalp atışlarını duydun , inşallah darısı bizlere, dualarına bende canı gönülden aminnn diyorum tatlım. Bizlerde seni çok özlemiştik, arada güzel haberlerini bekliyorz. Kim bilir belki ortak bi şehirde buluşma ayarlarızkızlar ya nasıl özlemişim hepinizi,hızlı hızlı geçmişi okumaya çalıştım tabi bayaga vakit geçti..bayramda da giremedim malum yoğunluktan....bilgisayara başına oturmaya halim olmuyor,gece uyuyamıyorum sabahta ayılamıyorum sanki uyumaya programlanmış gibiyim...hepinizi tek tek çok özledim..gıymatlim,small,blueavcı,halev,chablis canlarım ve yeni arkadaşlar...bi şeyler okudum yakı yaptıranlar,ilaç ve iğneye başlayanlar,yumoşları büyüyenler,hepinizdeki bu gelişmeler inşallah tatlı tatlı sonuçlanır,blueavcı adet oldum diye üzülme hiç bu bir süreç sen de biliyorsun...hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlar....
dün ikinci kez dr a gittik yani keseyi gördükten sonra.....keseyi gördüğümde pek bi şey anlamamşıtım çok küçük bi noktaydı....ama kızlar ya dün kalp atışlarını duydum bebegimin o kadar hızlı atıyordu ki minicik şey,nasıl gözlerim doldu nasıl oldum anlatamadım eşim de inanamdı içimde bi şey var ve kalbi atıyor sesini duyuyorum..kızlar,şu cuma günü Rabbimden diliyorum aynını sizler de yaşayın inşallah.....
ne hayal ettim biliyor musunuz hepimizin bebişleri olduğunda bi buluşma ayarlayıp buluşuyormuşuz bebklerimizle beraber bi yerde...çünkü biz kader arkadaşıyız kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz hem de en özelimizi......
arkadaşım bizim beyler pek keyiflerine düşkün, canları isterse yicekler yoksa hiç ısrar edemicez.. biz çok mu meraklıyız yakıydı, macundu şuydu buydu... ama bi kaşık ağızlarına zorla veriyorsun, bi daha ki sefere tırım tırım kaçıyorlar. gerek yokmuş. tabi çok sağlıklıyız ya belli...... bende aynen senin gibi kilo aldım şu an 60 gibiyim. yakında yusyuvarlak oluruz onlarda manken gibi gezerler yanımızda.
maşaallah canım inşaallah darısı troidlerinin başına
halev hb cnm saol.buradaki turklerde ayni seyi soyluyor hic guzel bakilmiyorlarmis kac kisi TR ye gitti sirf bu yuzden ay cok sinir oldum ben ya:84:bana dediki 13 aralik kan testi olsun sonrasina bakariz jinekolojik muayene vs yi demek istedi burada direk hastaeye de gidilmiyor once aile hekimine gideceksin o gonderek seni offff offf...ben daha fazla uzarsa napim ya kafayi yerim zaten cok sabirsizimdir
kızlar ya nasıl özlemişim hepinizi,hızlı hızlı geçmişi okumaya çalıştım tabi bayaga vakit geçti..bayramda da giremedim malum yoğunluktan....bilgisayara başına oturmaya halim olmuyor,gece uyuyamıyorum sabahta ayılamıyorum sanki uyumaya programlanmış gibiyim...hepinizi tek tek çok özledim..gıymatlim,small,blueavcı,halev,chablis canlarım ve yeni arkadaşlar...bi şeyler okudum yakı yaptıranlar,ilaç ve iğneye başlayanlar,yumoşları büyüyenler,hepinizdeki bu gelişmeler inşallah tatlı tatlı sonuçlanır,blueavcı adet oldum diye üzülme hiç bu bir süreç sen de biliyorsun...hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlar....
arkadaşım bizim beyler pek keyiflerine düşkün, canları isterse yicekler yoksa hiç ısrar edemicez.. biz çok mu meraklıyız yakıydı, macundu şuydu buydu... ama bi kaşık ağızlarına zorla veriyorsun, bi daha ki sefere tırım tırım kaçıyorlar. gerek yokmuş. tabi çok sağlıklıyız ya belli...... bende aynen senin gibi kilo aldım şu an 60 gibiyim. yakında yusyuvarlak oluruz onlarda manken gibi gezerler yanımızda.
maşaallah canım inşaallah darısı troidlerinin başına
Çok sevindim canım çok şükür, inşallah troidler de güzel çıkar tatlım, onun için ne zaman baktıracaksın ?
Hoşgeldin tatlım ayyy maşallah ne kadar güzel minicik yavrunun kalp atışlarını duydun , inşallah darısı bizlere, dualarına bende canı gönülden aminnn diyorum tatlım. Bizlerde seni çok özlemiştik, arada güzel haberlerini bekliyorz. Kim bilir belki ortak bi şehirde buluşma ayarlarızne güzel de olur.
Ah anacım sorma ya, olan bize oluyor kilo olarak geri dönüyor yediğimiz içtiğimiz, ne güzel dedin dimi ya biz keyfimizden mi yok yakısıymış, macunuymuş , otuymuş uğraşıyoruz. Valla dün o sinirle deidm ben çok sağlıklı olsaydın spermlerin tavan yapardı diye, sonra üzüldüm ama o da beni anladı sonunda ama gerginlik devam etti tabi.
hayırlısı olsun halevcim , sen hastanede mi çalışıyorsun tatlım.
slm canlarım ben geldim bir solukta okudum yazdıklarınızı
gıymatlım duaların için gönülden bir amin diyorum canım allah razı olsun arkadaşım. bu kimyasal gebelik olayını başka yerde de söylediler canım benimde aklıma takılmadı değil hani dediğin gibi 5 üstünde olunca hamilelik oluyomuş ve değer katlanmazda düşerse adet düzensizliği olursa ve ya hattinden fazla adetin gelirse vs yazıyodu çoğu kadın kimyasal gebelik geçirdiğini anlamazmış yanlızca beta hcg yaptırıp değerinin düştüğünü görünce anlarmış gerçekten şuan fazla geliyo benden öyle aşırı olmam normalde bide kırmızı gibi değil siyah siyah başladıya bende kimyasal gebelik olabilir diye düşündüm bide kimyasal gebelik geçirdikten sonra bidahaki aylarda gebe kalma olasılığı fazla olabiliyomuş diye okumuştum
smallengel erkeklere bazı konuşarda üstüne düşünce ters tepki yapıyor sankikötülüklerini istiyomuşuz gibi şunu ye dediğimizde hemeen kalkanlarını giyiveriyolar o yüzden teklif edip hayır cevabı aldıktan sonra üstelememek en iyisi cinslerinde var heralde bişeye yok dedilermi tamamdır üstüne laf yok zaten zorlada yiyince olacak faydada olmaz sen kalbini ferah tut o yüzden
halevcim sonuçların güzel çıkmasına sevindim arkadaşım inşl tiroitle ilgili bi sıkıntıda yaşamazsın herşey yolunda gider
jose aramıza hoşgeldin arkadaşım gerçekten yurtdışında bu tarz şeylere çok gün atıyolar ve çokta ilgili oldukları söylenemz inşl hiçbirşey yapmana gerek kalmadan bebişin kendiliğinden gelir sizi yormaz arkadaşım
deliğhtcim bizde seni çok özledik canım gözün aydın kalp atışlarınıda duydun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride göstersin hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualrınada gönülden amin diyorum bizi unutmayıp dualarına kattığın için allah razı olsun canım
evet bende önceki ay öyle bir şey yaşadım kımyasal oldu sanırım çünki o kadar nettiki karnımdaki pıtpıtlar ve belirtiler hatta iğne yapıldığı aydı ama seyahate çıktık annemdeydim bir karın ağrısı şiddetli ve kanamam olmadı sonra parça düştü rahatlaıdm sonra simsiyah oldu 2 gün kesildi sanırım döllenmediği için sağlıklı atmış dedi dr umda bu tip şeyler biz farkına varmadan da oluyo aslında dediğin gibi
erkekler konusunda da katılıyorum blueavcı eşim oyle çünki bende artık bıraktım üstelemiyorum yerse yer kendi düşünsün birazda sonuçta isteyerek yemesi ayrı ama vitaminlere hayır demiyo allahtan
jose canım inşallah hayırlı olur senin tedavinde, yurtdışında baya bi değişik,
jose aramıza hoşgeldin arkadaşım gerçekten yurtdışında bu tarz şeylere çok gün atıyolar ve çokta ilgili oldukları söylenemz inşl hiçbirşey yapmana gerek kalmadan bebişin kendiliğinden gelir sizi yormaz arkadaşım
blueavci hb tatlim bu arada senin avartarindaki bebise bayildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?