sağol halevcim beklemekten başka bişey gelmiyor elimden bu ay yetiştiremezsek ,önümüzdeki aya kalacak , bana çok zaman kaybetmişiz gibi geliyor da ondan düşün 11 aydır istiyoruz ve sadece 1 kere ilaç kullandım, ama o sıra bi sürü aşama oldu , işte sanki herşeuy ilaç kullanınca olacakmışız gibi şartlıyorum, amann ne yapalım yetişmezse yapacak bişey yok
he gız bacım su torbasınıda koy tam afilli olsun bu ay...
kızlar benim bugün 14. günüm çatlama iğnesini pazartesi olmuştum. artık çalışmasak olmaz mı
canlarım güzellerim sayfalarca yazmışınız hey maşallah okuyamadım daha bu hafta böyle affedin beni çok yoğunluk var yarın okucam cevap yazcam hepiciğinize beni unutmayın yokum diye öpüyorum hepinizi
ha bu arada dedimki dr a yumurtlama döneminde kullanılan ağrı kesicileryumurtayı etkilermi ? Oda ne desin evet etkiler
kizlar slm bizde sali gunu doktora gittik.
esim bu sabah sperm testi yaptirdi sonuclar 1 hafta sonraymis(uzun sure geldi bana)sizce?
doktor benimde reglimi sordu adetliyim dedim ve 2. gunu bugun dedim
himm dedi ve hesapladi 13 aralik gel kan testi yapalim cunku o gun bir hormon varmis yukseliyormus vs.
benim bildigim adetin 2.gunu hormon testi yapilmazmi?? anlamadim ben hic bisey yurtdisinda yasiyoruz acaba sistemmi farkli
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
zamiracım bencede artık bir test yaptır 10 gün geçmiş önceleri en çok kaç gün geçiyoduki aklında kalacağına yap kurtul kendini stersten kurtar geliverir belki
gıymatlım 14günde bırakmak asla olmaz şimdiye kadar hergün çalıştıysanız doğru bir karra günaşırı yapmak ama şuanda bırakmak şimdiye kadar yapılanlarıda boşa atmak gibi bişey olabilir az daha sık sen dişini canım
smallengel sende bşr belirsizliğin içinde gidiyorsun bakalım inşl en hayırlsı zaman neyse o zaman başlarsınız tedaviye hayırlı değilsede bir şey vesile olsun ve bekleyin arkadaşım eşinde yarın test verecekmiş zaten inşl güzel haber verirsin sende bize ve cumartesi başlarsınız sizde çalışmalara
halevcim sen naptı hayatım beklemedesin hala dimi senin içinde hayırlı zmaan ne ise o zaman bşlasın tedavin canım bir solukta geçsin sonu bebekli olsun
sıra bende kızlar akşamüstüne doğru adetim sökti iyikide gidip tekrardan test yaptırmamışım benim için 3.bir hayal kırıklığı olurdu eminşm ama şuan hiçte öyle değilim ve zaten fazlasıyla boş geçen bir ayın sonu hamilelik olsaydı çok şaşırırdım beni dizginleyen bişeyler vardı içimde bidaha test yaptırmamak için demek ki buymuş afedersinizde ilk etapta siyahımsı kan gibi geldi bir süre şimdi şimdi normale döndü bu neydi inanın hiç anlamadım ama bu ay kısmet değilmiş artık önümüze bakacağız
şimdi siz bana bide şu yakı meselesini bi açıklayın bakalım ne işe yarıyomuş o bende bu ay o şekli denerim ve karnımada sıcak su torbası koyarım sizi yanlız bırakmaz olmaz dimi anca beraber kanca beraber
hııım bide şu var bidahamı tövbe 1 hafta 10 gün geçmeden hiç bişe yapmak yok
günaydın fıstıklar, hayırlı cumalar. Blueavcı canım adetin söktü demek, hayırlısı olsun tatlım. o kadar çok hamileliğe yakıştırdık ki o yüzden kusura bakma tatlım, birazda biz test falan yap dedik sana :26:geç döllenme olarak düşünmüştük, demek hayırlısı böyleymiş. Vücudumuz bizi çok kandırıyor maalesef , bu ay da beni çok kandırmıştı biliyosun , hamiş olmak istediğimiz içinde ister istemez en küçük belirtiye kapılıyoruz. Ama eşinin sperm sayısı çok iyi maşallah bu ay olmadıysa diğer aylarda mutlaka gelecek bebeğin.
Chabliss canım çok yoğundun demek Allah kolaylık versin tatlım, hiç unuturmuyuz seni şeker, işlerni bitir biz burdayız:92:
Ayy bu simgelerde minnacık yaa göremiyorum bile, eskisi gibi olsa keşke:84:
Gıymatlımbu yakıyı çıkartacağım şimdi ama nasıl çıkarttın canım sen onu, bi türlü çıkacak gibi değil, incecik tüylere bile ağda görevi yapacak vallahiağda zamanında da kullansak mı ne şaka bi yana korkuyorum çıkartmaya çok yapışık.
Halevcim nasılsın bitanem ?
Kızlar dün iş çıkışı gittim dra ultrasonla baktı 1 gün önce 13.11 mm miş dün de 13.89 mm olmuş. çok az büyümüş yani, bizde dedik pazartesiye ancak çatlayacak kadar büyür, kısaca ptsi iş çıkışı gideceğim eğer büyüdüyse iğne olacağım, iğneden 36 saat sonrada aşılama yapacakmış, eşimde çarşamba sperm verecek artık, son gelişmeler böyle canlarım, dün çalışma olmadı bugün olur sanırım , birazcık darıldım eşime , üzdü beni
ha bu arada dedimki dr a yumurtlama döneminde kullanılan ağrı kesicileryumurtayı etkilermi ? Oda ne desin evet etkiler
günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim gönlümğzden geçen bütün dilekleri dua niyetiyle alsın kabul olsun inşl
evete smallengel hamilellik öyle bir geliyorum dedik hepimizde inandık sanırım alıştırma yaptırdı bize hayırlısı buymuş kısmet değilmiş bidahaki maçlara inşlsende yumurtanı gördün demek neyseki fazla büyümemiş işte doktorun gitisn seminerini aradan çıkarsın pazartesi işinin başına sende onun başına buarada eşin bugün test vermekten vazmı geçti çarşambaya kaldı aşılmayla birlikte hayırlısı olsun canım inşl bu ay hayırlısysa bebişin gele
ben bugün gezmeye gidiyorum akşama görüşürz öpüyorum hepinizi
kızcağızlarım hepinize hayırlı cumalar
blue canım demek öyle oldu şaşırdım smallın dediği gibi pek bi yakışmıştı sana hamilelik gülüm..
şimdi sana bişi dicem aklını karıştırmak istemiyorum ama sen kimyasal gebelik yaşadın galiba güzelim. cündü değerin 5 in üstünde çıktı, yani hamilelik başlamıştı :26:
small canım yumoşun pek nazlı büyüyor, çok nazlama kız onu.. hayırlısı olsun haftaya o zaman senin heyecanını yaşayacağız.. eşinede küstün demek. haklısın güzelim ne desen haklısın. biraz çaktım davayı
halev chabliss sizler bugün nasılsınız kızlar
canlarım ben şimdi cuma duasına gidiyorum, arkadaşlarla yapıcaz. hepinize kucak kucak dualar yollayacağım . savunun kendinizi
Vazgeçme değil canım da bugün drumuz olmayınca sperm yıkama işi de olmayacak boşuna verme dedi yani, çarşamba hem spermiogram için hemde aşılama için ( tabi herşey normal olursa ) verecek.günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim gönlümğzden geçen bütün dilekleri dua niyetiyle alsın kabul olsun inşl
evete smallengel hamilellik öyle bir geliyorum dedik hepimizde inandık sanırım alıştırma yaptırdı bize hayırlısı buymuş kısmet değilmiş bidahaki maçlara inşlsende yumurtanı gördün demek neyseki fazla büyümemiş işte doktorun gitisn seminerini aradan çıkarsın pazartesi işinin başına sende onun başına buarada eşin bugün test vermekten vazmı geçti çarşambaya kaldı aşılmayla birlikte hayırlısı olsun canım inşl bu ay hayırlısysa bebişin gele
ben bugün gezmeye gidiyorum akşama görüşürz öpüyorum hepinizi
kızcağızlarım hepinize hayırlı cumalar
blue canım demek öyle oldu şaşırdım smallın dediği gibi pek bi yakışmıştı sana hamilelik gülüm..
şimdi sana bişi dicem aklını karıştırmak istemiyorum ama sen kimyasal gebelik yaşadın galiba güzelim. cündü değerin 5 in üstünde çıktı, yani hamilelik başlamıştı :26:
small canım yumoşun pek nazlı büyüyor, çok nazlama kız onu.. hayırlısı olsun haftaya o zaman senin heyecanını yaşayacağız.. eşinede küstün demek. haklısın güzelim ne desen haklısın. biraz çaktım davayı
halev chabliss sizler bugün nasılsınız kızlar
canlarım ben şimdi cuma duasına gidiyorum, arkadaşlarla yapıcaz. hepinize kucak kucak dualar yollayacağım . savunun kendinizi
Vazgeçme değil canım da bugün drumuz olmayınca sperm yıkama işi de olmayacak boşuna verme dedi yani, çarşamba hem spermiogram için hemde aşılama için ( tabi herşey normal olursa ) verecek.
canımm çok sağol duaların kabul olur inşallahhh evet dimi ya az büyümüş gibi yumurtam acaba ağrı kesiciler mi etkiledi gerçekten , belkide büyümez .Hayırlısı bakalım. Ya gıymatlım ben yumurtam iyi olsun diye herşeyi yiyorum içiyorum , dün tartıldım 59 kilo olmuşum yaeşime de aynı şekilde yedirmeye çalışıyorum, dün komşularımız vardı yemekte, eşimde et yemeklerini sevmez , bende öyle bayıla bayıla yemiyorum ama sırf bünyemiz kuvvetlensin diye yiyorum, tabağına koyacakken yok yok istemiyorum ben dedi eşim, bende bi parça ye diye ısrar ettim, hayır istemiyorum deyince kayınvalidem hemen savunmaya geçti, canı istemiyordur ya yemesin diye. Ayy bi sinir oldum ben hiç bişey demedim ama eve gidince de kıyameti kopardım, eşimde herşeyi sperme yumurtaya bağlıyorsun ama diye oda kendince haklı sanırım. Aman işte böyle o yüzden dün çalışma olmadı , bana kalsa bugünde olmaz ama mecbur onun spermine ihtiyacım var.
Birde kızlar her ay kadınların sadece 1 tane mi yumurtası olur yoksa birden fazla mı ? biri bunu anlatsın bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?