Günaydın canlarım, gıymatlım doğru dedin bi gün iki gün derken ömür bitiyor, Rabbim güzel ömürler dolu dolu günler nasip etsiz bizlere,meltemsezgin canım Rabbin en kısa sürede hayırlısıyla bebiş nasip etsin , kekula canımm seninde günün geçmiş baya bi test yapsançıkar aslında adetlerin hep düzenliyse hamişsin sanırım ne güzel. Blueavcı canım valla gıymatlımın dediği gibi ben olsam 2 güne test yaparım birde sen o testin sonucunu 2 gün sonra aldın, yani tekrarlamış olsan test sonucu bence yüksek çıkar. Ama tabi sen bilirsin, Sanırım bizlerde hamiş olursak ilk belirti olarak canımız test yapmak istemeyecek 1. en belirgin özellik bu dimek olacak
Kızlar bişey soracagım size, dün yakı yaptım belime bende, eşime de yeniden k.boynuzu kürü yaptım ama gel gelelim dün benim migrenim tuttu acilde ağrı kesici serum verdiler, evde de hap kullanmıştım, hiç istemedim gitmek ama dayanılmayacak hale gelince kociş zorla götürdü, şimdi bu ağrı kessici benim yumoşumu kötü etkilermi ?
Kızlar bişey soracagım size, dün yakı yaptım belime bende, eşime de yeniden k.boynuzu kürü yaptım ama gel gelelim dün benim migrenim tuttu acilde ağrı kesici serum verdiler, evde de hap kullanmıştım, hiç istemedim gitmek ama dayanılmayacak hale gelince kociş zorla götürdü, şimdi bu ağrı kessici benim yumoşumu kötü etkilermi ?