Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bi makayla açıyorlar ama ismini bilmiyorum bende canım ama açılması acıtmıyor inan çünkü benimki dar acımadı sadece ilaç verildiğinde anlık bi acı oluyor saniyelik geçiveriyor kafana takıp durma şunu ya emin ol düşündüğün kadar zor, acı verici birşey değil kuzum

canlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi akşamlar

selam;
valla gıymatlim ben detaylarına girmedim dr un elindekilere ise hiç bakmadım zaten örtü vardı sadece hissettim,görseydim herhalde her şey daha farklı olurdu:))kaçabilirdim...sana gerek var mı bilmiyorum çünkü senin bi tane cocuğun var tüplerin tıkalı olsa o olmazdı di mi?içimden bir his diyor ki bugünlerde birinizin hamilleik haberini duyacam:)tabi nasip ama ya da duymak istediğim için öyle...
eger cektireceksen korkma ya,korkuyorsna da anestezi al diyecem ama millet çatır çatır normal doğururken rahim filmi için anestezi almak bana tuhaf geliyo...
un var şeker var yağ da var ama helvayı yapan olmadan bu iş olmuyo:)

chablis inşallah testin pozitif çıkar...ama negatif çıkarsa da bence de hiöç moralini bozma...doğru diyosun test almayınca da adetin gecikince terddütlü oluyosun..ya var ya elimde olsa çamaşırıma ilk gelen adet kanını geri gönderecem:))bu kadar da delirtiyo beklemk işte...hadi kızlar görüşmek üzere..

offf kızlar araştırıyorum hamile kalam için yapılması gerekenleri neler var neler hiç kolay değil ya hamile kalmak
arkadaşlar bayan orgazm olmadan hamilelik olmuyormu illa orgazm olmak gerekiyormu azcıkkk beni şu konlarda aydınlatıverseniz deneyimli canlarım benim

selam;
blueavcı,bence kesinlikle kalınır neden dersen zorla ilişkiye giren kadınlar bile hamile kalıyor,hatta tecavüzlerde bile...
ben bu hamile kalmayı artık tamamen nasibe bağlıyorum ya,çünkü bilinçsiz ve kendine bakmayan(dış görünüşünü kastedmiyorum yani vitamin alamayan,maddi durum yetersizliğinden dolayı,vücudunda,kanında eksiklik olan dolu kadın var ve bunlar peşpeşe doğuruyor,hatta onlar sokaklara salıyo fazlalıktan)o yuzden ben böyle bir kanıya vardım..
kocasıyla zorla evlendirilen,istemeyerek ilişkiye giren kadınlar da hamile kalabiliyor..
bizim çoğumuzun,sebebi bilinemeyn hatta bu hamile kalamamzın sebebi kesinlikle stres ve bu olayı kafaya takmak,yumurtalıklar etkileniyo ve spremi kabul etse de tutamıyo,sürekli bunula yaşıyoruz çünkü...dışardan biri sorunca stres oluyoruz,yani her şey bize stres...halbuki salsak çayıra mevlam kayıra:))ama nerdeeeee

prolaktin yüksek mi düşükmü olması gerekiyor canım inşallah olması gereken değerde olur sıkma canını
prolaktinin düşük olması gerekiyor
çünkü süt üreten hormon olduğu için göğüslerde süt oluyor yumurtalıklar baskılanıyor yumurtlama olmuyor
strese dayalı yükseliyor
gayet relax olmak lazım prolaktinin normal olabilmesi için
noldu canım hayırdır

sorduğun ilgilendiğin için saol cnm
bugün içim içime sığmıyordu
biraz uzun ama erinme oku ve yorumunu yap beni teselli et :sinifsinif:

dün oturma odasının balkonunun demirlerinde ve taşında pislik gördüm
bu ney diye yakından baktımki kusmuk
o anda ipler koptu bende sinirden zangır zangır titredim çıktım yukarıya
Allahtan kadın evde yoktu yoksa yolacaktım o kadar gözüm döndü

anneme gittim ,akşamda gelince baktımki yağmur biraz temizlemiş
yağlıboya yapmıştım o yüzden taşlara yapışmamış yoksa yapışır kalırdı
dolaptan cıvık bir domatesi aldım sıktım aynı yere tabi hepsi gitmemiş onların pislikten eserler var ben sadece biraz ekleme yaptım

sabah kalktım kadına balkondan bağırdım bu ney niye böyle yapıyosunuz elinize ne geçerse aşağı atıyorsunuz yapmayın lütfen dedim
çokta kibarım rica ediyorum lütfen yapmayın dedim
ben buna ölsem dokunamam bu nolacak dedim
kadında müsaitsen geliyim siliyim dedi
dün akıl hocam büyük ablamla annemle istişare yapmıştık bu konuda
ablam sildir asla taviz verme taviz tavizi doğurur dedi
kadın geldi utancından kıpkırmızı olmuş sildi demirleri balkonu
arkasından bende tabi sildim öyle bırakmadım loc birde kirçözle tahta fırçasıyla girştim balkona
hala midem kalkıyor düşündükçe
sırf bu yüzden kocik yazın fayanslarını değişecek birde boya yapacak balkona :sinifsinif:

sence ona sildirdiğime iyimi ettim
kocike söyledim oda o kadarına gerek yoktu söylesen yeterdi dedi
ablamla annem iyi etmişsin dedi bende arada kaldım

ya ne ben kiracıyım nede o ömür boyu yüz yüze bakacaz
o ettiğinden utanmıyo ben madurum ben yerin dibine geçiyorum mafoldumben mafoldumben

babam bile çok üzüldü dün "ben kızıma rahat etsin diye ev aldım rahatını daha çok kaçırıdm diye üzülüyor mafoldumben

cnm ben 11 sene önce ilk tedaviye başlayınca kadın orgazm olunca kadından gelen zevk suyu erkeğin spermini öldürüyor diye duymuştum
doktoruma sordum "öyle bişey yok .kulaktan dolma şeylere fazla inanmayın" dedi
şimdi ise kadın ilişkiden ne kadar zevk alırsa zemin o kadar kaygan oluyor spermler daha rahat hareket edip yumurtaya ulaşabiliyormuş
buda kulaktan dolma ama mantıklı geldi
preseed diye bir ilaç var
tüpte krem gibi
bazı kadınlar ilişkiden önce rahime onu sıkıyorlar spermler kaysın yumurtaya kadar ulaşabilsin diye
bu forumda okumuştum...hatta kullanıp hamile kalanlarda var
demekki son kulaktan dolma duyduğum doğruymuş

tecavüz kaçınılmazsa zevk almak esastır demişler :jeyyar:
iş esnasında bebeği unutun zevk almaya bakın :kedi:

gıymatlım senden rahim filmimi istediler cnm

benim rahmimi spekulumla açmışlardı
acı eşiğin nasıl düşükmü yüksekmi
benimki düşüktür en ufak bir acıya bile dayanamam ama piskopatlığımda vardır acı çekmek hoşuma gider
şimdi yine istese dr rahim filmi dedim ama kadın istemedi

ilk doğumun normalmi sezeryanmı oldu senin
benimki sezeryandı offfff o ne acıydı öyle sempatiksalakcinni
rahim filminide normal doğum gibidir diye düşünüyorum aklinialirimsmile

çok güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim aldım ben cevabımı
teşekkür edrim canım vajinal kuruluk felan yok neyseki ama hamileliği kolaylaştırıcı yöntemlere bkıyodumki orgazm konusu denk geldi sizler benden daha deyeyimlisiniz diye size sorim demiştim
tecavüz kaçınılmazsa zevk almak esastır demişler :jeyyar:
iş esnasında bebeği unutun zevk almaya bakın :kedi:

çok doğru bir söz ama dimi bebeğe odaklanmamaya çalışıyorum başardığımada ben eminim ama beynim benden bağımsız hareket etmesin bebişimin süresini uzatmasınnnnnnnnnnn

ay canım yaa hakkaten benim bile sinirlerim bozuldu. herşeyi duydum da kusmuk atıldığını da hiç duymamıştım böyykkkkk
ama bence iyi yapmışsın arkadaşım böyle yapmasaydın rahatlık diz boyu olurdu bunlarda. bizim apartmandada var böyle bir aile allahlıklar resmen ben diyorum ki bazı insanlar ahırda yaşamalılar kimse kusura bakmasın böyle yani. sen çok iyi yapmışsın utansın yaptığından elalemin kusmuğunu mu silcektin bir de :1closedeyes:

benim beynimde benden bağımsız çalışıyor bu konuda
bırak iş arasında düşünmeyi gün boyunca saniye aklımdan çıkmıyor boshayallersmile

ne desek ne etsek ne kadar rezil etsekte boş
nasıl bir zihniyet anlamış değilim
ben halı silkelerken biri çıksa niye silkeliyon aşağıda adam yokmu dese yerin dibine geçerim
ben bunlara söylüyorum kadın pişkin pişkin diğer balkondan silkeliyor
varsa komşuluk hakkım haram olsun :1closedeyes:
3 günlük yalan dünyada benim rahatımı bozanı Allaha havale ediyorum
Allah bildiği gibi yapsın inşallah :1closedeyes:

divinity valla komşuna yaptığını gülmekten kırılarak okudum arkadaşım valla ben olsam yapamazdm ama dediğin gibi bazıları gerçekten hak ediyor sanki dünya kendi etrafında dönüyorbende arka balkonumda tomar tomar saç görüyorum bide simsiyah ay iğreniyorum valla hortumu takıp balkonu yıkıyorum napim valla allah görüyor şu yaşa gelmiş insana ben mi anlatacam yapmaması gerekeni ya apartmanda yaşamayı bilmeyen gitsin müstakil evde otursun yok oturacaksada etrafını dünsün düşünmeli

ilk şoku atlattım hala yaptığıma inanamıyorum ama yaptım :lepi: hakkımı aramayı becerdim hihoyyyt

divinity dün sen prolaktinim bu ay yükselmezse hiç yükselmez demiştin ya, bende çok heyecanlısın diye öyle dediğini zannetmiştim .bir sürü olaylar atlatmışsın gız bacım
senin yaptığını ben yapamazdım ama yinede tavrıunı koyman iyi olmuş.
yalnız şu dikkatimi çekti, komşunda hemen geliyim siliyim demiş... yaptığını kabul eden biriymiş bari... bazıları olmuşsa olmuş ne var deyip kavga çıkarmaya kalkar. kadın gelip temizleyip gitmiş. çok üzüldüğüne ve utandığına eminim
bir daha inşaallah bu tür sıkıntılar olmaz canım. senin içinde ne kadar tiksindirici olduğunu tahmin edebiliyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…