Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

merhaba arkadaşlar
bende 2 yıl tedavi gördüm yapmadığımız kalmadı özellikle bu çatlatma iğneleri klomen dengemi bozmuştu. en son rahim filmi çektirdim herşey çok temiz çıktı sonra bıraktım tedaviyi çünkü bir sorun yoktu ve olmuyordu rabbim kısmet ederse ol derse olurdu bunu biliyordum. sonra sigarayı bıraktım düzenli spora başladım ve sağlıklı beslendim aklımdan bu ay olacak mı düşüncesini sildim ve hiç beklemediğim bir anda 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.. yanlış anlamayın sakın bunu yazmamdaki amaç stresi yenin sağlıklı beslenmeye çalışın ve yürüyün çok faydasını görürsünüz inşallah tüm bebek düşüncesi olan arkadaşlara en yakın zamanda mutlu haberler almayı nasip eder Allahım...

Günaydınlarrrrr anam kimsecikler yokmu yaaa kızlar nerdesiniz bakıyım.. Nasıl geçti haftasonları.. Ben cts evdeydim dinlendim sevdem inanmıcaksın ama gerçekten evdeydim :) pazarda denize gittik nihayet siftahı yaptık.. Su biraz soğuktu ama çok iyi geldi. Hava çok sıcak çünkü..

canım çok haklısın ama en önemlisi nasip kısmet işte. Senin nasibin o zamanmış demekki kafanda rahatlayınca gelmiş meleğin ne güzel. Şahsen 3 yıldır bekliyorum ben çok taktığım ağladığım günlerde oldu ama hiç takmadığım gün saymadığım aklıma dahi gelmeyen zamanlarda oldu.. Olmayınca olmuyo işte nasipten öteye geçilmiyo..

Sen doğum yaptınmı canım kızmı erkekmi

selam kizlarr
bugun belimde ve yumurtaliklarimda agri var. azicik stres yapiyorum neden bu agrilar acaba:18:

kızlar doktora gittiğimizde hangi testler yapılıyor?

biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim..bu ay gitmeyi düşünüyorum da..

selam kizlarr
bugun belimde ve yumurtaliklarimda agri var. azicik stres yapiyorum neden bu agrilar acaba:18:
canım hiç stres yapma hatta doktorunu ara.. Burda ada arkadaşmız var smallangel.. Onunda çok kasık ağrısı olmuştu hamileliğinin başında.. Bol su iç canım..

kızlar doktora gittiğimizde hangi testler yapılıyor?

biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim..bu ay gitmeyi düşünüyorum da..

canım hormon testleri yapılcak kan testiyle.. Yumurtlaman takip edilcek ultrasonda.. Rahim filmiyle tüpler açıkmı diye bakılcak. Eşininde sperm tahlili yapılcakk... Bu kadar canım bakılcak şeyler...

Anlıyorum seni hemde çok iyi ben rahim filminden önce hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim psikolojim bozulmuştu Allah herkese genişlik versin zor hemde çok zor... ben henüz yeni hamişim 2, buçuk ay oldu inşallah kucağımada almak nasip olur... Allahım sizinde yüzünüzü güldürsün tez zamanda inşallah...

Kizlaaarrr annem gitti az once cok alismisim biraz duygusala bagladim herseye aglayasim var...

canım allah kavuştursun işallah yine gelir en kısa zamanda.. Alışmazmısın tabi bikaç gün iyice burnunda tüter şimdi..
teşekkür ederim canım annem bi daha gelmem diyo..çok hastalandı son haftasını uykusuz geçirdi hep kıyamam..ramazanda kayınvalidemler gelcek onlarla bir bayramda biz gitçez inşallah izmire o zaman kavuşçam anneme...

kızlar nasılsınız bakalım aaa kımsecıklerde gelmemiş nerelerdesınız bakalım ??

canım benım raporum 29 hazıranda bıtıyor ama o zamana kadar gıdebılırmıyım bılmıyorum gıtmeye calısacagım ama ne yapayım sonrasına kalsın dıye
hadi bakalım doktor kontorolünüzde çok güzel geçmiş keçiboynuzunu deneyın bakalım belkım dedıgın gıbı tup bebege bıle gerek kalmaz maşallah eşinin sprem sayısı duzene gırmıs cunku

şimdi nasıl canım apandisin aman dikkat et:26:

aaa inanmam valla sen evdemı oturdun kız
neyseki pazar çıkarmışsın acısını sezonuda açmıssınız biz bu sene ayağımızı bıle sokamıycaz denıze artık seneye ınsallah

Kizlaaarrr annem gitti az once cok alismisim biraz duygusala bagladim herseye aglayasim var...

canım allah kavustursun neyseki sende bayramda gıdecekmıssın ızmıre o zaman gene hasret gıderırsınız surda bayrama ne kaldıkı

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnn

nasılsınız kızlar bugün hava çoooookkkkkkkkk sıcak çok zor geldim valla bu sıcaklar daha fazlalaşırsa ne olur halımız bılmem:26:

Günaydın kızlarrrrrr ayy ranacım kapanışıda açılışıda sen yapmmışsın ne güzel olmuş özlemişiz valla.

Çok şükür geçti canım apandisim üşüttüm heralde denize gittik ya sıcak hava iyi geldi heralde.. Ee kuzum izmirde olsan sen bile girerdin hem karnı burnunda hemde sonra kızınla girerdin denize.. Yoksam dayanamazdın bu sıcağa burda.. Bugün burasıda çok sıcak olcakmış.. Hiç dışarı çıkmayı düşünmüorum valla..

Bakalım canım tatile gidip gelelim heralde o zaman başlarız k.boynuzuna otelde hazırlayamam çünkü 3 haftadan az bi zaman kaldı zaten iznime. Ay zaten zulüm oldu işe gelmek acilen izne gitmem lazım artık..

günaydın canım bende özlemişim sizleri

ayy doğru diyorsun izmir daha sıcaktır valla ben bile şimdi denize gitmek istiyorum ama bizimki götürmez doğurursun oralarda diye
aaa o zaman senle aynı zamanlarda mı ızne cıkcaz kız ne zaman cıkıyorsun sen??

günaydın arkadaşlar,
herkese güzelliklere dolu bir gün diliyorummm,bugün hepimiz için çk güzel bir gün olur umarım

kızlar bişi sorucam ya. ben bu zamana kadar sadece kan tahlili ve genetik tahlil yaptırdım.ikisinde de problem çıktı ya neyse ama sanırım rahim filmi filan çekilmedi gerçi ne olduğunu da bilmiyom ya ,sadece ilk başta smear testi yapılmıştı.şimdi kafamı kurcalayan şeyler var.ben 40 tane doktor değiştirdim hiç biri de ben söylemeden şu testi de yapalım demedi.son gittiğim doktoru beğendim ama bu da farklı bi test istemedi.acaba sperm tahlilini ve rahim filmini de mi yaptırsam.bi de başka yapılması gereken bişey var mı acaba sizlerin yaptırdığınız başka ne testler var.4 kayıptan sonra tüm tedbirleri almak istiyorum,5.de de -Allahım esirgesin- aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.fikri olan var mı??

canım 4 düşük mü yaptın eğer düşük yaptıysan zaten senin rahim ve sperm tahlillerine ihtiyacın yok ki sen hamile kalabiliyorsun ama bebek tutunamıyor
onun ıcın baska testler yapılıyor bıldıgım kadarıyla :44:

bu gun kontrolum var canim soracam bakalim neden yapiyor

Ranacım ben en son 29unda gelcem işe canım sonra iznimin 2 haftasını kullancam.. Evet aynı zamanda ayrılcaz belliki :) valla deniz ne ki kızzz bizim elti 9 ay 3 günlükken madonna konserine gitti :) halada doğurmuş diil kendileri

ahsencim bencede 4 düşüğün varsa seninki spermde tüpte falan problem diil.. Kan pıhtılaşmasına bakıldımı canım.. Birde genetik test kötü çıktıysa düşüğün en büyük sebebidir bence...

Avniyecim demek doktora gitcen hadi hayırlı haberlerle gel

sevdeeeee ada esinn yıldızzzz nirdesiniz yaaa ada özellikle sen ne zamandır gelmedin kuzum.. Sevdem de haber ederdi misafirim gelcek falan diye öle bişey olsaydı.. Merak etmeye başlıorum amaaaa

evet narcım aynı gun ayrılıyoruz bu durumda
iyi doğurmamış oralarda
evet yaaa nerde bu kızlarr:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…