Evet sevdecim bu akşamı preseedle bi deneyelim biz zaten yumurtlama olmuşsa yarın doktorda belli olcak.. Ama yumurtlama olmadıysada o akıntı çok ilginç olur yani bu kadar belirgin ben burdayım şeklinde gelmesi çok saçma olur
avniyecim ay çok sevindim canım yafrunun ilk vesikalığına bakmaya doyamazsın artık :) iişallah hayırlısıyla kalptışlarınıda duycaksınız ailelere söledinizmi canım
kızçelerim yazamadım sizde merak içinde kalmışsınız sağolun
benim son günlerde burun kanamalarım olmaya başladı, çok yoğun değilde sızıntı şeklinde sürekli kanamalar oluyor
bugün artık doktora gittik, o da kan deveranı arttığı için basınçtan kaynaklı kılcal damarlara yük biniyor dedi
yinede KBB nin gömesini istedi, orayada gittik evet bi tarafta kanama var dedi sprey ve merhem verdi
kullanmaya başladım genzim zaten günledir sızlıyor çok hassasım inşallah iyi gelir
bu arada kendi doktorum kalsiyum takviyesi ve balık yağı tableti yazdı
süt ve yoğurt tüketemediğim günlerde kalsiyumu, balık yemediğim günlerde de balıkyağını içecekmişim
bebeğimizide gördük maşallah özlemişiz yavrumu..
evet kizlar dun aksam itibariyle pitircigimin yuvasini gordumultrasonda kucumen bir siyak nokta. kese oluyormus o. cok sevindim. doktorumun demesiyle simdilik dis gebelik ihtimalini elemis bulunmaktayiz. allahim bi de kalp sesini duysam. ama o da olacak insallah.ilk resmimizide aaldik dr dan aksamdan beri bakiyorum ona
Amannn bu ne tenhalık ayol böle. Nerdesiniz bacılarrr
adacım gelmedin ne zamandır iyisiniz dimi
sevdem merak etme bacım görev başarıyla tamamlanmıştır hemide preseedle.. Bugün görcez bakalım kuzum doktorda gerçekten erkenmi yumrtlamışım dedğin gibi belkide 2 kez olcak.. Ama ağrılarım göğüslerimde başgösteren hassasiyet yumurtlamanın erken olduğuna işaret sankim..
Demek yanıo hala genzin bakalım spreyi düzenli kullandıkça değişiklik olcakmı
anaaa eylüldemi başlıycan ooo daha çok varmış kız bende ekimde başlıycam :26:
yıldızım inşallah canım şöyle biraz bebek sevdiğimizi anlayalım yumuşacık
bu arada kaç günün kaldı dönmene gız
Şimdi gelelim benden haberlere...ben doktora gittim, demiştim ya iki ay üst üste çok az geldi diye.bu ayda çok fazla gelince soluğu doktorda aldım..muayene etti kan tahlillerimi yaptırdı bide detaylı ultrasona soktu..tahliller falan hepsi normal çıktı..bende kist miist kalmamış iki tane basit kist var ama oda her kadında olan kistlerden önemli değil ama yine de onlardan kurtulalım dedi..
önümüzdeki adetle dogum kontrol hapına başlıcam bir ay kullanıp tekrar gitçem kontrole..
ben zayıflamaya başladım şuan önce kilo verip sonra hamile kalmak istiyorum dedim..hiç vakit kaybetmiyelim hemen gebeliğe geçelim dedi :)))oluur dedim tabi bende çok sevdim doktorumu:))bundan sonra onunla devam edicem artık..hamile kalıncaya kadar rejime devam et ama gebeliği ertelemeyelim dedi işte böleee..bana da dua edin nolur bu sefer çok inanıyorum olucak!benim de meleğim gelcek biran önce(Allah'ın izniyle)
[/FONT]
Yıldızımm eylülde işemi başlıosun hadi bakalım hayırlısı olsun canım.. Videonuzuda izledim facete bayıldım bayıldımmm küçük tospaaaya :) maşallahhhh kocamanından
meraba canlarım benim kociş tahlil veremedi o yüzden spermlerde ki son durumu bilemiyeceğiz belli bi süre, eşimin şirket değişti yeni şerket çok gaddar 1,80 boy ve 35 yaş üstü olanları çıkaracağım diye geldi ilk kocişim direkten döndü araya tanıdık herkesi soktuk çok şükür ki şimdilik atılma kalktı ama şirketin sözleşme dışında imzalatmak istediği bi ihbarname var ve hiç kimse imzalamak istemiyor çünkü ellerindeki tüm hakları yemek istiyorlar şuan için bu direnişteler hayır olsun bakalım bu süreç durulmadan da kocişim bi yere gidemez herşey Allahtan diyorum beklicez kocişimin işinden önemli değil ya, bu arada benim mantar iyileşmedi yaa dr ağızdan alınan antibiyotik vermişti bide krem ama krem bitti benim mantar halen duruyor medicana da ki druma gidicem ama biraz zaman geçsin ondan sonra neyse öpüyorum hepicinizi
Kızlar nasılsınız bakalımmm sabah telefonumu evde unutmuşum eşim getirdi öğleden sonra
size süper haberlerim var. Biz dün akşamüstü kent hastanesine gittik sperm tahlili için.. 10 dk.da çıktı zaten... Sonuç: normospermii yaniii normal spermilk defa bu sonuç çıktı laborant adam dedi. Sayı biraz sınırda dedi. Normali 15milyon bizde 18 milyon.. Ama daha yüksek çıktığı olmuş sayının daha önceki tahlillrde.. Değişiyo demekki.. Asıl önemlisi ileri hareketli %45e çıkmış referans %32 ve morfoloji %2den %5e çıkmışkii krugere göre referans %4 nasıl sevindik anlatamam adam sayı biraz düşük ama o en kolayı dedi.. Eşim sigarayı bıraktım 6 ay önce dedi. Adamda o çok etkiler zaten dedi.. Birde sonradan aldığımız vitaminde işe yaramış anladığım kadarıyla..
Cuma doktorumuz görcek bakalım o ne dicek.. Belki bi aşılama daha der.. Bu arada preseed sipariş ettik bugün yarın gelir.. İşte böle canlar
eşimle tartışma konumuzda tüp bebeğin zamanı yönündeydi. O bekleyelim moduna girmişti benim yaşım genç diye ona kızmıştım ama şimdi bu tartışmada gereksiz kalmış olabilir işallah gerek kalmaz tüp bebeğe
kızçelerim yazamadım sizde merak içinde kalmışsınız sağolun
benim son günlerde burun kanamalarım olmaya başladı, çok yoğun değilde sızıntı şeklinde sürekli kanamalar oluyor
bugün artık doktora gittik, o da kan deveranı arttığı için basınçtan kaynaklı kılcal damarlara yük biniyor dedi
yinede KBB nin gömesini istedi, orayada gittik evet bi tarafta kanama var dedi sprey ve merhem verdi
kullanmaya başladım genzim zaten günledir sızlıyor çok hassasım inşallah iyi gelir
bu arada kendi doktorum kalsiyum takviyesi ve balık yağı tableti yazdı
süt ve yoğurt tüketemediğim günlerde kalsiyumu, balık yemediğim günlerde de balıkyağını içecekmişim
bebeğimizide gördük maşallah özlemişiz yavrumu..
bizimde doktor muayenemiz 11:20 deydi gittik her zamanki gibi kadın doğuma girmiş rana hanım doktor çıkana kadar sizde nst ye girip gelin dedi gittik nst ye girdik
sonra aldık sonucumuzu doktora bebeğimize baktı doktor 2404 gr 45 cm olmuş kuzumsuyuna baktı kilosu falan herşeyi iyi dedi
yalnız kafası aşağıya doğru girmiş dedi yani dedim:18: valla bu aralar kendini çok fazla yorma dedi erken doğsun istemeyiz dedi anaaa dedim
kasıklarında ağrı hıssetmıyormusun dedı yok dedım daha cok gogus altımda ayaklarını sıkıstırıyor gıbı dedım yok dedı ıste onlar rahım kasılmaları
amanınnnnnnnnn dedım bu kızda bızım paşalar gibi erkenci olacak herhalde
neyse nst ye baktı ıkı yerde sancı var gozukuyor dedı gene gırın nst ye gıttık gene gırdık yemek falan yedım ama bızım kızı uyandıramadık tekme atmadı bır turlu zilli ama
şimdi göbeğimi titretiyor
neyse ondada birsey cıkmkadı 36. hafta gıdecegız bır daha kontorle sonra haftada bır dedı 37 de catı muayenesı yapacakmıs ona gore dogum seklıne karar verırız dedı
kızımızdanda bır foto verdı ama sadece kulagından asagısını gorebıldık kafasını sokmuş aşağı çünkü neyse bunada şükür
kızçelerim nasılsınız bakayım
nar canım inşallah dün geceniz başarıyla sonuçlanmıştır .. madem akıntın çok bariz geldi İnşallah denk gelmiştir bu sefer .. sen yine takip etmeye devam et canım. bu ay 2 kez yumurtlayabilirsin
avniye ilk resminiz ne kıymetli değil mi ah bilmez miyiz. insan dönüp dönüp bakmak istiyor
sen bide onlara yenileri eklendikçe gör.. minik bi insan kıpırdayıp duracak sana el kol hareketleri yapacak
inşallah o günleride göreceksin canım sakın sıkıntı yapma Mevla dileyince hepsi sırayla oluyor
kızlar benim genzim hala sızım sızım sızlıyor
sprey sıkarkende küçük çocuklar gibi korkuyorum. boğazımdan tadı ağzıma geliyor
ranacigim
gecen carsamba keseyi gorduk onumuzdeki carsamba tekrara cagirdi. kalp sesini duyana kadar her hafta gidecekmisiz.
ranacigim
gecen carsamba keseyi gorduk onumuzdeki carsamba tekrara cagirdi. kalp sesini duyana kadar her hafta gidecekmisiz.
hee bu arada yumurtam sağda 18 mm soldaki 9 mm miş iki yumurta gelişmiş ama sağdaki ön planda.. ilginç olan daha çatlamamış acaba bi tane daha vardıda o mu çtaladı.. akıntım çok netti çünkü 10 gün.. neyse biz hepsini değerlendiriyoruz artık :))
birde 2 gündür apandisimde ince sızlamalar var dua edin ameliyatlık olmıyım işallah geçer kendi kendine.. şimdilik artmadığı için doktora gitmedim ama artıcak diye korkuyorum
Canim tebrik ediyorum seni tekrar, kucagina sagsalim alasin insallah...ah ah bizde bu haberleri ne zaman vereceyiz yaa..canim sen catlama ignesimi yapdirmisdin ? mashallah tutmuss..mashalllah/
biraz önce doktordan geldim 13.günüm doktor hiç yumurtan yok dedi cok saskınım 2 gün sonra tekrar gel dedi bu arada hiç ilac kullanmadım nolur bana cevap yazın benim durumum kötü mü(((
valla cnm bazi aylar yumurtlamadan bos gecebiliyor bildigim kadariyla. ama tedaviye baslarsan ki bu adetin 3 gunu gidiyrsun dr a sana klomen tarzinda ilac veriyor ve o senin yumurtlamni sagliyor belli bir buyukluge gelincede catliyor. tedavi bu yani herkesin uyguladigi. dur bakalim hemen umuitsizlige kapilma ilacla muhakkak yumurtlarsin. ayrica bal tarcin corek otu karisiminida tavsiye ederim cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?