Ranacımmmm nasılsın kuzummmm
Ay ranacım çok iyi olmuş canım fotoğrafçı bulmanız.. Git bakalım cuma çok heyecanlı artık bu safhalar dimi.. İşallah canım işallah bu değerlerle kendiliğinden gelir meleğim..
Gerçekten eşim acaip rahatladı direk psikolojik olarak farketti yani bu konudabakalım bizimkide kız olur belki gelirim arkandan.. Gerçi etrafımızda herkes erkek olcak gibi diyo bakalım bebeği bi bulalımda cinsiyeti ne farkederki
aynen canım heyecanlı saffalara geldik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
ayy evet en çok eşin rahatlamıştır zaten bu konu onu ilgilendiriyordu ne de olsa bu durumlara takıyor kocalarımız maalesef
gel arkamdan gel bekleriz canım kızıma bir arkadaş şart
evet kuzum yaaa onca bebeğimiz oldu bi tanecik kızımız oldu :) sıkılcak bu kadar erkeğin arasında.
Bakalım cuma ne dicek doktorumuz belki bi aşılama daha yapalım der.. Preseedimde bugün gelcek.. Nasıl denk geldiyse meryem suresi tam beklenmeyen adet döneminde bitcek. Preseedi de kullancam ya bu değerlerle bi bomba patlatıyım diyorum bu aymucize olsada hepsi bir araya gelmişken size müjde versem ne güzel olur...
günaydın canlarım görüşemeyeli güzel haberler almışız çok şükür ben bu aralr çok yoruluyorum yeri geliyor elimi kaldırıpta şuraya iki satır yazmaya bile halim kalmıyor
avniyecim hayırlı uğurlu olsun canım hamileliğin rabbim sonunu getirsin inşl bak işte çok şükür derdin sıkıntırn hafifledi inşl kucağına aldığın günleride görürüz pazartes,i doktora gidicem demişsin noldu gördün mğ keseyi yada benmi yanlış anladım canım
narcım okurken nasıl sevindim anlatamam şekerim seninde gözün aydın resmen yol yarılandı gibi bişe oldu hamileliğinden önce buna sevindik inşl devamıda gelecek cuma günü hayırı haberlerle gel bak bi sigarayı bırakmak nasılda tüm dengeleri değiştirdi her açıdan hayırlı oldu bırakması rananın dediği gibi şimdi psikolojik olarakta rahatladınız ne eşinde bi sıkıntı var ne sende stresten uzak duruyoruz bizim minik yiğenimizde geliyor bu yakın zamanlrda tamam mı canım kız erkek farketmez sağlıkla gelsinde biz zaten erkek sevmeye alıştık rananınki durur el üstünde
ranacım sende doktora gidicen cuma günü az kaldı doğuma inşl herşey yolundadır vakti gelince alırsın prensesimizi kucağına
sevdecim senin neyin bar canım nasıl oldun şimdi
adacım yıldızcım sizler ve paşalarımız nasılsınız
günaydın canlarım görüşemeyeli güzel haberler almışız çok şükür ben bu aralr çok yoruluyorum yeri geliyor elimi kaldırıpta şuraya iki satır yazmaya bile halim kalmıyor
avniyecim hayırlı uğurlu olsun canım hamileliğin rabbim sonunu getirsin inşl bak işte çok şükür derdin sıkıntırn hafifledi inşl kucağına aldığın günleride görürüz pazartes,i doktora gidicem demişsin noldu gördün mğ keseyi yada benmi yanlış anladım canım
narcım okurken nasıl sevindim anlatamam şekerim seninde gözün aydın resmen yol yarılandı gibi bişe oldu hamileliğinden önce buna sevindik inşl devamıda gelecek cuma günü hayırı haberlerle gel bak bi sigarayı bırakmak nasılda tüm dengeleri değiştirdi her açıdan hayırlı oldu bırakması rananın dediği gibi şimdi psikolojik olarakta rahatladınız ne eşinde bi sıkıntı var ne sende stresten uzak duruyoruz bizim minik yiğenimizde geliyor bu yakın zamanlrda tamam mı canım kız erkek farketmez sağlıkla gelsinde biz zaten erkek sevmeye alıştık rananınki durur el üstünde
ranacım sende doktora gidicen cuma günü az kaldı doğuma inşl herşey yolundadır vakti gelince alırsın prensesimizi kucağına
canım hoşgeldin dualarına canı önülden amin diyorum işallah bu kısa tedaviyle kavuşursun bebeğinemerhaba arkadaşlar,
bu topiği görünce bende geleyim dedim, ben de şu an doktor takibinde tedavi görüyorum. daha yeni başladık tedaviye ve 3 ay sürecek.bakalım rabbim hayırlısıyla bu defa nasip eder inş bana da. Rabbim bekleyen herkesin umutlarını yeniden yeşertsin ve tohumlar meyveye dönüşsün inş,hamilelerimize de hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin
aynen canim yaa tam olarak bisey gormesekte derdim kederim hafifledi sayilir. hemen baska hayallere daldim bilemutluluk geldi icime
bu aksam dr a gidicem canim pazartesi degildi. insallah goruruz pitircigimi
canım hoşgeldin.. Önce doktor yumurtlamanı takip edicek.. Yumurta gelişimine göre ilişki günleri belirlicek.. Olmazsa hap yada iğne gibi takviyelerle yumurta sayısını arttırıcak.. Spermlere bakılacak bu arada.. Daha çok başındasınız yani işallah bunlara gerek kalmadan gelir bebeğinarkadaslar merhaba öncelikle kk yeni üye olan birisi olarak Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin. Dün ilk muaynemi yasadım doktor azcık yara var dedi ve fitil verdi ve bana pazartesi 2 litre kadar su iç yani mesanen dolu gel dedi yumurtalıklarına bakacagım dedi yorumlarınızı okudum ama yeni olduğum için pek anlayamadım beni bundan sonra nasıl bir süreç bekliyo ilginiz için simdiden tesekkürler a.sa
canım çok geçmiş olsun merak ettik seni neyseki önemli bişey yokmuş önceki hamileliğinde olmamıştı dimi böle bişey.. Tansiyon falan normal heralde.. İşallah tekrarlamaz kuzum.. Demek minnağınızı gördünüz büyümüş dimi annesi :)kızçelerim yazamadım sizde merak içinde kalmışsınız sağolun
benim son günlerde burun kanamalarım olmaya başladı, çok yoğun değilde sızıntı şeklinde sürekli kanamalar oluyor
bugün artık doktora gittik, o da kan deveranı arttığı için basınçtan kaynaklı kılcal damarlara yük biniyor dedi
yinede KBB nin gömesini istedi, orayada gittik evet bi tarafta kanama var dedi sprey ve merhem verdi
kullanmaya başladım genzim zaten günledir sızlıyor çok hassasım inşallah iyi gelir
bu arada kendi doktorum kalsiyum takviyesi ve balık yağı tableti yazdı
süt ve yoğurt tüketemediğim günlerde kalsiyumu, balık yemediğim günlerde de balıkyağını içecekmişim
bebeğimizide gördük maşallah özlemişiz yavrumu..
narcım o ne güzel bi haber öyle canım tahlil sonuçlarınız şaşırttı bizi.. maşallah diyelim aman nazarımız değmesin çok sevindim..
inşallah her şey yoluna girmeye başlamıştır bundan sonrası da çok güzel gelişir... madem artık normale döndünüz her an herşey beklenir sizden
bakalım doktorun ne dicek onunda iyi karşılayacağına eminim
preesedin de gelecekmiş inşallah vesileniz olsun tatlım.. çok azimli gördüm sizi.. hadi inşallah
ranacım kontrolün var demek.. evet hakkaten yaklaştıkça heyecan artıyor.. haftasına uyumlu mu kızçen?
esinim yazdım yukarıya ciddi bişey yok ama çok halsizim
sen neden yorgunsun evi mi kaldırdın yoksa
avniye doktor haberlerin inşallah güzel gelir. yazmayı unutma
halevcim Allah muhafaza etsin inşallah iş konusunda daha fazla sıkıntı yaşamazsınz.. bu stresi atlatınca tahlillerinizi yaptırırsınız inşallah canım.
mantar konusundada bi tavsiyem olacak.. içine az sirke katıp sulandıdığın su ile taharet al canım..bide banyodan çıkarken son durulanacağın zaman yine sirkeli suyla durulan baştan aşağıya..
diğer katılan arkadaşlar Rabbim bekletmeden yavrunuzu nasib etsin inşallah
adacım yıldızım kekula nalan mary melike sizler nasılsınız canlar
Herkese günaydınlarrrrr nihayet sevdemiz gelmişş
canım hoşgeldin.. Önce doktor yumurtlamanı takip edicek.. Yumurta gelişimine göre ilişki günleri belirlicek.. Olmazsa hap yada iğne gibi takviyelerle yumurta sayısını arttırıcak.. Spermlere bakılacak bu arada.. Daha çok başındasınız yani işallah bunlara gerek kalmadan gelir bebeğin
canım çok geçmiş olsun merak ettik seni neyseki önemli bişey yokmuş önceki hamileliğinde olmamıştı dimi böle bişey.. Tansiyon falan normal heralde.. İşallah tekrarlamaz kuzum.. Demek minnağınızı gördünüz büyümüş dimi annesi :)
amin canım işallah bakalım yarın ne dicek doktor. Bende sigaranın bu kadar hızlı etki etceğini düşünmemiştim açıkçası. Maşallah diyelim :) preseedim geldi canım. Yalnız dün hep karnımda ağrı vardı.. Erken gibide geldi daha 12. Gün falan başlar ağrım.. Dün 10.gündü ve akşam uzayan akıntı geldi. Şok oldum 10.gün yumurtlamış olamam dimi.. 9.gün ilişki olmuştu ama dün olmadı eşim dışardaydı.. Artık yarın doktora gidince emin olcaz anca :|
chablisss yorumun için tesekkür derim arkadasım bu arada esimde sperm kalitesi düşük insallah dediğin gibi yolun basındayken allah hepimizin yüzünü güldürsün.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?