ayy ben yokken bi hamişimiz çıkmış Avniyecim çok sevindim ya Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıcakla inşalalhh.Nasıl gidiyor bakalım mide bulantısı vs. oluyormu.
Nar kuzum maşallah eşinin sperm sonucu ne kadar iyi , az kaldı kuzum sende alacaksın kucağına yavrunu, yeterki Mevlam ol desin , bak dediğin gibi 0 spermle bile hamile kalanlar var,inşalalhh güzel gelişmeler olur canım, ee ne yaptınız dr işini gidiyormusunuz,
Sevdecim canım sen nasılsın minik oğluşumuz nasıl ,ee göbüşün daha da belirginleşmiştir artık bi fotonu görseydik kuzum
Yıldız canım gelmişsiniz evinize, çok geçmiş olsun kuzum ya demirin alerjisimi oldu acaba bu dönemde çoğu bebeklerde aynı şey var çünkü, şuan nasıl canım ,sende eylülde başlayacaksın işe demek kız okurken bile içim cız etti bu veletleri koyup nasıl işe gideceğiz biz.
Ranacım cnaım maşallah 35. haftaya gelmişsin ya daha dün gibi , nasıl gidiyor hazırlıklar bitmiş anladığım kadarıyla, kontrollerin sıklaşmıştır artık dimi, sıcaklar etkiliyormu canım.
Esincim canım eymenin kaka durumu nasıl hala aynımı cnaım, bünyesindedir belki canım , bende öyle kuzum herşeyi koyuyorum sebze püresinin içine, mercimek ,bulgur, vs. alışacaklar artık. Canım bizimkide öyle yaz meyvelerine bayılıyor sıpa, yemek yerken bile o kadar ağzını açmıyor daha hazırlarken bile başlıyor ağzını açmaya ,kuş gibi... Ara öğünlerinde meyve veriyordum canım çok severek yiyordu ama tok tutuyormuş , bende akşam veriyroum meyveyi karnı tokken.
Ha d.gününü sormuştum dediğin gibi dişleri geç çıkacak bizimkilerin o yüzden direkt d. günü olacak , canım bende bi an önce düşünmek istiyorum ,temmuzun 13 ünden itibaren burda olmayacağız geleceğiz bu sefer d. günü telaşına düşeceğiz. Aklımda şuan pek bişey yok ama pati ayak çerçeve bulmuştum ondan alıp gelen misafirlere alperenin son resmini koyup dağıtmak istiyorum aslında, bakalım buluruz o zmana kadar.
Diş buğdayını da ayrı yapmayı düşünüyorum hepsi tek tek içime sinsin hatıra kalsın diye, bakalım o zmaan Yıldızdan alırız fikir.
Marycim güldün demek bacı aşı dediğime :) tam hatırlamayınca tabi öyle yazdım , sen nasılsın gelişmeler varmı dra gitmeye başladın mı , zayıfladınmı baya.
Halevcim sen ansılsın kuzum gelip gidiyormusun . Eşin gidecekti sperm testine ne yaptınız.
Canlar bende başta yazdığım gibi inanlımaz yoğundum ya ,işlere yetişemiyorum bi türlü, bunların yanı sıra gezmeyi de ihmal etmedim tabi, havalar ısınınca gezmelerimiz arttı konsere falan gittik, herhafta sonumuz doluydu nerdeyse bu hafatsonu da Allah izin verirse pikniğe gideceğiz, ha arada can sıkıcı şeylerde oldu tabi, ptsi günü annemler kaza geçirdi köyde, nasıl korktum anlatamam soluğu hastane de aldık, çok şükür çok bişeyleri yok ,annemin bacağı biraz zedelenmiş dinleniyor,ayağa kalkması biraz zor oluyor , yiğenimde vardı yanlarında onunda kaşı şişmiş biraz bu kadar ,buna şükrettik tabi. Birde alperenin 2 gündür ateşi vardı, bugün yok şükür, anlamadık neden oldu aşırı değil aslında en fazla 38 oldu neşesi falan yerinde ama dişe mi yapıyor diyoruz, diş de yok heüz.