Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Ranacım ben en son 29unda gelcem işe canım sonra iznimin 2 haftasını kullancam.. Evet aynı zamanda ayrılcaz belliki :) valla deniz ne ki kızzz bizim elti 9 ay 3 günlükken madonna konserine gitti :) halada doğurmuş diil kendileri :D

ahsencim bencede 4 düşüğün varsa seninki spermde tüpte falan problem diil.. Kan pıhtılaşmasına bakıldımı canım.. Birde genetik test kötü çıktıysa düşüğün en büyük sebebidir bence...

Avniyecim demek doktora gitcen hadi hayırlı haberlerle gel

sevdeeeee ada esinn yıldızzzz nirdesiniz yaaa ada özellikle sen ne zamandır gelmedin kuzum.. Sevdem de haber ederdi misafirim gelcek falan diye öle bişey olsaydı.. Merak etmeye başlıorum amaaaa

evet canım kan pıhtılaşması var mthfr c677 heterezigot. eşimde de iki kromozom yer değiştirmiş. bazı doktorlar bu genetik problemden dolayı bebek sağlıklı olmuyor ve düşüyor,bu yüzden pgt ile gebe kalman gerek dediler.ama bazı doktorlar da gerek yok çok önemli bir sorun değil bu dediler.bir de pgt ile denesek bile sağlıklı embriyoların oluşması garanti değil onda da sağlıklı olmazsa zaten yerleştirme yapılamıyor. bende şansımıza artık Allah'a sığındım,bu defa da ilaç tedavisi ile 3 ay sonra gebe kalmaya çalışıcam.bakalım artık hayırlısını versin rabbim hakkımızda.işte 4 düşük yapınca acaba başka testlerde varmı diye kafamı kurcalıyor.bir de burada riskli gebelikler uzmanı yok en yakın adana da var o yüzden acaba doktorlar eksikmi kalıyor benim durumumda diye düşünüyorum.üffff ne bileyim ya yazarken bile kafam karıştı yine iyice :18::50:

Günaydınlarrrrrr dicem ama öğlen olmuş.. Ranacım nerde bu kızlar hakkat küçük sıpaların anaları arada yapıo böle malum bırakmıo oğluşlar ama sevdeyi merak ettim o gelirdi muhakkak.. Şu kızında telefonu yokki arayıp soralım...

Ahsencim pgt ne canım.. Dedğin doğru olabilir bu konunun uzmanı biri incelese yada hamileliğini takip etse farklı olur belki. Daha doğru zaman gelmemiş demekki canım. Şunada şükretmelisin allah korusun özürlü yada problemli bir çocuğun olcağına vücut daha baştan reddediyo bunu sağlıklı olmadığı için..

Günaydınlarrrrrr dicem ama öğlen olmuş.. Ranacım nerde bu kızlar hakkat küçük sıpaların anaları arada yapıo böle malum bırakmıo oğluşlar ama sevdeyi merak ettim o gelirdi muhakkak.. Şu kızında telefonu yokki arayıp soralım...

Ahsencim pgt ne canım.. Dedğin doğru olabilir bu konunun uzmanı biri incelese yada hamileliğini takip etse farklı olur belki. Daha doğru zaman gelmemiş demekki canım. Şunada şükretmelisin allah korusun özürlü yada problemli bir çocuğun olcağına vücut daha baştan reddediyo bunu sağlıklı olmadığı için..

evet canım yaa sevdeden hiç haber yok dediğin gibi telefonuda yokki arayıp soralım:26:

valla kizlar ben hep buralardayimda kimseciklere rastlayamiyorum ama:50: dun aksam dr gittik yine beisimizin kesesini gorduk sadece gecen haftaya nazaran biraz daha buyumus.haftaya klap sesine bakicaz dedi simdiden heyacan sardi. peki icinde nezaman gorcaz diye sordum o da haftaya kosede tek tas yuzuk kadar bisey belircek dedi. insallah bir aksilik cikmazda duyarim ptircigimin kalp sesini:16:
evet guymatlima gelince hakikaten o nerelerde. hic ugramaz oldu. en son halim gucum yok diyordu bi dahada ugramadi buralara. merak ettim bende. aman bebisiyle saglikli olsunlarda gerisi onemli degil

Avniyecim ay ne güzel heyecanlar bunlar allah tez zamanda bizede nasip etsin hayırlısıyla..

İşallah kalp atışınıda duycaksınız canım. Bu arada senin alttaki hamilelik takviminde 4.hafatdasınız diyo niye öle canım 28 günde bir adet olmuomuydn sen

Avniyecim ay ne güzel heyecanlar bunlar allah tez zamanda bizede nasip etsin hayırlısıyla..

İşallah kalp atışınıda duycaksınız canım. Bu arada senin alttaki hamilelik takviminde 4.hafatdasınız diyo niye öle canım 28 günde bir adet olmuomuydn sen

canim aslinda sat im 1 mayis. ona gore hesaplarsam 6. haftada oluyorum. ama dr umun hesabina gore 4 haftalikmisim cunku mayisin 15 gunu adet ve yumurtlama olarak gecti kalan 15 ve haziranin 15 ile tam 4 haftalik oluyormus. kafa karistirici ama banada mantikli geldi. ultrason takiplerimde bu yonde cnm. bilmiyorum yaa hangi dogru acaba:50:

yok çok şükür yine de,rabbimden gelen herşeye şükürler olsun.ben hep hayırlısla nasip et diyorum.hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et ya rabbim diyorum.olmadığına göre vardır bunun bir hikmeti! canım PGT açılımı preimplantasyon genetik tanı,tüp bebek tedavisinde farklı bir uygulama yöntemi.yumurtaları ve spermleri labaratuvarda dölleyip sağlıklı olanlarını seçip anne rahmine yerleştiriyorlar. böylece sağlıksız gebelik riski ortadan kalkmış oluyor dediklerine göre.aslında güzel bir gelişme tıp için,hem sonrasında istersen sağlıklı embriyolarını dondurup bir dahaki sefere yine onları kullanabiliyorsun. ama biraz maliyetli bir iş. tabi sağlıklı embriyoların olmama ihtimali de var :31:

canim aslinda sat im 1 mayis. ona gore hesaplarsam 6. haftada oluyorum. ama dr umun hesabina gore 4 haftalikmisim cunku mayisin 15 gunu adet ve yumurtlama olarak gecti kalan 15 ve haziranin 15 ile tam 4 haftalik oluyormus. kafa karistirici ama banada mantikli geldi. ultrason takiplerimde bu yonde cnm. bilmiyorum yaa hangi dogru acaba:50:

aslında doğru olanı doktorunun dediği.çünkü dediğin gibi sat ilk gününden hesaplayınca çok ileri gidiyoruz ama o arada bebiş yok daha, adetti yumurtlamaydı geçiyor 1-2 hafta.bi de doktor ultrasondan bebeğin gelişimine göre görüyor ve ona göre söylüyor kaç haftalık olduğunu

aslında doğru olanı doktorunun dediği.çünkü dediğin gibi sat ilk gününden hesaplayınca çok ileri gidiyoruz ama o arada bebiş yok daha, adetti yumurtlamaydı geçiyor 1-2 hafta.bi de doktor ultrasondan bebeğin gelişimine göre görüyor ve ona göre söylüyor kaç haftalık olduğunu

dimi ama yaaa:54::54::54: yoksa cok ilerde olmus oluyr beim bebeis ama ortada kalp sesi yok. bencede normal olan 4 haftalik olusu. dua edin de kalbini de duyayim aklim hep orda. ama kalbimden kotu hicbirsey gecirmiyrm cok sukur:16:

evimize geldik çok şükür...
ama geleceğimiz sabah demir bi uyandı gözleri kocaman şiş ve kızarık.. hemen dr a götürdük yola çıkmadan. mikrop kapmış, polenlerdende olabilir dedi. şnanılmaz huysuız maalesef, sürekli kaşımak istiyo, izin vermeyincede ağlıo..sıcaklardan uyuyamıoruz (sanki çok uyuyoduk da :))
o yüzden gelemedim kuzular.
sizler nasılsınız, öperim teker teker

canlarımmmmmmmm çok özledim hepinizi nasılsınız , gelemedim kaç gündür ,ofis işlerim inanılmaz yoğun sık sık ofise gidip geldim, bunun üstüne misafirler ağırladım, üstüne alperenin gece uykuları gitti nerderse yarım saate bi kalkıyor :( sizler nasılsınıuz, varmı gelişmeler sayfalar çok ilerledimi okuyabilirmiyim , alpereni uyutunca yine geleceğim canlar çıkıyorum

ayy ben yokken bi hamişimiz çıkmış Avniyecim çok sevindim ya Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıcakla inşalalhh.Nasıl gidiyor bakalım mide bulantısı vs. oluyormu.

Nar kuzum maşallah eşinin sperm sonucu ne kadar iyi , az kaldı kuzum sende alacaksın kucağına yavrunu, yeterki Mevlam ol desin , bak dediğin gibi 0 spermle bile hamile kalanlar var,inşalalhh güzel gelişmeler olur canım, ee ne yaptınız dr işini gidiyormusunuz,

Sevdecim canım sen nasılsın minik oğluşumuz nasıl ,ee göbüşün daha da belirginleşmiştir artık bi fotonu görseydik kuzum

Yıldız canım gelmişsiniz evinize, çok geçmiş olsun kuzum ya demirin alerjisimi oldu acaba bu dönemde çoğu bebeklerde aynı şey var çünkü, şuan nasıl canım ,sende eylülde başlayacaksın işe demek kız okurken bile içim cız etti bu veletleri koyup nasıl işe gideceğiz biz.

Ranacım cnaım maşallah 35. haftaya gelmişsin ya daha dün gibi , nasıl gidiyor hazırlıklar bitmiş anladığım kadarıyla, kontrollerin sıklaşmıştır artık dimi, sıcaklar etkiliyormu canım.

Esincim canım eymenin kaka durumu nasıl hala aynımı cnaım, bünyesindedir belki canım , bende öyle kuzum herşeyi koyuyorum sebze püresinin içine, mercimek ,bulgur, vs. alışacaklar artık. Canım bizimkide öyle yaz meyvelerine bayılıyor sıpa, yemek yerken bile o kadar ağzını açmıyor daha hazırlarken bile başlıyor ağzını açmaya ,kuş gibi... Ara öğünlerinde meyve veriyordum canım çok severek yiyordu ama tok tutuyormuş , bende akşam veriyroum meyveyi karnı tokken.

Ha d.gününü sormuştum dediğin gibi dişleri geç çıkacak bizimkilerin o yüzden direkt d. günü olacak , canım bende bi an önce düşünmek istiyorum ,temmuzun 13 ünden itibaren burda olmayacağız geleceğiz bu sefer d. günü telaşına düşeceğiz. Aklımda şuan pek bişey yok ama pati ayak çerçeve bulmuştum ondan alıp gelen misafirlere alperenin son resmini koyup dağıtmak istiyorum aslında, bakalım buluruz o zmana kadar.

Diş buğdayını da ayrı yapmayı düşünüyorum hepsi tek tek içime sinsin hatıra kalsın diye, bakalım o zmaan Yıldızdan alırız fikir.

Marycim güldün demek bacı aşı dediğime :) tam hatırlamayınca tabi öyle yazdım , sen nasılsın gelişmeler varmı dra gitmeye başladın mı , zayıfladınmı baya.

Halevcim sen ansılsın kuzum gelip gidiyormusun . Eşin gidecekti sperm testine ne yaptınız.

Canlar bende başta yazdığım gibi inanlımaz yoğundum ya ,işlere yetişemiyorum bi türlü, bunların yanı sıra gezmeyi de ihmal etmedim tabi, havalar ısınınca gezmelerimiz arttı konsere falan gittik, herhafta sonumuz doluydu nerdeyse bu hafatsonu da Allah izin verirse pikniğe gideceğiz, ha arada can sıkıcı şeylerde oldu tabi, ptsi günü annemler kaza geçirdi köyde, nasıl korktum anlatamam soluğu hastane de aldık, çok şükür çok bişeyleri yok ,annemin bacağı biraz zedelenmiş dinleniyor,ayağa kalkması biraz zor oluyor , yiğenimde vardı yanlarında onunda kaşı şişmiş biraz bu kadar ,buna şükrettik tabi. Birde alperenin 2 gündür ateşi vardı, bugün yok şükür, anlamadık neden oldu aşırı değil aslında en fazla 38 oldu neşesi falan yerinde ama dişe mi yapıyor diyoruz, diş de yok heüz.

ayy ben yokken bi hamişimiz çıkmış Avniyecim çok sevindim ya Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıcakla inşalalhh.Nasıl gidiyor bakalım mide bulantısı vs. oluyormu.

Nar kuzum maşallah eşinin sperm sonucu ne kadar iyi , az kaldı kuzum sende alacaksın kucağına yavrunu, yeterki Mevlam ol desin , bak dediğin gibi 0 spermle bile hamile kalanlar var,inşalalhh güzel gelişmeler olur canım, ee ne yaptınız dr işini gidiyormusunuz,

Sevdecim canım sen nasılsın minik oğluşumuz nasıl ,ee göbüşün daha da belirginleşmiştir artık bi fotonu görseydik kuzum

Yıldız canım gelmişsiniz evinize, çok geçmiş olsun kuzum ya demirin alerjisimi oldu acaba bu dönemde çoğu bebeklerde aynı şey var çünkü, şuan nasıl canım ,sende eylülde başlayacaksın işe demek kız okurken bile içim cız etti bu veletleri koyup nasıl işe gideceğiz biz.

Ranacım cnaım maşallah 35. haftaya gelmişsin ya daha dün gibi , nasıl gidiyor hazırlıklar bitmiş anladığım kadarıyla, kontrollerin sıklaşmıştır artık dimi, sıcaklar etkiliyormu canım.

Esincim canım eymenin kaka durumu nasıl hala aynımı cnaım, bünyesindedir belki canım , bende öyle kuzum herşeyi koyuyorum sebze püresinin içine, mercimek ,bulgur, vs. alışacaklar artık. Canım bizimkide öyle yaz meyvelerine bayılıyor sıpa, yemek yerken bile o kadar ağzını açmıyor daha hazırlarken bile başlıyor ağzını açmaya ,kuş gibi... Ara öğünlerinde meyve veriyordum canım çok severek yiyordu ama tok tutuyormuş , bende akşam veriyroum meyveyi karnı tokken.

Ha d.gününü sormuştum dediğin gibi dişleri geç çıkacak bizimkilerin o yüzden direkt d. günü olacak , canım bende bi an önce düşünmek istiyorum ,temmuzun 13 ünden itibaren burda olmayacağız geleceğiz bu sefer d. günü telaşına düşeceğiz. Aklımda şuan pek bişey yok ama pati ayak çerçeve bulmuştum ondan alıp gelen misafirlere alperenin son resmini koyup dağıtmak istiyorum aslında, bakalım buluruz o zmana kadar.

Diş buğdayını da ayrı yapmayı düşünüyorum hepsi tek tek içime sinsin hatıra kalsın diye, bakalım o zmaan Yıldızdan alırız fikir.

Marycim güldün demek bacı aşı dediğime :) tam hatırlamayınca tabi öyle yazdım , sen nasılsın gelişmeler varmı dra gitmeye başladın mı , zayıfladınmı baya.

Halevcim sen ansılsın kuzum gelip gidiyormusun . Eşin gidecekti sperm testine ne yaptınız.

Canlar bende başta yazdığım gibi inanlımaz yoğundum ya ,işlere yetişemiyorum bi türlü, bunların yanı sıra gezmeyi de ihmal etmedim tabi, havalar ısınınca gezmelerimiz arttı konsere falan gittik, herhafta sonumuz doluydu nerdeyse bu hafatsonu da Allah izin verirse pikniğe gideceğiz, ha arada can sıkıcı şeylerde oldu tabi, ptsi günü annemler kaza geçirdi köyde, nasıl korktum anlatamam soluğu hastane de aldık, çok şükür çok bişeyleri yok ,annemin bacağı biraz zedelenmiş dinleniyor,ayağa kalkması biraz zor oluyor , yiğenimde vardı yanlarında onunda kaşı şişmiş biraz bu kadar ,buna şükrettik tabi. Birde alperenin 2 gündür ateşi vardı, bugün yok şükür, anlamadık neden oldu aşırı değil aslında en fazla 38 oldu neşesi falan yerinde ama dişe mi yapıyor diyoruz, diş de yok heüz.

evet cnm hamis kaldim cok sukur tam bir sene uzerine.:nazar::49:bu ay icin asilama planlarim vardi ki mevlam bunu nasip etti bana.suan hersey guzel gidiyor. kimselerin yaninda yapmasamada yalnizken elim surekli karnimda. seviyorum konusuyorum onunla. yediklerime hareketlerime dikkat ediyorum. bulantim yok suan cok sukur ama bazen ic bulantim oluyor sadece kusma falan yok simdilik. bazi yiyecekleri hazmedemedigimi farkettim. yeni yeni seyler yani. ama hepsi cok guzel. hep bu gunleri beklemisim sikayet etmek olmaz:20:

çok geçmiş olsun canım annenlere Allah korumuş büyük bişi yokmuş..
bacı aşı güldüm kız tabii gerçek adı acele bacı olunca ama iyi uydurmuşsun:)))
ben hala zayıflayamadım pek bi saldım bu aralar ama yine toparlancam adeti bekliyorum adetle birlikte d.kontrol hapına başlıcam oda kilo aldırıyomuş iyice dikkat etmem lazım..bi ay kullancakmışım bebek isterken onu da kullanmak mantıklı mı bilemedim:44:neyse siz bana fikir verirsiniz artık kızlar..

bu arada bende sevdeyi çok merak ettim haber alan var mı ki acaba bu kız bizi bu kadar boşlamazdı inşallah kötü bişiler yoktur..
hadi öperim hepinizi tarkan konserine gidicez akşama

kızçelerim annemlerdeydik dün gece geç geldik
öyle yorulmuşum ki kendimi nereye atacağımı şaşırdım
geçmişi okucam bi ara. şimdi hiç müsait değilim
ordan size yazamadım malum annemle babamın interneti yok :27:

yaa kizlar yaa sinirim bozuldu. dr um bana kan sulandirici igene verdi onu vuruluyor iki haftadir. gerci niye verdigini de anlamdim ya neyse. kan pihtilasmasi problemim yok cok sukur herhalde isini saglama mi aliyr ne!artik kollarimda bacaklrimda morluklar olusmaya basladi kocaman kocaman. sorcam baklim dr a ne dicek. henuz ulasamdim

kızçelerim beni merak etmişsiniz haklısınız böyle aniden kaybolunca merakta bıraktım sizi ..
hepiniz hakkınızı helal edin

biraz geçmişe baktım Allaha şükür hepiniz iyisiniz

nar şekerim apandisitin baş göstermiş nasıl anlıyorsun onun ağrıdığını?
izne ayrılacakmışsın inşallah güzellikle gidip gelirsiniz canım

yıldızcım yuvaya dönmüşsün .. demir şimdi nasıl alarjisi geçti mi çok geçmiş olsun

adacım yoğunluğun artmış misafirler basmış ortalığı Allah yardımcın olsun.. alperen ateşlenmiş geçmiş olsun canım

aniyecim kesenizi görmüşsünüz darısı kalp atışlarına.. sen nasılsın rahatsızlığın var mı

ranacım sen nasılsın artık nst ye girmeye başlamışsın Hayırlısıyla atlatacaksın inşallah hiç sıkıntı yapma. zorluklarda bi şekilde gelip geçiyor unutuluyor sonra..

esinim sen gelmemişsin iyisindir inşallah

diğer kızçelerim hepinize selamlar.. :3:

Back