• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

nar cim ranacm giymatlim ve isimlerini henuz tam olarak ogrenemedigim ama sevincimi paylasan halayima katilan butun kizcelere ( alintidir :1:) cok cok tesekkur ederim. suan kanda cikmanin sevincini yasarken bir yandanda acaba kese olusck mi bebek oluscakminin heyecanini yasiyorum. hakkimda hayirlisi ne ise o olsun insallah. benim gibi bebek bebek diye aglayanlarinda mevlam kucaklarini doldursun, bu heyecanlari yasatsin insallah:16::16::16::16:

Allahımmmmmm size yazdım yazdım yazdımm bütün içimi döktüm elim no tuşuna bastı hepsi gitti :( ağlıcam yaaaaa size yazcam kızlar kendimle ilgili olanları şu an yazamıcam galiba bi daha sonraya kalsın zaten bu akşam eşim için hastaneye gitcez tahlile.. Erken çıkcam azcık belki evde yazarım belki öğleden sonra yazarım telden gene:(

sevdemm kuzum allah razı olsun allah seninde benimde dualarımı kabul etsin bi tombişde bana göndersin.. Yazamadım şekerim bilg.dan kocişim sağolsun ilk heves bırakmadı elinden yoksam derdimi anletcektim size netbukumuzdan :D işallah seninde demir gibi tosuncuk bi oğluşun olur.. Bu arada tecrübelerin çıkıyo ara ara bak su yüzüne demek cici bebe de yapıo aklımızda bulunsun bu bilgiler..

Adacım demek kahvaltıya gittiniz doğumgünü için iyi olmuş maksat beraber bişeyler yapmak.. Amanda aman doğum günü planlaro başlamış bile neler var aklında dökül bakem :)

esincim doktorumuz işallah vesile olur canım. Demek kaka problemi yaşıosunuz.. Ama tam tersi yönde :) acaba yapısal bişeymi bazı insan öledir günde 4 defa büyük tuvalete çıkar. İşallah geçici bişeydir yoksa o da zorluk çeker hayatı boyunca. Sevdenin dediğini dene bide bakalım..

Yıldızımm eylülde işemi başlıosun hadi bakalım hayırlısı olsun canım.. Videonuzuda izledim facete bayıldım bayıldımmm küçük tospaaaya :) maşallahhhh kocamanından

ranacım cicilerini gördüm kuzum pek güzeller pembe pembe allahım güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.. Sen doğum fotoğrafçısı tutcakmısın canım

avniyeeeeee kızzz nası yaniii hiç çaktırmadan bombayı patlattın bu ay valla :D canım işallah allahım kalp atışlarını duymayı sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip eder.. Darısı başımıza işallah. Bu arada neydi belirtiler dökül bakalım:D

mary canım meryem suresini 41 gün bounca aralıksız okucan günde 1 kez.. Ben adetliyken sevdeme okuttum allah razı olsun ondan.. Hakkında hayırlısıysa istiosun gönlünün muradını bu şekilde.. Sende doktora gitmlşsin memnun kalmışsın çok sevindim canım işallah vesilen olsun.. Bence sen kilo verdikçe yaklaşıosun yavruna öle hissediorum ben :) kaç oldun bu arada kaç kilo kaldı hedefe

halevcim mantar olmuşsun canım geçmiş olsun.. Çok pis bi illet allah düşmanıma vermesin noldu sonuçlarınız canım

melike asya nalan yoksunuz ne zmandır iyisiniz işallah

meraba canlarım benim kociş tahlil veremedi o yüzden spermlerde ki son durumu bilemiyeceğiz belli bi süre, eşimin şirket değişti yeni şerket çok gaddar 1,80 boy ve 35 yaş üstü olanları çıkaracağım diye geldi ilk kocişim direkten döndü araya tanıdık herkesi soktuk çok şükür ki şimdilik atılma kalktı ama şirketin sözleşme dışında imzalatmak istediği bi ihbarname var ve hiç kimse imzalamak istemiyor çünkü ellerindeki tüm hakları yemek istiyorlar şuan için bu direnişteler hayır olsun bakalım bu süreç durulmadan da kocişim bi yere gidemez herşey Allahtan diyorum beklicez kocişimin işinden önemli değil ya, bu arada benim mantar iyileşmedi yaa dr ağızdan alınan antibiyotik vermişti bide krem ama krem bitti benim mantar halen duruyor medicana da ki druma gidicem ama biraz zaman geçsin ondan sonra neyse öpüyorum hepicinizi:16::16::16:

herkese merhabaaaa:3:

bende bakarım bi ara.. hiç açamıyorum ... kızçenle senin resmin mi ranacım :34:
canım yarın çanta hazırlayacaksın demek
pijama 1 mi 2 mi koyacaksın nasıl aldın gecelikte almışmıydın ranacım

yok canım kızçemin cicilerini koydum gene emzirme yastıgınında doldurulmuş halini koydum ordan bakarsın canım:34:
ay sorma pazar sözde çanta hazırlayacaktım ama kaldı haftaya:50:
bir takım pijamam var canım 3 -4 tane de gecelik var bakalım hangılerını koycam:31:

Bende halaya yetiştim sanırım:66::66::66::66::66::64:inşallah keseni görüp kalp atışlarını duyup sonra da zamanı gelince sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına canım:emir_bebek:

Kızlar tam okuyamadım geçmişi ama şöle bi göz attım..
nar sevde kızlar bende arada okuyorum meryem suresini ama acaba hergün mü okumak lazım nedir oluru bana da bi anlatıverin..,
adacım sen yazmıştın galiba bacı aşımı ne diye okuyunca güldüm çok 'acele bacı' olmasın o=))
ranacım faceten bakıyorum kızçenin çeyizlerine hepsi çok güzeller maşallah Allah güzel günlerinde kullanmayı nasip etsin hepsini:nazar:
diğer hatunlar sizler nasılsınız hepinizin geçmiş kandiliniz mübarek olsun gelip yazamadım çok günler geçti de üstünden ama affedin artık..şu mübarek 3aylarda Rabbim herkesin, bizim de gönlümüzün muradını versin.

Şimdi gelelim benden haberlere...ben doktora gittim, demiştim ya iki ay üst üste çok az geldi diye.bu ayda çok fazla gelince soluğu doktorda aldım..muayene etti kan tahlillerimi yaptırdı bide detaylı ultrasona soktu..tahliller falan hepsi normal çıktı..bende kist miist kalmamış iki tane basit kist var ama oda her kadında olan kistlerden önemli değil ama yine de onlardan kurtulalım dedi..
önümüzdeki adetle dogum kontrol hapına başlıcam bir ay kullanıp tekrar gitçem kontrole..
ben zayıflamaya başladım şuan önce kilo verip sonra hamile kalmak istiyorum dedim..hiç vakit kaybetmiyelim hemen gebeliğe geçelim dedi :)))oluur dedim tabi bende çok sevdim doktorumu:))bundan sonra onunla devam edicem artık..hamile kalıncaya kadar rejime devam et ama gebeliği ertelemeyelim dedi işte böleee..bana da dua edin nolur bu sefer çok inanıyorum olucak!benim de meleğim gelcek biran önce:emir_bebek:(Allah'ın izniyle)

canım benim demek doktorunu çok sevdin çok güzel hadi bakalım bak kistin falanda kalmamış inşallah en kısa zamanda sonuça ulaşırsınız canım ohhh rejimde iyi gidiyor demek senden güzel haberler aldık ne güzel:16:

Allahımmmmmm size yazdım yazdım yazdımm bütün içimi döktüm elim no tuşuna bastı hepsi gitti :( ağlıcam yaaaaa size yazcam kızlar kendimle ilgili olanları şu an yazamıcam galiba bi daha sonraya kalsın zaten bu akşam eşim için hastaneye gitcez tahlile.. Erken çıkcam azcık belki evde yazarım belki öğleden sonra yazarım telden gene:(
ranacım cicilerini gördüm kuzum pek güzeller pembe pembe allahım güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.. Sen doğum fotoğrafçısı tutcakmısın canım

canım yaa off ne sinir bozucu şey telden yazmak :50: neyse evden yazarsın artık hadi bakalım tahlil sonuçları kaç günde çıkıyormuş canım ??
teşekkür ederiz teyzesi daırısı tez zamanda başınıza inşallah:16:

meraba canlarım benim kociş tahlil veremedi o yüzden spermlerde ki son durumu bilemiyeceğiz belli bi süre, eşimin şirket değişti yeni şerket çok gaddar 1,80 boy ve 35 yaş üstü olanları çıkaracağım diye geldi ilk kocişim direkten döndü araya tanıdık herkesi soktuk çok şükür ki şimdilik atılma kalktı ama şirketin sözleşme dışında imzalatmak istediği bi ihbarname var ve hiç kimse imzalamak istemiyor çünkü ellerindeki tüm hakları yemek istiyorlar şuan için bu direnişteler hayır olsun bakalım bu süreç durulmadan da kocişim bi yere gidemez herşey Allahtan diyorum beklicez kocişimin işinden önemli değil ya, bu arada benim mantar iyileşmedi yaa dr ağızdan alınan antibiyotik vermişti bide krem ama krem bitti benim mantar halen duruyor medicana da ki druma gidicem ama biraz zaman geçsin ondan sonra neyse öpüyorum hepicinizi:16::16::16:

canım benim demek eşinin işi ile ilgili problemler oldu neyseki araya birileri girmişde düzelmiş inşallah ilerdede sorun çıkarmazlar canım
mantar içinde kendi doktoruna git bakalım belki daha etkili bir ilaç verir hemen şifa bulursun:34:

kızçelerim bu hafta sonumdan da bahsedeyim
cumartesi eve gittim annemler gelecekti biraz alışveriş yaptım birşeyler hazırladım falan
annemler geldi sohbet muhabbet yedik içtik onlar gitti pazar günüde biraz temizlik biraz uyku falan tembellik yaptım
çok kısa sürdü sanki bu hafta sonu çabucak bitti gibime geldi elim doğum çantası hazırlamaya gitmedi bende haftaya bıraktım artık :34:

herkese günaydın hayırlı sabahlar:3:

aaa kimsecikler gelmemiş daha :44:
sevdecim neden heryerin dökülüyor yoksam temizlik falan mı yaptın:20:

sevdemm kuzum allah razı olsun allah seninde benimde dualarımı kabul etsin bi tombişde bana göndersin.. Yazamadım şekerim bilg.dan kocişim sağolsun ilk heves bırakmadı elinden yoksam derdimi anletcektim size netbukumuzdan :D işallah seninde demir gibi tosuncuk bi oğluşun olur.. Bu arada tecrübelerin çıkıyo ara ara bak su yüzüne demek cici bebe de yapıo aklımızda bulunsun bu bilgiler..

Adacım demek kahvaltıya gittiniz doğumgünü için iyi olmuş maksat beraber bişeyler yapmak.. Amanda aman doğum günü planlaro başlamış bile neler var aklında dökül bakem :)

esincim doktorumuz işallah vesile olur canım. Demek kaka problemi yaşıosunuz.. Ama tam tersi yönde :) acaba yapısal bişeymi bazı insan öledir günde 4 defa büyük tuvalete çıkar. İşallah geçici bişeydir yoksa o da zorluk çeker hayatı boyunca. Sevdenin dediğini dene bide bakalım..

Yıldızımm eylülde işemi başlıosun hadi bakalım hayırlısı olsun canım.. Videonuzuda izledim facete bayıldım bayıldımmm küçük tospaaaya :) maşallahhhh kocamanından

avniyeeeeee kızzz nası yaniii hiç çaktırmadan bombayı patlattın bu ay valla :D canım işallah allahım kalp atışlarını duymayı sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip eder.. Darısı başımıza işallah. Bu arada neydi belirtiler dökül bakalım:D

mary canım meryem suresini 41 gün bounca aralıksız okucan günde 1 kez.. Ben adetliyken sevdeme okuttum allah razı olsun ondan.. Hakkında hayırlısıysa istiosun gönlünün muradını bu şekilde.. Sende doktora gitmlşsin memnun kalmışsın çok sevindim canım işallah vesilen olsun.. Bence sen kilo verdikçe yaklaşıosun yavruna öle hissediorum ben :) kaç oldun bu arada kaç kilo kaldı hedefe

halevcim mantar olmuşsun canım geçmiş olsun.. Çok pis bi illet allah düşmanıma vermesin noldu sonuçlarınız canım

melike asya nalan yoksunuz ne zmandır iyisiniz işallah

valla canim aynen oyle oldu. ben bile sasirdim inanamadim sonucu gorunce. hep haziran icin asilama isticem diyordum ama nasibim boyleymis cok sukur.allahim sana da nasip etsin insallah.
belirti de cok fazla yoktu goguslerim hafif sancidi ki hala dokununca aciyorlar.ara ara yumurtaliklarima sanci giriyordu.bide hani insanin gozu seyirir ya aynen oyle kasiklarimdaki damarlarim oynuyordu ki o da devam ediyor hala. ben bu damarlarin oynamasinda suphelenmistim zaten daha gunum gecmeden.

Kızlar nasılsınız bakalımmm sabah telefonumu evde unutmuşum eşim getirdi öğleden sonra
size süper haberlerim var. Biz dün akşamüstü kent hastanesine gittik sperm tahlili için.. 10 dk.da çıktı zaten... Sonuç: normospermii yaniii normal sperm :D ilk defa bu sonuç çıktı laborant adam dedi. Sayı biraz sınırda dedi. Normali 15milyon bizde 18 milyon.. Ama daha yüksek çıktığı olmuş sayının daha önceki tahlillrde.. Değişiyo demekki.. Asıl önemlisi ileri hareketli %45e çıkmış referans %32:D ve morfoloji %2den %5e çıkmışkii krugere göre referans %4 :Dnasıl sevindik anlatamam adam sayı biraz düşük ama o en kolayı dedi.. Eşim sigarayı bıraktım 6 ay önce dedi. Adamda o çok etkiler zaten dedi.. Birde sonradan aldığımız vitaminde işe yaramış anladığım kadarıyla..
Cuma doktorumuz görcek bakalım o ne dicek.. Belki bi aşılama daha der.. Bu arada preseed sipariş ettik bugün yarın gelir.. İşte böle canlar

eşimle tartışma konumuzda tüp bebeğin zamanı yönündeydi. O bekleyelim moduna girmişti benim yaşım genç diye ona kızmıştım ama şimdi bu tartışmada gereksiz kalmış olabilir işallah gerek kalmaz tüp bebeğe :D

sevdemmm noldu canım nasıl oldun tansiyonun falanmı düşüktü

ranacım amin canım işallah yetişcez sizlere bizde sizlerden fikir alcaz cicilerimizi alırken :D

avniyecim allahım ne büyük aşılamadan kurtardı sizi işallah aynı şekilde bizide tüp bebekten kurtarırda daha fazla yıpranmayız..

Halevcim canım neyseki eşin kalmış işinde ama o ibranameyi imzalamasalar çok iyi olur. Gerçi işverenlerin hiç şansı yok ilerde bişey olursa dava açıp zorla imzalattılar der herkesde birbirine tanıklık eder olur biter.. İşallah o raddelere gelmesin canım..

senden hayırlı haberler alırız izmirlisin sanırım bende 2.kez klomen tedavisi görüyorum bu ay aşılama olucak
yarından sonra kontrole gidicem bakalım allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

senden hayırlı haberler alırız izmirlisin sanırım bende 2.kez klomen tedavisi görüyorum bu ay aşılama olucak
yarından sonra kontrole gidicem bakalım allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

merhabalar canım hoşgeldin aşılamayı klomenlemi yapıcak doktorun sen de mi izmirlisin yoksa.. İşallah en kısa zamanda gelir yavrun

cok guzelgelismeler olmus sende de devami gelir insallah. morfolojiye takilma benim esimi de %5 di ileri hizli sperm sayisi dusuk sayilacak derecedeydi bak suan gebe kalmanin heyacanini yasiyorum. mevlam nasip etmisse o olur zaten isterse%1 olsun. hissediyorum yakindir seninde mujdelenmen:52:

cok guzelgelismeler olmus sende de devami gelir insallah. morfolojiye takilma benim esimi de %5 di ileri hizli sperm sayisi dusuk sayilacak derecedeydi bak suan gebe kalmanin heyacanini yasiyorum. mevlam nasip etmisse o olur zaten isterse%1 olsun. hissediyorum yakindir seninde mujdelenmen:52:

Merhaba,

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana.
Ben ve esım henuz hıc kontrole gıtmedık.
Ama benım merak ettıgım bırsye var, yanıtlarsan cok sevınırım..
Hanı sperm sayısı dusuk dıyorsun ya.
Bu, normalde bızım gozleyebıldıgımız bır sayı mı yoksa
ılıskı esnasında normal gıbı goruluyor da teslerde mı dusuk cıkıyor.
Yanı sperm sıvısı mı az
yoksa ıcerıgı mı

anlatabıldım mı bılemedım :((

Merhaba,

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana.
Ben ve esım henuz hıc kontrole gıtmedık.
Ama benım merak ettıgım bırsye var, yanıtlarsan cok sevınırım..
Hanı sperm sayısı dusuk dıyorsun ya.
Bu, normalde bızım gozleyebıldıgımız bır sayı mı yoksa
ılıskı esnasında normal gıbı goruluyor da teslerde mı dusuk cıkıyor.
Yanı sperm sıvısı mı az
yoksa ıcerıgı mı

anlatabıldım mı bılemedım :((

anladim cnm ama sperm sayisi goszle gorulebilecek bisey degil erkegin normal sperm cikisi vardir ama sperm sayisi sifirdir. yani canli sperm hic yoktur. bunun goruntuyle alakasi yok tatlim. ancak tahlillerle anlasilabilen birsey. biz zaten milyonlarca spermi gozleymeyiz ki

evet canım mevlam ol derse isterse 0 sperm olsun oluyor bir şekilde. İşallah içine doğduğu gibi olurda az bi beklememiz kalmıştır..
Bizim morfolojide sigarayı bıraktıktan sonra %2 den %5e çıktı 5 ayda belki 1 senenin sonunda tamamen normale döncek değerler.. İşallah gerek kalmadan bunu görmeye gelir yavrumm

Günaydın kızlarrrr nerdesiniz allah aşkına yaaa sperm testi sevincim yarım kaldı siz olmayınca :(

Kızlar nasılsınız bakalımmm sabah telefonumu evde unutmuşum eşim getirdi öğleden sonra
size süper haberlerim var. Biz dün akşamüstü kent hastanesine gittik sperm tahlili için.. 10 dk.da çıktı zaten... Sonuç: normospermii yaniii normal sperm :D ilk defa bu sonuç çıktı laborant adam dedi. Sayı biraz sınırda dedi. Normali 15milyon bizde 18 milyon.. Ama daha yüksek çıktığı olmuş sayının daha önceki tahlillrde.. Değişiyo demekki.. Asıl önemlisi ileri hareketli %45e çıkmış referans %32:D ve morfoloji %2den %5e çıkmışkii krugere göre referans %4 :Dnasıl sevindik anlatamam adam sayı biraz düşük ama o en kolayı dedi.. Eşim sigarayı bıraktım 6 ay önce dedi. Adamda o çok etkiler zaten dedi.. Birde sonradan aldığımız vitaminde işe yaramış anladığım kadarıyla..
Cuma doktorumuz görcek bakalım o ne dicek.. Belki bi aşılama daha der.. Bu arada preseed sipariş ettik bugün yarın gelir.. İşte böle canlar

eşimle tartışma konumuzda tüp bebeğin zamanı yönündeydi. O bekleyelim moduna girmişti benim yaşım genç diye ona kızmıştım ama şimdi bu tartışmada gereksiz kalmış olabilir işallah gerek kalmaz tüp bebeğe :D

sevdemmm noldu canım nasıl oldun tansiyonun falanmı düşüktü

ranacım amin canım işallah yetişcez sizlere bizde sizlerden fikir alcaz cicilerimizi alırken :D

avniyecim allahım ne büyük aşılamadan kurtardı sizi işallah aynı şekilde bizide tüp bebekten kurtarırda daha fazla yıpranmayız..

Halevcim canım neyseki eşin kalmış işinde ama o ibranameyi imzalamasalar çok iyi olur. Gerçi işverenlerin hiç şansı yok ilerde bişey olursa dava açıp zorla imzalattılar der herkesde birbirine tanıklık eder olur biter.. İşallah o raddelere gelmesin canım..

narcım günaydın canım
ayyy ne kadar sevindim anlatamam ne güzel bir haber bu demek eşinin sigarayı bırakması ve kullandığınız vitaminler işe yaramış bak ne güzel emekleriniz boşuna gitmedi canım cuma günü doktorunuz ne diyecek bakalım ondan da sevindirici haberler alırız hadi bakalım yaa
sizde çok rahatlamışsınızdır psikolojik olarak özellikle eşin:34:
herşey gönlünüzce olmaya devam etsin narcım :16:

tabiki yardımcı olcaz kız seninkide kız olur herhalde öyle doğuyor içimize ama bakalım hayırlısı:34:
birde doğum fotoğrafçısını sormuşsun canım dün atlamışım eşimin bir arkadaşı var fotoğrafçı o gelecek bir aksilik olmazsa o çekecek fotolarımızı bakalım
inşallah güzel çeker :44: gerçi çektiği fotoğrafları daha önce görmüştüm güzeldi bakalım :34:

Back