Allahımmmmmm size yazdım yazdım yazdımm bütün içimi döktüm elim no tuşuna bastı hepsi gitti
ağlıcam yaaaaa size yazcam kızlar kendimle ilgili olanları şu an yazamıcam galiba bi daha sonraya kalsın zaten bu akşam eşim için hastaneye gitcez tahlile.. Erken çıkcam azcık belki evde yazarım belki öğleden sonra yazarım telden gene
sevdemm kuzum allah razı olsun allah seninde benimde dualarımı kabul etsin bi tombişde bana göndersin.. Yazamadım şekerim bilg.dan kocişim sağolsun ilk heves bırakmadı elinden yoksam derdimi anletcektim size netbukumuzdan
işallah seninde demir gibi tosuncuk bi oğluşun olur.. Bu arada tecrübelerin çıkıyo ara ara bak su yüzüne demek cici bebe de yapıo aklımızda bulunsun bu bilgiler..
Adacım demek kahvaltıya gittiniz doğumgünü için iyi olmuş maksat beraber bişeyler yapmak.. Amanda aman doğum günü planlaro başlamış bile neler var aklında dökül bakem :)
esincim doktorumuz işallah vesile olur canım. Demek kaka problemi yaşıosunuz.. Ama tam tersi yönde :) acaba yapısal bişeymi bazı insan öledir günde 4 defa büyük tuvalete çıkar. İşallah geçici bişeydir yoksa o da zorluk çeker hayatı boyunca. Sevdenin dediğini dene bide bakalım..
Yıldızımm eylülde işemi başlıosun hadi bakalım hayırlısı olsun canım.. Videonuzuda izledim facete bayıldım bayıldımmm küçük tospaaaya :) maşallahhhh kocamanından
ranacım cicilerini gördüm kuzum pek güzeller pembe pembe allahım güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.. Sen doğum fotoğrafçısı tutcakmısın canım
avniyeeeeee kızzz nası yaniii hiç çaktırmadan bombayı patlattın bu ay valla
canım işallah allahım kalp atışlarını duymayı sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip eder.. Darısı başımıza işallah. Bu arada neydi belirtiler dökül bakalım
mary canım meryem suresini 41 gün bounca aralıksız okucan günde 1 kez.. Ben adetliyken sevdeme okuttum allah razı olsun ondan.. Hakkında hayırlısıysa istiosun gönlünün muradını bu şekilde.. Sende doktora gitmlşsin memnun kalmışsın çok sevindim canım işallah vesilen olsun.. Bence sen kilo verdikçe yaklaşıosun yavruna öle hissediorum ben :) kaç oldun bu arada kaç kilo kaldı hedefe
halevcim mantar olmuşsun canım geçmiş olsun.. Çok pis bi illet allah düşmanıma vermesin noldu sonuçlarınız canım
melike asya nalan yoksunuz ne zmandır iyisiniz işallah