Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızçelerim nasılsınız hiç bir hareket yok bugün topişimizde
avniye hastalanmamışsındır inşallah.. nasıl durumlar.. bi gelişme var mı...
nar şekerim evet en mantıklısı tüpse boşa uğraşmanın anlamı yok.. inşallah canım ağutos dediğin ne ki hemencene geliverir Allah kısmet ederse ben o zaman 7 aylık olucammmm İnşallah ya rabbimm
yıldızım demir cingar çıkarsada annenler sana bırakmaz tatlım sen keyfine bak
bu arada face resimlerinize baktım gece yatarken. ama yorum yapamadım eşim yanımdaydı sadece beğenebildim
demir iyice tatlanmış oh yumoş yumoş ne güzel sevilir oooo
inşallah benim oğluşumda yumuşacık olur bi kerede tombik bebek büyüteyim sağlıkla hayırla inşallah dua edin bana![]()
canım evet bahsetmiştin sen ama ismini farklı söyledin diye hatırlıyorum sanki ya da ben yanlış hatırlıyorum kuzum,bacı aşı mı paça aşımı ne sanki öyle değişik bişeydi:26:iyi geceler canlarım yatmadan önce şöyle bi göz gezdireyim dedim geçte olsa bende kandilinizi kutluyorum inşl dilekleriniz kabul olur
adacım ben daha öncede zekeriya sofrasından bahsetmiştim diye hatırlıyorum hamile kalmadan önce gitmiştim başkasınınkine dileğimi diledim oldu şimdi benimde yapmam gerek müsait olduğum ilk fırsatta sen onu hatırlıyorsundur yine
eşinin doğum günü kutlu olsun canım nice yıllara
sorma kuzum öyle bi konuşma geçti patronla valla yüreğim ağzımda geziyorumgeçmiş kandiliniz kutlu olsun canlar
ayy hadi inş hayırlı haberleriniz olsun canım benim.. bebişinizin gelişine önayak olsun inş
ayy sorma pek fena oldu bizimki kız, poz verio bide köpek :))) ohhh maşallahlarımızıda almışız ne güzel
walla oğlanı anama bırakıp geziom sevdem..malum yağmurlu hava, çıkarmıom dışarı pek.
ayyy inş narımdanda güzel haberler alırızda rahatlarız hepicikDD
halevim çooook özledik seni, inş güzel yawrunun haberini verirsin tez vakitte, öpüyorum güzelim
yok dönmedik cnm, 1 hafta daha burdayız.
oyyy ofisemi çağırıyobende nasıl çalışcam bilmiom walla kuzum yaa, çok zor olacak bizim için
masa falan hazırla güzelim alpereni babannesine bırak olmamı???
sende misafir ağırlamışsınc naım yorulmadın dimi ?öyle canım inş. diğer kandillerde nasip etsin Mevlam, ertesi günü çok güzel bi rüya gördüm zaten, sizin d.günü kutlamasıda güzel olmuştur kuzum çok severimpiknikleri bende.kızçelerim hepinize güzel bi hafta diliyorum yine bi pazartesi geldi
Allah sıkıntısız stressiz geçirmeyi nasib etsin
neler yaptınız hafta sonu
biz cumartesi annemlere gittik pazarda bana misafir geldi öyle geçirmiş olduk
bu arada burda bir yağmur var ki yollar seller gidiyor Allah dışardakilere yardım etsin
esincim zekeriya sofrasını ilk senden öğrenmiş oldum madem niyet ettin inşallah müsait bi zamanında yaparsın bizde elimizde bi yemekle olmasa da dualarımızla katılırız o gün canım
adacım kandilde bişey yapamadığın için üzülmüşsün nasibten kısmetten ötesi var mı canım.. sen kendini üzme evladına bakman onun için yorulman bile kıymetini bildikten sonra bi ibadete dönüşüyor
eşinin yeni yaşı hayırlı olsun Allah sizle beraber hayırlı uzun ömürler versin.. ne yaptın yapabildin mi bişeyler canım
benim eşim hiç merasim sevmiyor, o benim için uğraşır ama benim onun için uğraşmamı sevmez
biz kızımla babasının doğum gününde ona sürpriz bi piknik hazırladık o uyurken
sonrada onu uyandırdık kendimizi pikniğe götürttürdükorda birkaç saat zaman geçirdik çok mutlu oldu adamceyizim
nar şekerim inşallah bize beklenen haberi söylersin.. sabahtan gelmemişsin hastalanmadığı söyle şekerim bayram edelim
hafta sonu gittin mi yemeklere yine oh sefan olsun kuzum
yıldızım ne iyi geldi sana şimdi demiri bırakıpta biraz gezinmek iyi geldi inşallah hasta filan olmadan güzel güzel geçer
ablanla beraber mi gittiniz iki bebekte orda mı şimdi
halevcim güzel haberlerini bekliyoruz canım aklımızdasın
avniye sen uğramışsın gelip gitmişsin.. çok az kalmış adet günün yarın mı yoksa.. hadi inşallah bu sefer nasib olur hepimiz seviniriz canım.. Belki vakti zamanı şimdidir..
adet belirtisiyle hamilelik belirtisi çok benziyor bel ağrıların sebebi inşallah bebişindir canım
bekleyelim bakalım .. senin adetin düzenlimiydi gününü geçtiği oluyor mu :26:
ranacım bakıcamda bi bakamadım resimlere.. sağol benim içinde foto çeltin canım.. senin hafta sonun nasıl geçti.. kayınbabanda bi olumsuzluk yoktur inşallah..
diğer kızçelerim hepinize selam olsun![]()
canım merake diyrodum ne yaptıki diye gitmişsiniz dra baya da iyi geçmiş en önemlisi de sizi tatmin etmiş, inşallah vesileniz olur bu dr, eşinde dra gitmekten yırtmış dediğin gibi hem 1 yıl beklemiş olacaktınız hem o sıra sende eşinde kasılmış olacaktınız, tatilden sonra başlayacaksınız dimi o zaman canım inşalalh o vakte kadar gelir belkide , hadi hayırlısı olsun kuzum Rabbim sizlere de nasip etsin.Günaydın dicem öğlen oldu şekerlerrr dün akşam gelemedim eşimin işleri vardı bilg.da.. Bende diziye daldım o arada
sevdemm pek güzelmiş kız yavrunun ilk eşyası allah daha nice güzel şeyler alıp kullanmayı nasip etsin. Bunların heyecanıyla duamı unutma kız emi :) adet bitince haber etcem ben sana
adacım eşinin doğum günü kutlu olsun şimdiden canımm
avniye işallah gelmez canım adetin ama fazla dinlememeye çalış kendini yoksa vücut kendi kendine belirtiler vermeye başlıo ve adetini bile geciktiriyo bu psikoloji.. O yüzden rahat bırak kendini canım işallah gelmicek adetin
ay kızlar işlerimde var tekrar okuyamadım tek tek yazmak için kusuruma bakmayın hemen doktor randevumuzu anlatıyım
şimdiii gittik dün 6 da 7 çeyrekte falan girdik 40 dk kalmışızdır içerde. Evlendiğimizden başladıa dam ne kadar korundunuz neyle korundunuz ne aşamalardan geçtiniz falan hepsini anlattırdı. Önceki testlere baktı.. Benden fsh istedi birde rubella bakılmadığı için hiç onu istedi.. Eşimden kendi hastanesinde sperm testi istedi. Çünkü bu çok değişkendir dedi.. Yapan insanın nası yaptığı çok önemli dedi. Nasıl yaptığını bildiğimiz kişilerle bir kez daha tekrarlayalım dedi. Ama sonuç böle çıkarsa bence tüp bebeklik dedi.. Eşim hiç üroloğa gitmedi onu söledik. Varikosel falan ihtimalinden.. O da dediki varikosel varsada bu yaştaki ameliyat mucize yaratmaz dedi.. 20li yaşlarda askerde falan tespit edilir bazen o zaman ciddi düzelma olur dedi. Hemde size 1 sene kaybettirir öle bi ameliyat dedi. Eşim zil takıp oynıcaktı zaten üroloğa gerek yok diyince:) morfoloji düzelcek bişey diildir kolay kolay dedi. Ama tüp olursa varikosel yada mrofolojinin bi önemi yok dedi. Ben biraz öle anlatmış olabilirim ama adam tüp bebeğe doğru baskı yapmadı hiç hep tüp olursa ne olur gibisinden sorduğum için cevapları bu yönde oldu..
Ben biraz gergin gitmiştim ünlü doktorlar için nette falan çok şey yazılıp çizilir ya.. Çok paragöz çok ilgisiz çok ukala hiçbişey anlatmıo gibi.. Çok şükür adam hem 40 dk ilgilendi hem her sorduğumuza tatminkar evap verdi.. Hem benim testleri dışarda yaptırmamı söledi boşuna para vermiyim diye.. Yani şimdilik memnun kaldık belkide bi başka doktorun referansıyla gittik diye böledir bilemiorum.. Benden birde lap.sonucunu istedi.. Ya ameliyat cdsini yada rahim filmini.. Sonuç ne olmuş su birikmesi varmıymış onları göriyim dedi.. Birde önümüzdeki cumaya randevu verdi.. Yumurtlama zamanıda bi göriyim dedi.. İşte böle canlarımm
bu arada tüp bebek 2500 dolarmışhaşırtttttt ilaçlarda 1200 falan tutar yaşınız genç çok ilaca ihtiyaç olmaz dedi.. Kafadan 5000-6000i gözden çıkarcaz. Kısa protokol yapıolarmış artık sadece yani adetin 1. Günü bakıo vücut müsaitse ilaca başlıo direk.. Her an istediğimizde yapabilir yani.. Sperm sonuçları belirlicek herşeyl kısacası.. Eşimde diyo aynı çıkarsa ağustosta başlayalım diyo karta böldürür öderiz bi şekilde diyo.. Bakalım hayırlısı temmuzda tatile gitcez çünkü iğne yapma derdiyle uğraşmayalım tam o tarihlerde..
Durum bu canlarım hakkımızda hayırlısı olur işallah
bak sen küçük prensese annesinin canını yakmaya bile başlamış, herşeyin de hazır sayılır kuzum maşalalh resimlerini gördeüm çok güzel hepsi debi çantanız kalmış,onu da ahzırlarsın . sağol kuzum dediğin gibi sabah öyle dedim bende bu seneki hediyen bu dedim Alpereni yatırdım eşimin yanınacanlarım herkese merhaba
herkesler iyidir inşallah çok fazla okuyamadım geçmişi ama aklımda kalanlardan;
sevdecim evet kıpırdanıyor kızçem en çok öğleden önce ve akşamları canım artık baya baya canımı acıtıyor sanırım kaburgalarıma denk gelıyor bazen ayagı fılan herhalde annesının nefesını kesıyor yaramazresimleri beğenmişsin canım doldurulmuş halinide çekip koyayım onuda yaptık görümcemle birde o halini gör bakalım güzelim inşallah sende begenır dıkersın paşana
narcım rabbım gönlünüze göre versin canım inşallah temmuzdan sonrası sizin ayınız olur bundan sonra senin günlerini sayarız bana yetişemedin ama sevdeye yetişirsin canım
yıldızcım sende balıkesirde ohhh gününü gün ediyorsun valla eve döndüğünde gene zorlanma bu günlerin tadını çıkar demir bey de aman yarabbim tombul tombul çok tatlı olmuşdemek ablan işe başlıyor senın kac ayın kaldı ???
adacım eşinin geçmiş doğum günü kutlu olsun canım birşeyler yapabildin mi yapamadıysanda zaten en büyük hediye ona alperen güzelim ya babasının yanağından bir öptümü ohhh bütün dünyalar onun olur
esincim eşin izne çıkmış ders çalışmak için inşallah emeklerinizin boşa çıkmaz ve gönlünüze göre bir yer olur canım eymen nasıl bu aralar diş çıkardımı?
halevcim sende mantar olmuşsun canım çok geçmiş olsun
melikecim sende uzun zamandır gelmiyorsun nasılsın ???
asyacım senin hazırlıklar bittimi doğum çantanı falan hazırladın mı???
marycimrejim nasıl gidiyor canım kaç kilo daha verdin kızzz
inşallah unuttuğum kimse yoktur kızlar
bende annemlere geldim annemin yaptıklarını aldım eve götürüp onlarıda yıkayacağım resimlerini çekebilirsem onlarıda koyarım
bunları da yaptıktan sonra hastane çantamıda hazır edeyımde dıyorum ne olur ne olmaz bakalım hayırlısı
şimdilik hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın![]()
canım eymeni anlattıkça beni 1 ay öncesine götürüyorsun sen, kaka konusunda bizimde öyleydi,hatta devam ederse dra götüreyim diyordum günde 5-6 kez sadece kakalı bez alıyordum öyleki temiz beze yapmaya bayılıyordu sıpa, bazen az az yapıyordu, son günlerde günde sadece 1 ya da 2 kez yapıyor canım.Düzene girer belki ya da dr kontrolünde sor istersen kuzum, bağırsakları iyi çalışıyor sanırım o yüzden diye tahmin ediyorum.birde çok hareketliler ya bez değiştirmek bi macera oluyor dimi ,on saatte bez değiştiriyrouz bizde.Eymenin dişeri de gözükmüyormuş cnaım bizimkindede yok daha, dr 1 yaşa kadar çıkar demişti , bizimkide son aylarda çok kilo almıyor esincim hatta salı günü gittik kontrole az almış ,dr sordu neler yapıyorsun ne yiyor diye tek tek anlattım, bizimki meyve ve yoğurt diyeti yapıyormuş meğernarcım doktor görüşmeniz güzel geçmiş içinize sinmiş çok sevindim aklınıza takılan herşeyi sorup uzun uzun konuşmuşsunuz inşl bu doktorda vesileniz olurda hayırlı haberlerinizi alırı en kısa zamanda önce bi tatil yapıp başlayın bakalım ağustosta eşin adınada sevindim zaten sorun ediyodu ürüloga gitmeyi yırttıki ne yırttı şimdi varikosel ameliyatıda size 1yıl kaybettirecekse düşündüğünz gibi tüp bebek yaptrma daha cazip inşl ilk seferdede tıtar canım
sevdecim yarıyor canım çıngırak dişlik niyetinede kullanıyor bizimki yanlarını bşide başı dönüyorya o çok ilgisini çekiyor benim sıpamın
ranacım send annenlerdeymişsn canım yıkadınmı onun yaptıklarını çek koy bakalım fotosunu onladanda geri kalmayalım görelim bi tek çantan kalmış onuda hazırla dursun bi köşede benim kayınvalde 6 aydan sonra yap demeye başlamıştı sen erken doğuracan deyip duruyordu dediği gibide oldu eymen iyi diyelim iyi olsun canım yok henüz ufukta diş felan geçen konturolü vardı doktor baktı şimdilik görünmüyor bişe ama bellide olmaz belirti vermedende çıkabilir dedi benim sorunum şu ki yıldız demir kaka yapamıyor deyip duruyorduya benimkide çok ama çok yapıyor günde 4tü bi zamanlar şidmi 6-7 çıkmaya başladı öyle üshal gibide değil ama yıldız yapamıyor dedikçe ben çocuma şükerdiyor ağzımı açmıyordum yapamamasındansa yapması daha iyi diye ama kızlar gına geldi artık değişiyordum bazen bi bakıyorum yarım saat olmuş bidaha yapmış hemn yediği içtiği kendine çok yaramıyor öyle zayıf bi bebek değil kiloluda değil şükürki ayına göre orantılı ama niye böyle fazla yapıyor poposu pişik oluyor krem kullanıyorum ama zırt pırt yapınca oda fayda etmiyor akşamdan sabaha yapmamış olunca pişiği azalıyor sabah yapmaya başlıyor poposunun etrafını sarmaya başlıyor kızarıklık tahlilde ettirdik hiç bişe çıkmadı iyide nerden geliyor bu kakanın bolluğu bazen o kadar zorluyorki beni bez de dayandıramıyoruz beyefendinin kıçına
yıldızcım sende annenlerde iyi stres atıyosun canım fırsatını buldukça gez toz haav güzelse demird gezssinde enerjisini orda bitirsin biraz
adacım sen ve oğluşumuz nasılsınız canım
canım ne oldu ,sıkma canını bakalım , bak şuan daha iyiymişsiniz kuzum, müsait olunca anlat bakalım.Kızlar günaydın herkese..
Biraz moralim bozuk eşimle tartıştık dün akşam şimdi iyiyiz ama çok moralim bozuldu..
Gelip anlatırım daha sonra şimdi hiç modumda diilimde merak etmeyin diye yazıyım dedim
ben dun hep buralardaydim ama kimceciklerle karsilasamadim. hayir hastalanmadim daha. bi umit bu aksam dr gidecegim olmazsan 31 inde gel demisti. bakalim ne cikacak.icim kipir kipir her nekadar heveslenmek yok umitlenmek yok desemde kendi kendime
ranacım send annenlerdeymişsn canım yıkadınmı onun yaptıklarını çek koy bakalım fotosunu onladanda geri kalmayalım görelim bi tek çantan kalmış onuda hazırla dursun bi köşede benim kayınvalde 6 aydan sonra yap demeye başlamıştı sen erken doğuracan deyip duruyordu dediği gibide oldu eymen iyi diyelim iyi olsun canım yok henüz ufukta diş felan geçen konturolü vardı doktor baktı şimdilik görünmüyor bişe ama bellide olmaz belirti vermedende çıkabilir dedi benim sorunum şu ki yıldız demir kaka yapamıyor deyip duruyorduya benimkide çok ama çok yapıyor günde 4tü bi zamanlar şidmi 6-7 çıkmaya başladı öyle üshal gibide değil ama yıldız yapamıyor dedikçe ben çocuma şükerdiyor ağzımı açmıyordum yapamamasındansa yapması daha iyi diye ama kızlar gına geldi artık değişiyordum bazen bi bakıyorum yarım saat olmuş bidaha yapmış hemn yediği içtiği kendine çok yaramıyor öyle zayıf bi bebek değil kiloluda değil şükürki ayına göre orantılı ama niye böyle fazla yapıyor poposu pişik oluyor krem kullanıyorum ama zırt pırt yapınca oda fayda etmiyor akşamdan sabaha yapmamış olunca pişiği azalıyor sabah yapmaya başlıyor poposunun etrafını sarmaya başlıyor kızarıklık tahlilde ettirdik hiç bişe çıkmadı iyide nerden geliyor bu kakanın bolluğu bazen o kadar zorluyorki beni bez de dayandıramıyoruz beyefendinin kıçına
yıldızcım sende annenlerde iyi stres atıyosun canım fırsatını buldukça gez toz haav güzelse demird gezssinde enerjisini orda bitirsin biraz
Kızlar günaydın herkese..
Biraz moralim bozuk eşimle tartıştık dün akşam şimdi iyiyiz ama çok moralim bozuldu..
Gelip anlatırım daha sonra şimdi hiç modumda diilimde merak etmeyin diye yazıyım dedim
ben dun hep buralardaydim ama kimceciklerle karsilasamadim. hayir hastalanmadim daha. bi umit bu aksam dr gidecegim olmazsan 31 inde gel demisti. bakalim ne cikacak.icim kipir kipir her nekadar heveslenmek yok umitlenmek yok desemde kendi kendime
bak sen küçük prensese annesinin canını yakmaya bile başlamış, herşeyin de hazır sayılır kuzum maşalalh resimlerini gördeüm çok güzel hepsi debi çantanız kalmış,onu da ahzırlarsın . sağol kuzum dediğin gibi sabah öyle dedim bende bu seneki hediyen bu dedim Alpereni yatırdım eşimin yanınaeşimde öyle bi beklentiye girmez zaten sabah kalktık kahvaltıya gittik çok iyi geldi bizede,
RANACIM sorayım diyordum kuzum , bebek çikolatası yaptırayım diyrodun dimi varmı bi gelişme, birde bebek şekeri falan alacakmısın ,hiç bahsetmedin sanırım.
adacım inşl bizimkide düzene girer canım ben konturole götürdğümde zaten tahlil yapıldı bişe çıkmadıki bende bişe çıkmayacağını düşünüyordum doğduğundan beri zaten günde 2 3 4 yapıyordu bağırsakları düzenli çalışıyor diye düşünüyordum bende hakkatende öyleymiş sanırım buaarda diştenmi acaba böyle bi değişiklik oldu diye düşünüyoruz diş çıkarırkende ishal felan olunurmuşya bizimki ishal değil ama fazla yapıyor dediğin gibi en sevdikleri şeyde temiz beze yapmak değiştiriyorum arası geçmiyor hayda bi daha oda beni sinir ediyor hatta sırtına felanda çıktığı oluyor iç dış değiştiriyorum banyo yaptırıyorum hava bozuksa siliyorum kendi pek bi memnun ama gel sen birde bana sor bide dediğin gibi değiştirirkenki entrikalarıda cabası ya bi dakika durmuyor yerinde ayağa kalkmaya çalışıyor dönüyor ıslak mendili bezi kremi almaya çalışıyor dur yapma diye diye eliminaltında tutmaya çalışarak zorla değiştiriyorum neyseki tek benşmki değilmiş bu kadar hareketli olan maşallahı var bir dakika durmuyorya ben yoruluyorum ondan gık yok
bak sen alperene meyve diyetimi yapıyormuş sıpa o nasıl oluyomuş canımya günde 2kez felan ver meyveyi ben bir bilemedin iki kez veriyorum yada ikinci kez olarak bizimkilere ortak oluyor mesela kahvaltıdan 1 1,5saat sonra yediriyorum meyvesini öğlen püre yediriyorum akşamüstü muz ve yoğurt cicbebe ve yoğurt yada cici bebeli süt veriyorum ama cici bebeli sütten 1,5saat sonra felan meyve yediriyorum akşamda sulu yemek varsa onu ezip veriyorum pilavla felan yada öğlen yoğurt yediyse cici bebeli süt veriyorum çok karışık anlatmış olabilirim kusura bakma
bizimkinin kilo alımı şimdilik iyi ama maşallahı var boya gidiyor sanırım boyumuz uzuyor alpereninde öyledir sende alperenin yediklerinin besin değierini arttırmaya çalış canım fazla kalori olsun yediklerinde ben püresine kıyma koyuyorum bide şehriyeyle kırmızı mercimek pirinçle irmik bulgur yeşil mercimek böyle karışık koyuyorum hem değişik olsun hemde besin değeri artsın diye gerçi sen nasıl yapıyosun bilmiyorum ama fikir verim dedim
ben hiç kivi vermedim 1 yaşından öncealerji riski olabiliyor bizimkininde alerjik bünyesi var diye şimdilerde nektariyi felan çok sevdi karpuz kayısı yiyor yaz meyvelerine dadandık biz
canım doğum günü hakkında henüz hiç bişe düşünmedim açıkcası senşn varmı düşüncen paslaşalım ben diş buğdayını nasıl yaparım felan diye düşünüyordum ama bu gidişle doğum günüyle bir olacak heralde![]()
kızçelerim bugün öyle pek vaktim olmadı hep eşim vardı arada bir baktım ama yazamadım
nasılsınız bakayım..
gerçi nar biraz bizi meraka sevketti
ranacım hazırlıkların hızla devam ediyor dediğin gibi sen çantanıda hazırla her an herşey olabilir.. inşallah vaktini bekler güzel kızçen. ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var
Günaydın kızlar bu akşam yemeğimiz var emekli ve tayin olanlara veda yemeği.. O yüzden öğleden sonra izinli olcaz sabahtan işlerimi hallediyim eve gidince anlatcam size sağolun merak ettirdim sizi biliyorum
şimdi iyiyiz bi sorun yok eşimle herşey normale döndü ama içimi dökmem lazım size bebek mevzusu olay çünkü..
yıldızım demir cingar çıkarsada annenler sana bırakmaz tatlım sen keyfine bak
bu arada face resimlerinize baktım gece yatarken. ama yorum yapamadım eşim yanımdaydı sadece beğenebildim
demir iyice tatlanmış oh yumoş yumoş ne güzel sevilir oooo
inşallah benim oğluşumda yumuşacık olur bi kerede tombik bebek büyüteyim sağlıkla hayırla inşallah dua edin bana![]()
yıldızcım sende balıkesirde ohhh gününü gün ediyorsun valla eve döndüğünde gene zorlanma bu günlerin tadını çıkar demir bey de aman yarabbim tombul tombul çok tatlı olmuşdemek ablan işe başlıyor senın kac ayın kaldı ???
bende annemlere geldim annemin yaptıklarını aldım eve götürüp onlarıda yıkayacağım resimlerini çekebilirsem onlarıda koyarım
bunları da yaptıktan sonra hastane çantamıda hazır edeyımde dıyorum ne olur ne olmaz bakalım hayırlısı
şimdilik hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın![]()
eymen iyi diyelim iyi olsun canım yok henüz ufukta diş felan geçen konturolü vardı doktor baktı şimdilik görünmüyor bişe ama bellide olmaz belirti vermedende çıkabilir dedi benim sorunum şu ki yıldız demir kaka yapamıyor deyip duruyorduya benimkide çok ama çok yapıyor günde 4tü bi zamanlar şidmi 6-7 çıkmaya başladı öyle üshal gibide değil ama yıldız yapamıyor dedikçe ben çocuma şükerdiyor ağzımı açmıyordum yapamamasındansa yapması daha iyi diye ama kızlar gına geldi artık değişiyordum bazen bi bakıyorum yarım saat olmuş bidaha yapmış hemn yediği içtiği kendine çok yaramıyor öyle zayıf bi bebek değil kiloluda değil şükürki ayına göre orantılı ama niye böyle fazla yapıyor poposu pişik oluyor krem kullanıyorum ama zırt pırt yapınca oda fayda etmiyor akşamdan sabaha yapmamış olunca pişiği azalıyor sabah yapmaya başlıyor poposunun etrafını sarmaya başlıyor kızarıklık tahlilde ettirdik hiç bişe çıkmadı iyide nerden geliyor bu kakanın bolluğu bazen o kadar zorluyorki beni bez de dayandıramıyoruz beyefendinin kıçına
Kızlar günaydın herkese..
sorma kuzum öyle bi konuşma geçti patronla valla yüreğim ağzımda geziyorumgel derse ne yapalım bilmiyorum yıldızım. Sen ne zaman başlıyacaksın kuzum, ohh gezin bakalım bizim yerimizi de gezin ama , küçük sıpa gördüm resimlerini de pc başında ısırdım onu. bu sene tembelk işi yaptım canım kahvaltıya gittik oğluşumuzla.
canım doğum günü hakkında henüz hiç bişe düşünmedim açıkcası senşn varmı düşüncen paslaşalım ben diş buğdayını nasıl yaparım felan diye düşünüyordum ama bu gidişle doğum günüyle bir olacak heralde![]()
canlarim beta 119 ciktisok oldum inanamadim dr bile dedi sevinmiyorsun hayirdir diye tutuldum kaldim resmen. ilk alttan bakti kalinlik gordu rahimde tahlil yaptik sonuc 119. ama daha kese falan yok yani ama insallah olusacak. mutlulugum devam edr insallah. carsamba tekrar gidicm dr. pazartesi gorusuruz insallah.
canlarim beta 119 ciktisok oldum inanamadim dr bile dedi sevinmiyorsun hayirdir diye tutuldum kaldim resmen. ilk alttan bakti kalinlik gordu rahimde tahlil yaptik sonuc 119. ama daha kese falan yok yani ama insallah olusacak. mutlulugum devam edr insallah. carsamba tekrar gidicm dr. pazartesi gorusuruz insallah.
ona bakcak adam çok sevdem burda :))) emeklemeye başladı bi de, sürüne sürüne gidio heryere..face e koyim video da görün şebeği :)
oyy senin oğlunda yumuş yumuş olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
geziom eğleniom walla hayatım... ben eylülde başlicam kısmetse
aman çantanı ihmal etme kuzum, bilion bizim veletler aceleci
anam yapsalarda dert bize yapmasalarda walla kuzum.. maşallah eymenime de dielimde nazar değmesin popocağızına
havalar yeni düzelmeye başladı canım geziorum bende
aa noldu kuzum yaa..sıkma canını sakın, düzelmişte aranız zaten ..gelde anlat bakiim
ohh ne ii etmişiniz kavaltıya gitmişiniz oğluşla canım..
ben eylülde başlıcam bakalaım ama hiç hevesim yok nedensenapcaz bakalım bilmiom
diş buğdayında bana danışın şekerim ayıp ettin :))))
canım gözün aydın, ilk halayını ben çekeyim
inş hayırlısıyla kesesini ve kalp atışını görürsünüz..sağlıkla gelsin yawrun
bende bakarım bi ara.. hiç açamıyorum ... kızçenle senin resmin mi ranacımkızçelerim yeni resimlerimi koydum face e bakabilir siniz![]()
esinim ne kadar verdiğini bilmiyordum evet daha fazla veriyorsun sandım ama yinede denemeni bi isterim çünki ben kendi yavrumda tecrübe etmiştim bu olayı canımnarcım akşam yemeklerde gidilecekmiş ohh sefan olsun öğleden sonrda izinlisin daha ne olsun malum konuyuda akşam fırsat buşursan açarsın bize ama sen canını sıkma
yeter
sevdecim çok veriyomuşum gibi anlatmış olabilriim yukarda ama günde iki kez bi 180cc mamada bide bir kase yoğurtta 3 tane yiyo yoğurduda her zaman cici bebeli vermiyorum o yüzden ondan olduüunu düşünmüyorum açıkcası ama denemekte fayda var tabikide
ranacım hep diyoruzya yeterki göbişe düşmesin çabucak doğuyor büyüyor inşl hep beraber nice yaşlarıı görürüz hepimizinkinin eymeni doktora götürdüm canım doktor normal diyor ama işte bu son zamanlarda biraz daha arttı sayısı zaten rutin her ay gidiyoruz konturole şükür bişe yok zamanka düzelir inşl
avniyecim hayırlı olsun yavru kuşunnnn.. çok sevindi senden bu haberi bekliyordum ben .. benim gibi biraz boşverdiğin bi ayda oldu değil mi.. sende aşılamaya yoğunlaşmıştın..canlarim beta 119 ciktisok oldum inanamadim dr bile dedi sevinmiyorsun hayirdir diye tutuldum kaldim resmen. ilk alttan bakti kalinlik gordu rahimde tahlil yaptik sonuc 119. ama daha kese falan yok yani ama insallah olusacak. mutlulugum devam edr insallah. carsamba tekrar gidicm dr. pazartesi gorusuruz insallah.
yıldızım inşallah canım şöyle biraz bebek sevdiğimizi anlayalım yumuşacıkona bakcak adam çok sevdem burda :))) emeklemeye başladı bi de, sürüne sürüne gidio heryere..face e koyim video da görün şebeği :)
oyy senin oğlunda yumuş yumuş olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
geziom eğleniom walla hayatım... ben eylülde başlicam kısmetse
aman çantanı ihmal etme kuzum, bilion bizim veletler aceleci
anam yapsalarda dert bize yapmasalarda walla kuzum.. maşallah eymenime de dielimde nazar değmesin popocağızına
havalar yeni düzelmeye başladı canım geziorum bende
aa noldu kuzum yaa..sıkma canını sakın, düzelmişte aranız zaten ..gelde anlat bakiim
ohh ne ii etmişiniz kavaltıya gitmişiniz oğluşla canım..
ben eylülde başlıcam bakalaım ama hiç hevesim yok nedensenapcaz bakalım bilmiom
diş buğdayında bana danışın şekerim ayıp ettin :))))
canım gözün aydın, ilk halayını ben çekeyim
inş hayırlısıyla kesesini ve kalp atışını görürsünüz..sağlıkla gelsin yawrun
inşallah hamilesindir.. ilaçlarda biraz hassaslaştırıyor ama göğüslerdeki hassasiyet benim çok fazlaydı o ay hamile kaldığımdabu ay ılk defa klomen kullandım gunde 2 tane 5 gun. klomen bıtelı 9 gun oluyor .18. gunum bugun karımda agrı ve gogus ucumda cok agrıyor .nedenı hakınnda yorum yapabilirmisinizz?
canım yarın çanta hazırlayacaksın demekherkese günaydın güzel bir hafta sonu olsun inşallah
ben işteyim çalışıyorumhavada çok güzel valla haziran dedik yaz geldi sanırım bakalım ne olacak bundan sonrası artık havalarada güvemez olduk
bugün eve gidip bir kaç temizlik işi var onları yapacağım birde mutfaktaki aspiratörü değiştirdik bugün kuruluma gelecekler belki annemler gelecek bize
pazar günüde eşim gezmeye gidecek bende pazar günü çantamı hazırlarım oda çıkar aradan
canım tebrik ederim
allah tamamına erdirsin inşallah darısı kesesini ve kalp atışını duymaya
anaaa eylüldemi başlıycan ooo daha çok varmış kız bende ekimde başlıycam :26:
canlarım kuzucuklarım gelemedim bilgisayarımız bozuldu. yarın yeni bi tane almaya karar verdik.. devamlı gümlüyo bu ara.. gğya anlatcaktım dün size neyse aklımdaa merak etmeyin :)
sevdem senden ricam meryemi yarında okusan kahve akıntılar bitmedide daha.. pazartesi ben devam ederim artık allah razı olsun canım...
yarın işallah yeni bilg.dan uzun uzun yazarım öpüldünüzzzzz :)))
Bende halaya yetiştim sanırımcanlarim beta 119 ciktisok oldum inanamadim dr bile dedi sevinmiyorsun hayirdir diye tutuldum kaldim resmen. ilk alttan bakti kalinlik gordu rahimde tahlil yaptik sonuc 119. ama daha kese falan yok yani ama insallah olusacak. mutlulugum devam edr insallah. carsamba tekrar gidicm dr. pazartesi gorusuruz insallah.