kızçelerim hepinize güzel bi hafta diliyorum yine bi pazartesi geldi
Allah sıkıntısız stressiz geçirmeyi nasib etsin
neler yaptınız hafta sonu
biz cumartesi annemlere gittik pazarda bana misafir geldi öyle geçirmiş olduk
bu arada burda bir yağmur var ki yollar seller gidiyor Allah dışardakilere yardım etsin
esincim zekeriya sofrasını ilk senden öğrenmiş oldum madem niyet ettin inşallah müsait bi zamanında yaparsın bizde elimizde bi yemekle olmasa da dualarımızla katılırız o gün canım![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
adacım kandilde bişey yapamadığın için üzülmüşsün nasibten kısmetten ötesi var mı canım.. sen kendini üzme evladına bakman onun için yorulman bile kıymetini bildikten sonra bi ibadete dönüşüyor
eşinin yeni yaşı hayırlı olsun Allah sizle beraber hayırlı uzun ömürler versin.. ne yaptın yapabildin mi bişeyler canım
benim eşim hiç merasim sevmiyor, o benim için uğraşır ama benim onun için uğraşmamı sevmez![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
biz kızımla babasının doğum gününde ona sürpriz bi piknik hazırladık o uyurken
sonrada onu uyandırdık kendimizi pikniğe götürttürdük
orda birkaç saat zaman geçirdik çok mutlu oldu adamceyizim ![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
nar şekerim inşallah bize beklenen haberi söylersin.. sabahtan gelmemişsin hastalanmadığı söyle şekerim bayram edelim
hafta sonu gittin mi yemeklere yine oh sefan olsun kuzum
yıldızım ne iyi geldi sana şimdi demiri bırakıpta biraz gezinmek iyi geldi inşallah hasta filan olmadan güzel güzel geçer
ablanla beraber mi gittiniz iki bebekte orda mı şimdi![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
halevcim güzel haberlerini bekliyoruz canım aklımızdasın![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
avniye sen uğramışsın gelip gitmişsin.. çok az kalmış adet günün yarın mı yoksa.. hadi inşallah bu sefer nasib olur hepimiz seviniriz canım.. Belki vakti zamanı şimdidir..
adet belirtisiyle hamilelik belirtisi çok benziyor bel ağrıların sebebi inşallah bebişindir canım
bekleyelim bakalım .. senin adetin düzenlimiydi gününü geçtiği oluyor mu :26:
ranacım bakıcamda bi bakamadım resimlere.. sağol benim içinde foto çeltin canım.. senin hafta sonun nasıl geçti.. kayınbabanda bi olumsuzluk yoktur inşallah..
diğer kızçelerim hepinize selam olsun![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Allah sıkıntısız stressiz geçirmeyi nasib etsin
neler yaptınız hafta sonu
biz cumartesi annemlere gittik pazarda bana misafir geldi öyle geçirmiş olduk
bu arada burda bir yağmur var ki yollar seller gidiyor Allah dışardakilere yardım etsin
esincim zekeriya sofrasını ilk senden öğrenmiş oldum madem niyet ettin inşallah müsait bi zamanında yaparsın bizde elimizde bi yemekle olmasa da dualarımızla katılırız o gün canım
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
adacım kandilde bişey yapamadığın için üzülmüşsün nasibten kısmetten ötesi var mı canım.. sen kendini üzme evladına bakman onun için yorulman bile kıymetini bildikten sonra bi ibadete dönüşüyor
eşinin yeni yaşı hayırlı olsun Allah sizle beraber hayırlı uzun ömürler versin.. ne yaptın yapabildin mi bişeyler canım
benim eşim hiç merasim sevmiyor, o benim için uğraşır ama benim onun için uğraşmamı sevmez
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
biz kızımla babasının doğum gününde ona sürpriz bi piknik hazırladık o uyurken
sonrada onu uyandırdık kendimizi pikniğe götürttürdük
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
nar şekerim inşallah bize beklenen haberi söylersin.. sabahtan gelmemişsin hastalanmadığı söyle şekerim bayram edelim
hafta sonu gittin mi yemeklere yine oh sefan olsun kuzum
yıldızım ne iyi geldi sana şimdi demiri bırakıpta biraz gezinmek iyi geldi inşallah hasta filan olmadan güzel güzel geçer
ablanla beraber mi gittiniz iki bebekte orda mı şimdi
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
halevcim güzel haberlerini bekliyoruz canım aklımızdasın
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
avniye sen uğramışsın gelip gitmişsin.. çok az kalmış adet günün yarın mı yoksa.. hadi inşallah bu sefer nasib olur hepimiz seviniriz canım.. Belki vakti zamanı şimdidir..
adet belirtisiyle hamilelik belirtisi çok benziyor bel ağrıların sebebi inşallah bebişindir canım
bekleyelim bakalım .. senin adetin düzenlimiydi gününü geçtiği oluyor mu :26:
ranacım bakıcamda bi bakamadım resimlere.. sağol benim içinde foto çeltin canım.. senin hafta sonun nasıl geçti.. kayınbabanda bi olumsuzluk yoktur inşallah..
diğer kızçelerim hepinize selam olsun
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)