kızçelerim nasılsınız bakayım ben gelene kadar dağılmış herkes
nar şekerim son kadınlar matinesine katılıyorsun demek artık dediğin gibi herkes izinlerine gider kimse bulunmaz sonbahara kadar düzeniniz epeyce bozulur
bu arada senin yeni kadron ne durumda oturdumu herşey artık.. diyordun ya biraz zorlanıcaz oturana kadar diye.. şimdi aklıma geldi
hafta sonu evde misin yoksa.. hiç bahsetmedin bu sefer yeni proğramların var mı
ayrıca bizlere dua etmişsin Allah razı olsun kabul olsun hepiciği inşallah
ranacım ben face açamadım şimdi bi denicem yeni cicilerinizi merak ediyorum..
geçende benim eşimde diyordu beşiği asansör katından indireyimde bi temizleyelim kuralım filan diye.. ben erken deyince vazcaydı
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
heves etti adamceyizim
bide internetten bişey bulduk çok hoşumuza gitti onu almaya niyetlendik Allah nasib ederse.. portatif her odaya gezebilecek pratiklikte sallanan minik bi yuva
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
mobilya karyolamız yatak odamızda duracağı için bu ürün kullanışlı olur diye düşündük bakalım hayırlısı..
halevcim gelmişsin canım iyi olmana sevindim inşallah test sonuçlarınızda güzel çıkar. narın dediği gibi bize haber et canım merak ederiz.. inşallah daha güzel haberlerinide alacağız Rabbim büyük...
yıldızcım topişin ucunu mu kaybettin gız bacım. biz son günlerde muhabbetine laflıyoruz öyle ahım şahım bi değişiklik yok.. yakında yani hamilelerimiz pörtlücek.. fırtına öncesi sessizlik yaşıyoruz yavrum. yinede gözün bizde olsun bu nar cadısından herşey beklenir
avniye senin sabırsızlığını gördükçe eski halimi hatırlıyorum canım ay nasıl içime fenalık çökerdi yok olmucak hamile kalamıcam diye.. aklıma geldikçe çökerdim, her ay hastalanınca soğuk kanlı olmaya çalışırdım ama bi noktadan sonra dayanamazdım içim acırdı..
şimdi ne deyim bilmem ki güzelim Rabbim inşallah sizede ol diyecek ama emin ol sen olsun diye kendini yıprattıkça geçikiyor bu hamilelik. şahsen bende öyle oldu.. inşallah bu ay organik yumurtan yakışıklı bi sperm seçmiştirde halayını çekeriz sen sıkıntı yapma olacak inşallah
ummuUmar uzun zaman önce senin yazdığını hatırladım inşallah tedavin hayırlı olur.. o ilaçları ben hiç bilmiyorum.. kısmetten ötesi yok inşallah vesilen olur..
esincim
adacım sizler neler yaptınız oğulcuklarınız nasıl
ben bugün ruh gibiyim kızlar .. hani cuma günü misafirim gelecek demiştim ya onu iptal ettik kandil sonrası mecalim kalmadı başka zaman kısmet olursa çağıracağım.