Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızçelerim hepinize güzel bi hafta diliyorum yine bi pazartesi geldi
Allah sıkıntısız stressiz geçirmeyi nasib etsin
neler yaptınız hafta sonu
biz cumartesi annemlere gittik pazarda bana misafir geldi öyle geçirmiş olduk
bu arada burda bir yağmur var ki yollar seller gidiyor Allah dışardakilere yardım etsin

esincim zekeriya sofrasını ilk senden öğrenmiş oldum madem niyet ettin inşallah müsait bi zamanında yaparsın bizde elimizde bi yemekle olmasa da dualarımızla katılırız o gün canım

adacım kandilde bişey yapamadığın için üzülmüşsün nasibten kısmetten ötesi var mı canım.. sen kendini üzme evladına bakman onun için yorulman bile kıymetini bildikten sonra bi ibadete dönüşüyor
eşinin yeni yaşı hayırlı olsun Allah sizle beraber hayırlı uzun ömürler versin.. ne yaptın yapabildin mi bişeyler canım
benim eşim hiç merasim sevmiyor, o benim için uğraşır ama benim onun için uğraşmamı sevmez
biz kızımla babasının doğum gününde ona sürpriz bi piknik hazırladık o uyurken
sonrada onu uyandırdık kendimizi pikniğe götürttürdük orda birkaç saat zaman geçirdik çok mutlu oldu adamceyizim

nar şekerim inşallah bize beklenen haberi söylersin.. sabahtan gelmemişsin hastalanmadığı söyle şekerim bayram edelim
hafta sonu gittin mi yemeklere yine oh sefan olsun kuzum

yıldızım ne iyi geldi sana şimdi demiri bırakıpta biraz gezinmek iyi geldi inşallah hasta filan olmadan güzel güzel geçer
ablanla beraber mi gittiniz iki bebekte orda mı şimdi

halevcim güzel haberlerini bekliyoruz canım aklımızdasın

avniye sen uğramışsın gelip gitmişsin.. çok az kalmış adet günün yarın mı yoksa.. hadi inşallah bu sefer nasib olur hepimiz seviniriz canım.. Belki vakti zamanı şimdidir..
adet belirtisiyle hamilelik belirtisi çok benziyor bel ağrıların sebebi inşallah bebişindir canım
bekleyelim bakalım .. senin adetin düzenlimiydi gününü geçtiği oluyor mu :26:

ranacım bakıcamda bi bakamadım resimlere.. sağol benim içinde foto çeltin canım.. senin hafta sonun nasıl geçti.. kayınbabanda bi olumsuzluk yoktur inşallah..

diğer kızçelerim hepinize selam olsun

canlarım bir bakayım sizlere dedim özledim sizleri gene gelmeye çalışırım öptüm sizi şimdilik

kızlar herkese iyi haftalarrr
ben bugün işe gidemedim sabah adet oldum bekliodum gerçi dünden beri sancım vardı sökemedi bir türlü söküncede acaip sancım oldu sabah.. hala ilacın etkisi geçtikçe ağrım başlıo evde kaldım bende...
okudum geçmişi ama yazamadım tek tek.. hiç mecalim yok gerçekten
6da doktor randevumuz var gelince haber vermeye çalışıcam öptüm hepinizi çokçaa

narım çok geçmiş olsun sen dinlen bize yine yazarsın sonra güzelim
inşallah randevunuzda güzel geçer.. bundan sonra heyecan saracak .. bakalım nasıl bi yol yöntem tavsiye edecek doktorunuz.. inşallah memnun kalırsın bu doktor vesileniz olur hayırlısıyla canım..

canım doktor içine siner inşallah güzel haberlerle gelirsin akşam

canım doktor içine siner inşallah güzel haberlerle gelirsin akşam

Eki Görüntüle 429966

bebişimin ilk çıngırağını aldık darısı bütün çıngırdatmak isteyenlere olsun

güle güle çıngırtasın canım oğluşun eymenin çıngırağından annemlerden geldik çantadaydı çıkardım eymene verim diye ama size takıldım oyuncakları yanımda bekliyor beni
narcım adetin gelmiş kuzum bu kez üzülmüyoruz çğnkü doktor için gelmesini bekliyorduk zaten ama her ne kadar içimizde bi acaba olsada hala ağrın mı var yoksa gelip bize haber vermemişsin hayırlı haberlerle gel canım
ranacım send gelmişsin iyisindir umarım avniyecim adacım sizelr nasılsınız canlarım yıldızcım dönmedi hala sanırım benşmki mızırdanıyor kaçtım

evet cnm o gun agrim sancim vardi ama dun ve bugun yok .sadece arada kasklarima kramp seklinde sanci giriyor ve geciyor.bi de cok ilginc tam kasiklarimin ortsinda asagi baski yapan bisey var. bu gece uykumdan uyandirdi beni. acaba idrar yolu mu baska biseymi bilemedim. bebis olmasada bir problem var orada. vucudum hemen tepki verir benim. bakalim ne cikacak altindan
adetlerim duzenlidir cnm 28. gunde hafif pembe acik kahve akintilar gelir 30 unda sokulurum ama bu gun 29. gun daha bisey yok yarin olmazzsam persemde dr bekliyor zaten. gel dedi 31 inde. dua edinde cnm bu ay yuzum gulsun. gerci uzulmucem cunku kendimi haziranda asilamaya odaklamis vaziyetteyim. derdimin caresi o gibi geliyor hep :))

Günaydın dicem öğlen oldu şekerlerrr dün akşam gelemedim eşimin işleri vardı bilg.da.. Bende diziye daldım o arada
sevdemm pek güzelmiş kız yavrunun ilk eşyası allah daha nice güzel şeyler alıp kullanmayı nasip etsin. Bunların heyecanıyla duamı unutma kız emi :) adet bitince haber etcem ben sana

adacım eşinin doğum günü kutlu olsun şimdiden canımm

avniye işallah gelmez canım adetin ama fazla dinlememeye çalış kendini yoksa vücut kendi kendine belirtiler vermeye başlıo ve adetini bile geciktiriyo bu psikoloji.. O yüzden rahat bırak kendini canım işallah gelmicek adetin

ay kızlar işlerimde var tekrar okuyamadım tek tek yazmak için kusuruma bakmayın hemen doktor randevumuzu anlatıyım

şimdiii gittik dün 6 da 7 çeyrekte falan girdik 40 dk kalmışızdır içerde. Evlendiğimizden başladıa dam ne kadar korundunuz neyle korundunuz ne aşamalardan geçtiniz falan hepsini anlattırdı. Önceki testlere baktı.. Benden fsh istedi birde rubella bakılmadığı için hiç onu istedi.. Eşimden kendi hastanesinde sperm testi istedi. Çünkü bu çok değişkendir dedi.. Yapan insanın nası yaptığı çok önemli dedi. Nasıl yaptığını bildiğimiz kişilerle bir kez daha tekrarlayalım dedi. Ama sonuç böle çıkarsa bence tüp bebeklik dedi.. Eşim hiç üroloğa gitmedi onu söledik. Varikosel falan ihtimalinden.. O da dediki varikosel varsada bu yaştaki ameliyat mucize yaratmaz dedi.. 20li yaşlarda askerde falan tespit edilir bazen o zaman ciddi düzelma olur dedi. Hemde size 1 sene kaybettirir öle bi ameliyat dedi. Eşim zil takıp oynıcaktı zaten üroloğa gerek yok diyince:) morfoloji düzelcek bişey diildir kolay kolay dedi. Ama tüp olursa varikosel yada mrofolojinin bi önemi yok dedi. Ben biraz öle anlatmış olabilirim ama adam tüp bebeğe doğru baskı yapmadı hiç hep tüp olursa ne olur gibisinden sorduğum için cevapları bu yönde oldu..

Ben biraz gergin gitmiştim ünlü doktorlar için nette falan çok şey yazılıp çizilir ya.. Çok paragöz çok ilgisiz çok ukala hiçbişey anlatmıo gibi.. Çok şükür adam hem 40 dk ilgilendi hem her sorduğumuza tatminkar evap verdi.. Hem benim testleri dışarda yaptırmamı söledi boşuna para vermiyim diye.. Yani şimdilik memnun kaldık belkide bi başka doktorun referansıyla gittik diye böledir bilemiorum.. Benden birde lap.sonucunu istedi.. Ya ameliyat cdsini yada rahim filmini.. Sonuç ne olmuş su birikmesi varmıymış onları göriyim dedi.. Birde önümüzdeki cumaya randevu verdi.. Yumurtlama zamanıda bi göriyim dedi.. İşte böle canlarımm

bu arada tüp bebek 2500 dolarmış haşırtttttt ilaçlarda 1200 falan tutar yaşınız genç çok ilaca ihtiyaç olmaz dedi.. Kafadan 5000-6000i gözden çıkarcaz. Kısa protokol yapıolarmış artık sadece yani adetin 1. Günü bakıo vücut müsaitse ilaca başlıo direk.. Her an istediğimizde yapabilir yani.. Sperm sonuçları belirlicek herşeyl kısacası.. Eşimde diyo aynı çıkarsa ağustosta başlayalım diyo karta böldürür öderiz bi şekilde diyo.. Bakalım hayırlısı temmuzda tatile gitcez çünkü iğne yapma derdiyle uğraşmayalım tam o tarihlerde..

Durum bu canlarım hakkımızda hayırlısı olur işallah

Günaydın dicem öğlen oldu şekerlerrr dün akşam gelemedim eşimin işleri vardı bilg.da.. Bende diziye daldım o arada
sevdemm pek güzelmiş kız yavrunun ilk eşyası allah daha nice güzel şeyler alıp kullanmayı nasip etsin. Bunların heyecanıyla duamı unutma kız emi :) adet bitince haber etcem ben sana

adacım eşinin doğum günü kutlu olsun şimdiden canımm

avniye işallah gelmez canım adetin ama fazla dinlememeye çalış kendini yoksa vücut kendi kendine belirtiler vermeye başlıo ve adetini bile geciktiriyo bu psikoloji.. O yüzden rahat bırak kendini canım işallah gelmicek adetin

ay kızlar işlerimde var tekrar okuyamadım tek tek yazmak için kusuruma bakmayın hemen doktor randevumuzu anlatıyım

şimdiii gittik dün 6 da 7 çeyrekte falan girdik 40 dk kalmışızdır içerde. Evlendiğimizden başladıa dam ne kadar korundunuz neyle korundunuz ne aşamalardan geçtiniz falan hepsini anlattırdı. Önceki testlere baktı.. Benden fsh istedi birde rubella bakılmadığı için hiç onu istedi.. Eşimden kendi hastanesinde sperm testi istedi. Çünkü bu çok değişkendir dedi.. Yapan insanın nası yaptığı çok önemli dedi. Nasıl yaptığını bildiğimiz kişilerle bir kez daha tekrarlayalım dedi. Ama sonuç böle çıkarsa bence tüp bebeklik dedi.. Eşim hiç üroloğa gitmedi onu söledik. Varikosel falan ihtimalinden.. O da dediki varikosel varsada bu yaştaki ameliyat mucize yaratmaz dedi.. 20li yaşlarda askerde falan tespit edilir bazen o zaman ciddi düzelma olur dedi. Hemde size 1 sene kaybettirir öle bi ameliyat dedi. Eşim zil takıp oynıcaktı zaten üroloğa gerek yok diyince:) morfoloji düzelcek bişey diildir kolay kolay dedi. Ama tüp olursa varikosel yada mrofolojinin bi önemi yok dedi. Ben biraz öle anlatmış olabilirim ama adam tüp bebeğe doğru baskı yapmadı hiç hep tüp olursa ne olur gibisinden sorduğum için cevapları bu yönde oldu..

Ben biraz gergin gitmiştim ünlü doktorlar için nette falan çok şey yazılıp çizilir ya.. Çok paragöz çok ilgisiz çok ukala hiçbişey anlatmıo gibi.. Çok şükür adam hem 40 dk ilgilendi hem her sorduğumuza tatminkar evap verdi.. Hem benim testleri dışarda yaptırmamı söledi boşuna para vermiyim diye.. Yani şimdilik memnun kaldık belkide bi başka doktorun referansıyla gittik diye böledir bilemiorum.. Benden birde lap.sonucunu istedi.. Ya ameliyat cdsini yada rahim filmini.. Sonuç ne olmuş su birikmesi varmıymış onları göriyim dedi.. Birde önümüzdeki cumaya randevu verdi.. Yumurtlama zamanıda bi göriyim dedi.. İşte böle canlarımm

bu arada tüp bebek 2500 dolarmış haşırtttttt ilaçlarda 1200 falan tutar yaşınız genç çok ilaca ihtiyaç olmaz dedi.. Kafadan 5000-6000i gözden çıkarcaz. Kısa protokol yapıolarmış artık sadece yani adetin 1. Günü bakıo vücut müsaitse ilaca başlıo direk.. Her an istediğimizde yapabilir yani.. Sperm sonuçları belirlicek herşeyl kısacası.. Eşimde diyo aynı çıkarsa ağustosta başlayalım diyo karta böldürür öderiz bi şekilde diyo.. Bakalım hayırlısı temmuzda tatile gitcez çünkü iğne yapma derdiyle uğraşmayalım tam o tarihlerde..

Durum bu canlarım hakkımızda hayırlısı olur işallah

tünaydın kızlar

narcım hızlıca seni okudum çok güzel geçmiş doktoruda beğenmişsin ne güzel inşallah hep böyle ilgili olur
tüp bebekde çok pahalıymış be güzelim allah kolaylık versin eşinde ürolojıye gıtmekten kurtulmuş adamcegz sevınmıs
neyse bakalım hayırlısı olsun sızın ıcınde tatılden sonraya bırakmanız ıyı olmus sızın ıcınde hem maddı hem manevı acıdan hazır olursunuz canım
rabbım gonlunuze gore versın ınsallah

kızlar oyuncağımızı beğenmişsiniz hepinize teşekkür ederiz
esinim demek sizde de var o çıngıraktan.. işe yarıyor mu bari

avniye inşallah hamilesindir.. bende artık aşılama yaptırırız diye herşeyi boşverdiğim ayda hamile kaldım. benden söylemesi

nar şekerim ne güzel haberler getirmişsin canım..
eşinin olayına bende sevindim çünki eğer ameliyat şu bu deselerdi o stresi eşinle beraber sende çekecektin artık adamın nazından geçilmezdi. bi grip olunca ne hale geliyor bunlar. bide şeyleri çok kıymetli olduğu iiçin senin canına okurdu Allah sana acımış şekerim
İnşallah herşey yolunda gider.. sperm testini drun dediği gibi mutlaka o merkezde yaptırın, tüp bebebk yapan yerler çok detaylı inceliyorlar spermi
inşallah sonuçlarınızda güzel çıkar.. hadi madem agustosu beklicez o kadar bekleyiveririz güzelim. ama ahdım var ille ben hamileyken bana yetişmeni istiyorum senle beraber bebek büyütelim gıııı

ranacım sen nasılsın canım.. prensesin kıpırdayıp duruyor mu.. en çok ne zamanlarda kıpırdıyor

cnm insallah tedavinin sonucu kucaginda bebek olarak alirsin. allah yardimciniz olsun. bak hersey guzel gidiyor simdilik.devamida oyle gelecek insallah. hadi bismillah bakalim :))

allahim insallah. nasil mutlu olurum varya. nasil nasil.boylee

Ranacım sevdecim avniyecim sağolun canlarım dualarınıza ve iyi dileklerinize canı gönülden amin diyorum

ah sevdecim sorma eşlm kılpayı kurtuldu valla. Bende çok korkuodum varikosel falan diyipde ameliyata sürüklicekler diye. O şekilde 1 sene geçlreceğimize hemde garantisi olmadan.. Şansı daha yüksek tüp bebeğe geçeriz daha iyi tabi

ay kuzum işallah yetişirim sana valla ranaya yetişememiştim zamanında sonuna geldi o.. Sana yetişirim işallah

iyi fazla kaynatmamışınız gençler..
biz iyiyiz şükür, hava güzel oldukça demirle, olmadıkça tek başıma geziyorum
sizler nasılsınız canlarım.. hepiciğinizi tek tek öptümmm

ayy nasıl iyi geldi sevdem, çok dinlendim walla burda, demir sapıttı 10 gün uyumadı ama annem olunca çok yorulmadım.
ablam yok canım,o aybaşında işe başlıo, ondan gelmediler, 1 ay önce gelmişlerdi.
sen nasılsın kuzum, yok bi sıkıntı dimi?

Eki Görüntüle 429966

bebişimin ilk çıngırağını aldık darısı bütün çıngırdatmak isteyenlere olsun

oyy çıngırağını salladığı günleride görelim inşşşş

hadi hayırlara vesile olsun cnm benim.. inş bu doktor çareniz olurda yawrunuza kavuşursunuz en kısa zamanda

kızçelerim nasılsınız hiç bir hareket yok bugün topişimizde

avniye hastalanmamışsındır inşallah.. nasıl durumlar.. bi gelişme var mı...

nar şekerim evet en mantıklısı tüpse boşa uğraşmanın anlamı yok.. inşallah canım ağutos dediğin ne ki hemencene geliverir Allah kısmet ederse ben o zaman 7 aylık olucammmm İnşallah ya rabbimm

yıldızım demir cingar çıkarsada annenler sana bırakmaz tatlım sen keyfine bak
bu arada face resimlerinize baktım gece yatarken. ama yorum yapamadım eşim yanımdaydı sadece beğenebildim
demir iyice tatlanmış oh yumoş yumoş ne güzel sevilir oooo
inşallah benim oğluşumda yumuşacık olur bi kerede tombik bebek büyüteyim sağlıkla hayırla inşallah dua edin bana

canlarım herkese merhaba

herkesler iyidir inşallah çok fazla okuyamadım geçmişi ama aklımda kalanlardan;

sevdecim evet kıpırdanıyor kızçem en çok öğleden önce ve akşamları canım artık baya baya canımı acıtıyor sanırım kaburgalarıma denk gelıyor bazen ayagı fılan herhalde annesının nefesını kesıyor yaramazresimleri beğenmişsin canım doldurulmuş halinide çekip koyayım onuda yaptık görümcemle birde o halini gör bakalım güzelim inşallah sende begenır dıkersın paşana

narcım
rabbım gönlünüze göre versin canım inşallah temmuzdan sonrası sizin ayınız olur bundan sonra senin günlerini sayarız bana yetişemedin ama sevdeye yetişirsin canım

yıldızcım sende balıkesirde ohhh gününü gün ediyorsun valla eve döndüğünde gene zorlanma bu günlerin tadını çıkar demir bey de aman yarabbim tombul tombul çok tatlı olmuş demek ablan işe başlıyor senın kac ayın kaldı ???

adacım
eşinin geçmiş doğum günü kutlu olsun canım birşeyler yapabildin mi yapamadıysanda zaten en büyük hediye ona alperen güzelim ya babasının yanağından bir öptümü ohhh bütün dünyalar onun olur

esincim eşin izne çıkmış ders çalışmak için inşallah emeklerinizin boşa çıkmaz ve gönlünüze göre bir yer olur canım eymen nasıl bu aralar diş çıkardımı?

halevcim
sende mantar olmuşsun canım çok geçmiş olsun

melikecim
sende uzun zamandır gelmiyorsun nasılsın ???

asyacım senin hazırlıklar bittimi doğum çantanı falan hazırladın mı???

marycimrejim nasıl gidiyor canım kaç kilo daha verdin kızzz

inşallah unuttuğum kimse yoktur kızlar

bende annemlere geldim annemin yaptıklarını aldım eve götürüp onlarıda yıkayacağım resimlerini çekebilirsem onlarıda koyarım
bunları da yaptıktan sonra hastane çantamıda hazır edeyımde dıyorum ne olur ne olmaz bakalım hayırlısı
şimdilik hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın

narcım doktor görüşmeniz güzel geçmiş içinize sinmiş çok sevindim aklınıza takılan herşeyi sorup uzun uzun konuşmuşsunuz inşl bu doktorda vesileniz olurda hayırlı haberlerinizi alırı en kısa zamanda önce bi tatil yapıp başlayın bakalım ağustosta eşin adınada sevindim zaten sorun ediyodu ürüloga gitmeyi yırttıki ne yırttı şimdi varikosel ameliyatıda size 1yıl kaybettirecekse düşündüğünz gibi tüp bebek yaptrma daha cazip inşl ilk seferdede tıtar canım
sevdecim yarıyor canım çıngırak dişlik niyetinede kullanıyor bizimki yanlarını bşide başı dönüyorya o çok ilgisini çekiyor benim sıpamın
ranacım send annenlerdeymişsn canım yıkadınmı onun yaptıklarını çek koy bakalım fotosunu onladanda geri kalmayalım görelim bi tek çantan kalmış onuda hazırla dursun bi köşede benim kayınvalde 6 aydan sonra yap demeye başlamıştı sen erken doğuracan deyip duruyordu dediği gibide oldu eymen iyi diyelim iyi olsun canım yok henüz ufukta diş felan geçen konturolü vardı doktor baktı şimdilik görünmüyor bişe ama bellide olmaz belirti vermedende çıkabilir dedi benim sorunum şu ki yıldız demir kaka yapamıyor deyip duruyorduya benimkide çok ama çok yapıyor günde 4tü bi zamanlar şidmi 6-7 çıkmaya başladı öyle üshal gibide değil ama yıldız yapamıyor dedikçe ben çocuma şükerdiyor ağzımı açmıyordum yapamamasındansa yapması daha iyi diye ama kızlar gına geldi artık değişiyordum bazen bi bakıyorum yarım saat olmuş bidaha yapmış hemn yediği içtiği kendine çok yaramıyor öyle zayıf bi bebek değil kiloluda değil şükürki ayına göre orantılı ama niye böyle fazla yapıyor poposu pişik oluyor krem kullanıyorum ama zırt pırt yapınca oda fayda etmiyor akşamdan sabaha yapmamış olunca pişiği azalıyor sabah yapmaya başlıyor poposunun etrafını sarmaya başlıyor kızarıklık tahlilde ettirdik hiç bişe çıkmadı iyide nerden geliyor bu kakanın bolluğu bazen o kadar zorluyorki beni bez de dayandıramıyoruz beyefendinin kıçına
yıldızcım sende annenlerde iyi stres atıyosun canım fırsatını buldukça gez toz haav güzelse demird gezssinde enerjisini orda bitirsin biraz
adacım sen ve oğluşumuz nasılsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…