öyle canım Mevlam plan yapıyor biz değil. Yatılı kalacakalr canım bende düşünüyorum ne yapsam diye hem pratik olsun istiyorum canım çekmesin ama fırında sebzeli tavuk yapayım yanına pilav ve çorba yapayım fırın sütlaç yapayım diyorum . hem kolay
öylemi kuzum adı belli o zaman küçük paşamızın sana kızdan sonra garip geliyordur dimi kızın tadına verdiniz ya , ben olsam öyle hissederim de.
canım altta gözükmüyordun
öyle kuzum 9 aylığız 10 olacağız nerdeyse sorma öyle hareketli ki, buzdolabının kapagi açık olsa oraya dalıyor bi elinde poşet, bulaşık mak. açık olsa oraya, okadar zorki lavobaya zor gidiyorum
balkonum aşırı geniş değil canım normal
inşallah kuzum sen adakta bulundun mu hiç, birde notlarım arasın zekeriya duası ve ali imran duası okumak diye yazmışım bak , nara söyliyim diyordum.
ay kızlar sizi görmüşken çıkmak da istemiyorum, alperen uyanırsa bütün işler kalacak daha çorbasını yapacağımmbenim gibi 3 ada olsa ne iyi olurdu şimdi
valla canim ayni yerde sayiyorum diyebilirim. sadece 1.5 ay dr gitmedim onun rahatligindayim ama gecen gittim bu saferde rahim incelmesi cikti basima . hemen mavi donmelei bi ilac var ona baslatti. iyi gelmes dr demesine gore taoparlanmis. en sevindigm bu ay klomensiz bir yumurtam olustu.pko luyummda. demekki ilacsizda yumurtluyormusum.
amin canım inşallah adına layık bi evlat olur biz elimizden geleni yapmayı isteriz ama Rabbim hayırlısıyla terbiye etsin inşallah..ay aceleden yanlış yanlış yazmışım, kusuruma bakmayın canlr, eşimin bil.dan giriyorum klavyeye alışkın olmayınca birde sürekli hata yapıyorum.
Sevdem adıyla yaşasın inşalalh ismine yakışır bi evlat olsun
Rana karar verdimi ki acaba en son Elif gibi diyordu, ben kızlarda Elif erkekler de Yusuf ismini çok seviyorum, 2. erkek olursa Yusuf diyorum hep eşimle pek tartışıyorduk zaten onun dediği oldu
Adacım evet kuzum de bakalım ne yemek yapcan
benimde yemek telaşım yok dayımlar burda ankaradan geldiler ailecek yemeğe çıkcaz..
Sevdem demek rüyanda gördün hayır olsun tek isimmi düşünüosunuz çift isimmi
ay ben seni görüyorumda yazana kadar bu salak telefonda konu değişiyo bacım :)
bilmiyorumki cnaım biz yürüse acaba daha mı iyi olur diyoruz, çünkü sürekli peşindeyim düşecek diye o halde bile düşüyor, bi yere tutunup kalkıyor ve yürümeye çalışıyor tutunarak sonra hopp yere tabi.yatılı mı :26:
Allah yardımcın olsun canım.
dediğin yemekler iyi olur bende de ona bezer şeyler var canım çekmez sen rahat ol adacım
bak sen Alperene her yere dalıyor demek. o dalmalaı hiç bitmicek canım sakın heveslenme kocaman olunca bile çok meraklı oluyor bu bıdıklar
evet bana biraz değişik geliyor oğlum olacağı fikri.. acaba yanılma var mıdır diye düşünüyorum bazen.. hayal etmekte zorlanıyorum
evet canım 2 isim tavsiye edilmiş ama biz uzun mu olur acaba demiştik alperen amlum uzun bi isim, göbek adı sayılmazmı :26:amin canım inşallah adına layık bi evlat olur biz elimizden geleni yapmayı isteriz ama Rabbim hayırlısıyla terbiye etsin inşallah..
yusuf ismide çok güzel haklısın aslında sizde iki ismi beraber koysaymışsınız yakışırmış Alperen Yusuf
canım çift isim isteriz çünki peygamberimiz çift ismi tavsiye etmiş. ben seviyorum çift isimleri
bakalım bizimkinin payına ne düşecek
Adacım sorma helak oluosun dimi 3 tane olsan gene yetmezsin. Hemde yatılı geliolar haaa vay haline.. İyi düşünmüşsün yemek işini hem göz doldurucu hemde kolay..
Canım o dualara bakcam eve gidince bende meryeme başladım 41 gün 9.gündeyim allahım hayrını göstersin.. Adağım var 2 tane aslında yazmak lazım unutmamak için..
Avniyecim demek gene ilaçlara başladın sen soğan suyunu denemişmiydin canım pko var ya ondan sordum
bilmiyorumki cnaım biz yürüse acaba daha mı iyi olur diyoruz, çünkü sürekli peşindeyim düşecek diye o halde bile düşüyor, bi yere tutunup kalkıyor ve yürümeye çalışıyor tutunarak sonra hopp yere tabi.
canım kızın tadına vardınız ya o yüzden bende bazen diyorum oğlana alıştım ya ay kız olsa nasıl olur, sanki benimde 2. de oğlan olacakmış gibi mesela.
evet canım 2 isim tavsiye edilmiş ama biz uzun mu olur acaba demiştik alperen amlum uzun bi isim, göbek adı sayılmazmı :26:
sorma narcım çok yoruluyorum ama şükür tabi tatlı yorgunluk, evet canım kolay diye öyle yapıvereyim dedim. Allah kabul etsin cnaım başlamışsın bile dualara, adağını yaz kuzum insan unutabiliyor, bende küçük büyük çok adakta bulundum şükür ondan sonra hemen geldi, yazmıştım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?