Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yatılı mı :26:
Allah yardımcın olsun canım.
dediğin yemekler iyi olur bende de ona bezer şeyler var canım çekmez sen rahat ol adacım
bak sen Alperene her yere dalıyor demek. o dalmalaı hiç bitmicek canım sakın heveslenme kocaman olunca bile çok meraklı oluyor bu bıdıklar

evet bana biraz değişik geliyor oğlum olacağı fikri.. acaba yanılma var mıdır diye düşünüyorum bazen.. hayal etmekte zorlanıyorum

avniye klomen kullanmandan dolayı rahim incelmiştir değil mi canım. ara vermen iyi olmuş biraz toparlarsın kendini
bak kolomensizde yumoşun oluyormuş evet çok güzel bi haber bu.. inşallah artık ilaca gerek kalmadan devamı gelir

ne güzel yumurtlamışsın cnaım maşallah, Mevlam ol dedikten sonra pkolu bi arkadaşımız var oda hamile mesela

amin canım inşallah adına layık bi evlat olur biz elimizden geleni yapmayı isteriz ama Rabbim hayırlısıyla terbiye etsin inşallah..
yusuf ismide çok güzel haklısın aslında sizde iki ismi beraber koysaymışsınız yakışırmış Alperen Yusuf

canım çift isim isteriz çünki peygamberimiz çift ismi tavsiye etmiş. ben seviyorum çift isimleri
bakalım bizimkinin payına ne düşecek

Adacım sorma helak oluosun dimi 3 tane olsan gene yetmezsin. Hemde yatılı geliolar haaa vay haline.. İyi düşünmüşsün yemek işini hem göz doldurucu hemde kolay..
Canım o dualara bakcam eve gidince bende meryeme başladım 41 gün 9.gündeyim allahım hayrını göstersin.. Adağım var 2 tane aslında yazmak lazım unutmamak için..

Avniyecim demek gene ilaçlara başladın sen soğan suyunu denemişmiydin canım pko var ya ondan sordum

nar şekerim akşama yine mi yemeğe çıkıyorsunuz gız bacım afiyet bal şeker olsun yerken beni hatırla

bilmiyorumki cnaım biz yürüse acaba daha mı iyi olur diyoruz, çünkü sürekli peşindeyim düşecek diye o halde bile düşüyor, bi yere tutunup kalkıyor ve yürümeye çalışıyor tutunarak sonra hopp yere tabi.

canım kızın tadına vardınız ya o yüzden bende bazen diyorum oğlana alıştım ya ay kız olsa nasıl olur, sanki benimde 2. de oğlan olacakmış gibi mesela.

evet canım 2 isim tavsiye edilmiş ama biz uzun mu olur acaba demiştik alperen amlum uzun bi isim, göbek adı sayılmazmı :26:

sorma narcım çok yoruluyorum ama şükür tabi tatlı yorgunluk, evet canım kolay diye öyle yapıvereyim dedim. Allah kabul etsin cnaım başlamışsın bile dualara, adağını yaz kuzum insan unutabiliyor, bende küçük büyük çok adakta bulundum şükür ondan sonra hemen geldi, yazmıştım bende

canlkar ben çıkıyorum alperen uyandı yatağında uyuncak oynuyor çığlık atıyor oyuncakla konuşuyor sanırım, çorbasını içireyim, sizlere doyum olmaz emme kaçıyorum

adacım hoşgeldin demek akşama yatılı misafirin var ve sen hem bize yazıyon hem yemek hazırlıyon hemde arada alperene bakıyon
kız kaşı bir yerlerini nazar değmesin
kuzum alperende artık sokaklara cıkmak ıstıyor demek bıraz daha düzelsin havalarda artık içeri girmek bilmez valla

yıldızcım balıkesirlere kaçmıssınız ohhh sefanız olsun ana oğul gezin bakalım demir bey tam gezenti oldu valla seviyor zaten gezmeyi herhalde ne zaman döneceksiniz canım ya bir görüşseydik şu demir beyi bir sıka sıka sevseydim

sogani denemedim cnm. bu ay bal tarcini yaptim ve bir yumosum olustu ben ona bagliyorum.bide umreden gelen bi dostumuz bana bi ot getirdi aksamlari onu ictim. okadar

Canlarım size doyamadım daha ama azcık çıkıorum ben işim var biraz telden yazarken konsantre olamıorum bir türlü gelirim gene öpüldünüz

sevdecim sen nasılsın güzelim demek muhammed ismini koydun rüyanda bazı çocuklara çok ağır gelirmiş bu isim ama tabikide çok güzel isim yanınada kısa bir isim koyarsınız yoksa çok uzun olur soyadınızda uzun mu bilmiyorum ama sonradan zorluk çekmesin çocuk

narcım isme hala karar veremedik
eşimde diyor sen hastanede aygın baygınken ben gider nüfüsa yazıdırırım elif tanem diye sinir ediyor beni ama bulamazsak öyle kalcak cocugun ısmı
başkasına isim önermek çok kolaymış ama kendimiz bir türlü isim beğenemiyoruz

yürüyünce de sürekli düşüyorlar adacım hiç birşeyin çaresi yok yani her dönemin farklı kaygıları oluyor Yeter ki Allah muhafaza etsin yavrularımızı kazalardan belalardan
canım göbek ismi kulağına okundu mu. kulağına okununca o isim ona ait oluyor

bugün hastanede dağıtmak üzere çikolata falan bakıyorum çok güzel şeyler var hatta isimlerini falan yazdırmışlar ama bizimkinin ismi yok ne yapcaz dedim başka biride şey yazdırmış " rana ve ali'nin prensesi" adı belli olmazsa bunun gibi birşey yazıdırırız olur muki acaba?

ranacım evet başkasına isim söylemek çok kolayda kendimiz epey zorlanıcaz
sen eşine bırakma kendi gönlüne göre belirle ki sana sonra üzücü gelmesin canım zaten çok alınganız bide bu eklenmesin listeye
dediğin şekerlere isim belli değilse o fikirde iyiyimiş anne babanın ismiyle yazdırırsınız gayet mantıklı. ama blli olur belki o vakte kadar sen sıkı tut bu işi

avniye o kürler sende güzel sonuçlar veriyor demek ki.. bi süre bu tür kürleri kullansan aslında çok güzel olur. belki tedaviye bile gerek kalmaz hayırlısıyla yavrun nasib olur inşallah

adacım
narcım
işlerinizde kolaylıklar diliyorum benimde eşim geldi kızlar
ranacım sen gelince çıkıyormuş gibi olduk kusura bakma öyle denk geldi canım
inşallah yine toplanırız böyle

bu arada avniye seninde gözünaydın canım bak tedaviye gerek kalmadan da yumurtan olmuş inşallah hayırlara vesile olur

bu arada avniye seninde gözünaydın canım bak tedaviye gerek kalmadan da yumurtan olmuş inşallah hayırlara vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…