Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Oh ohh maşallah yumoşların oluşmaya başlıyor demek. Rahat bir ay geçirmeye çalışın hayatım maşallah gün aşırı da ilişkiyi tutturmuşsunuz, inşallah böyle devam eder. Evet canım adet olamayınca hiç bişey yapamıyorum ya, Gıymatlım gelse bence de ya merak etim, yola çıkmadan yazar aslında . İyice merak ettim bende doğrusu.

yok yok bu hatun çatlatcak bizi belli oldu. ay yeterki müjdeyle gelsin de beklemeye razıyım.
canım işallah devam eder böyle gün aşırı hatta ben bugünden itibaren hergün olsun diye düşünüyorum da eşime de çaktırmamaya çalışıorum stres olmasın diye. h.sonu olsa neyse yada bayrama gelseydi ama h.içi yorgun geliyoruz falan riske giriyo bizim iş de bayanssulusmile

Canımcım evet kesinlikle eşine belli etme artık bütün iş senin üzerinde olacak ama yeterki eşine belli etme yumoş günlerim falan da deme olurmu tatlım, ama günaşırı da olsa tatlım zaten mutlaka denk gelir biliyorsun spermlerin yaşama süresini . O yzden sende çok stres yapma olurmu canım.

inşallah canım bir de ben atsam aklımdan kafamıza göre yapsak şu işi daha iyi sonuç vercek de belki. bu arada topicleri gezerken tam seninle aynı durumda olup da hamile olan bir arkadaşı okudum. kopyala yapıştır yapcam şimdi sana bak mutlaka

29-08-2010, 13:13
sibel48
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Ev Hanımı
Yaşadığınız Yer: Muğla Giriş tarihi: Aug 2010

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba kızlar ben 1 senelik evliyim 9 ay boyunca dogum kontrol hapı kullandım bıraktıktan sonra 1 kere adet gördüm hamilelik aklımdan bile geçmiyordu ama hamile kalmayıda istiyordum doktora gittim adet görmediğimi bebek istedigimi söyledim smear testleri ultrason muayenesi ve sonucunda doktor bana rahim agzında yara oldugunu söyledi hamile kalmamın çok zor oldugunu söyledi adet görmem için duphaston verdi ben kullandım ilacı tabi buarada kan testleride yapıldı gebelik çıkmadı benimde psikolojim bozuldu bide doktor ilgilenmedi yara için tedavi önermedi bende başka doktora gittim anlattım bütün derdimi muayene sırasında yüzde 90 hamilesin ama emin olmak için kan testi yapalım dedi ven sok gecirdim yanlışlık vardıor yoktur diye ve test sonucunda hamile oldugum ortaya cıktı eşim çok mutlu oldu şuanda 10 haftalık hamileyim isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah
kızlar psikolojinizi bozmayın hiç odaklanmayın stres yapmayın lütfen...

Nasıl yani canım yarası varmış adet olmamış, eski dr u duphaston vermiş ( yani adet söktürücü mü bu ilaç ) sonrada başka dr a gitmiş hamilesin mi demiş ?

Canım adety söktürücü kullandığı haldemi hamile kalmış yani ya :S:S iyide hamilelik varsa bile bebeği düşürmezmi bu adet söktürücüler. Valla iyice kafam karıştı kan testimde negatif çıktı o yüzden ben farlutala başladım . 2 gündür adet sancısı gibi ağrılar giriyor ama yok. Yara olayına gelince acaba oranı ne kadardı . Benimki baya büyük biliyosun küçük bi yaraysa o kadar engel olmuyormuş gebeliğe .

valla canım yara olayını bilemiyorum ama ben adet söktürücü kullanıp da hamile olduğunu sonradan öğrenen ve bebğine bişey olmayan bir kaç kişi daha biliyorum burdan. valla canım sendeki yara çok büyükse dediğin gibi olabilir. ama kısmet işte gelceği varsa da geliyo böyle

ama kan da baktırdım üstelik ya , Allah korusun oda kötü ya , hele ben bütün hamileliğim boyunca bebeğime bişeymi olacak diye düşünüp dururum valla. İşte Mevlam vakti saati geldi derse , hiçbişey engel olamıyor canım ya. 14. gün benimde

Canım ya senin yazını gördükten sonra arştırmaya başladım da bak birisi şöyle yazmış ."Ayrıca farlutal kullanırken adet olmayı bekleyip olmayan ve meğersem hamile olan çok arkadaşımız oldu ben şahidim.Farlutal progesteron hormonu ihtiva ediyor bebeğe de zararı yok.Hiç korkma .
Arkadaşlarınçocukları büyüyüp abla oldular vallahi :) "

Şimdi iyice kafam karıştı, Ümitlenmek istemiyorum ya çok yoruldum canım ya, resmen cinsellikten soğudum ,eşim ne diller döküyor bak aklına getirme diye , ama çok yıprattı şu son olaylar ya.

Ne dersin kan testini yeniliyim mi. Farlutal kaç günde getirir ki adeti ya. Ama bişey olsa çıkmazmıydı tatlım ya, geç döllenme olabilir tamam ama sonuçta adetimin 9.. günü mü ne kan vermiştim ben

canım farlutalı bitir madem zararı yokmuş gelmezse o zaman düşünürsün.ben sadece alternatif olarak kafanın bir köşesinde dursun diye yazdım onu. valla pişman oldum şimdi umutlandırdım seni . sen bitir ilacı o zaman bakarız.
neden soğukluk gösteriyorsun eşine canım yaa ne ilgisi var bunların adamcağızı da cezalandırıyorsun :mymeka: lütfen ama düşünme bunları o esnada
bu arada evde ovulasyon testi vardı bakiim dedim nolmuş benim yumoşlar aslında 11. gün silik çizgi olması lazımdı en azından ovulasyonda koyu çift çizgi olması lazım. ama bende kocaman tek çizgi. gecikcek mi yumurtlamam bu ay acaba. hiç olmazdı böyle ilaçtan mı acaba

ay arkadaşlar yaaaaa..bende geldim bnde klomen kullandım ,2 gün önce ovitrelle çatltma iğnesi oldum ilşki dönemi idi bu 2 gün bide yarın.prşembe bekliyor beni dr.ogün neye bakacak bugün 14.günümdü.ya biri bişeyleryazsın bana çatlıcam,acep olurmu bişeyler bende bu ay başldım tedaviyee..

hoşgeldin canım doktorun muhtemelen yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakacak. bazen nazlı yumoşlar iğneye rağmen çatlamayabiliyormuş .. panik olcak bişey yok siz üstünüze düşeni yapmışsınız artık önemli olan dikkat etmek ve beklemek.

Günaydın kızlar, Gıymatlım yine gelmemiş . Chabliss canım öyle düşünme çünkü ümitlenmek istemiyorum demiştim, kafam da bu kadar sağlıkla ilgili sorum varken , bu saatte olmasını hiç istemem zaten ki birde birsürü ilaç kullanıyorum.eyvahedigeldismile Yani olabiliyormuş öyle durumlar ama farlutaldan başkada ilaç kullandım ben, varsa bişey olacak diye onun korkusuyla gün geçirmek istemem . Ama arada acayip karın ağrısı başlıyor, şükür gelecek derken yok, acayip sinir oldum göğüslerim patlayacak derecede. Dün eşime de dedim yani dr a sor valla iğne miğne varsa olayım ben çok rahatsızım diye.
Sen ovulasyon testi yapmışsın canım, ben hiç kullanmadığım için tam bişe diyemeyeceğim ama hatalı göstermiş olabilir yada erken olabilir. Siz yinede en az günaşırı çalışın tatlım 2 gün sonra tekrarlarsın testi olmazsa.

canım sokturucu ılaç bıttıkten 4-5 gun sonra adet olmak lazım...olmazsa testı yenıle...kan testını yanı canım...

Tamam adilemircim ilacımın sonunu bu akşam atacağım , bitmiş olacak . 4-5 gün daha bu ağrılara nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum :S:S

Sen nasılsın canım bebiş nasıl, bu arada bebeğin kızmı erkek mi ? Hiç sormamıştım

çok mu agrın var canım..
dayann canım..4-5 gun sonra hersey ortaya cıkacak..bebek mı var yoksa...
bır arkadasım bu sıtede hamıleydı..4-5 gun sonra sokulmedı adetı...doktoru cagırdı yenıden..meger bebek varmıs..
herseyın hayırlısı canım...
benım bebek ıyıymıs..
pazartesı kontrolum vardı...
erkek bebek beımkı canım..
bırde oglum var...
ıkı erkek..bırde babaları...
allah kolaylıgıını verır inşallah...
çok optum canım..ben kaçtım..kendıne ıyı bak...
gıymatlımdan heberler varmı...

selam kızlar smallcum gitmiş bence gıymatlım zaten 31 indeydi uçağı artık ne zaman gelir kaç gün sürer bilemiyorum
bende cuma yenilicem ovu. testini fazla su içip yapmıştım ondan da çıkmamış olabilir öncesinde 3 saat falan az sıvı tüketmek gerekiyo. ama karnımdaki sızılara bakarsan gayet de büyüyo yumoşlar.
bu arada günaşırıyı dün kaçırdık çok yorgunduk ikimiz de ilk fireyi verdik

Ooo maşallah küçük meleğinde erkek demek, hakkaten Allah kolaylığını verir canım. Evet canım ya arada resmen adet sancım giriyor göğüslerim desem öyle. Sabrediyorum artık Sende kendine iyi bak canım bende çok öptüm

Tmm canım yenile sen testi bakalım, gıymatlım bencede gitmiş , bizle vedalaşmadan hemde:a015: Hazırlıklar falan derken demek yoğun olup giremedi nete. Sıkı calışın canım ,aaa fire vermek yokklava: Hele yumurtlama zamanında yani bu günlerde günaşırı mutlaka. İnşallah bu ay gelir bebişin :Saruboceq: Senin eşinin spermiogram testi neden 1 ay sonra canım. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…