yok yok bu hatun çatlatcak bizi belli oldu. ay yeterki müjdeyle gelsin de beklemeye razıyım.
canım işallah devam eder böyle gün aşırı hatta ben bugünden itibaren hergün olsun diye düşünüyorum da eşime de çaktırmamaya çalışıorum stres olmasın diye. h.sonu olsa neyse yada bayrama gelseydi ama h.içi yorgun geliyoruz falan riske giriyo bizim iş de bayanssulusmile
ay arkadaşlar yaaaaa..bende geldim bnde klomen kullandım ,2 gün önce ovitrelle çatltma iğnesi oldum ilşki dönemi idi bu 2 gün bide yarın.prşembe bekliyor beni dr.ogün neye bakacak bugün 14.günümdü.ya biri bişeyleryazsın bana çatlıcam,acep olurmu bişeyler bende bu ay başldım tedaviyee..
Canım ya senin yazını gördükten sonra arştırmaya başladım da bak birisi şöyle yazmış ."Ayrıca farlutal kullanırken adet olmayı bekleyip olmayan ve meğersem hamile olan çok arkadaşımız oldu ben şahidim.Farlutal progesteron hormonu ihtiva ediyor bebeğe de zararı yok.Hiç korkma .
Arkadaşlarınçocukları büyüyüp abla oldular vallahi :) "
Şimdi iyice kafam karıştı, Ümitlenmek istemiyorum yaçok yoruldum canım ya, resmen cinsellikten soğudum ,eşim ne diller döküyor bak aklına getirme diye , ama çok yıprattı şu son olaylar ya.
Ne dersin kan testini yeniliyim mi. Farlutal kaç günde getirir ki adeti ya. Ama bişey olsa çıkmazmıydı tatlım ya, geç döllenme olabilir tamam ama sonuçta adetimin 9.. günü mü ne kan vermiştim ben
Tamam adilemircim ilacımın sonunu bu akşam atacağım , bitmiş olacak . 4-5 gün daha bu ağrılara nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum :S:S
Sen nasılsın canım bebiş nasıl, bu arada bebeğin kızmı erkek mi ? Hiç sormamıştım
çok mu agrın var canım..
dayann canım..4-5 gun sonra hersey ortaya cıkacak..bebek mı var yoksa...
bır arkadasım bu sıtede hamıleydı..4-5 gun sonra sokulmedı adetı...doktoru cagırdı yenıden..meger bebek varmıs..
herseyın hayırlısı canım...
benım bebek ıyıymıs..
pazartesı kontrolum vardı...
erkek bebek beımkı canım..
bırde oglum var...
ıkı erkek..bırde babaları...
allah kolaylıgıını verır inşallah...
çok optum canım..ben kaçtım..kendıne ıyı bak...
gıymatlımdan heberler varmı...
selam kızlar smallcum gitmiş bence gıymatlım zaten 31 indeydi uçağı artık ne zaman gelir kaç gün sürer bilemiyorum
bende cuma yenilicem ovu. testini fazla su içip yapmıştım ondan da çıkmamış olabilir öncesinde 3 saat falan az sıvı tüketmek gerekiyo. ama karnımdaki sızılara bakarsan gayet de büyüyo yumoşlar.
bu arada günaşırıyı dün kaçırdık çok yorgunduk ikimiz de ilk fireyi verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?