Hehe :):) daha 1. yi yapamadım nasıl 3 lücem kuşum ya :):) İnşallah canım bebişler biraz büyünce direk sıradakine çalışmaya başlayalım :)
Canım benim acemiliğime geldi çatlatma iğnesi ovitrelle verdi devlet karşılıyor dedi, eczane en az 3 yıllık evli olmanız lazım dedi bende ya tutarsa hesabı almıştım o zaman, preglyn daha ucuzmuş ama çok bulunmuyormuş sonradan öğrendim.Eşime 4çeşit ilaç sanırım birisi iğne hatta, ilaçları henüz almadık tam bilmiyorum tatlım, birde bunlara ek eşlerden bulaşabilecek bakterilere karşı da ilaç verdi, genelde tüp bebek çalışmalarında verilirmiş.
Canım kötü bir etki yapmaz progestan hatta gebelik olursa bebeğin tutunması içindi dimi bu ilaç, o zaman onu kullan bakalım, senin durumda da geç döllenme oluyormuymuş yani ? Geç yumurtlasan hadi neyse amabilmiyorumkismile
amin canım.. mevlam bekletmeden versin hayırlısıyla.. olumunekankayizsmile
o bakterilerden koruyan işlacı bende merak ettim. acaba nasıl kullanılcak. heralde hap filan değildir. acaba duş jeli gibi bişey mi
evet banada mantıksız geldi. hani doktor yumurtayı filan görmese anlıcam. ama o zaman çatlamaya hazır yumurta varken geç döllenme nası oluyor bende anlamıyorum.
acaba sonradan tekrar yumurtlarım filan diye mi düşündü
bide nette okudum dr kanaması olan gebelerede kanamayı kesmesi için progestan veriyormuş. hatta kesmezse miktarını arttırıyormuş.
ya ne bilim. orgametrili hiç kullanasım yok. bide 2 kutu aldım saf gibi
progestan almam lazım hiç kalmamış evde. unutmasam bari
smalangel cnm 2000. mesaj sana denk geldi tebrikler gülüm. sempatiksalakcinni
bilmiyorum ki muayenede olsam mı. ama önce kan da çıkacak mı bi ona bakayım diyorum. bebeiş varsa bile( inşaAllah) negatif sonuç çıkınca zaten muayenede de görünmeyecek kadar küçük olur dimi
o bakteri öldürücü şey jel filansa bizde alalım dicektim. ama doktor tavsiye etmedikçe hap biraz düşündürücü..
önceki sayfada ikibininci mesajı sen yazmışsında cnm. onu diyordum.
kime denk gelecek diye merak ediyordum. ne alakaysa sempatiksalakcinni
geçen ay ki gibi ağrılarım yok canm. o zaman çatlamayanlar çok ağrı yapmıştı biliyorsun. o yüzden öyle bi ihtimal gelmemişti aklıma..
tekrar muayene olmak istediğimi dr a söylemektende çekiniyorurm galiba. hani takıntılı kişilikler vardır ya hayal aleminde yaşar. dr beni yakında öyle görecek mafoldumben
Tatlım seni çok iyi anlıyorum ama bu drunu sevmiştin sen , sohbet havasında söylesen, hani umreye gideceğiz ilaçta almak istemiyorum ama bişey yoksa ilaç alırım gibilerinden. Merak etme önemli bi konu çünkü drun öyle düşünmez
daha çok erken adetin bile geçmedi bilemeyiz dicek :1shok:
Günaydın kızlar, iyi haftasonları, kimsecikler gelmemiş henüz .
Gıymatlım canım umreye gideceğini ,gebelik yoksa ilaç kullanacağını söylersen bence bişey demez drun, erken yumurtladın sen 1 haftalık olsa bile belli olur
kızlar nasılsınız bakalım amma kaynatmışsınız dün.ben de son ilacımı içti,m bugün bakalım artık çalışmalar başladı. bu ay takipte olmadığımız için adet olanaq kadar günaşırı yum günlerinde de hergün diye düşündüm ama hayata geçi,rebilecek miyiz o ayrı mesele tabi bilmiyorumkismile
smallcum smear sonucuna sevindim canım o dediğin ilacı mart ayında gittiğimde doktor vermişti banada kutuda tek hap olandan mı. hem eşim içti hem ben.
gıymatlım madem kullandın daha önce içeriğini bilyorsun doktoruna da sorarak kullan bence progestanı. pazartesi sabah da kan ver canım hemen bence varsa çıkar. işalllah vardır da bu stresten kurtuluruz birimiz en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?