Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

amin canım.. mevlam bekletmeden versin hayırlısıyla.. olumunekankayizsmile
o bakterilerden koruyan işlacı bende merak ettim. acaba nasıl kullanılcak. heralde hap filan değildir. acaba duş jeli gibi bişey mi

evet banada mantıksız geldi. hani doktor yumurtayı filan görmese anlıcam. ama o zaman çatlamaya hazır yumurta varken geç döllenme nası oluyor bende anlamıyorum.
acaba sonradan tekrar yumurtlarım filan diye mi düşündü

bide nette okudum dr kanaması olan gebelerede kanamayı kesmesi için progestan veriyormuş. hatta kesmezse miktarını arttırıyormuş.
ya ne bilim. orgametrili hiç kullanasım yok. bide 2 kutu aldım saf gibi
progestan almam lazım hiç kalmamış evde. unutmasam bari

amin canım.. mevlam bekletmeden versin hayırlısıyla.. olumunekankayizsmile
o bakterilerden koruyan işlacı bende merak ettim. acaba nasıl kullanılcak. heralde hap filan değildir. acaba duş jeli gibi bişey mi

Aminnnn. Hap canım o , eşlerden bulaşabilen mikrop, bakteri vs.gibi etkenlere karşı bi ilaçmış, hani belki benim yaram için örnek vermiştin eşlerin kendine zarar vermiyo ama ilişki sırasında bana geçiyorsa mesela. aynı şekilde bendekide eşime geçmemesi içinmiş o ilaç, eczaneden alınca yazarım adını sana.

Belkide acaba başka yumurtladın mı ki sen ? Pazartesi günü muayene bari olsan canım sen , yumurtalar döllendimi ne durumda, Bence sonucun çıkar gibime gelir ama hadi hayırlısı, sonuç çıkmazsa progestan al mutlaka

bilmiyorum ki muayenede olsam mı. ama önce kan da çıkacak mı bi ona bakayım diyorum. bebeiş varsa bile( inşaAllah) negatif sonuç çıkınca zaten muayenede de görünmeyecek kadar küçük olur dimi

o bakteri öldürücü şey jel filansa bizde alalım dicektim. ama doktor tavsiye etmedikçe hap biraz düşündürücü..

önceki sayfada ikibininci mesajı sen yazmışsında cnm. onu diyordum.
kime denk gelecek diye merak ediyordum. ne alakaysa sempatiksalakcinni

He anladım canım mesaj olayını :):) Ben muayene derken acaba yumoşların çatladımı ve başka yumoşların varmı , ona bakar demek istemiştim tatlım. Hani kanda pozitfse ( inşallah ) zaten gerk kalmayacak ama negatif çıkarsa bu sefer acaba belli değilmi, acaba yumoşlar çatlamadımı diyeceğiz. hem özel hast.gidiyorsun muaye de olursun ve kan tahlilide istersin
Hap hayatım tabi dr tavsiyesi olması lazım

geçen ay ki gibi ağrılarım yok canm. o zaman çatlamayanlar çok ağrı yapmıştı biliyorsun. o yüzden öyle bi ihtimal gelmemişti aklıma..
tekrar muayene olmak istediğimi dr a söylemektende çekiniyorurm galiba. hani takıntılı kişilikler vardır ya hayal aleminde yaşar. dr beni yakında öyle görecek mafoldumben

Canımcım nöbetçi biz kaldık topiğimizde, çıkıyorum bende anneme iftara gideceğiz :) Hayırlı iftarlar , hoşçakal şekeropuyorumnanaktan

evet cnm bugün öyle oldu... iftara gitmek çok güzel oluyor.. afiyet olsun. Allah kabul etsin oruçlarımızı.. görüşmek üzere ..

Tatlım seni çok iyi anlıyorum ama bu drunu sevmiştin sen , sohbet havasında söylesen, hani umreye gideceğiz ilaçta almak istemiyorum ama bişey yoksa ilaç alırım gibilerinden. Merak etme önemli bi konu çünkü drun öyle düşünmez

daha çok erken adetin bile geçmedi bilemeyiz dicek :1shok:

daha çok erken adetin bile geçmedi bilemeyiz dicek :1shok:

Günaydın kızlar, iyi haftasonları, kimsecikler gelmemiş henüz .

Gıymatlım canım umreye gideceğini ,gebelik yoksa ilaç kullanacağını söylersen bence bişey demez drun, erken yumurtladın sen 1 haftalık olsa bile belli olur

kızlar nasılsınız bakalım amma kaynatmışsınız dün.ben de son ilacımı içti,m bugün bakalım artık çalışmalar başladı. bu ay takipte olmadığımız için adet olanaq kadar günaşırı yum günlerinde de hergün diye düşündüm ama hayata geçi,rebilecek miyiz o ayrı mesele tabi bilmiyorumkismile
smallcum smear sonucuna sevindim canım o dediğin ilacı mart ayında gittiğimde doktor vermişti banada kutuda tek hap olandan mı. hem eşim içti hem ben.
gıymatlım madem kullandın daha önce içeriğini bilyorsun doktoruna da sorarak kullan bence progestanı. pazartesi sabah da kan ver canım hemen bence varsa çıkar. işalllah vardır da bu stresten kurtuluruz birimiz en azından

canım çok haklısın ama en son gitmemde doktorla zaten bunları konuştuk. ben ona göre ilaç kullanmak istediğimi söyledim ama bana dedi ki, sen gitmeden önce kanda versen belki geç döllenme olduğyu için doğru sonuç alamazsın. o yüzden bu eyı es geç dedi.
ama biz ona rağmen es geçmedik ve arada bi olan oldu :kedi:
o yüzden şimdi doktora gitsem bana dicek ki, o zaman konuşmuştuk. belli olmayacağını söylemiştim vs...
anladın canım. biraz karıştı işler bizde yani :çok üzgünüm:

canım inşaallah düşündüğün gibi olur ama çokta kapılma derim.bi kaç gün sonra eşin mızıldanmaya başlayabilir malesef.. ah bizim düşündüğümüz gibi olsa zaten......... hani genelde derler ya kadınlar mazeret üretirmiş , yok başım ağrıyor yorgunum filan diye..... bunu biz aşmışız canım.. tam tersi eşlerimiz nazlanıyorlar artık sempatiksalakcinni
sen yinede kararından taviz vermesine müsade etmemeye çalış gülüm.. o içtiğin ilaçlar inşallah vesile olur..

progestanı daha önceki aylarda kullandım evet. dua edin kızlar ya, Rabbim bizi bu ay sevindirsin inşaAllah.. bebeciğimizi de götürelim yanımızdaaaa :CüvCüv:

Kızlar merhaba nerelerdesiniz kimsecikler yok yine. Hadi gelin sohbet edelim. Chabliss canım inşallah bu ay sonuçlar pozifit olur da, burda hepimiz seviniriz. Senin yumurtlama dönemin nerdeyse geldi dimi ya, benim adet hala gelmedi. Patlayacak gibi hissediyorum ya kendimi , farlutaldan valla 2 şer 2 şer içelim geliyor , göğüslerime dokunamıyorum bile yaa gelsede kurtulsam bende.
Gıymatlım canım sanırım hastanedesin , inşallah güzel sonuç alırsın tatlım ya. Druma daha önce söyledim demişsin ama seni anlayışla karşılayacagını tahmin ediyorum.

İnşallah güzel sonuçlar alırız arkadaşlar , hepinize dua ediyorum

gıymatlım meraktayız canım yaptırdın mı kan testi. görüşemezsek size iyi yolculuklar diliyorum Allah kabul etsin umrenizi. bizler ,için de bol bol dua et. inşallah bebişinizi de yanınızda götürürsünüz.
smallcum sabret biraz gülüm farlutal rahatlatcak seni.sonra tedavi işlerine başlayınca da daha iyi hissedersin kendini.bir aşama kaydetceksin sonuçta inşallah vesile olur tatlım

Günaydın arkadaşlar, hayırlı günler diliyorum hepinize. Gıymatlım meraktan çatlayacağız , nerelerdesin, gittin mi dr a ne yaptın. Siz bugün yola çıkacaktınız sanırım. Şimdiden hayırlı yolculuklar, Allah umrenizi kabul etsin inşallah. Bizler için de bol bol dua et canım.

Chablis canım sen kaçıncı gündesin, ahh tatlım ya her wc ye girişimde nolur hasta olayım artık diyorum ya, acayip sıkıldım bu durumdan. Adetimin gelmesini hiç bu kadar istememiştim valla. Farlutalı yarıladım hala yok ,:1ninca: 2 gündür belirti var aslında böyle ince ince karnıma ağrılar giriyor ama yok bişey.

canım o kutu bittikten sonra bir kaç gün içinde başlar adetin muhtemelen ama neden böyle olduğunu da ben anlamadım hala. gerçekten yol katedemiyorsun adet olmadıkça o yüzden gelsin bir an önce
benim de 11. günüm ilaç bitti karnımda ince sızılar var büyüdü hgaliba bizimkiler. ama ne zaman çatlar bilemiyorum. bu ay kendi halimizdeyiz ya takipte olmayınca gelişimini bilemicem. günaşırı gidiyoruz bakalım inşallah işe yarar. bu arada gıymatlımı merak ettim bende ama hamiş olsa ne yapar eder yazardı gibi geliyo. uçağa binmeden gelse bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…