Doktor odasında minimum 10 hasta!

Bizde odada 10 hasta en az, 2 sandalye 8 gebe ayakta

Elime tutuşturdukları yarım yamalak bi ultrason görüntüsü hariç hayır görmedi ve muhtemelen görme ihtimali yok gibi şimdilik, doğumdan sonra sürpriz artık

Ben de devlet Hastanesi'ne gittim.birkac muayene için hep 2 kişi alıyor 3. Görmedim ki 10 kişi çok tuhaf bir durum

Bizimki de oyle. 10-15 kadar fazla degil ama en az 5 hasta mutlaka oluyor. Sekreter, doktor, bir yardimci daha derken oda baya kalabalik oluyor. Erkekleri almiyorlar dedigin gibi. Hatta sadece erkekleri degil muayene disindaki gelen kadin yakininizi da almiyorlar. Benim esim de daha hic gormedi. Ama dun aksam mesai disi servisine gittim. 9 bucuk gibi hic kimse yoktuz. Tekrar oyle bir zamana randevu alip doktora soracagim esim girebilir mi diye.

Devlet hastanelerinde oluyor böyle.
Özellikle laf anlatılması zor bir yerdeyseniz daha da çok oluyor.
Şikayet edilmesi lazım da doktorun değil,
O doktora günde 90-100 hasta baktıran kimse onun.
Kadın Doğum. Hamile Kadının soyunup giyinmesi, sedyeye yatıp kalkası zaten 5 dakika.
8x60=480 dk
90 hasta desek, 480:90=5.33 :))
30 saniyede hatasız muayene eden doktorları yetiştiren tıp fakültesinin elini ayağını öpelim napalım :)

ben buradaki en az 3-4 tane devlet hastanesine çok gittim araştırma hastaneside dahil çeşitli bölümlere noroloji dahiliye cildiye vs..annemi felan götürüyorum herkesi sırayla çağırıyorlar tek tek içeri alıyorlar öyle aynı anca 2-3 felan alma durumu yok olması gereken bu zaten ama bir kere bundan seneler önce kadın doğuma annemi götürmüştüm içeriye bir kaç kişi alıyorlar ama onların gözünün önünde muayene etmiyor sırayla bi tek kadın doğumda sadece hastayı alıyorlar yanında birinin girmesine izin vermiyorlar birde geçen sene ilçe hastanesinde diş için gittim orada da bir kişi içerdeyken birini daha alıyor orada oturup bekliyor ama 10-15 kişi bence normal degil biryere şikayette bulunun ha eger devlette özeline randevu alırsanız doktorun o zaman çok daha ilgili olup yarım saat bile muayene ediyorlar çünkü az kişiye bakıyorlar günde en fazla 7-8 kişiye

Bir doktor özel muayenesinde falan kontrol olsanız. Mutlaka vardır. Biraz daha pahalıdır tabi..

Ben devlet hastanelerinin özellikle kadın doğum bölümünden hep kaçınırım.
Hiç insanca muamele yok. Üstelik hassas bir bölüm..

kalabalık yerlerde doktor yetersizliğinde maalesef böyle
istanbul kanuni sultan süleyman da da birara öyleydi fox haber e çıkmıştı geçen hafta düzenleme yapmışlardı sonra
maalesef çözümü yok galiba

Devlet hastanesine gitmeyeli çok oldu,aile hekimliğine gidiyorum,aşılarım falan var,dün gittim hatta,kalabalık değildi ama kapıda beklediğimi göre göre beni itip dan diye içeri giren terbiyesiz mi dersiniz (ki yüksek sesle gözünün içine bakarak dile getirdim terbiyesiz diye,gık diyemedi),ben içerdeyken içeri dalan mı dersiniz. Kesinlikle mecbur olmasam gitmeyeceğim her seferinde sinir oluyorum.
Ki bizim aile hekimliği kalabalık olmuyor öyle,maksimum 2 kişi oluyor ona rağmen bu böyleyse sizin duruma şaşıramadım. Şırnaktaymışsınız sanırım birde başka hastane de yokmuş.
Sadece bakmış olmak için bakıyordur o doktorda ne yapsın.
Zira 15 gebe başında beklerken nasıl size zaman ayıracak ki.
Gürültü olur,patırtı olur dikkatini de toplayamaz doktor.
Bilemiyorum,eşin gelememesi normal bu durumda nasıl alsınlar içeri orada o kadar kadın yanında eşleri ile girseler olacak 30 kişi,zaten şu haliyle bile mahremiyet sıfır,o durumda neler olur düşünmek dahi istemiyorum.
Peki bu doktor acil doğuma gitse neler olur bekleme süresi ne kadar uzar düşünmek dahi istemiyorum,yada aynı anda iki doğum birden olsa,karışır oralar.
Bilemedim.
Şikayet etseniz dahi sonuç alabileceğinizi sanmıyorum.

2 3 kisi oluyor evet ama odalar 2 bolumden olusuyor oda icinde oda gibi dusunun sizinkinde bir gariplik var bahsettiginiz durumu ben sadece buyuk dogim hastanelerinin acilinde gordum

Doktorun suçu yok zaten, burda sistem sıktıntılı. Doktorda mağdur malesef.
O pantolonun düğmesini nasıl kapatıp montu nasıl alıp fırlıyorum halimin görülmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…