- 25 Aralık 2017
- 200
- 289
- Konu Sahibi gormedimduymadim
Böyle yasaklarla dayatmalarla kadın korunamaz, korunamıyor da zaten.Babanın en doğal hakkı bebeğini görmek
bilgi almak, merak ettiklerini sormak.İnsanları eğitmediğiniz sürece sadece güdersiniz.Bunun savunulacak
bir yanı yok.
Ben bir yere misafirliğe gitmiştim ve kontrol için eşimle ordaki özel hastaneye gittik. Kadın çarşaflıymış erkek almıyormuş içeri. Saçmalık ötesi. Giydiği kıyafete bir şey demiyorum demem de asla ama bu muamele bana o kadar saçma geldi ki. Hayır yani eşimin de girip görmeye hakkı var. Bi de doktorsunuz yani çok saçmaydı hayatımda ilk defa gördüm.
Devlet hastanesine de gittim daha önce ama kimin sırası geliyorsa onu alıyorlardı. Kimseyi içeri doldurmuyorlardı. Ama ben İstanbuldayım. Diğer şehirleri bilmiyorum fakat böyle bir şey başıma gelse gitmem.
Seçme şansım olsa adımımı atmam vallahi şuraya, ama Şırnaktayım :) tek hastane var, dışarıda bir muayenehane falanda yok. Hayır ultrasonu karnımda gezdirme süresi 1 dk var ya da yok. Soru sorma bilgi edinme deseniz zaten rüya gibi benim için. Ama el mahkum, yoksa gerçekten adım atılıcak yer değil.