Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu anne, annelikten reddedilmeli bence.Kızlar merhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Benim bir arkadaşım var okuldan, kendisi doktor yani. Bir süre önce mühendis sevgilisiyle evlenme kararı aldı, teklif aldı. Çok mutlu görünüyor. Ama annesi hiç razı değil.
İlla damadı doktor olacakmış, diyordu önce. Şimdi ise diyor ki “sen bu evi, kardeşini ve beni geçindirmek varken, neden kocanın evini geçindiresin?”
Annesi yalnız bu arada, baba vefat etmiş. Ama kendi başına da maaşı, arabası, evi olan bir kadın.
İstemeye gelelim diyor sevgilisi artık, ancak anne diyor ki “benim asla rızam yok, git nerde evleniyorsan evlen. Ben soranlara damadım mühendis demeye utanırım. Bu eve gelmesinler sakın. Evlenirsen de ben yokum.” Bildiğin kaçarak evlen demek istiyor herhalde
Bugün arkadaşımın sevgiliyle tanıştık. Çok nazik, çok efendi bir çocuk bence. Ayrıca çok iyi bir sıralamayla Hacettepe bilgisayar mezunu olmuş, şu an arkadaşım kadar da para kazanıyor zaten. Ama annenin derdini anlayamıyoruz. Çok çıkmaza girdik arkadaşım her gün ağlıyor. Nolur bize bir çıkış yolu gösterin
Neden pekiAnnesini dinlemesini öneririm.
Ben bu konularda ailenin düşüncesine güveniyorum.
Zor bir ailede olsa, ciddi sıkıntıları olsa hayırlı biridir inşallah, mesleği var, evlensin derdim.
Şu durumda, annesini dinlemesi daha mantıklı.
Çok yorulduğum doğrudur ama daha dün kalp krizi geçiren bir amcaya müdahale ederek hayatını kurtardım. Tüm yorgunluğum siliniyor böylece
Kızlar merhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Benim bir arkadaşım var okuldan, kendisi doktor yani. Bir süre önce mühendis sevgilisiyle evlenme kararı aldı, teklif aldı. Çok mutlu görünüyor. Ama annesi hiç razı değil.
İlla damadı doktor olacakmış, diyordu önce. Şimdi ise diyor ki “sen bu evi, kardeşini ve beni geçindirmek varken, neden kocanın evini geçindiresin?”
Annesi yalnız bu arada, baba vefat etmiş. Ama kendi başına da maaşı, arabası, evi olan bir kadın.
İstemeye gelelim diyor sevgilisi artık, ancak anne diyor ki “benim asla rızam yok, git nerde evleniyorsan evlen. Ben soranlara damadım mühendis demeye utanırım. Bu eve gelmesinler sakın. Evlenirsen de ben yokum.” Bildiğin kaçarak evlen demek istiyor herhalde
Bugün arkadaşımın sevgiliyle tanıştık. Çok nazik, çok efendi bir çocuk bence. Ayrıca çok iyi bir sıralamayla Hacettepe bilgisayar mezunu olmuş, şu an arkadaşım kadar da para kazanıyor zaten. Ama annenin derdini anlayamıyoruz. Çok çıkmaza girdik arkadaşım her gün ağlıyor. Nolur bize bir çıkış yolu gösterin
Bu, toplumdaki genel bakış açısı, maalesef kolay kolay da değişeceğini sanmıyorum.Neyse olay doktor-mühendis-maaş kıyasına gelmiş, ama bunu tartışmaktan çok, anneyi ikna etme çabamız var. Sizin söylediklerinizi, kıyaslarınızı, parayı pulu anlatıyoruz ancak razı olmuyor bir türlü. Onun gözünde hala damadı kızının parasından statüsünden faydalanacak biri.
Bu kadar meşgul etmeyin acilleri polikliniğe de gidin aradaailemizde hasta sayısı bi hayli mevcut o kadar acil gezdim resmen doktorlarla içli dışlıyız bi Ayşenaz'ı göremedim hangi hastanedeyse çıksın ortaya
Niye tıp okumasına bu kadar takıldıklarını anlamadım ailecek. Öss'de bilmem kaç bininci olması para kazanmasıyla doğru orantılı değil ki.
Annemin kuzeni tıp profosörüyle evli kadın ilkokul mezunu e buna ne denirBence doktor ile evlensin.Anne haklıdır.
ayşeee elma dersem çıkkk armut dersem çıkmaaa .elmaaa elmaaaaİstanbulda değil senin ordada değil nerede bu ayşe:)