- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o da bir şey mi ortaokulda arkadaşımın kadın doğumcu doktor babası evli hastasıyla yakalandı.karısı da doktordu yediremedi kendine hemen boşandı.diğer kadında boşanıp bu kadın doğumcu adamla evlendi iyyyy .boşadığı kadın doktor aldığı kadın ılkokul mezunuydu.Bu arada bşy daha diyeceğim. Çok yakın bi akrabamız kız Dr oldu. Kendi gibi Dr ile evlendi. Düğünleri evleri vs herseyi muhteşemdi. Sonra adam kadını aldattı. Baska başka Kadınlara gitmekten bu Dr kadına da hastalık bulaştırdı. Kadın şimdi kanser olma riski ile karşı karşıya.
Yani o anneye söyleyin Dr olması değil dürüst , efendi , ahlaklı , namuslu, Sadık , sorumluluk sahibi biri olması önemli.
Inşallah ders alır
Ya da ÖSS deki başarı insanı evlilik hayatında Mutlu huzurlu yapmıyor
Ülke olarak gidişatımız neden böyle
Toplum psikolojimiz mi çöktü herşey sınavlarda başarı ve ona endeksli para mı
Kurtar bizi Astoria hepimize toplu terapi yap
ya bu ülkede doktor ve muhendislik dısında meslek yok mu? kendimi cok kötü hissettim biz neyiz simdi
Reziller.o da bir şey mi ortaokulda arkadaşımın kadın doğumcu doktor babası evli hastasıyla yakalandı.karısı da doktordu yediremedi kendine hemen boşandı.diğer kadında boşanıp bu kadın doğumcu adamla evlendi iyyyy .boşadığı kadın doktor aldığı kadın ılkokul mezunuydu.
Babaannem başka bir dille yetişmiş kökenden. Kadın evlendiğinde Türkçe dahi bilmezmiş, bırakın okumayı.Para da değil burada biraz daha statü gibi. Yani genel olarak tıp fakültesi mezunlarında bunu görüyorum ben maalesef, benim erkek arkadaşım da doktor bu arada yani çamur attığımdan ya da kıskandığımdan falan değil. Gerçekten yani "En iyi meslek bizimki ve en zeki grup biziz, Türkiye'nin en zekileri ve en başarıyı hak edenleriyiz" tarzı bir algı var ve ben bunu Türkiye'dekiler dışında başka hiçbir meslek grubunda görmedim.
Babaannem başka bir dille yetişmiş kökenden. Kadın evlendiğinde Türkçe dahi bilmezmiş, bırakın okumayı.
3 rakamlı ile 2 rakamlı sayıları çarpardı çocukken oyun oynardık ki şu an 80 küsür.
Ama dışarıdan baksan asla beğenmeyeceğimiz bir konum.
Gen aktarımı ile önce babaya( matematik öğretmenliği) sonra nerdeyse bütün torunlara sayısal zeka bırakmış.
Öyle çok ki zeki ama hakettiği eğitimi alamayan kadın-erkek. Biz hala diploma alanları sınıflandırmakla uğraşıyoruz çünkü herşey para.
ya bu ülkede doktor ve muhendislik dısında meslek yok mu? kendimi cok kötü hissettim biz neyiz simdi
Aaa ayşenaz gelmiş. Doktor olan ayşenaz. Ayşenaz doktor. Hem de doktor inanır mısınız. Fotoğraftaki de doktor. Zaten Ayşenaz o da. Arkadaşı da doktor. Yaşasın doktorluk. Özlemiştik ayşenaz'ın doktorlu konularını. Hoşgeldin tekrar doktor ayşenaz.
Bence kadın ilerde çok daha fazla paralarla çalışacak, ama mühendis bu konumlarda kalacak sıkıntısı var.Her şey para da değil öyle olsaydı konuda bahsedilen mühendis 15 bin lira aldığı için problem olmazdı. Tıp mezunundan fazla para almasına rağmen sorun ediliyorsa problem başka bir şey.
Peki ya SinanAaa ayşenaz gelmiş. Doktor olan ayşenaz. Ayşenaz doktor. Hem de doktor inanır mısınız. Fotoğraftaki de doktor. Zaten Ayşenaz o da. Arkadaşı da doktor. Yaşasın doktorluk. Özlemiştik ayşenaz'ın doktorlu konularını. Hoşgeldin tekrar doktor ayşenaz.
Bence kadın ilerde çok daha fazla paralarla çalışacak, ama mühendis bu konumlarda kalacak sıkıntısı var.
İsmide aylenaz değil ki :)
Belki ayşenaz diye bi arkadaşı vardır dr olucaktır idolü o dur
Saçlarıda kalın telli ama fotodaki saç tüy boşver :)
Doktor açığımız var haylide olsa kamu hizmeti veriyo burda
Peki ya Sinan