Doktor arkadaşların olmasına sevindim. Ne mutlu sana. Tatlım gülüm demedim alınmazsın umarım.Yok tatlım. Doktorluğu çok yüce ve ulaşılmaz gördüğümüz için inanmıyor değiliz. Önceki açtığın konuda kendini koyduğun fotoğraftaki kişi ile profil fotondaki kişinin aynı olmadığı kabak gibi ortadayken, ısrarla bu fotoğraftaki benim deyip yalan söylediğin için inanmıyoruz mesela.
Benim de doktor akraba ve arkadaşlarım var ahahjsjs. Uzaylı muamelesi görmüyorlar ve sürekli ben doktorum demiyorlar üstelik. Tutarsız konuşmaları da olmuyor.
Ben kendi adıma cevap vereyim. Senin doktor olduğuna inanmıyorum evet. Bunun sebebi doktor olmanın imkansız ve olağanüstü olması değil. Sizin konularınıza, yazdıklarınıza, çelişkilerinize ve gözlemlediğim mevcut potansiyelinize bakınca, bu hayali konulara inanıp doktorları küçümsemek istemem. En nihayetinde insan hayatı onlara emanet. Mühim bir meslektir. Ne diyeyim inşallah bu hayali dünyada kaybolup gitmek yerine bir gün başarırsınız doktor olmayı ama zor be gülüm. Yani en azından sizin için.
Doktor arkadaşların olmasına sevindim. Ne mutlu sana. Tatlım gülüm demedim alınmazsın umarım.
Yok canım alınmami. Hayatım boyunca en yakınlarıma bile bu hitapları kullanmadım-kullanmam lakin böyle hayal dünyasında yaşayan insanlar bana hep ilginç gelmiştir. Ondan ötürü size özel hitaplar bunlar. Zorlamasan mı artık? Tamam gülüyoruz eğleniyoruz ama Pisikolog arkadaşlara tez konusu olmaktan öteye gitmez ki bu durum.
Mune
Taciz ediliyorum artık bu duruma el atar mısın?
Fake olmadığımı ispatlamaksa durum yönetime ispatlarım zaten.
Doktor değilim desem sevineceksinIdrakyollariiltihabi inanılmaz bir psikolojin var gerçekten.
doktorların hayatları zor ya herkesden ,normalden bır tık daha streslı yogun turlu turlu ınsanlarNe yalan söyleyeyim, doktor olmayı isterdim. Doktor eş de isterdim.
Mühendis bir sevgilim oldu ama diyelim ki doktor ve mühendis arasında kaldım, hayal kurmak yasak değil ya
Çok berbat bir karakteri yoksa, doktoru seçerdim.
Bu mesleği çok kutsal ve inanılmaz buluyorum çünkü.
İnsan hayatı kurtarıyorsun, bundan daha etkileyici bir meslek olabilir mi?
Aysenaz93,Mune
Taciz ediliyorum artık bu duruma el atar mısın?
Fake olmadığımı ispatlamaksa durum yönetime ispatlarım zaten.
Doktor değilim desem sevineceksinIdrakyollariiltihabi inanılmaz bir psikolojin var gerçekten.
Ne yalan söyleyeyim, doktor olmayı isterdim. Doktor eş de isterdim.
Mühendis bir sevgilim oldu ama diyelim ki doktor ve mühendis arasında kaldım, hayal kurmak yasak değil ya
Çok berbat bir karakteri yoksa, doktoru seçerdim.
Bu mesleği çok kutsal ve inanılmaz buluyorum çünkü.
İnsan hayatı kurtarıyorsun, bundan daha etkileyici bir meslek olabilir mi?
Mühendisler olmadan tekerleğin icadında kalırdık avcılıkla geçinmeye devam ederdik. Eğitimciler olmadan toplum düzeni olmazdı. Avukatlar olmadan hukuk düzeni olmazdı. Günümüz medeniyeti sadece tıpla biraz zor kurulurdu (nah kurulurdu demiyom) dolayısıyla saydığım ve sayamadığım tüm bu bilimler olmaksızın da medeni insan diye bişey olmazdı. Hiçbir meslek birbirinden üstün değil hepsi ayrı ayrı kıymetli ve gerekli. Kısacası mühendisleri kimselere yedirmem ben romalılarDoktorluğu çok etkileyici buluyorum.
İnsan olmadan, mühendisliğin bir anlamı yok çünkü.
Bir hayat kurtarmak demek, bir insanın var olmaya devam etmesi demek.
Bu çok özel ve bence hiçbir meslekle mukayese edilmemeli.
Tabi işini doğru yapmayan, her meslek erbabını tenzih ediyorum.
Saydığınız mesleklerin insanlığa etkisi sizi ilgilendirmiyor sanırım pek.Mühendisler olmadan tekerleğin icadında kalırdık avcılıkla geçinmeye devam ederdik. Eğitimciler olmadan toplum düzeni olmazdı. Avukatlar olmadan hukuk düzeni olmazdı. Günümüz medeniyeti sadece tıpla biraz zor kurulurdu (nah kurulurdu demiyom) dolayısıyla saydığım ve sayamadığım tüm bu bilimler olmaksızın da medeni insan diye bişey olmazdı. Hiçbir meslek birbirinden üstün değil hepsi ayrı ayrı kıymetli ve gerekli. Kısacası mühendisleri kimselere yedirmem ben romalılar
Şuna dümdüz doktor koca zaafım var desene hacı, eyvallah allah gönlüne göre versin der geçerdik. Yok onlarsız insan olmaz bilmem neGene olurdu insan nolacak, en fazla hastalıktan daha çok ölürdük zibil gibi üreyip duruyoruz kökümüze kıran girmezdi.
mühendis demeye nasıl utanır yaKızlar merhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Benim bir arkadaşım var okuldan, kendisi doktor yani. Bir süre önce mühendis sevgilisiyle evlenme kararı aldı, teklif aldı. Çok mutlu görünüyor. Ama annesi hiç razı değil.
İlla damadı doktor olacakmış, diyordu önce. Şimdi ise diyor ki “sen bu evi, kardeşini ve beni geçindirmek varken, neden kocanın evini geçindiresin?”
Annesi yalnız bu arada, baba vefat etmiş. Ama kendi başına da maaşı, arabası, evi olan bir kadın.
İstemeye gelelim diyor sevgilisi artık, ancak anne diyor ki “benim asla rızam yok, git nerde evleniyorsan evlen. Ben soranlara damadım mühendis demeye utanırım. Bu eve gelmesinler sakın. Evlenirsen de ben yokum.” Bildiğin kaçarak evlen demek istiyor herhalde
Bugün arkadaşımın sevgiliyle tanıştık. Çok nazik, çok efendi bir çocuk bence. Ayrıca çok iyi bir sıralamayla Hacettepe bilgisayar mezunu olmuş, şu an arkadaşım kadar da para kazanıyor zaten. Ama annenin derdini anlayamıyoruz. Çok çıkmaza girdik arkadaşım her gün ağlıyor. Nolur bize bir çıkış yolu gösterin
Bir de doktorlarin mütevazi olanı vardır ki; ne üzerine basa basa bunu her defasinda dile getirirler ne de "güzellik"egosunun okşanmasına ihtiyaç duyarlar.Eşim bilgisayar mühendisi ve o dönemde tıp fakülteleri ile eş değerdi hatta bazi tip fakültelerinden bile yüksekti puanı ama, o mühendis olmayı seçti .Yani zeka işi değil tercih meselesi.Tıp okuyan insanlar ve ailelerinde inanılmaz bir ego oluyor sebebini bir türlü anlayamadım .Başka meslek grubunda rastlamadım böyle bir şey.
Yazmim yazmim diyorsanız yazmayın madem.Siz orada bir kere kocasından sevgilisi için boşanmış demediniz. Belki de sevgilisini bulunca kocasından boşandı dediniz. Niye şimdi burda lafı çeviriyorsunuz. Sizin yaptığınız iftiraya girer.Ya yok böyle bişi ya yazmım yazmım diyorum ... Aynısını banada yaptılar gelmiş konuma sen o kadına niye boşanmış ablası gibi duruyor diyorsun!!!! Bu dediği kadında 3 yaşındaki çocuğunu kendinden 7 yaş küçük yakışıklı sevgili buldu diye bırakan kocsdındands boşanan kadın!!!! Koruduğu kişi böyle kadın olduğuna göre..... Neyse birşry demim
Nolmuş ben kaçırdım kim genç sevgili bulmuşYazmim yazmim diyorsanız yazmayın madem.Siz orada bir kere kocasından sevgilisi için boşanmış demediniz. Belki de sevgilisini bulunca kocasından boşandı dediniz. Niye şimdi burda lafı çeviriyorsunuz. Sizin yaptığınız iftiraya girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?