- 6 Mart 2013
- 255
- 289
- 36
-
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Hımm, o zaman antibiyotik gerekebilir çünkü dışkı ile temas eden lezyonların az da olsa enfekte olma riski var, bu durumda antibiyotik kullanmak faydalı olabilir. Gidip aile hekiminden veya yakın bir acilden rica edebilirsiniz bunun için. Veya sizde varsa antibiyotikli bir kremi o bölgeye sürebilirsiniz önlem olarak.Evet cogunlukla orda zaten
Herkes doktorlardan şikayet etmişte merak etmeyin demek için geldim.
5 10 seneye ülkede o 'beğenmediğiniz doktorları ' bile bulamayacaksınız çünkü hepsi gitmeyi düşünüyor . O yüzden biraz daha sabırlı olursanız sorun çözülecek .
Cok tskr ederim cok bilgilisiniz evet bugun antibiyotik verdi doktor onu kullanmalimiyim yani ❤Hımm, o zaman antibiyotik gerekebilir çünkü dışkı ile temas eden lezyonların az da olsa enfekte olma riski var, bu durumda antibiyotik kullanmak faydalı olabilir. Gidip aile hekiminden veya yakın bir acilden rica edebilirsiniz bunun için. Veya sizde varsa antibiyotikli bir kremi o bölgeye sürebilirsiniz önlem olarak.
Cok gecmis olsun canim cok haklisin yarin gidecegim insallahPratisyen hekimler uzman doktor gibi bilgi sahibi değiller. Bir tanesine (çocuk şu çiçeği belli yani ben anladım) allerji dedi gönderdi. Geçen günde kızımı götürdüm bişey yok dedi gönderdi. Çocuk çok ciddi sinüzit olmuş. Uzmana göstermekte fayda var
Vay kuzum bnim onunla geçmiş olsun canımAynısı bu yaz yeğenime oldu.Aylarca çare bulamadık.Uyuz mu demediler ,şeker mi demediler neler neler.Ancak daha sonra kendiliğinden geçti.İlginç bir hastalık.Umarım biran şifa bulursunuz
Kendim doktorum . ne sekilde okudum ne sekilde calısıyoruz cok iyi biliyorum.Ya hu acayip duyar kasiyorsunuz gerçekten.Doktorlar elestirilemez mi ? Nedir bu körü körüne savunmaniz ben anlamiyorum nasıl bir şey yaşadınız da böyle yapıyorsunuz .
Her meslekte işini yapan ve yapamayan ya da yapmayan var.Doktor olmasi durumu değiştirmiyor.
Kendim doktorum . ne sekilde okudum ne sekilde calısıyoruz cok iyi biliyorum.
halkımız insandan , insanlık dışı bir performans bekliyor . beklemeye devam edin .
Bu bir bahane olamaz ama değil mi ? Kimse özel hastanedeki gibi yağlanip ballanmak istemiyor ama yapacağı basit bir muayene onu da yapmıyorsa bu duruma ne denir artık bilemiyorum.
Ben yazmıştım sana canım.Meraba kizlar konu acmiştim El ayak agiz hastalığı belki bilenler vardir
Kizim el ayak hastaligi geciriyor bugun saglik ocagina gittim kizimin durumu iyiye gidiyo ama yaralar artmaya basladi korkuttu bni
+hocam cocugum el ayak hastaligina yakalandi bu ilaclari veriyorum vs vs bn konuşuyorum sorum bitti
- (oturdugu yerden kalkmadan(hmm ac kolunu bakim.
+ hocam isterseniz buraya oturtiyim dedim kalktı şükür bakti
-hmmm hmmm al bunları kullan
Yahu bogazi agriyo bi bak nolcak atesi yok cocugun ates 38 diyo kisik sesle kafayi yedim
Sorularıma cvp bile vermedi
Kizimin yaralari artiyo kizlar ama ates bitti sukur dun bugun isahi biraz daha iyi bu iyiye işaretmi bilgisi olanlar yarfin etsin lutfen❤
Evet o doktor ve hastasına bakmak zorunda ama günde bilmem kaç tane hasta geldiği için ister istemez pert oluyorlar. Bahane değil sadece gerçekçi olmaya çalışıyorum. Ciddi bir şey olsa zaten daha sıkı bir şekilde ilgilenirlerdi zaten.
Evet kullanmanız iyi olur. Rica ederim, çok geçmiş olsun :)Cok tskr ederim cok bilgilisiniz evet bugun antibiyotik verdi doktor onu kullanmalimiyim yani ❤
tekrar gecmis olsun.. bi kac bisey daha soyleyeyim bu balisici bir hastalik buyuklere gecmiyor ama cocuktan cocuga geciyor cocuklara yaklastirmayin biz devlete goturmek zorunda kalmistik cocuklari orda bir cocukta vardi tabi ilk defa gordum cocugun her tarafi kizarmisti benek benek benim cocuklara bulasacagi aklimin ucundan gecmemisti annesinin kucaginda kucucuk bir bebekti cunku eve geldik akabinde bizim cocuklarda basladi cok da yakin degildik halbuki aramizda iki sira insan vardi.. bir digeri cocugu banyo yaptirirken kese yapmayin ufaktan da olsa surtunmeyle tum vucuda yayılıyor.. dedigim gibi fazla disari cikarmayin dr a gidince de girer girmez belirtin steril ediyorlar odayi falan.. antibiyotik vermedi drumuz dogumdan beri gittigimiz dr du kendisi gececek dedi antibiyotik ise yaramaz demisti ...evet gececk ama zorlu geciyorEvet yarın insallah gidecegim canim sagolasin
Ay neredeymiş o doktor? İsmi ne hangi hastane?ılgılı doktor onemlı bızım doktorumuz 2 taneydı bırı dogum yaptıgım gun ılk muayenesını yapan doktoruydu dıgerıde yedekte ne olur ne olmaz dıye yınen memnun oldugumuz bırıydı
ılk doktoru emeklı oldu ıkıncıye devam ettık
adam okadar ılgılı kı basıt bır soguk algınlıgında bıle corba tarıfıne kadar verıyormaymunlu steteskobu renklı renklı dagıttıgı balonlarıyla cocukları kendıne hayran bırakıyor komık gozluklerı var cocuklara sempatık gorunmek ıcın sanırım. kızım her sedyeye oturdugunda doktorla şakalasmaktan gulme krızıne gırıyor arada doktor amcayı ozledım doktor bey nerde dıyor dusunun oyle sevıyor
boyle bır doktor bulun bence mutlaka kendınıze acıl bır durum oldugunda gece aramaktan cekınmeyecegınız ıletısımı kurabılecegınız sızde telefonu bulunabılecek bır cocuk doktoru cok onemlı. cocuklar buyurken cok hastalıklar gecırıyorlar cunku.
ozaman ıcınız rahat eder . ben sızın yerınızde olsam o doktoru bulana kadar gezerdım. bu hastalıgı arastırdım ılk konunuzu okudugumda bol dınlenmesı gerekmıs yapılacak pek bırsey yokmus . belkı ondan onemsemıs olabılır ama tavrı cok yanlıs rahatlatması bılgı vermesı gerek sonucta sız doktor degılsınız cocugunuz acı cekıyot ve endıselısınız
tekrar gecmıs olsun