Doktor konuşmadı bile

Zaten ben sağlık ocaklarında ise yarar tek bi tane doktor görmedim. Bu ara da benim kızımda geçirmişti bu hastalığı sadece yaralarının üzerine ... diye bi krem vardı onları süre bilirsin. Biz o kremle gecirdik

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet cogunlukla orda zaten
Hımm, o zaman antibiyotik gerekebilir çünkü dışkı ile temas eden lezyonların az da olsa enfekte olma riski var, bu durumda antibiyotik kullanmak faydalı olabilir. Gidip aile hekiminden veya yakın bir acilden rica edebilirsiniz bunun için. Veya sizde varsa antibiyotikli bir kremi o bölgeye sürebilirsiniz önlem olarak.

Pratisyen hekimler uzman doktor gibi bilgi sahibi değiller. Bir tanesine (çocuk şu çiçeği belli yani ben anladım) allerji dedi gönderdi. Geçen günde kızımı götürdüm bişey yok dedi gönderdi. Çocuk çok ciddi sinüzit olmuş. Uzmana göstermekte fayda var

Herkes doktorlardan şikayet etmişte merak etmeyin demek için geldim.
5 10 seneye ülkede o 'beğenmediğiniz doktorları ' bile bulamayacaksınız çünkü hepsi gitmeyi düşünüyor . O yüzden biraz daha sabırlı olursanız sorun çözülecek .

Ya hu acayip duyar kasiyorsunuz gerçekten.Doktorlar elestirilemez mi ? Nedir bu körü körüne savunmaniz ben anlamiyorum nasıl bir şey yaşadınız da böyle yapıyorsunuz .

Her meslekte işini yapan ve yapamayan ya da yapmayan var.Doktor olmasi durumu değiştirmiyor.

Cok tskr ederim cok bilgilisiniz evet bugun antibiyotik verdi doktor onu kullanmalimiyim yani ❤

Cok gecmis olsun canim cok haklisin yarin gidecegim insallah

Kendim doktorum . ne sekilde okudum ne sekilde calısıyoruz cok iyi biliyorum.
halkımız insandan , insanlık dışı bir performans bekliyor . beklemeye devam edin .

Kendim doktorum . ne sekilde okudum ne sekilde calısıyoruz cok iyi biliyorum.
halkımız insandan , insanlık dışı bir performans bekliyor . beklemeye devam edin .

Doktor olduğunuz çok net anlaşılabiliyor zaten de :) kimse kolaylıkla okumuyor merak etmeyin ayrıca sizin çalışma şartlarınız elbet çok ağır kabul ediyorum ve de bende bu camiaya hiç uzak degilim ama bunun sorumlusu halk değil sağlık Bakanlığı'nın berbat işleyişi .

Ayrıca bu konu için diyorum ,doktordan insan dışı performans beklenmiyor .

Bu bir bahane olamaz ama değil mi ? Kimse özel hastanedeki gibi yağlanip ballanmak istemiyor ama yapacağı basit bir muayene onu da yapmıyorsa bu duruma ne denir artık bilemiyorum.

Evet o doktor ve hastasına bakmak zorunda ama günde bilmem kaç tane hasta geldiği için ister istemez pert oluyorlar. Bahane değil sadece gerçekçi olmaya çalışıyorum. Ciddi bir şey olsa zaten daha sıkı bir şekilde ilgilenirlerdi zaten.

Ben yazmıştım sana canım.
Ben almanyadayım, burdaki doktor o kadar sallamamıştı ki , el ayak olduğunu anlamamıştı bile. 3 gün sonra serum takın diye götürdüğümde, haa el ayak hastalığı dedi. Ateşi yoktu benimkinin. Sonra da ben sora sora anca karnı ağrırı öğrendim,

Doktorları bu şekilde çalıştırmaya mahkum eden tamamen sistem.Cogu kişi bu mesleğin her türlü zorluğunu bile bile bu mesleği seçti .Şimdi şu durumda hepimiz insanız ,hepimizin mesleği haricinde özel hayatı var her gün aynı olamayız ,her kişiye mavi boncuk dagitamayiz, bana göre insanlara her zaman güler yüzlü hizmet sunmak zorunda da degiliz ama endişeli bir anneyi de bilgilendirmek zor degil .Doktorlara göre basit bir rahatsızlıktir ama bu rahatsızlık hakkında ufak bir şey dahi bilmeyen birine ciddi gelebilir .

Yoksa kesinlikle doktor düşmanı değilim olmam söz konusu bile değil .

Evet yarın insallah gidecegim canim sagolasin
tekrar gecmis olsun.. bi kac bisey daha soyleyeyim bu balisici bir hastalik buyuklere gecmiyor ama cocuktan cocuga geciyor cocuklara yaklastirmayin biz devlete goturmek zorunda kalmistik cocuklari orda bir cocukta vardi tabi ilk defa gordum cocugun her tarafi kizarmisti benek benek benim cocuklara bulasacagi aklimin ucundan gecmemisti annesinin kucaginda kucucuk bir bebekti cunku eve geldik akabinde bizim cocuklarda basladi cok da yakin degildik halbuki aramizda iki sira insan vardi.. bir digeri cocugu banyo yaptirirken kese yapmayin ufaktan da olsa surtunmeyle tum vucuda yayılıyor.. dedigim gibi fazla disari cikarmayin dr a gidince de girer girmez belirtin steril ediyorlar odayi falan.. antibiyotik vermedi drumuz dogumdan beri gittigimiz dr du kendisi gececek dedi antibiyotik ise yaramaz demisti ...evet gececk ama zorlu geciyor

Çocuk Dr una gösterin en iyisi.
Ben de oğlumu götürdüğumde boğazına bile bakmadan antibiyotik yazmıştı.

Onu geçtim hapşırdi diye, mikrop bulastiriyorsunuz çıkın odamdan demişti.
Her yere şikayet ettim, ama hiçbirsey olduğunu sanmıyorum.
Allah'ın dan bulsun böyleleri.

Sizde mutlaka bir çocuk Dr una gösterin tekrar.
Geçmiş olsun.

Bu doktorların çoğu anne babadan terbiye ve görgü kuralları edinememiş galiba:/ istisnalarını tenzih ederim.
21 gün önce sebebi bana açıklanmadan sezeryana alındım. Erken doğum oldu. O kadar endişelendim ki defalarca sormama rağmen akşama kadar müşahade altında tutulduğum hastanede biri de lütfedip bir açıklamada bulunmadı. Sonraki günlerdeki kontroller esnasında da selamsız sabahsız insanın yüzüne bakmadan kontrol edip gitti görgüsüzler.
Konu sahibi; keşke yüzüne sağlam bi böğürseydiniz insan müsveddesi doktorun. Çok kızdım

Bu hastalığın zaten çözümü yok ki önce ateş sonra döküntüler sadece hafifletsin kaşınmasın diye krem falan verilir ağzında ds yara olduğı için boğaz ağrısı sebebidir ya bu gözler doktor çocuğun boğazına baktı da çocuk öğürdü diye az kalsın çocuğumu öldürecekti boğacaktı diye şikayet edeni de gördü herkesin beklentisi farklı bilemiyorum yani. İnanın bi doktorun hayatını yakından görseniz ailelerine kendi çocuklarına bile halleri kalmıyor günde kaç imsam muayene ediyo kendisine hasta yakınına da açıklama yapıyor ve gelen herkes hasta herkes en önemli kendi hastalığı kendisi gibi ilgi bekliyor dışardan görünenle içerden yaşanan aynı şeyler değil malesef oturduğu yerden para kazanıyo diye bakılıyorda

Ay neredeymiş o doktor? İsmi ne hangi hastane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…