Doktor konuşmadı bile

ılgılı doktor onemlı bızım doktorumuz 2 taneydı bırı dogum yaptıgım gun ılk muayenesını yapan doktoruydu dıgerıde yedekte ne olur ne olmaz dıye yınen memnun oldugumuz bırıydı
ılk doktoru emeklı oldu ıkıncıye devam ettık
adam okadar ılgılı kı basıt bır soguk algınlıgında bıle corba tarıfıne kadar verıyor :KK70: maymunlu steteskobu renklı renklı dagıttıgı balonlarıyla cocukları kendıne hayran bırakıyor komık gozluklerı var cocuklara sempatık gorunmek ıcın sanırım. kızım her sedyeye oturdugunda doktorla şakalasmaktan gulme krızıne gırıyor arada doktor amcayı ozledım doktor bey nerde dıyor dusunun oyle sevıyor

boyle bır doktor bulun bence mutlaka kendınıze acıl bır durum oldugunda gece aramaktan cekınmeyecegınız ıletısımı kurabılecegınız sızde telefonu bulunabılecek bır cocuk doktoru cok onemlı. cocuklar buyurken cok hastalıklar gecırıyorlar cunku.

ozaman ıcınız rahat eder . ben sızın yerınızde olsam o doktoru bulana kadar gezerdım. bu hastalıgı arastırdım ılk konunuzu okudugumda bol dınlenmesı gerekmıs yapılacak pek bırsey yokmus . belkı ondan onemsemıs olabılır ama tavrı cok yanlıs rahatlatması bılgı vermesı gerek sonucta sız doktor degılsınız cocugunuz acı cekıyot ve endıselısınız

tekrar gecmıs olsun
Ah ne guzel bir doktor keske bnde oyle birine denk gelsem :KK70: odadan cikarken zor tuttum kndimi sinirden aglamamak icin 🥴😂

Sağlık ocağı, devlet hastanesi biraz böyle.. Her doktoru ilgisiz değil ama çoğu kısa kesip gönderme derdinde. Empati yapınca onlarda haklı günde kaç kişiye bakıyorlar,her hastası endişeli zaten ama süreleri kısıtlı. Bir de onlarda insan belki kendi sorunları vardı o gün bu yüzden mutsuz ve ilgisizdi.
Böyle herşeyi açıklasın, beni teselli etsin, endişelerimi azaltmamda terapi etkisi olsun vs istekleriniz varsa en iyi çözüm özel muayenehaneler. Benim çocukluğumda doktorum öyleydi hala hatırlarım doktorumu rahmetli..
Canim bn zaten onlarim insanligina yorgunluguna vs bisey demiyorum ama bn ilcede yasiyorum hastasi tas catlasa gunde 5 _6 kisi dir her gittigimfe hastane bom bos oluyo yogun olsa bile aldiklari paranin hakkini vermeliler hepimuzin sıkıntısı var işimize yansitiyoz mu hayir

sağlık ocağındaki doktorundan memnun olan görmedim. konu hakkında bilgisi bile olmayabilir. üniversite hastanesine filan gitmek lazım. orda da yüzünüze bakmazlar ama en azından tahlil tetkik muayene vs yapılır.
Ozele gidecez yarin cnm insallah . Haklisiniz

Merhaba benim kızım iki kere geçirdi bu hastalığı.Ateş düşürücü ve kaşıntıyı giderici krem hariç birşey kullanmadık.Yaklaşık 10 gün sürüyor.Bir hafta yavrum sadece süt içebilmişti.Bildiğim kadarıyla başka bir çaresi yok.
Ikikere mi gecirdi bir yerden mi bulasti acaba 😓😓

benim de çocuklarım atlatti el ayak agiz hastaligindan oglum cok agir gecirdi butun vucudu yara oldu agiz icine kadar ayak tirnaklarindan bir kaci bile dustu yaz ayiydi terledikce kasiniyordu cocuk pudra surdum hem terlemesin die hem kurutsun die cok kasinmaktan agladigi zamanlarda alerji icin bir losyon var her drun verdiği kal.. die ondan suruyordum zor oldu ama atlattik.. Allah sifa versin neler cektim cok zordu
Bnim kizim 16 aylik dili yok ki desin suram kasiniyo diye surekli agliyo :KK43:

El ayak ağız hastalığı herhangi bir tedavisi olmayan ve kendi kendine bir iki haftada geçen viral bir hastalıktır. Ateşi yükseldiğinde ateş düşürücü verin, antibiyotik verilmez çünkü bakteri kaynaklı değil.
Lezyonlar anüs çevresinde de var mı, yani poposunda?
Evet cogunlukla orda zaten :KK43:

Sağlık ocağında öyle özel muayenehane kıvamında ilgi beklemeyin. Çocuğunuzu geçmişiyle bilen bir doktorunuz olmalıydı en baştan. Maddi durum ne kadar elveriyor bilmiyorum ama her ne kadar ilgili olanları olsa da sağlık ocağı doktorunun o kadar takip edemeyeceğini biliyorum. Geçmiş olsun kızınıza, acil şifalar dilerim.
Sagolun tskrler

Benim oglum gecirdi. Ates ve bogaz agrisiyla basliyo sonra dokuntuler cikiyor. Ilaci yok sadece iyi beslenme ve kasinti ilaci o kadar. Sonrasinda tirnaklar dusebiliyor. Bizim 2 tirnak dusmustu. Gecmis olsun sizede.

El ayak ağız hastalığı hakkında mı bilgisi yok? Herkesi kendiniz gibi cahil sanmasanız keşke. Anlıyorum küçük dünyalarınızda en önemli şey sizsiniz ama bi doktor için her gün sizden 100 tane var. O doktor kaçıncıya görüyor o hastalığı. Cidden midem bulanıyo bu aymazlığa artık. 6 sene tıp okuyan binlerce hasta gören insanlara oturdugunuz yerden bi şey anlamıyo bakmadı bile diyosunuz. Size bu nedir diye patates gösterseler yarım saat inceler misiniz aynı şey bu. Bi de bak çok akıllı üniversite hastanesine git demis. El ayak ağız için. Üniversite hastaneleri ihtiyacı olan insanlar araştırılsın diye var siz tonsillit olan cocuklarınızı götürüp meşgul edin de ihtiyacı olan insanlar 5 ay sıra bulamasın diye değil
ne bu sıddet bu celal
:KK57:

Meraba kizlar konu acmiştim El ayak agiz hastalığı belki bilenler vardir
Kizim el ayak hastaligi geciriyor bugun saglik ocagina gittim kizimin durumu iyiye gidiyo ama yaralar artmaya basladi korkuttu bni :KK43:
+hocam cocugum el ayak hastaligina yakalandi bu ilaclari veriyorum vs vs bn konuşuyorum sorum bitti
- (oturdugu yerden kalkmadan(hmm ac kolunu bakim.
+ hocam isterseniz buraya oturtiyim dedim kalktı şükür bakti
-hmmm hmmm al bunları kullan
Yahu bogazi agriyo bi bak nolcak atesi yok cocugun ates 38 diyo kisik sesle kafayi yedim
Sorularıma cvp bile vermedi
Kizimin yaralari artiyo kizlar ama ates bitti sukur dun bugun isahi biraz daha iyi bu iyiye işaretmi bilgisi olanlar yarfin etsin lutfen :KK43:
Başka bir dr a görünseydin? Benim Kızım olmadı da olanlarda kendiliğinden geçti.

Aynı şeyi hekimleri oturdugu yerden işini yapmamakla ilgilenmemekle itham edenlere de söylemenizi umuyorum saygılar
maalesef her meslekte gorevını ıhmal eden yetkısını suıstımal edenler var
ınsanların hepsı mukemmel calısanların hepsı kusursuz degıl kı
babam mıde kanaması gecırdı baya agırdı hastanede yatıs verdıler
kan verılecek babama az kalsın yanlıs kan grubundan kan verıyorlardı . dusunebılıyor musunuz ?
yanlıs yapılan ıgne sonucu ölen cocuklar amelıyatlarda ınsanın mıdesınde karnında unutulan sargı bezlerı makaslar var :)
yok mu

koru korune kotu olanlarıda savunmak hangı meslekte olursa olsun etık degıl. yanlısa yanlıs demeyı bılmek lazım

Kizim el ayak hastaligi geciriyor bugun saglik ocagina gittim kizimin durumu iyiye gidiyo ama yaralar artmaya basladi korkuttu bni :KK43:
+hocam cocugum el ayak hastaligina yakalandi bu ilaclari veriyorum vs vs bn konuşuyorum sorum bitti
-hmmm hmmm al bunları kullasn
Yahu bogazi agriyo bi bak nolcak atesi yok cocugun ates 38 diyo kisik sesle kafayi yedim
Kizimin yaralari artiyo kizlar ama ates bitti sukur dun bugun isahi biraz daha iyi bu iyiye işaretmi bilgisi olanlar yarfin etsin lutfen :KK43:
Hay ben o doktorun onlari bende derim yani neden sen bise demedim kuzum tersle bak nasi bakiyo. Hastaneye gitsen kuzum

sağlık ocağındaki doktorundan memnun olan görmedim. konu hakkında bilgisi bile olmayabilir. üniversite hastanesine filan gitmek lazım. orda da yüzünüze bakmazlar ama en azından tahlil tetkik muayene vs yapılır.
Ben memnunum. Bazen o olmadiginda yerine bakan bir doktor var. Aman Allahim Allah hastalarina sabir versin.

Pazar hastalanip.pazartesi muayene oldugumda bile neden dun acile gitmedin diyo. Faranjit icin bir gun bekleyebilmem abes çünkü. Emzirdigim icin ilk doktorum hafif ilac vermisti. İlac degistirsin diye gittim yerine yine o doktor bakiyormus bugun. Baslanmis tedaviyi degistiremem acile gidip serum almaniz lazim diyor falan. Nedense bir acile yonlendirme meraki hep.

Kendi doktorumuz olmadiginda muayene olmuyorum artik. Doktorumdan memnun olmasam e nabiz sisteminden degistirirdim hemen.
Memnun olmayanlar degistirsin bence.

-hmmm hmmm al bunları kullan

İstanbuldaysaniz size devlet hastanesinde bir cocuk doktoru tavsiye edeyim.

X