ılgılı doktor onemlı bızım doktorumuz 2 taneydı bırı dogum yaptıgım gun ılk muayenesını yapan doktoruydu dıgerıde yedekte ne olur ne olmaz dıye yınen memnun oldugumuz bırıydı
ılk doktoru emeklı oldu ıkıncıye devam ettık
adam okadar ılgılı kı basıt bır soguk algınlıgında bıle corba tarıfıne kadar verıyor
maymunlu steteskobu renklı renklı dagıttıgı balonlarıyla cocukları kendıne hayran bırakıyor komık gozluklerı var cocuklara sempatık gorunmek ıcın sanırım. kızım her sedyeye oturdugunda doktorla şakalasmaktan gulme krızıne gırıyor arada doktor amcayı ozledım doktor bey nerde dıyor dusunun oyle sevıyor
boyle bır doktor bulun bence mutlaka kendınıze acıl bır durum oldugunda gece aramaktan cekınmeyecegınız ıletısımı kurabılecegınız sızde telefonu bulunabılecek bır cocuk doktoru cok onemlı. cocuklar buyurken cok hastalıklar gecırıyorlar cunku.
ozaman ıcınız rahat eder . ben sızın yerınızde olsam o doktoru bulana kadar gezerdım. bu hastalıgı arastırdım ılk konunuzu okudugumda bol dınlenmesı gerekmıs yapılacak pek bırsey yokmus . belkı ondan onemsemıs olabılır ama tavrı cok yanlıs rahatlatması bılgı vermesı gerek sonucta sız doktor degılsınız cocugunuz acı cekıyot ve endıselısınız
tekrar gecmıs olsun