Doktor konuşmadı bile

Ah ne guzel bir doktor keske bnde oyle birine denk gelsem odadan cikarken zor tuttum kndimi sinirden aglamamak icin

Canim bn zaten onlarim insanligina yorgunluguna vs bisey demiyorum ama bn ilcede yasiyorum hastasi tas catlasa gunde 5 _6 kisi dir her gittigimfe hastane bom bos oluyo yogun olsa bile aldiklari paranin hakkini vermeliler hepimuzin sıkıntısı var işimize yansitiyoz mu hayir

Ozele gidecez yarin cnm insallah . Haklisiniz

Ikikere mi gecirdi bir yerden mi bulasti acaba

Bnim kizim 16 aylik dili yok ki desin suram kasiniyo diye surekli agliyo

Evet cogunlukla orda zaten

Kesinlikle haklisiniz

Sagolun tskrler

Benim oglum gecirdi. Ates ve bogaz agrisiyla basliyo sonra dokuntuler cikiyor. Ilaci yok sadece iyi beslenme ve kasinti ilaci o kadar. Sonrasinda tirnaklar dusebiliyor. Bizim 2 tirnak dusmustu. Gecmis olsun sizede.

ne bu sıddet bu celal

Başka bir dr a görünseydin? Benim Kızım olmadı da olanlarda kendiliğinden geçti.

Aynı şeyi hekimleri oturdugu yerden işini yapmamakla ilgilenmemekle itham edenlere de söylemenizi umuyorum saygılar
maalesef her meslekte gorevını ıhmal eden yetkısını suıstımal edenler var
ınsanların hepsı mukemmel calısanların hepsı kusursuz degıl kı
babam mıde kanaması gecırdı baya agırdı hastanede yatıs verdıler
kan verılecek babama az kalsın yanlıs kan grubundan kan verıyorlardı . dusunebılıyor musunuz ?
yanlıs yapılan ıgne sonucu ölen cocuklar amelıyatlarda ınsanın mıdesınde karnında unutulan sargı bezlerı makaslar var :)
yok mu

koru korune kotu olanlarıda savunmak hangı meslekte olursa olsun etık degıl. yanlısa yanlıs demeyı bılmek lazım

Hay ben o doktorun onlari bende derim yani neden sen bise demedim kuzum tersle bak nasi bakiyo. Hastaneye gitsen kuzum

Ben memnunum. Bazen o olmadiginda yerine bakan bir doktor var. Aman Allahim Allah hastalarina sabir versin.

Pazar hastalanip.pazartesi muayene oldugumda bile neden dun acile gitmedin diyo. Faranjit icin bir gun bekleyebilmem abes çünkü. Emzirdigim icin ilk doktorum hafif ilac vermisti. İlac degistirsin diye gittim yerine yine o doktor bakiyormus bugun. Baslanmis tedaviyi degistiremem acile gidip serum almaniz lazim diyor falan. Nedense bir acile yonlendirme meraki hep.

Kendi doktorumuz olmadiginda muayene olmuyorum artik. Doktorumdan memnun olmasam e nabiz sisteminden degistirirdim hemen.
Memnun olmayanlar degistirsin bence.

İstanbuldaysaniz size devlet hastanesinde bir cocuk doktoru tavsiye edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…