- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
gazıantepde :) ozel hastanede hangı sehırdesınızAy neredeymiş o doktor? İsmi ne hangi hastane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gazıantepde :) ozel hastanede hangı sehırdesınızAy neredeymiş o doktor? İsmi ne hangi hastane?
Sizin bu hastalık hakkında bilginiz varmı döküntüler oluşur bu hastalık viral tedavisi yok çekecek ve bitecek ateşini kaşıntısını hafifletmektir amaç ayrıca boğazında da yara çıkar ağzında da yara çıkar spesifiktir bunlar vücudundaki bi yarayı görmesi yeterli doktorun boğazına da bu yüzdn bakmamıştırBu bir bahane olamaz ama değil mi ? Kimse özel hastanedeki gibi yağlanip ballanmak istemiyor ama yapacağı basit bir muayene onu da yapmıyorsa bu duruma ne denir artık bilemiyorum.
Doktorluk zor ve bir o kadar da bence kutsal bir meslek, hayat kurtarılıyor ötesi var mı..Bu hastalığın zaten çözümü yok ki önce ateş sonra döküntüler sadece hafifletsin kaşınmasın diye krem falan verilir ağzında ds yara olduğı için boğaz ağrısı sebebidir ya bu gözler doktor çocuğun boğazına baktı da çocuk öğürdü diye az kalsın çocuğumu öldürecekti boğacaktı diye şikayet edeni de gördü herkesin beklentisi farklı bilemiyorum yani. İnanın bi doktorun hayatını yakından görseniz ailelerine kendi çocuklarına bile halleri kalmıyor günde kaç imsam muayene ediyo kendisine hasta yakınına da açıklama yapıyor ve gelen herkes hasta herkes en önemli kendi hastalığı kendisi gibi ilgi bekliyor dışardan görünenle içerden yaşanan aynı şeyler değil malesef oturduğu yerden para kazanıyo diye bakılıyorda
Bu hastalığın çözümü yok çekecek bitecek ağzında da döküntüler olduğu in boğaz ağrısı olarak düşünmüş olabilirsiniz önce bi kaç gün düşmeyen ateş sonrada ateş düşer döküntüler olur kendiliğinden geçer sadece döküntülerin kaşınmasına engel olmaktır amaç krem falan verilirOzele gidecez yarin cnm insallah . Haklisiniz
Evet Gaziantepe gelemeyiz istanbul, kadiköy.gazıantepde :) ozel hastanede hangı sehırdesınız
2 hafta surmedi bile. Hatta 3. Gun ates dustu sonra sadece dokuntuler vardi. Kasinti onletici krem iyi geldi. Pek kasimadi bile. Hepsi bittikten 1 hafta sonra ayak bas tirnaklarinin ikiside dustu. Sonra yenileri cikiyor zatenKac gunde gecti sizinkisi
Dışarıdan baktığınız ne kadar belli ya acilde beni socak basıyor diye geleni gördüm yada bigün birisi ölüyordu ama cidden ölüyordu doktorlar onunla ilgileniyor diye karısının başı ağrıyan bi adam doktora saldırmaya kalktı ben önce geldim benimle ilgileneceksin diye doktor ufak tefek birisi olsa vurmaya da kalkacaktı belki de allah dan doktor iri yarıydı kendine göre herkes en değerli önce benle ilgilensin. Ya bugün şişman ama bildiğiniz anne baba da 100 kilonun üzerinde bi aile gördüm 1 yaş civarı çocuklaro var gelişimi belki normalindr üzerinde dir getirmişler bu çocuk küçük kilolu değil diye günde kaç değişik insan kaç saçma sebeple geliyor bir görseniz hepsi de ekstra ilgi alaka bekliyor söylediğim gibi dışarıdan bakmakla içinde yaşamak aynı şey değil. Bi hasta öldüğünde psikolojik olarak ne kadar etkileniliyor yada birine eksik birşey mi yaptım diye ne kadar vicdan yapanları gördüm önemli yada tedavi edilecek birşey olsaydı doktorda eminim daha ilgili davranırdı ama oturup tıbbi yönünü anlatmasını bekliyor bazı hastalar adamlardan öğretmenlik yapmasını bekliyor herkesi kendiniz gibi görmeyin siz bekli çok dikkatli özenli davranıyorsunuz doktora biraz içimi ferahlatsa ne olur diyorsunuz ama neleri soran tıbbi köküne inmesini bekleyen adamın 10 yulda öğrendiğini iki kelimeyle anlatmasını isteyenler bile varDoktorluk zor ve bir o kadar da bence kutsal bir meslek, hayat kurtarılıyor ötesi var mı..
Ama gelen hasta giden hasta demek kadar da saçma bişey olabilir mi.
Kusura bakmayın da tıbbi seçerken eğlence mekanında dj lik yapmayacağını biliyordur herhalde bu insanlar...
Ayrıca inanın bir çok insanın ailesine eşine çocuğuna vakti kalmıyor, bazı insanlar ( Dr lari asla genellemiyorum, cok cok iyileri de var )
yaptıkları isi hayır yapıyorlarmış havasında, lutfederek yapıyorlar.
Sanarsin ki zorla okuttun da, silah zoruyla mesleğini yaptırıyorsun...
Cok korkunc ya rabbim sifa versin tum çocuklara cok tskr ederim insallah bizde cabuk atlatiriz 2 gun atesi oldu 3. Gunu bitti bugun 4. Gunu ve kalcasindakiler kurur gibi olmus2 hafta surmedi bile. Hatta 3. Gun ates dustu sonra sadece dokuntuler vardi. Kasinti onletici krem iyi geldi. Pek kasimadi bile. Hepsi bittikten 1 hafta sonra ayak bas tirnaklarinin ikiside dustu. Sonra yenileri cikiyor zaten
Ben doktorun bana psikologluk yapmasını beklemem.Dışarıdan baktığınız ne kadar belli ya acilde beni socak basıyor diye geleni gördüm yada bigün birisi ölüyordu ama cidden ölüyordu doktorlar onunla ilgileniyor diye karısının başı ağrıyan bi adam doktora saldırmaya kalktı ben önce geldim benimle ilgileneceksin diye doktor ufak tefek birisi olsa vurmaya da kalkacaktı belki de allah dan doktor iri yarıydı kendine göre herkes en değerli önce benle ilgilensin. Ya bugün şişman ama bildiğiniz anne baba da 100 kilonun üzerinde bi aile gördüm 1 yaş civarı çocuklaro var gelişimi belki normalindr üzerinde dir getirmişler bu çocuk küçük kilolu değil diye günde kaç değişik insan kaç saçma sebeple geliyor bir görseniz hepsi de ekstra ilgi alaka bekliyor söylediğim gibi dışarıdan bakmakla içinde yaşamak aynı şey değil. Bi hasta öldüğünde psikolojik olarak ne kadar etkileniliyor yada birine eksik birşey mi yaptım diye ne kadar vicdan yapanları gördüm önemli yada tedavi edilecek birşey olsaydı doktorda eminim daha ilgili davranırdı ama oturup tıbbi yönünü anlatmasını bekliyor bazı hastalar adamlardan öğretmenlik yapmasını bekliyor herkesi kendiniz gibi görmeyin siz bekli çok dikkatli özenli davranıyorsunuz doktora biraz içimi ferahlatsa ne olur diyorsunuz ama neleri soran tıbbi köküne inmesini bekleyen adamın 10 yulda öğrendiğini iki kelimeyle anlatmasını isteyenler bile var
Bunu bilmiyordum esime söyleyip degistrecegim insallah tsjr ederimGeçmiş olsun
E nabız dan aile hekimini değiştir derim
Cok guzel konuştunuzDoktorluk zor ve bir o kadar da bence kutsal bir meslek, hayat kurtarılıyor ötesi var mı..
Ama gelen hasta giden hasta demek kadar da saçma bişey olabilir mi.
Kusura bakmayın da tıbbi seçerken eğlence mekanında dj lik yapmayacağını biliyordur herhalde bu insanlar...
Ayrıca inanın bir çok insanın ailesine eşine çocuğuna vakti kalmıyor, bazı insanlar ( Dr lari asla genellemiyorum, cok cok iyileri de var )
yaptıkları isi hayır yapıyorlarmış havasında, lutfederek yapıyorlar.
Sanarsin ki zorla okuttun da, silah zoruyla mesleğini yaptırıyorsun...
Asistan 36 saat kalmış hastanede hasta giriyo odaya kız diyo ki teyze bekle ben bi wc ye gidip geleyim teyxe diyo dur şuna bak ondan sonra git ne var sanki 10 dakika sonra gitsen diye söylenmeye başlıyo ya bu kız sabah kadar da akşama kadar o hastanede kalmış wc ye gitmeye izin istiyo üstüne hasta söyleniyo millet zannediyo ki bu doktorlar bütün gün boş boş oturup işte 3 5 hasta bakıyo onla da bakmak istemiyo ilgilenmiyo şartları görseler kazandıkları emeklerinin 10 da biri değilKendim doktorum . ne sekilde okudum ne sekilde calısıyoruz cok iyi biliyorum.
halkımız insandan , insanlık dışı bir performans bekliyor . beklemeye devam edin .
Ilcede yasiyorum neredeyse her gittigim de hastabe bom bos en yaygin hastalık zamaninda bile tas catlasa en fazla 7-8 hasta vardır kucuk memleket rahatliktan yspiyi gibi sehirde boyle rahat olamazBu hastalığın zaten çözümü yok ki önce ateş sonra döküntüler sadece hafifletsin kaşınmasın diye krem falan verilir ağzında ds yara olduğı için boğaz ağrısı sebebidir ya bu gözler doktor çocuğun boğazına baktı da çocuk öğürdü diye az kalsın çocuğumu öldürecekti boğacaktı diye şikayet edeni de gördü herkesin beklentisi farklı bilemiyorum yani. İnanın bi doktorun hayatını yakından görseniz ailelerine kendi çocuklarına bile halleri kalmıyor günde kaç imsam muayene ediyo kendisine hasta yakınına da açıklama yapıyor ve gelen herkes hasta herkes en önemli kendi hastalığı kendisi gibi ilgi bekliyor dışardan görünenle içerden yaşanan aynı şeyler değil malesef oturduğu yerden para kazanıyo diye bakılıyorda
Ulkede insanlar gerçekten son yıllarda inanılmaz bencillesti bu tamamen onun sonucu .Asistan 36 saat kalmış hastanede hasta giriyo odaya kız diyo ki teyze bekle ben bi wc ye gidip geleyim teyxe diyo dur şuna bak ondan sonra git ne var sanki 10 dakika sonra gitsen diye söylenmeye başlıyo ya bu kız sabah kadar da akşama kadar o hastanede kalmış wc ye gitmeye izin istiyo üstüne hasta söyleniyo millet zannediyo ki bu doktorlar bütün gün boş boş oturup işte 3 5 hasta bakıyo onla da bakmak istemiyo ilgilenmiyo şartları görseler kazandıkları emeklerinin 10 da biri değil
Canim bnim ya cok geçmiş olsun gule gule buyut bebegini ama kisiye gore muamele yapiyorlar adalet yok bu ülkede indan insani küçümser olmus .Bu doktorların çoğu anne babadan terbiye ve görgü kuralları edinememiş galiba:/ istisnalarını tenzih ederim.
21 gün önce sebebi bana açıklanmadan sezeryana alındım. Erken doğum oldu. O kadar endişelendim ki defalarca sormama rağmen akşama kadar müşahade altında tutulduğum hastanede biri de lütfedip bir açıklamada bulunmadı. Sonraki günlerdeki kontroller esnasında da selamsız sabahsız insanın yüzüne bakmadan kontrol edip gitti görgüsüzler.
Konu sahibi; keşke yüzüne sağlam bi böğürseydiniz insan müsveddesi doktorun. Çok kızdım
Cok tskr ederim bugun 4. Gun du yarin 5 olcak ve son 5 gun kalacak insallshYorumları okumadan yazıyorum, hastalığın seyri o şekilde.
3 gün ateş, yaralar çıkar ve sonra 9 10.günde söner.
İlaçlı bir tedavisi yok, kendi kendine geçecektir.