Doktor Civanıım ??

alıntı yapamadım ama
bakın aslında sorunuzun cevabı bana yazdığınız yanıtınızın içinde saklı,
madem öyle otomatik bir algı yok aşık olmak bir yana ısınamadığınız biriyle bir ömür geçirme niyetiyle yola çıkmak... bilemiyorum :KK43:
elbette ki fiziksel tutkuların olduğu alev alev bir aşktan bahsetmiyoruz, aşkın da bir mantığı olduğuna inanırım. zaten bana göre aşk önce bir insanı itici bulmamakla başlar, sonra her dakika onu düşünmek ve eksikliğini hissetmekle sürer, aşk ve sevgi nispetinde kusurlarını görmemekle devam eder. kavgasını tartışmasını bile seversiniz. bir hareketinden bir bakışından başınız döner içiniz titrer başlarda... :) şahsen ben eşime böyle aşık oldum çok da küçük değildim 25 yaşındaydım. şimdi 6 yıldır hayatımda o baş dönmeleri olmasa da diğer konular baki... bazen kalabalık içinde görünce yine yüreğim hop eder:KK48:

şahsi fikrim "acaba bigün aşık olur muyum" fikriyle evlilik yoluna girmek çok ciddi risk. evlenince tahammülün azaldığı noktalar oluyor, insanoğlu nankör "24 saatimiz birlikte geçer mi acaba?" diye hayaller kurduğunuz insan evlendikten sonra çantada keklik oluyor :) hiç ummadığınız tartışmalar yaşıyorsunuz ve bunun üstesinden sevgiyle geliyorsunuz.
bu kumarı oynamazdım ben olsam.
ama tabii ki kişilikler yaşantılar farklıdır ben kendi bakışımdan fikir verdim size...

Ben esimle ilk tanistigimda ona degil baskasina asiktim, ama zaman denen sey oyle bisey ki asla unutmam dedigimi unutturdu ve asla olamam derken yeniden asik oldum.
Ask olmadan evlilik olmaz benim icin, ama ilk goruste aska da inanmiyorum, biraz zamana birakin, belki bikac ay sonra duygulariniz cok farkli olacak.

Bakalım artık, bende iyice tanıdıkca duygularım artar belki. Artar ise devam, baktım iyice azalıyor o zaman noktalarım artık. Denemekten zarar gelmez heralde, belki sonu buyuk mutluluk olur.

Canım Doktorlardan uzak dur denilince uzak durulmuyor,kısmettir,eşim doktor Harikalar Dünyası;
Yani Allah onu sanki özel yaratmış;
sanki Dünyada ondan başka biri yok;
İnsancıl,Şefkatlı,ileri görüşlü,bakımlı.
sadakkatlı, yani yazamacağım yüzlerce sıfat var;
Belki eşi doktor olanlar acı çekmiş olabilirler.
bu Şans işidir,

ilişkinizin boyutunu bilmiyorum ama el ele tutuştuğunuzda birşey hissetmiyorsanız, görünce ona dokunmak için can atmıyorsanız, kendinizi onunlayken hayal etmiyorsanız ayrılın. bunlar yokken ilişki nasıl olur bilemiyorum yani. çekilmez.
Bu arada kullanıcı adınız da :KK48:

alıntı yapamadım ama
bakın aslında sorunuzun cevabı bana yazdığınız yanıtınızın içinde saklı,
madem öyle otomatik bir algı yok aşık olmak bir yana ısınamadığınız biriyle bir ömür geçirme niyetiyle yola çıkmak... bilemiyorum :KK43:
elbette ki fiziksel tutkuların olduğu alev alev bir aşktan bahsetmiyoruz, aşkın da bir mantığı olduğuna inanırım. zaten bana göre aşk önce bir insanı itici bulmamakla başlar, sonra her dakika onu düşünmek ve eksikliğini hissetmekle sürer, aşk ve sevgi nispetinde kusurlarını görmemekle devam eder. kavgasını tartışmasını bile seversiniz. bir hareketinden bir bakışından başınız döner içiniz titrer başlarda... :) şahsen ben eşime böyle aşık oldum çok da küçük değildim 25 yaşındaydım. şimdi 6 yıldır hayatımda o baş dönmeleri olmasa da diğer konular baki... bazen kalabalık içinde görünce yine yüreğim hop eder:KK48:

şahsi fikrim "acaba bigün aşık olur muyum" fikriyle evlilik yoluna girmek çok ciddi risk. evlenince tahammülün azaldığı noktalar oluyor, insanoğlu nankör "24 saatimiz birlikte geçer mi acaba?" diye hayaller kurduğunuz insan evlendikten sonra çantada keklik oluyor :) hiç ummadığınız tartışmalar yaşıyorsunuz ve bunun üstesinden sevgiyle geliyorsunuz.
bu kumarı oynamazdım ben olsam.
ama tabii ki kişilikler yaşantılar farklıdır ben kendi bakışımdan fikir verdim size...

Daha önce hayatıma girip içimi titretenler hep canımı yaktı, hatta başıma ne geldiyse onlardan geldi. Bu yüzden kafam karışık, biri tarafından böyle el üstünde tutuluyorken sırf heyecanlanmıyorum diye köşeye atmakta istemiyorum. Ha tahammülsüzlük yok bende, seviyor gibiyim, hoşuma gittiği kesin. Yokken özlüyorum da bazen, ama o hissettiğim heyecan duygusunuda özlüyorum.
Hastanede gördüğüm zaman titriyodum mesela, konuşamıyodum utançtan. Şimdi o üzerime düşünce böyle oldu.
Bilemedim, bi şans vermek istiyorum, en azından denemeden bilemem, belki çok mutlu olurum ilerleyen zamanda, yok mutsuz olur duygularımda azalırsa o zaman noktalarım..

ilişkinizin boyutunu bilmiyorum ama el ele tutuştuğunuzda birşey hissetmiyorsanız, görünce ona dokunmak için can atmıyorsanız, kendinizi onunlayken hayal etmiyorsanız ayrılın. bunlar yokken ilişki nasıl olur bilemiyorum yani. çekilmez.
Bu arada kullanıcı adınız da :KK48:

Konu bununla ilgili olunca aklıma bundan başka birşey gelmedi çok ironik oldu farkındayım :KK53:
Dokunmak için can atmıyorum,elimi tuttuğunda heyecanlanmıyorum ama hoşuma gidiyor. Hayal ediyorum, hatta aynı evin içinde düşününce, birlikte uzanıp film izledigimizi falan dusununce mutlu oluyorum. Ama içimde titresin istiyorum, çok şey istiyorum belamı arıyorum heralde :KK53:

geçmişe dair kötü düşüncelerin sizi etkilemesine izin vermeyin hepimiz yaşadık bunları:KK43:

yanlış insanlara denk gelmek herkesin başına gelir önemli olan kaderimiz olmasınlar siz de kurtulmuşsunuz çok şükür...

aşka dair düşüncelerinizde geçmişteki yanlış insanlardan etkilenip aşkı onlarla bağdaştırma gibi bir düşünce uyanmıyordur umarım:KK17:

hakkınıza hayırlısı olsun, bu konuda en doğru ve bilinçli kararı vermeniz ümidiyle:KK68:

Konu bununla ilgili olunca aklıma bundan başka birşey gelmedi çok ironik oldu farkındayım :KK53:
Dokunmak için can atmıyorum,elimi tuttuğunda heyecanlanmıyorum ama hoşuma gidiyor. Hayal ediyorum, hatta aynı evin içinde düşününce, birlikte uzanıp film izledigimizi falan dusununce mutlu oluyorum. Ama içimde titresin istiyorum, çok şey istiyorum belamı arıyorum heralde :KK53:
Ben aşkdan ziyade ten uyumuna önem veriyorum. öylesine garip birşeydir ki, dokunduğunda hem hiç olmadığın kadar heyecanlandırır, hemde yıllardır bu tene aşinaymış gibi bir his yaratır. bunu yakalamak tabi çok nadir olan bişey. hayal deyince yalnızca aynı evde ortak birşeyler yapmak olmamalı.

geçmişe dair kötü düşüncelerin sizi etkilemesine izin vermeyin hepimiz yaşadık bunları:KK43:

yanlış insanlara denk gelmek herkesin başına gelir önemli olan kaderimiz olmasınlar siz de kurtulmuşsunuz çok şükür...

aşka dair düşüncelerinizde geçmişteki yanlış insanlardan etkilenip aşkı onlarla bağdaştırma gibi bir düşünce uyanmıyordur umarım:KK17:

hakkınıza hayırlısı olsun, bu konuda en doğru ve bilinçli kararı vermeniz ümidiyle:KK68:

Birazcık bağdaştırıyorum malesef. Belkide bunlar karıştırdı böyle kafamı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, fikrinizi yorumunuzu paylastıgınız icin tesekkür ederim.

Ten uyumu mu ten çekimi mi ne denir işte o çok mühim bence..

İçin kipir kipir olmaz belki her gordugunde ama elini tuttuğunda iyi hissedersin sanki kalbine bir güç akmis gibi... Yürüyüşün dahi değisir bir anda... Kokusunu duymak için bir adim daha yaklasirsin vs..

Asik olmayi bilemiyorum ama tenine dokunmaktan hoslanmadigim bir adamla evlenmeyi zihnim almaz benim..

Herşey olması gerektiği gibi gayet düzgün gitmiş.
Seni zamanında aramasaydı veya açılmasaydı veya annen istemeseydi daha çok heyecan hissederdin :)

(Hatta o kadar düzgün gitmiş ki yazının sonunda acaba mezhep farkı mı yoksa kayınvalide mi çıkacak diye bekledim.)

Ne kadar aşik olsak da evlenince aşk boyut degistirdi. Anlasmak paylasmak aile olmak, beraber mutlu olmak, birbirimizi mutlu etmek icin cabalamak... Sizin karariniz tabi ki. Hayirlisi olsun

X