- 4 Mayıs 2023
- 74
- 32
- 8
- 25
- Konu Sahibi vibiasabina
-
Bende diyete başladım 43 gün oluyor sana önerim yemeklerden 1 saat sonra tarcınlı Türk kahvesi iç geç acıkmanı sağlar.Çıldırmak üzereyim. Yeme ataklarım durmuyor bir ileri bir geri gidip duruyorum. Ağlamaktan sürekli depresif hissetmekten bıktım. 4 5 aydır aynı süreçte iki ileri iki geri gidiyorum yok mu bunun çözümü bıktım
çok iyii helal sana vallaBende diyete başladım 43 gün oluyor sana önerim yemeklerden 1 saat sonra tarcınlı Türk kahvesi iç geç acıkmanı sağlar.
Bence sabah seni geç acıktırcak şeyler tercih et. Bende sabah yulaflı yoğurt ve 2 ceviz yedim. 126 klio ile başladım ben bu gün tartıldım 114 olmuşum. Bende günde 1.5 saat yürüyorum. Hedefim eylülde 75 kilo olmakbugün ilk öğün köfte ve tutmaç çorbaydı. akşam öğünüm de çorba ve köfte olacak.
süpersiiin bu şekilde devammmBence sabah seni geç acıktırcak şeyler tercih et. Bende sabah yulaflı yoğurt ve 2 ceviz yedim. 126 klio ile başladım ben bu gün tartıldım 114 olmuşum. Bende günde 1.5 saat yürüyorum. Hedefim eylülde 75 kilo olmak
Ben acıkınca su içiyorum.süpersiiin bu şekilde devammm
ya benim için akşam 6dan sonrası kötü oluyor yeme ataklarım o zaman başlıyor ağzım boş durmuyor resmen sen başka neler uyguluyorsun kendinde
bir şey diyim mi bende ağır yaşamlar izliyorum yedikleri yemekleri görünce daha çok canım çekiyorBen acıkınca su içiyorum.Ağır yaşamlar izliyorum iştahım kapanıyor.
Yani diyeceğim o ki kendime çok sinirli çok kızgınım ayda bir hafta diyet yapıp salıyorum toparlanmam gerek ama napacagimi bilmiyorum bu aburcuburlardan nasıl vazgecicemm
çok haklısınız dedikleriniz özellikle yoğurt üstü pekmez beni acayip cezbetti tatlı ataklarımda kullanabilirim, insan boş kalınca eli ağzı durmuyor malesef bu sorunu yeni yeni yenmeye çalışıyorum o yüzden. Tavsiyelerin için teşekkür ederimmMerhaba ataklariniz aksam başlıyorsa, eve abur cubur almamakla başlayabilirsiniz. Onların yerine findik, ceviz, hurma, kuru incir ve kuru kayısı alabilirsin. Ya da yogurt uzerine pekmez döküp yiyebilirsin. Tatli krizlerini ben boyle geçiştiriyorum. Size önerim açken market alışverişi yapmayin. Aç olunca herseyi alası geliyor insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?