doğuramıyorum :)

Bugün doktor randevum vardı gittim. Doktor önümüzdeki hafta içi için gün verdi. Yatış yapacağız hastaneye. hastaneden çıkınca yazarım..

Bugün doktor randevum vardı gittim. Doktor önümüzdeki hafta içi için gün verdi. Yatış yapacağız hastaneye. hastaneden çıkınca yazarım..
Bende 40 hatalık gelmedi küçük hanım tam 40. Hafta sabahına lekem geldi adet sancısı gbi hafif sancım vardı doktora gittim ebe baktı dedi açılma yok rahim kapalı sezeryana karar verdi sezaryenle dünyaya geldi ❤️

Bende 40 hatalık gelmedi küçük hanım tam 40. Hafta sabahına lekem geldi adet sancısı gbi hafif sancım vardı doktora gittim ebe baktı dedi açılma yok rahim kapalı sezeryana karar verdi sezaryenle dünyaya geldi ❤️
Sağlıkla kucağına almışsın ne güzel. Gözünüz aydın olsun. Darısı başıma...

Arkadaşlar doğumum 31 Ocak da oldu. Sunni sancı gibi bir çok şey denen di. 4.buçuk santime kadar açılmam oldu. Suyu da boşalttılar. Bu işlemler sabah 6 dan akşama kadar sürdü. Sancılı geçen koca bir gün. Ancak bebek ne yazık ki bir türlü doğum kanalına girmedi. Saatler ilerledikçe doktor gelip bebeğin gün boyunca çok yorulduğunu, normal doğum için kanala girmediğini, bu saatten sonra hayatımızı riske atmamak için sezeryana almak zorunda olduklarını söyledi. Ve saat 22 gibi sezeryana alındım. Sezeryan olduğu için üzgünüm, çünkü ikinci çocuğu çok zaman yaymak istemiyordum ama yapacak bir şey yok. Dikişlerim geçen hafta alındı. Evde tek çocuk bakanlar için sezeryan iyi değil yada bende öyle oldu bilemiyorum. Ama baya zorlandım ve hala zorlanıyorum kaldırıp indirirken, bir yandan yemek vs.. Lohusa dönemi de üstüne üstlük ayrı bir sorun. Neyse önemli olan sağ salim kızımı kucağıma aldım. 40. haftanın sonunda. İnşallah hamile tüm arkadaşlar beklenilen tarihte sağlıkla kuzularını kucağına alırlar. Önemli olan nasıl doğduğundan ziyade sağlık cidden. Hepinize bol şans ve sağlık diliyorum.

X