Doğumun gunu saati şaşmaz
herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah . Ben başından beri sezaryan istiyodum yapamam diye 36 haftadan beri nst de sancı çıkmaya başlamıştı ama duzensizdi 38 de günlerden cumaydi benim nişanım geldi gittim bir cm açılmıştı sancım devam ediyordu ama yine duzensizdi o gün mesela yatiracaklardi suni sancı vermek için ben kabul etmedim üç cm le haftalarca gezen biliyorum çünkü diyorum ya sezaryan istiyodum pazartesi zaten kontrolüm vardı
neyse o gün geldi doktor bir haftayı zorlayacak yurumeni istiyorum dedi çatıma filan bakmadı neyse ben hastaneden çıktim evle hastane yürüme mesafesinde on dk filan yurudum öyle dedi diye şok market açılmış hiç unutmuyorum oraya girdim gezdim bı güzel tam kasaya geldim karnından pıt diye ses geldi ve affedersiniz ama altıma kaçırıyorum sandım bagirmisim yanımda da annem var Allah'tan markettekilere rezil oldum onlarda neye uğradığını sasirdilar
apar topar tekrar hastaneye gittik yarım saat bile yok doktorda sezaryana girmişti bı baktılar ki 4 cm acilmis. Doktor bana çok güldü dedim biraz yürüyün dediniz markette suyum geldi
neyse ben o dk dan itibaren doğumu yarilandığını düşünüp kabul ettim hani son dk sezaryan olmayım diye dua ediyodum. İki saatte bir acilmam devam etti çok az suni sancı verdiler cok sukur 6 cm den itibaren birden açıldı Allah onun gücünü veriyo çünkü aksi gibi doktor sezaryana girmişti ve son nokta yetişti
yani unutamadigim bı anim oldu . Kasilmamaniz lazım benim hamileliğim sıkıntılı geçtiğinden benim direk tansiyonum yükseliyordu ama o gün çok şükür çok sakindim . Hurmada yemedim sadece ağrılarım hafiflesin diye son hafta pilates topunda hareketler yaptım çok şükür 5 saatin içinde de ezan okunurken doğumum oldu
onun dışında bakarsan ilişki bile öneren var . İnşallah dilediğin gibi olur ama suni son noktada işte suyun gelmesi açılmayı çok kolaylaştırıyor. Epidurale bile gerek kalmadı ki benim ağrı esigimde çok düşüktür rabbimin verdiği bı rahatlık gerçekten...