Yürüyüşü ihmal etme.Çok sağolun. Eğer bana önerileriniz olursa süreci hızlandırmak için yapabileceğim paylaşırsanız sevinirim kızlar. şimdiden teşekkürler
yok doktorum yasaklamadı. yürüyüş merdiven çıkma ilişki onları yapıyorum. çok sağolun. inşallah bende sağlıklı kucağıma alırım.Yürüyüşü ihmal etme.
Yavaş yavaş yürü.ben çok faydasını gördüm.
Doktor ilişkiyi yasaklamadiysa ihmal etmeyin.benim.doktorum doğum yapılacağı güne kadar ilişki öneriyor açılma için.
Benim bildiklerim bu kadar.
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Erken ıkınmayın yırtılırsınız diyorlar. Yırtıldınız mı?Tam 41 haftalık oldu ondan sonra doğumum oldu. Hiç sancım yoktu doktor 41 haftalık olana kadar bekleriz artık olmazsa sezeryan dedi hatta gün bile vermişti sezeryan için. Tam sezeryan olacağım gün sabahı nişanım geldi. Hastaneye gittim 2cm açılmam vardı. Akşam 6 ya kadar yürüdüm merdiven indim çıktım ama açılma artmadı hiç sabit 2cm de kaldı. Sonra hem damardan hem alttan sancı verdiler. Yine açılma olmadı ve ben sancı geldikçe ıkınmaya başladım her sancı gelişinde ıkındım. Birden 8 cm oldu açılmam ve normal doğum yaptım çok şükür.
39+5te sabah dra gittim, net yapıldı, hiç bir şey yok. Dr 2 gün sonra gel sezaryen planlayalım dedi. Drdan çıktık annemle güne gittik, tüm gün takıldım. Akşam eşim gelince sahile yürüyüşe gittik. Yürüyüş sırasında nişan geldi, eve döndük, arabadan indim, kapının yanına suyum geldi, küçük bi yıkanıp, minik bişi yiyip, hastaneye geçtik, açıklık 2cm, yani yok gibi bişi. Sonra suni sancı verdiler ve 7 saatte doğurdum. Yani öncesinde sancı ve açıklık olmaması moralinizi bozmasın başlayınca hepsi oluyor.39+4 haftalık
Çok sağolun. Sormayın aynen bizde. zorla zevk almak39+5te sabah dra gittim, net yapıldı, hiç bir şey yok. Dr 2 gün sonra gel sezaryen planlayalım dedi. Drdan çıktık annemle güne gittik, tüm gün takıldım. Akşam eşim gelince sahile yürüyüşe gittik. Yürüyüş sırasında nişan geldi, eve döndük, arabadan indim, kapının yanına suyum geldi, küçük bi yıkanıp, minik bişi yiyip, hastaneye geçtik, açıklık 2cm, yani yok gibi bişi. Sonra suni sancı verdiler ve 7 saatte doğurdum. Yani öncesinde sancı ve açıklık olmaması moralinizi bozmasın başlayınca hepsi oluyor.
Ben ananas yerdim. Acı yemiştim. Apartmanın merdivenlerini çıkıyordum günde bir kaç defa, hatta inerken dengem bozulur diye asansörle aşağı iniyordum. Seks var bir de tabi, ama hatırladığım en kötü seksler bu döneme ait :) ben isteksiz, eşim isteksiz, zorunluluktan zevk almaya çalışmak
sağolun. ilk hamileliğim ya ondan sanırım. tecrübesizlik var. birde sezeryan olmak istemememin verdiği etkide.Hayırlı doğumlar. Ben 3 doğum yaptım. İlk 41. Haftada suni sancı ile doğdu. İkinci 40+4 kendi sancısı ile doğdu. 3. de 40+3 te doğdu. Tabloya bakılırsa, 41 ci haftadan gün gün eksiltmişim
stres yapma daha zamanı var. Hurma yemeyi bende duymuştum.
Olmayınca olmuyor dimi, haklısınız. Umarım normal doğum olur diye uğraşıyoruz işte :)Ilk dogumum 41+5te, ikinci dogumum 42+6da oldu. Ikisinde de dogum kendi basladi. Doktorunuzdan destek isteyip sabirla bekleyin derim.
Bu arada yontem sormussunuz. Hint yagi icmeyi, vajinaya masaj yapmayi oneren, cati muayenesinde hint yağı kullanan doktorlardan cesaretle ben hint yagi ictim ikinci gebeligimde. Aaa evet kesin doguruyorum dedigim 5 saatlik duzenli ve siddetli kasilmalar yalanci sanci cikti. Yine oglum kendi bildigi zaman geldi. Ise yaramayinca yaramiyor
2022 Ocak anneleri diye bir topik var isterseniz oraya da sorabilirisniz ..Arkadaşlar herkese merhabalar. Son haftama girmek üzereyim ama hala açılmam yok. düzensiz kasılmalarım var. Sezeryan olmak istemiyorum. İçinizde bu konuda deneyimi olan ve doğumun başlatılması çin uyguladığı işe yarayan şeyleri paylaşmak isteyen deneyimli anneler varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bu ilk hamileliğim
Yok yırtılmadım.Erken ıkınmayın yırtılırsınız diyorlar. Yırtıldınız mı?
Ok o zaman teknik aklimda olsunYok yırtılmadım.
İkinci doğumsa ihtiyacın bile kalmayabilir 1.den sonrası çok kolay oluyo diyorlar.Ok o zaman teknik aklimda olsuntesekkurler
6 yil var aralarindaİkinci doğumsa ihtiyacın bile kalmayabilir 1.den sonrası çok kolay oluyo diyorlar.
doğru, bebek karar verecek. umarım benimde sizin gibi normal doğum olur.Siz ne kadar öne çekmeye çalışırsanız çalışın. Bebeğin kendini hazır hissetmesi lazım. Yani ipler bebeğin elinde.
Erken doğum yapmak zorunda kaldım su meselesi yüzündenAma normal doğdu. Rahim açıcı verdiler. Sancım başladı. Açılmam da sancım da yoktu.
Doğumun gunu saati şaşmazArkadaşlar herkese merhabalar. Son haftama girmek üzereyim ama hala açılmam yok. düzensiz kasılmalarım var. Sezeryan olmak istemiyorum. İçinizde bu konuda deneyimi olan ve doğumun başlatılması çin uyguladığı işe yarayan şeyleri paylaşmak isteyen deneyimli anneler varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bu ilk hamileliğim
her doğum hikayesi ayrı bir macera. paylaştığın için teşekkürler. "pıt" diye ses gelip suyun gelmesi :) bende kendi doğum hikayemi heyecanla bekliyorum. Umarım bir an önce olurDoğumun gunu saati şaşmazherkese hayırlı doğumlar olsun inşallah . Ben başından beri sezaryan istiyodum yapamam diye 36 haftadan beri nst de sancı çıkmaya başlamıştı ama duzensizdi 38 de günlerden cumaydi benim nişanım geldi gittim bir cm açılmıştı sancım devam ediyordu ama yine duzensizdi o gün mesela yatiracaklardi suni sancı vermek için ben kabul etmedim üç cm le haftalarca gezen biliyorum çünkü diyorum ya sezaryan istiyodum pazartesi zaten kontrolüm vardı neyse o gün geldi doktor bir haftayı zorlayacak yurumeni istiyorum dedi çatıma filan bakmadı neyse ben hastaneden çıktim evle hastane yürüme mesafesinde on dk filan yurudum öyle dedi diye şok market açılmış hiç unutmuyorum oraya girdim gezdim bı güzel tam kasaya geldim karnından pıt diye ses geldi ve affedersiniz ama altıma kaçırıyorum sandım bagirmisim yanımda da annem var Allah'tan markettekilere rezil oldum onlarda neye uğradığını sasirdilar apar topar tekrar hastaneye gittik yarım saat bile yok doktorda sezaryana girmişti bı baktılar ki 4 cm acilmis. Doktor bana çok güldü dedim biraz yürüyün dediniz markette suyum geldi neyse ben o dk dan itibaren doğumu yarilandığını düşünüp kabul ettim hani son dk sezaryan olmayım diye dua ediyodum. İki saatte bir acilmam devam etti çok az suni sancı verdiler cok sukur 6 cm den itibaren birden açıldı Allah onun gücünü veriyo çünkü aksi gibi doktor sezaryana girmişti ve son nokta yetişti yani unutamadigim bı anim oldu . Kasilmamaniz lazım benim hamileliğim sıkıntılı geçtiğinden benim direk tansiyonum yükseliyordu ama o gün çok şükür çok sakindim . Hurmada yemedim sadece ağrılarım hafiflesin diye son hafta pilates topunda hareketler yaptım çok şükür 5 saatin içinde de ezan okunurken doğumum oldu onun dışında bakarsan ilişki bile öneren var . İnşallah dilediğin gibi olur ama suni son noktada işte suyun gelmesi açılmayı çok kolaylaştırıyor. Epidurale bile gerek kalmadı ki benim ağrı esigimde çok düşüktür rabbimin verdiği bı rahatlık gerçekten...