doğuramıyorum :)

Çok sağolun. Eğer bana önerileriniz olursa süreci hızlandırmak için yapabileceğim paylaşırsanız sevinirim kızlar. şimdiden teşekkürler
Yürüyüşü ihmal etme.
Yavaş yavaş yürü.ben çok faydasını gördüm.
Doktor ilişkiyi yasaklamadiysa ihmal etmeyin.benim.doktorum doğum yapılacağı güne kadar ilişki öneriyor açılma için.
Benim bildiklerim bu kadar.
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

yok doktorum yasaklamadı. yürüyüş merdiven çıkma ilişki onları yapıyorum. çok sağolun. inşallah bende sağlıklı kucağıma alırım.

Erken ıkınmayın yırtılırsınız diyorlar. Yırtıldınız mı?

39+5te sabah dra gittim, net yapıldı, hiç bir şey yok. Dr 2 gün sonra gel sezaryen planlayalım dedi. Drdan çıktık annemle güne gittik, tüm gün takıldım. Akşam eşim gelince sahile yürüyüşe gittik. Yürüyüş sırasında nişan geldi, eve döndük, arabadan indim, kapının yanına suyum geldi, küçük bi yıkanıp, minik bişi yiyip, hastaneye geçtik, açıklık 2cm, yani yok gibi bişi. Sonra suni sancı verdiler ve 7 saatte doğurdum. Yani öncesinde sancı ve açıklık olmaması moralinizi bozmasın başlayınca hepsi oluyor.

Ben ananas yerdim. Acı yemiştim. Apartmanın merdivenlerini çıkıyordum günde bir kaç defa, hatta inerken dengem bozulur diye asansörle aşağı iniyordum. Seks var bir de tabi, ama hatırladığım en kötü seksler bu döneme ait :) ben isteksiz, eşim isteksiz, zorunluluktan zevk almaya çalışmak

Hayırlı doğumlar. Ben 3 doğum yaptım. İlk 41. Haftada suni sancı ile doğdu. İkinci 40+4 kendi sancısı ile doğdu. 3. de 40+3 te doğdu. Tabloya bakılırsa, 41 ci haftadan gün gün eksiltmişim

stres yapma daha zamanı var. Hurma yemeyi bende duymuştum.

Ilk dogumum 41+5te, ikinci dogumum 42+6da oldu. Ikisinde de dogum kendi basladi. Doktorunuzdan destek isteyip sabirla bekleyin derim.

Bu arada yontem sormussunuz. Hint yagi icmeyi, vajinaya masaj yapmayi oneren, cati muayenesinde hint yağı kullanan doktorlardan cesaretle ben hint yagi ictim ikinci gebeligimde. Aaa evet kesin doguruyorum dedigim 5 saatlik duzenli ve siddetli kasilmalar yalanci sanci cikti. Yine oglum kendi bildigi zaman geldi. Ise yaramayinca yaramiyor

Çok sağolun. Sormayın aynen bizde. zorla zevk almak umarım bende de birden açılma olur. Yürüyüş yapıyorum. merdiven çıkıyorum. ananas günde bir dilim yiyorum. dediğiniz gibi birden başlayacak demek. Karnımda adet sancısı benzer sancı çok. bel ağrısı oluyor bazen. 15 ocakta açık pembe renkli çok az kan geldi. Aynı kandan bu sabahta vardı. Umarım sizin gibi benimde kendiliğinden olur. Sezeryana falan gerek kalmaz. Bebeğinize uzun sağlıklı bir ömür diliyorum

sağolun. ilk hamileliğim ya ondan sanırım. tecrübesizlik var. birde sezeryan olmak istemememin verdiği etkide.

Olmayınca olmuyor dimi, haklısınız. Umarım normal doğum olur diye uğraşıyoruz işte :)

2022 Ocak anneleri diye bir topik var isterseniz oraya da sorabilirisniz ..

Siz ne kadar öne çekmeye çalışırsanız çalışın. Bebeğin kendini hazır hissetmesi lazım. Yani ipler bebeğin elinde.

Erken doğum yapmak zorunda kaldım su meselesi yüzünden Ama normal doğdu. Rahim açıcı verdiler. Sancım başladı. Açılmam da sancım da yoktu.

S sitizin güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim alın inşallah kucağınıza. çok acele ediyosunuz acele etmeyin. Hayırlısını isteyin. Benim arkadaşım 42 haftalıkken doğurdu henüz vakti var bebeğin. Stres yapma kendine doğumu başlatmak içinde birşeyler yapma. Zamani gelince gelir zaten miniğin.

doğru, bebek karar verecek. umarım benimde sizin gibi normal doğum olur.

Doğumun gunu saati şaşmaz herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah . Ben başından beri sezaryan istiyodum yapamam diye 36 haftadan beri nst de sancı çıkmaya başlamıştı ama duzensizdi 38 de günlerden cumaydi benim nişanım geldi gittim bir cm açılmıştı sancım devam ediyordu ama yine duzensizdi o gün mesela yatiracaklardi suni sancı vermek için ben kabul etmedim üç cm le haftalarca gezen biliyorum çünkü diyorum ya sezaryan istiyodum pazartesi zaten kontrolüm vardı neyse o gün geldi doktor bir haftayı zorlayacak yurumeni istiyorum dedi çatıma filan bakmadı neyse ben hastaneden çıktim evle hastane yürüme mesafesinde on dk filan yurudum öyle dedi diye şok market açılmış hiç unutmuyorum oraya girdim gezdim bı güzel tam kasaya geldim karnından pıt diye ses geldi ve affedersiniz ama altıma kaçırıyorum sandım bagirmisim yanımda da annem var Allah'tan markettekilere rezil oldum onlarda neye uğradığını sasirdilar apar topar tekrar hastaneye gittik yarım saat bile yok doktorda sezaryana girmişti bı baktılar ki 4 cm acilmis. Doktor bana çok güldü dedim biraz yürüyün dediniz markette suyum geldi neyse ben o dk dan itibaren doğumu yarilandığını düşünüp kabul ettim hani son dk sezaryan olmayım diye dua ediyodum. İki saatte bir acilmam devam etti çok az suni sancı verdiler cok sukur 6 cm den itibaren birden açıldı Allah onun gücünü veriyo çünkü aksi gibi doktor sezaryana girmişti ve son nokta yetişti yani unutamadigim bı anim oldu . Kasilmamaniz lazım benim hamileliğim sıkıntılı geçtiğinden benim direk tansiyonum yükseliyordu ama o gün çok şükür çok sakindim . Hurmada yemedim sadece ağrılarım hafiflesin diye son hafta pilates topunda hareketler yaptım çok şükür 5 saatin içinde de ezan okunurken doğumum oldu onun dışında bakarsan ilişki bile öneren var . İnşallah dilediğin gibi olur ama suni son noktada işte suyun gelmesi açılmayı çok kolaylaştırıyor. Epidurale bile gerek kalmadı ki benim ağrı esigimde çok düşüktür rabbimin verdiği bı rahatlık gerçekten...

bence normal doğum yerine sezeryanı tercih etmek daha iyi diye düşünüyorum.kadınlarda en çok rastlanan durum sidik torbalarının sarkıyor olması ve bu yüzden defalarca ameliyat olan kadınlar var.çocuk sağlığı içinse vucüdunda herhangi bir sıkıntı çıkarılmadan direkt olarak alınıyor olması omuz çıkması kol çıkması bebeğin oksijensiz kalması gibi bir çok sıkıntıdan daha tedbirli doğum oluyor diye düşüyorum.tabi bu benim fikrim.ama normal doğum da her kadının yapabilceği bişey değil cesaret işi.

her doğum hikayesi ayrı bir macera. paylaştığın için teşekkürler. "pıt" diye ses gelip suyun gelmesi :) bende kendi doğum hikayemi heyecanla bekliyorum. Umarım bir an önce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…