Doğuma Hazırlık Doğuramadım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Doğurmak güzeldir doğurun. Bende bi doğursam düşüncem belkide 3. Yü

Beni bi uyutsun güç kuvvet toplayayım az dünden çok uykusuzum sabah geliyo mu bapıyosa yapsın. Ben kaçıyorum canlar. Benim öbür cücük gece uyanıp hortlamadan ben de az uyuyayım,
Kalk kalk cileeek,dogurcan unutma,cileeeeeeek kalk kız kaaaaalk,hadi hastaneye goturuyorum seni

Cnm ya Allah sana kolaylık versin bende 2 haftadır acılar içinde kıvranıyorum bu gece bebek çok zorladı aşağı..
Gülerken Bile alt tarafim sızlıyor geriliyor gibi hisler var ..
Suandada çok zor yürüyorum cocuk çok aşağıda gibi yerimdede çok oturmuyorum ama sanci bisey yok .. günümün dolmasına daha var ama bakalım hayırlısı artık doğusunda hafifleyim diyorum

Kesinlikle. Sürekli ağrın sancın var mı diye soruyo. Hemen alıp doktora koşcak o derece
Belki erken gelir bu yavrucak

Kalk kalk cileeek,dogurcan unutma,cileeeeeeek kalk kız kaaaaalk,hadi hastaneye goturuyorum seni
Ayy dur bismillah yeni uyandım. Eşim daha hala uyku arasında hadi bi kahvaltı hazırla da hastaneye gidelim diye sayıklıyo. Dedim sen bi uyan ben gece telefonunu kurcalarken neler gördüm aşkım benim onların hesabını sorcam senden dahaiçimden dedim tabi

Bende çok fazla aşağıda hisswditorum. Hatta o kadar ki afedersin elini uzatsa vajinadan fırlayacak gibi. Bazen oraları tırmalıyomuş gibi oluyo. Diyorum ki acaba kanala mı girdi ama yok girmiyo. Bugün gitmek istemiyorum. Çünkü usg ye almicak nst bakılcak sadece

Anldm cnm bakalım hayırlısı dün akşamdan beri sanci yok sadece zorlama var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…