- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
-
- Konu Sahibi CilekRecelim
Doğurmak güzeldir doğurun.Valla kizima hamileligime cok benziyor.. evli bir cift arkadasimiz bize gelmisti cumartesi aksami.ben alsam 9 dan sonra evde dolanmaya saat tutmaya baslamistim, ama saniclar siddetlenmiyordu ve 10dk.dan daha kisa araliklarla gelmiyordu bir turlu. Hatta erkek olan bak valla ben fena oluyorum doguracaksin diye panik olmustu. Yok yok daha degil diye ben onu sakinlestirmistim :))) megerse aciliyormusum iste, ertesi gun dogurdum..
Hic niyetim yokken 3.yu dusundurdun valla bana. Benim dogurasim geldi :))))
Valla nolsun çikolatalara gömüldümÇileeeeeeekkkkk,ne var ne yok
Hazirla sicak suyu,ben geliyorum,dayanamiciimValla nolsun çikolatalara gömüldüm
Ay dur bi sabah olsun. Benim doktorum icapçılığı bi devralsın. Şu izinde olan bi dr gelsin ondan sonra,Hazirla sicak suyu,ben geliyorum,dayanamiciim
Sabaha bu kiz yürümeye bile baslar:))Ay dur bi sabah olsun. Benim doktorum icapçılığı bi devralsın. Şu izinde olan bi dr gelsin ondan sonra,
Beni bi uyutsun güç kuvvet toplayayım az dünden çok uykusuzum sabah geliyo mu bapıyosa yapsın. Ben kaçıyorum canlar. Benim öbür cücük gece uyanıp hortlamadan ben de az uyuyayım,Sabaha bu kiz yürümeye bile baslar:))
Kalk kalk cileeek,dogurcan unutma,cileeeeeeek kalk kız kaaaaalk,hadi hastaneye goturuyorum seniBeni bi uyutsun güç kuvvet toplayayım az dünden çok uykusuzum sabah geliyo mu bapıyosa yapsın. Ben kaçıyorum canlar. Benim öbür cücük gece uyanıp hortlamadan ben de az uyuyayım,
Kesinlikle. Sürekli ağrın sancın var mı diye soruyo. Hemen alıp doktora koşcak o derece
Belki erken gelir bu yavrucakCnm ya Allah sana kolaylık versin bende 2 haftadır acılar içinde kıvranıyorum bu gece bebek çok zorladı aşağı..
Gülerken Bile alt tarafim sızlıyor geriliyor gibi hisler var ..
Suandada çok zor yürüyorum cocuk çok aşağıda gibi yerimdede çok oturmuyorum ama sanci bisey yok .. günümün dolmasına daha var ama bakalım hayırlısı artık doğusunda hafifleyim diyorum
Ayy dur bismillah yeni uyandım. Eşim daha hala uyku arasında hadi bi kahvaltı hazırla da hastaneye gidelim diye sayıklıyo. Dedim sen bi uyan ben gece telefonunu kurcalarken neler gördüm aşkım benim onların hesabını sorcam senden dahaKalk kalk cileeek,dogurcan unutma,cileeeeeeek kalk kız kaaaaalk,hadi hastaneye goturuyorum seni
Bende çok fazla aşağıda hisswditorum. Hatta o kadar ki afedersin elini uzatsa vajinadan fırlayacak gibi. Bazen oraları tırmalıyomuş gibi oluyo. Diyorum ki acaba kanala mı girdi ama yok girmiyo. Bugün gitmek istemiyorum. Çünkü usg ye almicak nst bakılcak sadeceCnm ya Allah sana kolaylık versin bende 2 haftadır acılar içinde kıvranıyorum bu gece bebek çok zorladı aşağı..
Gülerken Bile alt tarafim sızlıyor geriliyor gibi hisler var ..
Suandada çok zor yürüyorum cocuk çok aşağıda gibi yerimdede çok oturmuyorum ama sanci bisey yok .. günümün dolmasına daha var ama bakalım hayırlısı artık doğusunda hafifleyim diyorum
Erkeni mi kalmış bacım 41. Haftaya dayanmışımBelki erken gelir bu yavrucak
Inşallah cnm sabrım kalmıyor kizim 3 yaşındaBelki erken gelir bu yavrucak
İddia oynadığını yakalamıştım. Ben sevmem öyle şeyleri. Bana ters yani oralara para yatırmak ordan gelen paragı yemek bana göre çok çok ters. Söz vermişti oynamicaktı. OynamışHayırdır cnm ne gördün ki
Anldm cnm bakalım hayırlısı dün akşamdan beri sanci yok sadece zorlama varBende çok fazla aşağıda hisswditorum. Hatta o kadar ki afedersin elini uzatsa vajinadan fırlayacak gibi. Bazen oraları tırmalıyomuş gibi oluyo. Diyorum ki acaba kanala mı girdi ama yok girmiyo. Bugün gitmek istemiyorum. Çünkü usg ye almicak nst bakılcak sadece
Oy kurban olduğum yaInşallah cnm sabrım kalmıyor kizim 3 yaşında
Anne sen yorulma diye agliyor üzülüyor bana
Tabi evet cnm ama üzmeyin yine birbiriniziİddia oynadığını yakalamıştım. Ben sevmem öyle şeyleri. Bana ters yani oralara para yatırmak ordan gelen paragı yemek bana göre çok çok ters. Söz vermişti oynamicaktı. Oynamışgörünce çok üzüldüm