- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
Bende hiçbi halt yok.Anldm cnm bakalım hayırlısı dün akşamdan beri sanci yok sadece zorlama var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiçbi halt yok.Anldm cnm bakalım hayırlısı dün akşamdan beri sanci yok sadece zorlama var
Yaa acayip duygusal bilmiyorum nasıl bi cocuk olacakOy kurban olduğum ya
Ya oynamasını da geçtim sözünü çiğnemiş olmasına çok üzüldüm.Tabi evet cnm ama üzmeyin yine birbirinizi
Bende hiçbi halt yok.
Benim kızımda öyle umarım büyüdüklerinde asileşmezler. Bazen yoruluyorum annecim çok yoruldum başım ağrıyo diyorum zorla yatırır üstümü örter bide parmaklaya parmaklaya gözlerimi kapatır uyu derYaa acayip duygusal bilmiyorum nasıl bi cocuk olacak
Evet düşünmeye başladım artık 42 ye 5 gün kaldı ve ben korkmaya başlıyorum gün geçtikçe artık.Olur inşallah cnm
Suni sanci düşünüyor msn
Ara ara oynuyorum demişti zaten ama ben düzgünve oynamasından hoşlanmadığımı söyledim. Dediğin gibi benden alıngan eminim şimdi söylesem beni bastırmaya çalışcakErkeklerde su son zamanda bizim gibiler inanki
benim eşim herkesten aynı benim bu halim gibi ilgi bekliyor dün şok oldum
oda sıkıntıdan belki oynamış olabilir
Cnm ben devlete gidiyorum 40 dolunca olmazsa suni sanci vermelerini isticem olmadi özele gidip isticemEvet düşünmeye başladım artık 42 ye 5 gün kaldı ve ben korkmaya başlıyorum gün geçtikçe artık.
Ama çok komikler ya biz hamileyiz diyorAra ara oynuyorum demişti zaten ama ben düzgünve oynamasından hoşlanmadığımı söyledim. Dediğin gibi benden alıngan eminim şimdi söylesem beni bastırmaya çalışcak
Bende devlete gidiyorum. Allah göstermesin burdaki özele hayatta gitmem. Resmen kesip biçmek için insan arıyolar. Muğlaya giderim en fazla.Cnm ben devlete gidiyorum 40 dolunca olmazsa suni sanci vermelerini isticem olmadi özele gidip isticem
Suçlu olduğu halde beni suçlu çıkaracak biliyorumAma çok komikler ya biz hamileyiz diyor
Anldm cnm bizimkilerde öyle inan bende istanbuldymBende devlete gidiyorum. Allah göstermesin burdaki özele hayatta gitmem. Resmen kesip biçmek için insan arıyolar. Muğlaya giderim en fazla.
Doktorum her şeyi normal gördüğü için bana biraz sitemli. Bu kadar stres yapma daha zamanın var demişti cuma günü. Dedim (içimden) sıkıyosa sen doğursana bi erkeklerin tuzu kuru tabiAnldm cnm bizimkilerde öyle inan bende istanbuldym
Ama bi arkadaşın var onun çalıştığı hastane var belki oraya giderim
Erkeni mi kalmış bacım 41. Haftaya dayanmışım
Yaa minnoşa bak senInşallah cnm sabrım kalmıyor kizim 3 yaşında
Anne sen yorulma diye agliyor üzülüyor bana
Aslında takvimden sonra bebegin gelişimi hakkında bilgi vereceklerdi ne güzel olurdu ilk hamileliğim olunca korkuyorum emzirirken doyar mı doymaz mı geliyor mu grlmiyor mu sütümBenim takvimim niye kalktı ben daha doğurmadım