-
- Konu Sahibi CilekRecelim
Duş alsana hafif sıcak suyla çok faydası olur inşallahKızlar öyle böyle derken ben dayanamıyorum artık ya. Oturduğum yerden bile ağrıyo. Çok canm acıyo bu ağrıyı hafifletmenin bi yolu falan yok mu lütfen bi akıl verin canım çıkıyo
Sizin Doğum başlamış gibi geldi bana, 2. Doğum çok çok hızlı oluyor. Doktora gitmenizi tavsiye ederim. Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallahKızlar öyle böyle derken ben dayanamıyorum artık ya. Oturduğum yerden bile ağrıyo. Çok canm acıyo bu ağrıyı hafifletmenin bi yolu falan yok mu lütfen bi akıl verin canım çıkıyo
Yürümek işkenceHareket falan etseniz videolarda popo kıvırma yapıyorlar falan
Giricem benime aklıma hemen o geldi de zorlandım baya yarım saate giricem umarım rahatlarım biraz.Duş alsana hafif sıcak suyla çok faydası olur inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimSizin Doğum başlamış gibi geldi bana, 2. Doğum çok çok hızlı oluyor. Doktora gitmenizi tavsiye ederim. Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah
Cadı baya nazlı çıktıYürümek işkence
Az kaldi aaazz.. o agriyi azaltmanin yolu rahat edecegin bi pozisyonda kalkmadan yatmak ne yazik ki.. hareket etmek ciddi iskence.. ama arkadaslara katiliyorum, hizli ve kolay olacak dogumun :)Hayır ikinci bebeğim. 17.26 dan sonra 18.03 ve 18.14 de oldu. Yani çok düzensiz ve eminim gitsem hiç sancım çıkmaz. Bu çatı dedikleri şey ortadan ikiye ayrılacak az kaldı
Yolcam onu bi gelseCadı baya nazlı çıktı
Kızımıda toplamda 5 saat kadar bi sürede kucağma almıştım. İnşallah buda kolay olurAz kaldi aaazz.. o agriyi azaltmanin yolu rahat edecegin bi pozisyonda kalkmadan yatmak ne yazik ki.. hareket etmek ciddi iskence.. ama arkadaslara katiliyorum, hizli ve kolay olacak dogumun :)
Bu yarım saat 1 saatte gelir o zamanKızımıda toplamda 5 saat kadar bi sürede kucağma almıştım. İnşallah buda kolay olur
Ayy deme valla mıBu yarım saat 1 saatte gelir o zaman
Kizimda duzensiz sanciyla ama bahsettigin agrilarla gittigimde 4cm aciklik vardi ve rahim agzi %50 kisalmisti.. yani dogumun yarisi bitmisti, benim yuzumde henuz mimik dahi oynamiyordu.. yatisim yapildi 2 saat sonra kizim kucagimdaydi. Ne epidural ne kesi.. cok guzel gitmisti hersey. Umarim senin icin de boyle olur.Kızımıda toplamda 5 saat kadar bi sürede kucağma almıştım. İnşallah buda kolay olur
Epidural ilkinde de almamıştım ama epizyo fena canımı yakmıştı bu seferkimde kesme biçme istemiyorum inşallah bu mümkün olur yaKizimda duzensiz sanciyla ama bahsettigin agrilarla gittigimde 4cm aciklik vardi ve rahim agzi %50 kisalmisti.. yani dogumun yarisi bitmisti, benim yuzumde henuz mimik dahi oynamiyordu.. yatisim yapildi 2 saat sonra kizim kucagimdaydi. Ne epidural ne kesi.. cok guzel gitmisti hersey. Umarim senin icin de boyle olur.
Uzanıyorum şuan. Genel olan çatı ağrısı biraz daha geçti gibi. Ama çok afedersiniz resmen vajinamın sağ tarafı kemikli kısım çok acıyo hala. Böyle sanki nasıl tarif etsem onuda bilmiyorum bi yere çarpmışım yada bişey batıyomuşçasına öyle acıyo ki. Bacaklarımı birbirine bastırıp şekilden şekile giriyorum uzandığım yerdeCnm ne yaptin agrım arttımi gittimj
Kizimda duzensiz sanciyla ama bahsettigin agrilarla gittigimde 4cm aciklik vardi ve rahim agzi %50 kisalmisti.. yani dogumun yarisi bitmisti, benim yuzumde henuz mimik dahi oynamiyordu.. yatisim yapildi 2 saat sonra kizim kucagimdaydi. Ne epidural ne kesi.. cok guzel gitmisti hersey. Umarim senin icin de boyle olur.
Sıcak banyo yaptınız mıUzanıyorum şuan. Genel olan çatı ağrısı biraz daha geçti gibi. Ama çok afedersiniz resmen vajinamın sağ tarafı kemikli kısım çok acıyo hala. Böyle sanki nasıl tarif etsem onuda bilmiyorum bi yere çarpmışım yada bişey batıyomuşçasına öyle acıyo ki. Bacaklarımı birbirine bastırıp şekilden şekile giriyorum uzandığım yerde
Hayır malesef yapamadım. Eşim dışarı çıktı bende çok canm yandığından biraz uzanıp öyle yapmak istedim. Kızımı uyutup öyle giricem duşa. Eşim yakama yapıştı yine çünkü acile gidelim diye bende uzanırsam geçer diyerekten oyaladım birazSıcak banyo yaptınız mı
Hayır malesef yapamadım. Eşim dışarı çıktı bende çok canm yandığından biraz uzanıp öyle yapmak istedim. Kızımı uyutup öyle giricem duşa. Eşim yakama yapıştı yine çünkü acile gidelim diye bende uzanırsam geçer diyerekten oyaladım biraz
Kesinlikle. Sürekli ağrın sancın var mı diye soruyo. Hemen alıp doktora koşcak o derece.Eşiniz sizden daha panik
Kesinlikle. Sürekli ağrın sancın var mı diye soruyo. Hemen alıp doktora koşcak o derece.