- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
-
- Konu Sahibi CilekRecelim
Rabbim ne sıkıntısı varsa ne gidersin, şifa buşsun inşallah. Umarım o anda da aklıma gelir insanlara dua etmeyi de dua istemeyi de severim kimin kime ettiği duanın kabul olacağı belli olmaz çünküAhhahhaaay yerim onu ben.
Recelcim dogum sancisi yasarken edilen dua kabul edilir derler.Buradannirra arkadasimiza ya şafi okuyoruz,rahatsizligindan sifaya kavusmasi icin.
Rice etsem ona da dua edermisin?, tedavi surecini kisa ve kolay atlatsin.
Ay yok valla rahatladım şuan.Ayy yazık adama yahAyla yokmu sancı felan ya
Oyy ne guzel duaRabbim ne sıkıntısı varsa ne gidersin, şifa buşsun inşallah. Umarım o anda da aklıma gelir insanlara dua etmeyi de dua istemeyi de severim kimin kime ettiği duanın kabul olacağı belli olmaz çünkü
Rabbim yar ve yardımcınız olsunOyy ne guzel dua
Allah razi olsun@nirra bak bu arkadas dogum sancisi cekiyor,o da senin icin dua etti,tedavin cok iyi gececek insallah canim
Hayırlısı artık cadının keyfini bekleyecenAy yok valla rahatladım şuan.Dün de böyle oldu önce felaket bi çatı ağrısı girdi 3 saat falan yürüyemedim bile sonra pat die geçiverdi. Zorlandığım zaman hissediyorum ağrıyı bi
Dalgaya aldı beni iyice bence. Çünkü 38. Haftaya kadar 17. Haftalarda başlayan bu yüzden progestan bile kullandığım bildiğiniz doğum sancılarım oluyodu. Ama artık yoklarHayırlısı artık cadının keyfini bekleyecen
Nasip işte canım o zaman sancıları engellemek için cabalamissin şimdi ise olsun diye vala benim de erken doğum tehlikem vardı aynı şekilde ilaç kullandım geçti şimdi de gelsin diye uğraşıyoruzDalgaya aldı beni iyice bence. Çünkü 38. Haftaya kadar 17. Haftalarda başlayan bu yüzden progestan bile kullandığım bildiğiniz doğum sancılarım oluyodu. Ama artık yoklarolsada o kadar sık değil
Gece her lavaboya gitmek için uyandığımda aklıma o uykuyla acaba şimdi ayağa kalksam foş diye suyum gelir mi diyoeum kendi kendimeNasip işte canım o zaman sancıları engellemek için cabalamissin şimdi ise olsun diye vala benim de erken doğum tehlikem vardı aynı şekilde ilaç kullandım geçti şimdi de gelsin diye uğraşıyoruz
İnşallah planlı gidersiniz canımGece her lavaboya gitmek için uyandığımda aklıma o uykuyla acaba şimdi ayağa kalksam foş diye suyum gelir mi diyoeum kendi kendimebütün yakınlarım hep öyle anlatıyo valla benim ilk doğum gümbürtüye gittiğinden ikincisine bari planlı hazırlıklı gideyim istiyorum
Hep özenmişimdir. Eşimi dürtüp hayatım kalk bebek geliyo demeyeİnşallah planlı gidersiniz canımben de her kalktigim da bel ağrısıyla diyorum bu sefer sancı bu ama henüz yakalmadim o anı
Ah ah nerde o günler gerçi benim o an gelse bile herif yanımda değil durtemem malesefHep özenmişimdir. Eşimi dürtüp hayatım kalk bebek geliyo demeyeAllahm ya ortada sancı namına bişey yok benim istediğime bak
Nerede eşinizAh ah nerde o günler gerçi benim o an gelse bile herif yanımda değil durtemem malesef
Kızıma doğum yapmadan 1 gün önce de sancılar içerisinde misafir ağırlamıştım. Koşun gelin belki doğururumBen şimdi başlarım senin hayallerine kız korkuyorum evde doğurcan diye ,, ayy ne rahatsın ,yok senin sancı mancın iş çıkarma başımıza yarın sende toplanıyoruz kısır yap kek yap çay demle bize.. sana atraksiyon yaramıyo ben anlamam... beni strese sokuyorsun kendin rahat..
Teşekkğr ederim. O sizin tatlılığınızTamam kız yarın sendeyim ...Bu arada çok tatlısın sağol ya ..şimdi beni tanıyasın diye yakama karanfilde takayım mı..
Gorevi nedeniyle başka şehirde kendisiNerede eşiniz
O zaman Allah kavuştursun canm. Benimkide kendine görev edindiği oyun nedeniyle ev dışında kendisiGorevi nedeniyle başka şehirde kendisi
Sağol canımO zaman Allah kavuştursun canm. Benimkide kendine görev edindiği oyun nedeniyle ev dışında kendisi
Valla kizima hamileligime cok benziyor.. evli bir cift arkadasimiz bize gelmisti cumartesi aksami.ben alsam 9 dan sonra evde dolanmaya saat tutmaya baslamistim, ama saniclar siddetlenmiyordu ve 10dk.dan daha kisa araliklarla gelmiyordu bir turlu. Hatta erkek olan bak valla ben fena oluyorum doguracaksin diye panik olmustu. Yok yok daha degil diye ben onu sakinlestirmistim :))) megerse aciliyormusum iste, ertesi gun dogurdum..Kızıma doğum yapmadan 1 gün önce de sancılar içerisinde misafir ağırlamıştım. Koşun gelin belki doğururum