Doğuma Hazırlık Doğuramadım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yanında olsam ben de seni doktora götürürdüm 😄 bizler de heyecanla bekliyoruz bebişini.
Allah razı olsun hepinizden😍 valla buradaki çevremde acayip sabırsız. Eşime kalsa yarın dr a gidip suni sancı istemeliymişiz😆kendisi çekecek çünkü o sancıyı

Hayır malesef yapamadım. Eşim dışarı çıktı bende çok canm yandığından biraz uzanıp öyle yapmak istedim. Kızımı uyutup öyle giricem duşa. Eşim yakama yapıştı yine çünkü acile gidelim diye bende uzanırsam geçer diyerekten oyaladım biraz
Mrb hayırlı akşamlar konuyu baştan sona okudum bı heyecanla aha dedim doğurdu galiba ama hayla bekliyorsunuz sanırım 😊😊

Hayır ikinci bebeğim. 17.26 dan sonra 18.03 ve 18.14 de oldu. Yani çok düzensiz ve eminim gitsem hiç sancım çıkmaz. Bu çatı dedikleri şey ortadan ikiye ayrılacak az kaldı 😭😭
Sanci cikar bence.Bende oyle gitmistim de nsd miydi,onu bagladilar,masadan dusecektim gumburtuden:))
Gec kalmayin,telasta etmeyin,2ci birinciye benzemez,yollar antrenmanli nasilsa:))

Sanci cikar bence.Bende oyle gitmistim de nsd miydi,onu bagladilar,masadan dusecektim gumburtuden:))
Gec kalmayin,telasta etmeyin,2ci birinciye benzemez,yollar antrenmanli nasilsa:))
Şu son 1 ayda 3 4 kez gittim sanırım sancı şikayetiyle ama ne açılma ne sancı gözükmüyo. Acildekiler doğumhanedeki ebeler ezberledi artık beni gitmeye çekiniyorum. O yüzden nişan, su yada düzenli sancı olmadığı sürece gitmek istemiyorum🙄

Şu son 1 ayda 3 4 kez gittim sanırım sancı şikayetiyle ama ne açılma ne sancı gözükmüyo. Acildekiler doğumhanedeki ebeler ezberledi artık beni gitmeye çekiniyorum. O yüzden nişan, su yada düzenli sancı olmadığı sürece gitmek istemiyorum🙄
Ezberlesinler bisey olmaz,yollarda dogurmaktan iyidir.
Su geldikten sonra biraz dinse de hizlaniyor sanci.
İlki ne kadar sürmüştü?

Ezberlesinler bisey olmaz,yollarda dogurmaktan iyidir.
Su geldikten sonra biraz dinse de hizlaniyor sanci.
İlki ne kadar sürmüştü?
Hah bide o var. Eşim şey diyo. Eğer sancın var da suyum evde gelsin diye bekliyosan bana söylemiyosan senle bidaha asla konuşmam diyo. Su geldikten sonra bebeğin doğumunun uzun sürmesinden bebeğin sıkıntıya girmesinden çok korkuyo. İlkinde ben nazlanıyodum sancım var diye. Vardı aslında ama aşırı rahatsız etmiyodu ve misafirlikte olduğumuzdan düzenine de bakmadım. Eve gitmek için söyledim bi nevi. Ve beni apar topar hastaneye götürdüler. 3cm açıklığım varmış🤣🤣🤣gitmişken doğurup gelmiştim

Bizimde gözümüz patladı. Eşim ilk hamileliğimde asla bu kadar heycanlı değildi. Şimdi elinden gelse o doğurtcak.
Bizimde gözümüz patladı. Eşim ilk hamileliğimde asla bu kadar heycanlı değildi. Şimdi elinden gelse o doğurtcak.
🤣🤣Zaten bu eşlerin heyecanı insanı iyice strese sokuyor ya ben artık ağrım var bile diyemiyorum zaten yanimda değil kendisi ağrım var desem sabaha kadar kırk defa arıyor uyumadan vala

🤣🤣Zaten bu eşlerin heyecanı insanı iyice strese sokuyor ya ben artık ağrım var bile diyemiyorum zaten yanimda değil kendisi ağrım var desem sabaha kadar kırk defa arıyor uyumadan vala
Benimkide biraz kafa dağıtmaya çıktı git dedim artık yeterki beni bi rahat bıraksın diye. Kapıdan çıktı aşağı indi beni aradı nasılsın ağrın acın var mı diye😆😆

Yer poposuna şaplağı valla ben anlamam😆ablasını örnek alsın az. Oda sofra falan sererken götürmek için eline bişey vermiyorum diye yaygara koparır 🤣🤣
Ahhahhaaay yerim onu ben.
Recelcim dogum sancisi yasarken edilen dua kabul edilir derler.Buradan nirra nirra arkadasimiza ya şafi okuyoruz,rahatsizligindan sifaya kavusmasi icin.
Rice etsem ona da dua edermisin?, tedavi surecini kisa ve kolay atlatsin.

X