Doğuma Hazırlık Doğuramadım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İl merkezindeki hastaneye gidiyorum. Buradaki çocuk doktoru izinli oşduğu için doğum almıyolarmış. Oraya yönlendirdiler. 1 saatlik yolumuz var. Annemi de aldım yanıma nolır nolmaz diye. Gidiyoeum bakalım. Kızımı kv he bıraktım aklım prensesimde kaldı. Umarım her şey yolunda gider

Kizlar agrim var gibi yok gibi ya anlamdm gittti ..
10 gündür psikolojim bozuldu iyice
Valla bişey diyim mi benim psikolojimden haberim yok artık. 18. Haftada kasılmalarım başladı öyleki progestan kullandım erken doğum olabilir dendi. Şimdi doğum vakti geldi çattı bu zamana kadar aklımı başımdan alan o sancılar şak diye kesildiçıldırcam

Cnm sabırsız olma ... benim çok aşırı sancim ve kasilmam var şuan olmasa dicem beklerim ama böyle olunca ne bilim korkuyor insan su geldi gibi kızımı kucağıma aldım sanki az idrar kaçar gibi su geldi çok az .. sonra diyorum acaba psikolojikmen mi geldi gibi oldu .. şimdi uyucam ya her gece gibi sancim geçmiş bi şekilde uyancam yâda yüksek sanci ile gece uyancam bakalım

Böyle su sızıntısı olma durumlarında bi kaç yerde en son bebeğin suyunun baya azaldığını sıkıntıya girdiğini okumuştum. Bi acile git muayene ol istersen. Allah korusun bebişini umarım sağlıcakla alırsın kucağına. Bana gelecek olursak uzun sğredir bu kadar rahat hissetmemiştim kendimi. 1 hafta daha beklerim zaten ne kaşdı gğnümğn dolmasına

İ
Bende aynı şekilde valla. Yarın 40 hafta oluyoruz. 42 ye kadar yolu var keyfi ne zaman isterse artık
İnşallah gönlünüzden geçen doğum olur benim kızım 41. Haftada sezeryanla oldu normal istiyordum ama nasip olmadı doktor doğumdan sonra bebeğin kordon boyunun kısa olduğunu bu yüzden kafasını aşağıya indiremediğini ve sancımın açılmamın bu sebeple olmadığını söyleyince iyi ki de sezeryan oldum dedim suni sancı verilseydi boşuna sancı çekecektim bence hayırlısını isteyin ki benim kadar normal isteyen biri daha yoktu

Arkadaşım 39 dan sonra hergun yatarken sıcak suyla banyo yaptım yanlız karnıma değil belime tuttum sıcak suyu 1 saate yakın aksamina suyum sızıyodu doktora gittim 3 cm acılıkla kızımı doğurdum oğlum da da 39 du yine hafif nişan geldi yarimsaatte sıcak suyla belime tuttum doktora gittim 6 cm açılmam vardı onuda 2 saat olmadan doğurdum inşaallah bir avazda doğurursun hayırlısıyla l

Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum aktarkarda tam Türkçesi ahududu yaprağı çayı. Rahim ağzı açılmasını destekliyor eğer bulabilirsen günde 4-5 fincan iç, kolay açılırsin. Hayırlı doğumun olsun inşallah

Bebeğim sağlıklı olsunda gerekirse sezeryan da oluruz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…