- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
-
- Konu Sahibi CilekRecelim
nşallah bende güzel haberler aşma ümidiyle gidiyorumHadi cnm hayırlısı güzel haberler bekliyoruz
Gözününz aydın canım çok şükürVe güzel haberlerle buradayım. Kordon açılmış herhangi bir sıkıntı yok bebişte. Evimize gidiyoruz çok şükür
Sağol canm. İçim çok rahatladı. Gününü doldurmadan sıkıntıya sokucaz diye kara kara düşünüyordum. Hayırlısıyla kendi zamanını beklicez artıkGözününz aydın canım çok şükür
Şu an çok rahatım. Bi doğsa stresine de aokmicam kendimi. Bebiş ne zaman gelmeye niyet ederse o zaman gelsin bakalım.Hadi hayırlısı cnm insallah bisey olmaz ama hicbirseyden korkma ..
Valla bişey diyim mi benim psikolojimden haberim yok artık. 18. Haftada kasılmalarım başladı öyleki progestan kullandım erken doğum olabilir dendi. Şimdi doğum vakti geldi çattı bu zamana kadar aklımı başımdan alan o sancılar şak diye kesildiKizlar agrim var gibi yok gibi ya anlamdm gittti ..
10 gündür psikolojim bozuldu iyice
Böyle su sızıntısı olma durumlarında bi kaç yerde en son bebeğin suyunun baya azaldığını sıkıntıya girdiğini okumuştum. Bi acile git muayene ol istersen. Allah korusun bebişini umarım sağlıcakla alırsın kucağına. Bana gelecek olursak uzun sğredir bu kadar rahat hissetmemiştim kendimi. 1 hafta daha beklerim zaten ne kaşdı gğnümğn dolmasınaCnm sabırsız olma ... benim çok aşırı sancim ve kasilmam var şuan olmasa dicem beklerim ama böyle olunca ne bilim korkuyor insan su geldi gibi kızımı kucağıma aldım sanki az idrar kaçar gibi su geldi çok az .. sonra diyorum acaba psikolojikmen mi geldi gibi oldu .. şimdi uyucam ya her gece gibi sancim geçmiş bi şekilde uyancam yâda yüksek sanci ile gece uyancam bakalım
Bende aynı şekilde valla. Yarın 40 hafta oluyoruz. 42 ye kadar yolu var keyfi ne zaman isterse artıkAynen cnm hadi hayırlısı bakalım yine uyandiminsan takmayınca daha rahat oluyor ..
Ben icimde büyütmeye karar verdim
İnşallah gönlünüzden geçen doğum olur benim kızım 41. Haftada sezeryanla oldu normal istiyordum ama nasip olmadı doktor doğumdan sonra bebeğin kordon boyunun kısa olduğunu bu yüzden kafasını aşağıya indiremediğini ve sancımın açılmamın bu sebeple olmadığını söyleyince iyi ki de sezeryan oldum dedim suni sancı verilseydi boşuna sancı çekecektim bence hayırlısını isteyin ki benim kadar normal isteyen biri daha yoktuBende aynı şekilde valla. Yarın 40 hafta oluyoruz. 42 ye kadar yolu var keyfi ne zaman isterse artık
Bebeğim sağlıklı olsunda gerekirse sezeryan da oluruz napalımİ
İnşallah gönlünüzden geçen doğum olur benim kızım 41. Haftada sezeryanla oldu normal istiyordum ama nasip olmadı doktor doğumdan sonra bebeğin kordon boyunun kısa olduğunu bu yüzden kafasını aşağıya indiremediğini ve sancımın açılmamın bu sebeple olmadığını söyleyince iyi ki de sezeryan oldum dedim suni sancı verilseydi boşuna sancı çekecektim bence hayırlısını isteyin ki benim kadar normal isteyen biri daha yoktu