- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
Ayyy takvimim kalkmışben daha doğurmadım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun sağlıkla gönlünden geçen olsunBebeğim sağlıklı olsunda gerekirse sezeryan da oluruz napalım
Acele etme akişina birak bol yürüyüş birde otur kalk bol egzersiz yapSelam kızlar,
Ben 38+5 günlük hamileyim. Nasipse ikinci kızımı bekliyorum. Ama hala doğuramadım. Daha vaktin var diyenler olacak biliyorum ama inanılmaz darlandım kendimi çok depresif hissediyorum bazen. Eşim sürekli şaka da olsa doğur artık diye diye beni de etkiledi.
Kızım 13 ünde 2 yaşını dolduracak geceleri zaten uyuyamadığım yetmiyomuş gibi ona koşturmak ta yoruyo bu halde artık. Sabrımın sonlarındayım. Sinir küpü geziyorum. Ne yapsamda doğursam diye dolanıyorum resmen.
Felaket bir çatı ağrım var yattığım yerde dönemiyorum bile bazen. Ayağa kalktığıöda iki büklüm oluyorum yürüyemiyorum. Eğer doğurmazsam pazartesi kontrolüm var artık doktora yalvarıcam bu gidişle. Bana bi akıl verin doğumu normal yollarla nasıl hızlandırabilirim nasıl başlatabilirim.
Ay masallah bebisimiz mi geliyor?Ayyy akşamdan beri felaket bi çatı ağrım var. Ağlicam artık yürüyemiyorum
Bugün olmasın ya. Burdaki hastanede çocuk doktoru izne çıkmış hafta sonu boyunca gelen doğumları il merkezindeki hastaneye gönderceklermiş. 1 saatlik yol orasııııAy masallah bebisimiz mi geliyor?
Allah kolaycacik dogum nasip etsin inşallah
Ama tutulmuyo,ben tutamamistimBugün olmasın ya. Burdaki hastanede çocuk doktoru izne çıkmış hafta sonu boyunca gelen doğumları il merkezindeki hastaneye gönderceklermiş. 1 saatlik yol orasıııı
Ara ara sancım da oluyo dk tutayım bakayım ne kadar da bir olacakAma tutulmuyo,ben tutamamistim
Bakin bakalim,yaninizda biri var mi?Ara ara sancım da oluyo dk tutayım bakayım ne kadar da bir olacak
Var var. Eşim yanımda müdürü sağolsun çok esnek davranıyo doğum yakın olduğundan. Sancılar düzenli değil 17.05 te 17.26 da oldu şuan başka olmadı. Ama çatı ağrııs resmen hareket etmemi engelliyo. Bıçak saplanıyomuş gibiBakin bakalim,yaninizda biri var mi?
Her şeyim hazır. Ama kız inatlaştı gelceni. Hiç sanmıyorumağrıdan çıldırcamBence bebek geliyor annesi zaten zamanın gelmiş birazda ...hal çaresine şimdiden bak ..bavul hazır mı ...
Hah,boyleyse dogum kolay olacak maşallah.Var var. Eşim yanımda müdürü sağolsun çok esnek davranıyo doğum yakın olduğundan. Sancılar düzenli değil 17.05 te 17.26 da oldu şuan başka olmadı. Ama çatı ağrııs resmen hareket etmemi engelliyo. Bıçak saplanıyomuş gibi
Hayır ikinci bebeğim. 17.26 dan sonra 18.03 ve 18.14 de oldu. Yani çok düzensiz ve eminim gitsem hiç sancım çıkmaz. Bu çatı dedikleri şey ortadan ikiye ayrılacak az kaldıHah,boyleyse dogum kolay olacak maşallah.
Cok gecikmeyin,acilma baslamistir bu kadar olduguna gore.
İlk bebekmiydi?
Hareket falan etseniz videolarda popo kıvırma yapıyorlar falanKızlar öyle böyle derken ben dayanamıyorum artık ya. Oturduğum yerden bile ağrıyo. Çok canm acıyo bu ağrıyı hafifletmenin bi yolu falan yok mu lütfen bi akıl verin canım çıkıyo