Doğumunuzu nerede ve hangi dr.da yaptırmayı düşünüyorsunuz hamişlerr

Tekden bağcılar yeni açılmıştı. Yakın olduğu için gitmiştim. Memnun kalınca devam ettim. Dr. Binnur hanımdı ama orda kime sorsam herkes kendi dr memnundu. Hastanenin temiZliği, ebenin ve hrmşirenin ilgiside iyiydi. Kontrollerdede gayet ilgili ve sabırlıydı dr yaramaz bi oğlum vardı her gittiğimizde bi vukuatımız oluyodu..malesef. Ama binnur hanım hiç ses etmezdi karışmayın derdi.

Merhabalar doğum yaptınız sanırım geçmiş olsun sağlıkla büyütün bebişinizi bende ferda hanıma basladım 16+1 haftalık hamileyin hastanenein doğum fiyatları neydi acaba

Ben izmitte oturuyorum, ilk doğumu Konak hastanesinde yaptım ama ikizlerimizden birini kaybettiğimiz için orasıyla ilgili kötü anılarım var o yüzden ikinciyi Cihan Hastanesinde yapmayı planlıyorum, bakalım inşallah. Lütfiye Hanıma gidiyorum kontrollere, ondan da çok memnunum, bakalım hayırlısı...

Bende çamlıca erdem hastanesi h.ayşe katrancıya gidiyorum çok memnunum

Bende kontrollerime Erdem Hastanesi Yasemin Çakar Kement'e gidiyorum. Doğuma 4 ayım var , doğumunu bu doktorla yapan varmı kızlar aranızda ? Doğumda gerekmediği halde sezeryan yapıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…