hiç kimse yazmıyor herkes evde doğuracak sanırım(
ben avrupa florance nightingale hastanesinde (fulya) Herman İişçi'ye gidiyorum en baştan beri. doğumumu da orda ve Herman Bey'de yapmak istiyorum. İnsana güven ve sakinlik veren bir dr. daha önce onda doğum yapan arkadaşlarım çok memnunlar. benden önce iki arkadaşım daha onda doğum yapacak. benim de bayrama geliyor doğumum ama inşallah Herman Bey tatile çıkmaz :)
bu arada Herman Bey nrmal doğum taraftarı. Çok gerekmedikçe sezeryana karşı ve normal doğumu da annenin yaşaması gerektiğine inanıyor (ağrısıyla sancısıyla). ben de normal istiyorum, aslında çok korkuyorum uzaktan davulun sesi hoş geliyor şimdilik ama doktoruma çok güveniyorum... ama yine de epidural için son dakikaya kadar ısrarcı olmaya kararlıyım
florance da normal yada sezeryan ücretleri nedir acaba?
bende hamileyim ve nisa hastanesine gidiyorum fatma nurgül taşgöz acaba onda doğum yapan varmı ve memnunmuu benide bilgilendirirseniz çok sevinirim bayanlarrr
bende hamileyim ve nisa hastanesine gidiyorum fatma nurgül taşgöz acaba onda doğum yapan varmı ve memnunmuu benide bilgilendirirseniz çok sevinirim bayanlarrr
slm bende nisa hastanesi fatma nurgül taşgöz e gidiyorum fakat hakkında olumlu olumsuz bı yorum bulamdım 23 haftalık hamıleyım dogumunu yapanlardan yorum beklıyorum tesekkurler...
Arkadaşlar günlerdir dr ve hastane arıyorum ama hala kafam karışık.şuan fatih medicalparka gidiyorum Şule selmana ama bunda da pek fikrim yok?nasıldır sizce yada ikiz gebelik doğumu için başka dr.a mı gitsem?fikirlerinizi önemsiyorum
merhaba,
ilk bebeğimi Cankat klinik doktoru Cihan Erdoğdu yaptırdı, Gayrettepe Florence Nightingale'de. Her ikisinden de çok memnun kaldım, ikinciye de aynı doktora gidiyorum ve Florence'ta doğum yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?