• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumunuzu nerede ve hangi dr.da yaptırmayı düşünüyorsunuz hamişlerr

pisi26237

Nirvana
Pro Üye
1 Aralık 2008
2.418
1.206
698
Arkadaşlar günlerdir dr ve hastane arıyorum ama hala kafam karışık.şuan fatih medicalparka gidiyorum Şule selmana ama bunda da pek fikrim yok?nasıldır sizce yada ikiz gebelik doğumu için başka dr.a mı gitsem?fikirlerinizi önemsiyorum

bende hamileyim ve nisa hastanesine gidiyorum fatma nurgül taşgöz acaba onda doğum yapan varmı ve memnunmuu benide bilgilendirirseniz çok sevinirim bayanlarrr :14:

Neden kimse nerede doğum yapacağı hakkında bilgi vermiyorr.bana da yardımcı olun lütfenn

bu ara doğum yapan yada yapmayı düşünen arkadaşlar lütfen nasıl bir doğum tercih ediyorsunuz,yazabilirmisiniz?

ben avrupa florance nightingale hastanesinde (fulya) Herman İişçi'ye gidiyorum en baştan beri. doğumumu da orda ve Herman Bey'de yapmak istiyorum. İnsana güven ve sakinlik veren bir dr. daha önce onda doğum yapan arkadaşlarım çok memnunlar. benden önce iki arkadaşım daha onda doğum yapacak. benim de bayrama geliyor doğumum ama inşallah Herman Bey tatile çıkmaz :)
bu arada Herman Bey nrmal doğum taraftarı. Çok gerekmedikçe sezeryana karşı ve normal doğumu da annenin yaşaması gerektiğine inanıyor (ağrısıyla sancısıyla). ben de normal istiyorum, aslında çok korkuyorum uzaktan davulun sesi hoş geliyor şimdilik ama doktoruma çok güveniyorum... ama yine de epidural için son dakikaya kadar ısrarcı olmaya kararlıyım :21:

ben tuzla gisbir hastanesine Ferda hanıma gidiyorum Allah nasip ederse doğumuda orda yapmak istiyorum doktorum işinin ehli .hastane ve çalışanlarda cok iyi dogum yapan bı cok kişiyle görüştüm herkes gösterilen ilgi ve alakadan cok memnun..bakalım şimdilk orası diyorum henüz erken belki düşünmek için ama önemli bir konu.:34:

ben avrupa florance nightingale hastanesinde (fulya) Herman İişçi'ye gidiyorum en baştan beri. doğumumu da orda ve Herman Bey'de yapmak istiyorum. İnsana güven ve sakinlik veren bir dr. daha önce onda doğum yapan arkadaşlarım çok memnunlar. benden önce iki arkadaşım daha onda doğum yapacak. benim de bayrama geliyor doğumum ama inşallah Herman Bey tatile çıkmaz :)
bu arada Herman Bey nrmal doğum taraftarı. Çok gerekmedikçe sezeryana karşı ve normal doğumu da annenin yaşaması gerektiğine inanıyor (ağrısıyla sancısıyla). ben de normal istiyorum, aslında çok korkuyorum uzaktan davulun sesi hoş geliyor şimdilik ama doktoruma çok güveniyorum... ama yine de epidural için son dakikaya kadar ısrarcı olmaya kararlıyım :21:

florance da normal yada sezeryan ücretleri nedir acaba?

Ben henüz hamile değilim ama florance nightingale de âlin Hanım'a gitmeyi düşünüyorum. Doç. Olduğu için sakin ve dikkatli bir yapısı olduğu için onu tercih edicem. Fiyatlarda Sezeryan da 8-10 bin civarındaydı galiba ama emin değilim

florance da normal yada sezeryan ücretleri nedir acaba?

bu ayın sonunda avrupa florance da doğum yapacak olan bir arkadaşım var. onun da doktoru Herman Bey.

arkadaşım sormuş normal için 600 küsür, sezeryan için de 800 küsür demişler. geçen sene biner tl daha fazlaymış ama indirim yapmışlar bu yıl. zaten muayene ücretleri, tahlil ücretleri falan da hep düştü. ilk muayenemde 84 vermiştim son iki muayenemde 54 verdim.

bu arada devlet memuruyuz arkadaşım da ben de. belki sgk olduğu için bu fiyatlardır, normal fiyatları bilmiyorum ama en az iki katıdır diye tahmin ediyorum.

ama dr hastanenin aldığı ücretin dışında kendisi için ayrıca para alıyor. o da 1500-2000 diye duymuştum.

bende hamileyim ve nisa hastanesine gidiyorum fatma nurgül taşgöz acaba onda doğum yapan varmı ve memnunmuu benide bilgilendirirseniz çok sevinirim bayanlarrr :14:

slm bende nisa hastanesi fatma nurgül taşgöz e gidiyorum fakat hakkında olumlu olumsuz bı yorum bulamdım 23 haftalık hamıleyım dogumunu yapanlardan yorum beklıyorum tesekkurler...

Mrb arkadaşlar gerçekten hastane ve dr işi çok zor.hamileliğim boyunca sürekli internette doktor ve hastane arayışı içerisindeydim.ben 37.haftaya kadar nisa hastanesine gittim.hastane iyiydi ama çok kalabalık oluodu ve pahalıydı.sezeryan 1270 normal 650 falan demişlerdi ve epidural fiyatını daha sormamıştım.doğumuma 3 hafta kala bağcılar tekden hastanesini bulduk.önce sadece hastaneye gezmek için gittik.odalarını gezdik beğendik daha sonra muayene için mucize hanıma gittim.gerçekten çok güleryüzlü ilgili sevecen bir doktor.39.haftada spinal sezeryanla doğum yaptım.gerçekten ameliyathanenin bu kadar güzel olduğunu hiç beklememiştim.çok güleryüzlü kişiler tarafından amaliyathane karşılandım.gerçekten çok ilgilerdi.anestezi uzmanı harika bi doktordu.beni çok rahatlattı.doğum bitene kadar sürekli başımın kenarında bi kız elimi yüzümü okşadı beni rahatlattı.hastane çalışanları da çok güleryüzlü ve ilgililer.doğumdan sonra odama geldiğimde hemşireler ,ebeler, çok ilgililendiler.bazı hastanelere sadece güleryüz güzel söz duymak için bir yığın para verilio.bu hastanede ikiside fazlasıyla var.doğum fiyatı ise tek kişilik oda 400 çift kişilik oda 250 epidural farkı ise 150 TL . bağcılar tekden hastanesini ve mucize hanımı tavsiye ediyorum .

slm bende nisa hastanesi fatma nurgül taşgöz e gidiyorum fakat hakkında olumlu olumsuz bı yorum bulamdım 23 haftalık hamıleyım dogumunu yapanlardan yorum beklıyorum tesekkurler...

Merhaba hanımlar,

Henüz hamile değilim... 6 ay deneyip hamile kalamayınca bende Fatma Nurgül Taşgöz'e gittim,onda doğum yapmış bir arkadaşımın tavsiyesi ile... Prolaktin'im (süt hormonu) baya yüksek çıktı tahlillerde,verdiği ilaç iyi geldi ve düştü değerler çok şükür... Bence huzur veren ve ilgili bir kadın,doğum yapan arkadaşım çok memnun kaldı,bilginize...
Umarım birazda olsa yardımcı olabilmişimdir :16:

bende bugün fatma nurgül taşgöz e gidicem, şimdiye kadar hep tem hospitalda yeker bey e gidiyordum, 32.haftamdayım doğum yaklaştı ama başka doktor ve hastanede görmek istiyorum. giden arkadaşlardan olumlu yorumlar aldım, umarım öyle olur.

ben bursa da yaşıyorum doruk çekirge de evrim aydın a gidiyorum ve orda doğum yaptırmak istiyorum varmı yaptıran memnun kalan kalmayan arkadaşlar yorum bekliyorumm

ben huzur polikliğine gidiyorum kagıthanede ama ben daha yeni hamileyim arayış içerisindeyim doktor tavsiyelerini alabilirim

Arkadaşlar günlerdir dr ve hastane arıyorum ama hala kafam karışık.şuan fatih medicalparka gidiyorum Şule selmana ama bunda da pek fikrim yok?nasıldır sizce yada ikiz gebelik doğumu için başka dr.a mı gitsem?fikirlerinizi önemsiyorum

merhaba,
ilk bebeğimi Cankat klinik doktoru Cihan Erdoğdu yaptırdı, Gayrettepe Florence Nightingale'de. Her ikisinden de çok memnun kaldım, ikinciye de aynı doktora gidiyorum ve Florence'ta doğum yapacağım.

merhaba,
ilk bebeğimi Cankat klinik doktoru Cihan Erdoğdu yaptırdı, Gayrettepe Florence Nightingale'de. Her ikisinden de çok memnun kaldım, ikinciye de aynı doktora gidiyorum ve Florence'ta doğum yapacağım.

bnm planlar olmadı ssk semiha şakirde yaptım çok memnun kaldım

Back