- 28 Haziran 2023
- 175
- 130
- 34
-
- Konu Sahibi nebutantana
Bebeğinizin kilosu ve boyu gayet iyi gözüküyor 39. haftada doğum için erken bir hafta değil bence bu kadar takılmayın bu duruma o haftada doğan bir bebek dışarıda daha hızlı bile büyüyebilir :)Merhaba sevgili hanımlar :). Ben şuan 37+6 haftalık hamileyim bebeğim en son kontrolde 3200 kg ve 50 cm görünüyordu . Her şey yolunda görünüyor ama bebeğim 28. Haftadan beri ters pozisyonda duruyor doktor 38. Hafta ortası gibi kontrole çağırdı hala dönmemiş olursa. 39. Hafta öncesi sezeryanla alacağız dedi . Ben 40. haftaya kadar beklemek istiyordum bebeğim güzelce gelişsin büyüsün diye ama ters durduğu için sezeryanla daha erken haftada alınacak. :/ Bu haftadan sonra sizce dönme ihtimali var mıdır ? Bu durumu yaşayanlarınız oldu mu daha önce .
Merak ettiğim diğer konu ise kaçıncı haftada doğum yaptınız ve kaç kilo doğdu bebişleriniz ?şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba Selen hanim. Acaba bebeginiz yogun bakima girdi mi, yoksa direkt taburcu olabildiniz mi34+4 de suyumun sızıntı şeklinde gelmesi ve bitmesiyle beni apar topar sezaryene aldılar 2150 gram doğdu ödemler gidince 1900 gramdı
Merhaba direk taburcu olduk ikimizde kuzumMerhaba Selen hanim. Acaba bebeginiz yogun bakima girdi mi, yoksa direkt taburcu olabildiniz mi
Kızım 34 te ters döndü, Dr 38 e kadar tekrar dönebilir demişti, 37 de döndü tekrar. Kanala girdi uzun süre bekledi sonra vazgeçti tekrar kanala girmediMerhaba sevgili hanımlar :). Ben şuan 37+6 haftalık hamileyim bebeğim en son kontrolde 3200 kg ve 50 cm görünüyordu . Her şey yolunda görünüyor ama bebeğim 28. Haftadan beri ters pozisyonda duruyor doktor 38. Hafta ortası gibi kontrole çağırdı hala dönmemiş olursa. 39. Hafta öncesi sezeryanla alacağız dedi . Ben 40. haftaya kadar beklemek istiyordum bebeğim güzelce gelişsin büyüsün diye ama ters durduğu için sezeryanla daha erken haftada alınacak. :/ Bu haftadan sonra sizce dönme ihtimali var mıdır ? Bu durumu yaşayanlarınız oldu mu daha önce .
Merak ettiğim diğer konu ise kaçıncı haftada doğum yaptınız ve kaç kilo doğdu bebişleriniz ?şimdiden çok teşekkür ederim.
41. Hafta normal doğum 3 kiloMerhaba sevgili hanımlar :). Ben şuan 37+6 haftalık hamileyim bebeğim en son kontrolde 3200 kg ve 50 cm görünüyordu . Her şey yolunda görünüyor ama bebeğim 28. Haftadan beri ters pozisyonda duruyor doktor 38. Hafta ortası gibi kontrole çağırdı hala dönmemiş olursa. 39. Hafta öncesi sezeryanla alacağız dedi . Ben 40. haftaya kadar beklemek istiyordum bebeğim güzelce gelişsin büyüsün diye ama ters durduğu için sezeryanla daha erken haftada alınacak. :/ Bu haftadan sonra sizce dönme ihtimali var mıdır ? Bu durumu yaşayanlarınız oldu mu daha önce .