• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumunuzda hastane ziyaretine kimler gelmişti?

İlk doğumum özel hastanede sezaryenle oldu. Yanımda refakatçi olarak annem kaldı eşimin bir faydası olmayacağından gece eve gitti. Ama öncesinde kayınvalide, kayinpeder, görümce, ablam, babam en yakın iki arkadaşım 1 saat durdu bebeği görüp gittiler. Tecrübem yok diye 20 gün annemlerde kalmıştık ama gerek yokmuş. Şimdiki doğumum devlette olacak sadece annem kalacak ve eşim görmeye gelecek. Çok kasmaya gerek yokmuş. Eve gidince de misafir kabul etmeyeceğiz ilk 40 çıkana kadar.

Kimse olmaması daha iyi emin olun, kimseye de mahcup olmazsınız. Benim doğumumda sadece annem ve eşim vardı. Gece de eşimle kaldık annemi eve bırakıp. Kayınvalidemler ve babam başka şehirde yaşıyolardı 3 gün sonra geldiler. Doğumdan çıkıp kalabalığın içine girmek daha kötü bence

Ayyy resmen yaşadım. Yakın bir arkadaşıma da aynı şeyi yaptılar. Kızcağız ağlayarak herkesi kovmuştu da insanlar lohusa sinirleri bozuk diye ciddiye alıp gitmemişlerdi. Kız delirmişti. Onun o halini gördükten sonra oda süslemesi bile yapmamaya karar verdim. Kimse gelmeyecek nasılsa, bir tane kapı süsü yeter diye düşünüyorum fotoğraf çekimi için. Gelmiş geçmiş olsun, misafir kabul etmememekle en iyisini yapmışsın 👌
Kesinlikle katılıyorum 👌🏻 cok teşekkür ederim Rabbim kolaylik versin su gibi dogumunuz olsun inşallah sağlıkla kavusun bebeginize 🖤

Nasipse Temmuzda doğumum var. İlk doğum olacak. Benim annemden başka gelecek hiç kimsem yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Bazen videolarda görüyorum kuzenler teyzeler halalar geliyorlar ne güzel kalabalık olıyor. Benim akrabalarım arkadaşlarım hep uzaktalar. Bir kız kardeşim de yok. Annem gelir sadece. Eşimin ailesine karşı da mahcup olucam. Kimsen yok mu diycekler :(
Kız yeter ya zaten annen olsun bitti gitti daha fazla kalabalığa ne lüzum var

Back