Doğumumu şimdiden mahvetmeye çalışan kaynana!!

Hamilelikte sakin bir süreç çok önemli. Eşine sürekli güzel konuş . Bebeğinizle ilgili olan hayallerinizi anlat. İçini-beynini ferah tut. Teyzenden Allah razı olsun herkes yapmaz bunu. Kiminin annesi yapmıyor. Ben 37. Hafamdaym artık tırnağımı kesemiyorum. Eşim olsa hiç çekinmem kestiririm. Anneme söyleyeceğim ama resmen çekindim söyleyemedim zorlaya zorlaya kestim. Düşünsene bazen anneden bile çekiniliyor.

Ay acma telefonlari arayacaklarsa esini arasinlar. Sen sık disini hele bir gel 25. Haftaya ondan sonra insallah erken dogum filan olmaz ama olursa artik yasam sinirini gecmis olacak. Yani rahatlayabilirsin 25 haftadan sonra iyi bir bakimla hastanede hersey yolunda gidiyor. En iyisimi yapmissin teyzene gelerekm Bebegin saglikla dogar insallah.

öncelikle yetiskin insansiniz hayatiniza kim olursa olsun bukadar müdahale
edemez. Ayrica bukadar riskli bir gebelik geciriyorsaniz ne diye gittiniz? otursaydiniz
evinizde

öncelikle yetiskin insansiniz hayatiniza kim olursa olsun bukadar müdahale
edemez. Ayrica bukadar riskli bir gebelik geciriyorsaniz ne diye gittiniz? otursaydiniz
evinizde

Şırnakta oturuyorduk ve orda tek hastane var başka seçenek yok, onunda hem ortamı hem doktorları rezalet. Ultrason cihazını 30 sn karnımda gezdirip iyi diyerek bitiriyorlardı muayeneyi. Yani mecbur kaldım gelmeye, yoksa kendi evim kendi düzenimde olmayı çok isterdim.

Şuan senin sres ve üzüntü yaşamadan sadece dinlenmen gerekiyor en azından şu riskli durum geçene kadar oysa ki sen birde eşinin ailesinin hoş olmayan tavırlarıyla uğraşıyorsun. Ne yaparlarsa yapsın sakın kendini üzme. Bu arada eşine de helal olsun. Böyle eş zor bulunur onun değerini bil

Kocana helal olsun demeye geldim.

Vallahi al benden de o kadar. Konu sahibi çok çok şanslısınız Allah mutluluğunuzu daim etsin. Sadece şunu söyleyebilirim ki da ne kadar öküz zalim aileci kocaları okuduk. Siz çok şanslısınız. Eşinizin kıymetini bilin ve diğerlerini kafanızdan silin mutluluğunuzu bakın biz yere mutluluğunuzu gölgelemelerine düşünerek dahi olsa izin vermeyin zira eşiniz sizden yana başka bur şey e gerek yok

Eşin eli opulesi adam vallahi Turk erkeklerine gore..o bile buyuk nimet bosversene ohh sefan olsun umruna bile gelmesin

Ay vallahi arkadaşım aklım şaştı nasıl insan bunlar.Verecek akıl bulamadım.Mümkün mertebe takmamaya çalış.Evladını da sağlıkla kucağına al inşallah.Bu insanlara mesafe koy.Yoksa lohusalığını da burnundan getirir.Ne güzel kocan arkanda.Onları eşine kötüleyip eşinin tepkisini çekme hiç.İdare et kocanı yani.Senin temiz niyetli olduğunu onların sana yüklendiğini anlasın.Şimdiden ara ara tatlı dille konuş eşinle doğumdan sonra teyzen gelsin.Allah yardımcın olsun inşallah.

ben olsam geçici olarak başka hat alırım sadece esim ve bı kaç kisi bilir numarayı

öyle yaparsan arandığını gördükçe hatırlayıp hatırlayıp sinirini bozmasın

iyi ki eşin iyi bi insan ve böyle bi teyzen var, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah esinle çocuğunla mutlu huzurlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…