Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadıkları mevzu üzerinden uzun uzun cümleler kuran arkadaşlar..
bu yaptığınız gerçekten aptallık.selametle.
kanıt yok sadece tahmin :)
hehe:) ben de düşünmüştüm hatta demiştim, erkek üye olduğunu düşündüm bir an diye kendisine:) ama bilemeyiz tabi:)
anlamadıkları mevzu üzerinden uzun uzun cümleler kuran arkadaşlar..
bu yaptığınız gerçekten aptallık.selametle.
Kesinlikle affetme. Boşanma davası aç. Bugün aldatan yarında aldatır unutma. Sana özür mesajı çekmediğine veya aramadığına göre kesinlikle aldattığını kabul ediyor.
UYARIMI ALDIM OTURDUM AŞAĞI! nedir ya..
neyse..
selam arkadaşlar baya bi bişeyler yazılmış konuya ama hiçbirini okuyamadım çünkü okuyacak gücüm yok uyudum duş aldım bir rahatladım biraz toparlandımm..bu arada sabah beri msjlar atmış arkadaşlarına msjlar attırmış arkadaşlarına aratmış bana ..hiçbirine dönmedim cevap vermedim akşam gelsin yüzyüze konuşacaz bu konuyu..güya güven konuşunda eşlerini sınıyorlarmış bakalım hangimizin eşi güvencek güvenmicek iddiasına girmişler ..benden bu kadar arkadaşlar ...üzülmemem lazım karnımda bebeğim 5 gün sonra dünyaya gelecek onu üzüp etkilemeye hakkım yok onu ben rabbim bana bir evlat ver dedim çooook şükür o da hemen isteğimi kabul etti onu bana rabbim gönderdi şimdi onun emanetini üzmeye hakkım yok..görüşürüz kızlar akşam öğreneceğim ney ne değildir çıkıyorum şimdilik oturup yazacak fazlaca halim yok zaten
hepinizden allah razı olsun
kız reann sen ne kavgacıymışsın meğer eski yazdıklarına dbaktım da :)
ilahiii
ben kimsenin kalbini kırmak niyetinde biri değilim kızlar.
tarzım farklı olabilir.siz alışamamış olabilirsiniz.çünkü dalga geçiyor falanda değildim.
eğer herhangi birinizin kalbini kırdıysam...
19-11-2012, 18:53
Konu: Bu ay da olmadı (( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...
Sahibi: reann
Cevaplar:13,750 Görüntüleme:100,166
Mesajı Göster
: ) allahım triplere bak ya.al oyuncağını güzelim.çok lazım değil.tamam.